Kort bericht: Het Amsterdamse stadsdeel De Baarsjes heeft gedreigd het weblog HoeiBoei te laten sluiten als de naam van een MDI medewerker niet verwijderd zou worden uit een artikel en een reactie uit 2006… Provider Ilse Media leende zich gretig voor deze PvdA aanval. HoeiBoei is inmiddels uitgeweken naar blogspot.com.

4 REACTIES

 1. Wat is de naam van die MDI medewerker ?

  Enver Varisli ?

  Ilse Media, waar kennen we die van ? nujij.nl ?

 2. [1] Ja. Sorry, schijnt geen MDI te zijn, maar MMD (Meldpunt Moslim Discriminatie). Je wordt ook gek van al die kliklijnen…

  Ja, Enver Hoxha is natuurlijk de eerste naam die boven komt drijven als je die voornaam hoort.

  NUjij, inderdaad… ‘Nuff said.

 3. People should know when they are concured!

  Generaal Maximus Aurelius

  — Het Romeinse Leger

 4. Tsja, dan heeft die Enver Varisli toch wel het tegendeel bereikt van wat hij waarschijnlijk beoogde: iedere werkgever die een beetje googled, weet nu, dat hij Enver een afwijzingsbrief moet sturen: Gebleken ongeschikheid wegens karakterzwakte.

Comments are closed.