zaterdag, 16 februari 2008
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Prostitutie, leeftijdsgrens 21 jaar

Wat ik de Rouwvoetige component noem, begint meer en meer op te spelen.
Een van de gevolgen van deze factor is een mogelijke verhoging van de prostitutie leeftijd naar 21 jaar. In plaats van de echte agenda te onthullen komt men met de motivatie dat men nogal kwetsbaar is als men nog maar 18 jaar oud is. En dat in het kader van de zelfbescherming prostitutie onder de 21 verboden moet worden.

Ik kan dit niet plaatsen. Rouvoet en de overheid hebben er geen enkel probleem mee om zelf 18 jarigen naar oorlogsgebieden in Afghanistan of Irak te sturen.
De tere adolescente ziel loopt daar dan geen schade op?
——————–
Ingezonden 

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Overheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. IIS schreef op : 1

  Begreep het even niet, maar het laatste stuk maakte alles duidelijk!
  De honden moeten zichzelf aan de ketting leggen…dat zou beter zijn. Alleen verdienen de hoeren dan weer een stuk minder…das jammer voor de Mädels, maar dan zoeken ze maar een bijbaantje…Honden uit laten of zoiets! stehen die Nutten sich die Füße platt!

  Dit verhaal heeft geloof ik niets met de hoeren te maken, maar vond het verhaal over de boerka wel leuk…misschien staat er ook nog wel een hoerenverhaal op, weet niet? Ga nokken….frietmetstoofvlees.b…

 2. Fred schreef op : 2

  Maar je mag wel al op je 17e – ook als meisje – het leger in. Een oorlog in Uruzgan is kennelijk niet zo gevaarlijk voor de ‘kinderziel’.

 3. Klaas Den Helder schreef op : 3

  [2] Een oorlog in Uruzgan is kennelijk niet zo gevaarlijk voor de ‘kinderziel’.

  Maar dan wordt je toch beschermd door moedertje staat.

  Je moet alleen niks oplopen zoals bv ziek worden van het werken met verarmd uranium want dan kennen ze je ineens niet meer.

 4. Hugo schreef op : 4
  Hugo J. van Reijen

  De behoefte personen in te zetten als kanonnenflodder is blijkbaar groter dan de angst dat deze personen schade zouden kunnen oplopen.
  hugo van reijen