Het kabinet wil van iedere Nederlander een vingerafdruk. Kosmopolitisch in Zuid-Europa gaan wonen helpt waarschijnlijk niet, want nog even en dan gaat men dit gewoon EU-breed doen.

50 REACTIES

 1. De invoering van de politie staat ligt op schema. Daarna het DNA profiel en uiteindelijk de RFID chip.
  En doe je niet mee met die gekte?
  Dan eindig je als een paria in het riool van de samenleving.

  Nu weet ik zeker dat ik nederland ga verlaten, Weg van de gekken

 2. Vluchten heeft geen zin, mits je misschien ergens verscholen in de bushbush gaat leven, zonder papieren en zonder identiteit, althans waar je ze niet nodig bent. Denk maar niet dan NL het enige stupide land in de wereld is die zonodig dit (haantjedevoorste) spel wil spelen.
  Als je als burger weigert mee te doen, dan betekent dat inderdaad dat je geen poot meer aan de grond krijgt.

  Nu weet ik zeker dat we ooit een chip krijgen geïnplanteerd! Het teken van het beest bestaat waarachtig. Geen teken is geen handel of werk is geen brood en leven!

  Weet je wat ik nu zo bijzonder vind……ik hoor weinig protest. "Och, ik heb niks te verbergen, dus mijn vingerafdruk mogen ze wel hebben" En allemaal van dat soort dooddoeners hoor je…….helemaal om gek van te worden!!
  Papaloe, we gaan nu echt naar de hel.[1]

 3. Zie niet op basis waarvan men een geimplanteerde chip kan weigeren? [2]

 4. Niet 1 vinger maar meteen alle 10. Daar zijn ze in de US ook al achter dat dat "beter" is voor de veiligheid.

  We worden er langzaam op voorbereid dat je straks helemaal niks meer kan doen zonder je, steeds maar weer, te identificeren. De kilometerheffing/OV-kaart combo is daar ook 1zo’n mooi voorbeeld van.

  Maar vergis je ook niet in de vervolgstappen, er bestaan al plannen dat ook winkels een soort van toegangscontrole gaan toepassen. Geen chip – geen toegang.

 5. das reich is altijd via een omweg bezig met dit soort dingen. het sofi nummer, onder tranen bezworen dat het alleen sociaal/fiscaal zou zijn. maar als je een baan aanneemt MOET je je legitimeren met een paspoort, dus moet je een vingerafdruk inleveren, mag je belasting betalen om al die knechten in leven te houden die de politiestaat optuigen. geen kinddossier, dan mag uw kind niet op school, maar er is wel leerplicht. kilometerheffing is alleen maar co2 neutraal hoor, 75 jaar telefoon- en surflogs bijhouden is alleen maar voor boze terroristen te pakken hoor…
  gelukkig merk ik mijn omgeving dat steeds meer mensen er genoeg van krijgen van de ddr aan de noordzee. er is nog hoop? 🙂

 6. Als over x jaar iedereen in de databse zit, verwacht ik dat elke midaad binnen één uur opgelost is. Hierbij bedoel ik van de kruimeldief tot en met de grootste crimineel.

  Maasr ja, dat zl wel wishful thinking zijn.

  Ik ben benieuwd hoelang het nog gaat duren alvorens we continue een politie agent naast ons hebben lopen die al onze gangen direct raporteert. We gaan aardig de DDR-kant op.

 7. [5] Ja, hoop moet je altijd blijven houden.
  Maar voor verandering moeten veeeeeeeeel meer mensen die wil en overtuiging krijgen.
  Om te beginnen, hoe verveelvoudigen we jet bezoek aan de Vrijspreker?

 8. kansloos, als een kudde schapen worden we afgemarcheerd en niemand die zich durft zich te verzetten de paar capabele mensen die het wel doen worden wel opgeuimd ‘voorbeelden genoeg dacht ik zo’ , zo is het altijd geweest en zo zal het blijven.
  Na de (burger)-oorlog worden we allemaal zelfbenoemde verzetshelden met name de grootste landverraders.

  enkel de individuen die zich nu uit de voeten maken kunnen de dans ’tijdelijk’ ontspringen en wellicht het toekomstige verzet offshore coordineren

 9. Kijk allemaal nog meer even goed naar het vingertje, hij is nu nog van u. Straks is dat vingertje van de Staatspolizei.

 10. [2] Ja, ja het feest is duidelijk begonnen. Als een trein zonder remmen de berg af….sneller en sneller.
  We zijn niets minder dan slaven, productie eenheden die moeten werken.
  En de gemiddelde nederlander vind het allemaal wel best, zolang de TV het blijft doen.

  Op Bali schijnt het leven ook leuk te zijn. Hoe dan ook, als het ze lukt met de vingerafdrukken is voor mij de maat vol.
  Wat een rare wereld. Zucht

 11. Ik heb me altijd vrij gevoeld en zonder arrogant te worden…ik wilde nooit een onderdeel van het gepeupel zijn. Als ik ooit mijn vingerafdruk heb gegeven zal ik me voelen alsof ik niet meer van mezelf ben en ik me heb verkocht aan de duiv666el. Ben dan niet meer dan éénheidsworst, helpful dead meat.
  Mijn vriendin begint nu al te zeiken en tegen te stribbelen, omdat ik van plan ben te weigeren…"kunnen we niet meer met vakantie". Nee, trut voor de rest van het leven jezelf en je kind weggeven aan de staat!

  Ben bang als ik weiger, dat ik wel eens een heel eenzaam mens word! [10] [10]

 12. [8] Wat dan als we ons gaan verzetten.

  Dan krijg je revolutie.

  Uit de geschiedenis weet je dat er dan een club komt die exact dezelfde maatregelen gaan nemen, ter meerdere grorie van henzelf.

  Het zijn nu eenmaal technische hoogstandjes welke in iedere omstandigheid gebruikt gaan worden.

  Het nadeel van vooruitgang.

 13. [12] Revolutie?

  Geloof maar dat iedereen die ooit op deze website is geweest is opgeslagen.

  Ten tijde van de omslag zullen alle potentiele tegenstanders via razzia’s worden opgepakt en opgesloten.

  Negatieve geluiden dienen ten koste van alles te worden voorkomen omdat tegenstand wel eens besmettelijk zou kunnen worden.

  In de VS zijn de voorbereidingen hiertoe in volle gang.

 14. Ik zag laatst het persoonsbewijs ( Ausweis) van mijn vader. Stond heel parmantig een vingertje op. En meteen kreeg ik kippenvel. En dan straks allemaal een chip in je arm. Geen geld meer maar credits en als die op zijn word je eigendom van de staat. Dan moet je stront scheppen tot je je schuld hebt afgelost. En dan hop de oven in. Doendenken? Ja dus. Ach was het maar vast 2012

 15. Inderdaad, de volgende stap is dat iedereen gechipt moet worden, want dan hebben onze Orwelliaanse heersers het helemaal voor elkaar. Nu nog even een paar nachtjes slapen en dan hebben we de wereldregering. Ik hoop dat dat het waard was Rouvoet, Balkenende, Bos, Zalm, Lubbers, Kok en al jullie landverraders die aan dit project hebben meegewerkt.

 16. We moeten wel toegeven dat het project ”NWO” heel slim is opgezet.
  Beetje manipuleren, snufje oorlog en zaaien van angst.
  En nog steeds zijn er schapen die denken dat de regering te vertrouwen is.
  Geniaal stukje ”gedachten sturing”

 17. Nu de vraag: wat er tegen te doen? Gaan er protesten komen? Gaan er acties komen? Gaan er revoluties komen? Zo ja, door wie en wanneer? Zo nee, waarom niet?

 18. [2]

  Ja, maar wat zou je dan te verbergen hebben en kom nu eens met onderbouwde argumenten in plaats het kinderachtige
  ‘ik wil helemaal niet dat ze weten dat ik bla bla enz’ besef dat dat dezelfde dooddoener is.

 19. Wat moet ik van jou onderbouwen, schat! Ben je misschien vriend van? Is het niveau te laag voor je?
  Welke argumenten heb jij om gewoon toe te staan om voor de rest van je zielige semi-intellectuele leventje de hele troep van jou in een database op te slaan, iets waarvan je niet kan overzien hoe het later allemaal nog tegen je gaat werken. Of ben je dat type dat gelijk in de broek pist en als eerste in de rij staat om zijn kaartjes op tafel te leggen. Ga duimzuigen, worden puriteinen rustig van.

  [18]

 20. Je gegevens staan nu waarschijnlijk ook al in een database. Als ze wat van je willen weten komen ze daar toch wel achter, maak je druk om wat je er tegen kunt doen lijkt mij veel beter dan je bloeddruk zo hoog mogelijk laten oplopen.

 21. "De afgelopen jaren werden er steeds meer voorstellen aangenomen die onze vrijheid en privacy in het nauw brengen. Het laatste voorstel is om een database aan te leggen met de vingerafdrukken van ALLE nederlanders, schuldig of onschuldig. Verder vormt de invoering van de RFID chip (zoals in de nieuwe OV chipkaart) een bedreiging voor ons. Privacy is geen luxe. Het is een wapen waarmee mensen zich kunnen verdedigen tegen instanties en regeringen die niet langer handelen in het belang van het volk. Onder het mom van ’terrorisme’ en ‘criminaliteit’ worden ons steeds meer vrijheden afgenomen. Het is tijd om dit een halt toe te roepen. Privacy is BELANGRIJK!"

  http://www.opstand.freedisk

 22. Hieronder nog zo’n ‘mooie’ link:

  Mensen binnenkort bestuurd door microchip — Achter de schermen heeft D.A.R.P.A (=Defense Advanced Research Projects Agency ), al jaren gewerkt aan een nieuwe implantatiechip die de MMEA (Multiple Micro Electrode Array) heet. Deze chip is veel geavanceerder dan de Digital Angels Veri-chip, wat een microchipimplantaat is, die persoonlijke en medische informatie kan bijhouden…

  http://endtimes.punt.nl/?id…&

  Zie ook EIW actueel:
  http://home.wanadoo.nl/henr

  Take care !

 23. Dacht dat het ver-van-mijn-bed-show was, maar begin aardig te begrijpen dat het aanstonds al zover is! [23]

 24. [2] Ach, als jij geen indentiteitskaart/paspoort hebt kan ik lekker geld van je rekening afhalen, of jouw naam opgeven bij een misdrijf, of …noem maar op. Berooid zit je daa dan, maar je blijft vrij. Toch?

 25. [2] Oja, ook kan ik lekker hard rijden, boetes krijgen en dan krijg jij de rekening. Heerlijk voor mij, ben nu lekker snel op mijn werk.

 26. [25] Ik slaap gewoon lekker in jouw bed, dan wordt het echt een ver-van-je-bed-show. Toon jij maar aan dat het jouw bed is.

 27. Ga je geld van mijn rekening halen! Mijn naam opgeven bij een misdrijf! Bittere ellende staat me te wachten. Danzij mijn geweldige en hartelijke medemens. Be my guest.
  De doorsnee mens collaboreert met de staat, mijn zegen hebben ze!! Als de grote Meester wil mijn leven in ellende verloopt, het zei zo….
  Genoeg ellende gehad en gezien, er kan wat mij betrefd wel een beste schep boven op, het wordt me in ieder geval van harte gegunt.
  Mijn lot is mijn lot, klaar! Daar kan geen hond iets aan veranderen of aan toevoegen.
  Ik gun mensen, zelfs mijn vijanden hun vrijheid en solistisch bestaan, zonder kunstgrepen of bemoeinissen van de Stasi. [26]

Comments are closed.