Gisteren overschreed de telling dit aantal.

Het aantal gedode Irakezen is een veelvoud daarvan.

En de telling en de waanzin gaan door. Het einde is nog lang niet in zicht.

ZALIG PAASFEEST!

——————-

Zie ook: apnews.myway.com/article/20…

109 REACTIES

 1. Die 4000 zijn waarschijnlijk de officiële cijfers? Wist je ook dat er naast de militairen nog een heleboel tuig van de richel van o.a. de fa. Blackwater daar loopt te moorden?

 2. In die officiële 4,000 doden zitten natuurlijk niet de zelfmoorden die ná terugkomst in de USA gepleegd zijn.

  Ik denk dat die 4,000 doden alleen de daadwerkelijk daar gevallenen zijn.

 3. Dat zijn er 4000 te veel. Om nog maar te zwijgen over het miljoen slachtoffers onder de Irakezen. Ik kan het niet aantonen, maar ik vermoed dat Sadam H. in dezelfde periode minder slachtoffers had gemaakt. Bush, Cheney, Rumsfeld en etc. zijn niks minder dan oorlogsmisdadigers en moeten zich daarvoor hopelijk t.z.t. verantwoorden.

 4. Ongelofelijk triest allemaal voor zowel de Irakezen als de VS soldaten die daar hun leven aan het vergooien zijn. Het wordt tijd dat ze teruggaan naar de VS en daar aan de basis van een revolutie staan die het land hard nodig heeft.

 5. [3] Fout!!!!!!!!!!!!! Echt erg simpel van je, mag ik je herinneren aan de Koerden gifgasaanval in 1988.
  180.000 doden!!!! En dit natuurlijk ‘onder andere’ aangezien er vrije pers rondliep in Irak, (nu niet meer, want toen de Amerikanen binnenvielen is het recht op vrije pers en woord direct afgeschaft in Irak),zoals bij ons. Dus een normale dag in Irak was een normale dag, geen moorden, geen verkrachtingen, geen onderdrukkingen, en noem maar op want dat heb ik nog nooit op het nieuws gezien… Maar dat zal je wel weer een slecht argument vinden aangezien 99,99% op de heer Saddam Hoessein stemde bij de algemene Iraakse verkiezingen, dus hij was een gewild persoon en echt lief en aardig was tegen zijn volk. Echt een schatje.
  Ben blij dat die vuile massamoordenaar, kinderverkrachter en hoerenmoordenaar hardstikke dood is. Ik mag aannemen dan ze nu over zijn kankergraf pissen.

 6. [6]
  Zoals ik al zei: ik kan het niet aantonen en het is op zich niet relevant.

  Als je in de geschiedenis teruggaat, is het een aaneenschakeling van buitenlandse bemoeienis; dat geldt ook voor het gifgas.

 7. Het echte cijfer is waarschijnlijk veel hoger, omdat alleen doden worden geteld die daadwerkelijk op irakese bodem zijn gesneuveld. Gewonden worden vaak afgevoerd naar bv Duitsland. Als die daar sterven dan komen ze niet in de Irak-statistiek.

  Maar het werkelijke drama is natuurlijk het lot van de irakese bevolking, waarvan er honderduizenden zijn omgekomen en miljoenen het land zijn ontvlucht en dat alles vanwege de leugen van 911 (in werkelijkheid in scene gezet door amerikaanse en israelische geheime diensten, althans volgens mij en de italiaanse ex-president Cossiga en vele anderen)en het kletsverhaal van die WMD. Verreweg de grootste bezitter op deze planeet van WMD’s zijn de Amerikanen zelf. En zij zijn de enigen die ze ook daadwerkelijk twee keer hebben ingezet.

  De grote opgave voor de wereld voor de komende jaren zal zijn om regime change te bewerkstelligen in Washington om iemand als Ron Paul in het zadel te helpen.

 8. [5]

  Amerika ook al inderdaad!
  En dan bedoel ik niet de marketingterm "change" waar Obama het volk mee doodgegooid wordt.
  Het is toch in- en intriest als je de tentenkampen her en der in het land als paddestoelen uit de grond ziet oprijzen terwijl er duizenden miljarden in een zinloze oorlog worden gepompt waarbij alleen de wapenindustrie als winnaar uit de bus komt.
  Ik zie een sterke opkomst van collectivistische ideologieën als tegenreaktie op het failliet van de "vrije" markt. Dat kan voor niemand hier een prettig vooruitzicht zijn.

 9. [6] "Fout!!!!!!!!!!!!! Echt erg simpel van je, mag ik je herinneren aan de Koerden gifgasaanval in 1988.
  180.000 doden!!!!"

  Jij trapt met beide beentjes in die amerikaanse propaganda: http://members.iimetro.com….
  Waarschijnlijk is die gifgasaanval helemaal niet gebeurd. Net zo min als dat andere nepverhaal over die irakese soldaten die zogenaamd couveuse-babies tegen de muur geslingerd zouden hebben in Koeweit.

  "Ben blij dat die vuile massamoordenaar, kinderverkrachter en hoerenmoordenaar hardstikke dood is."

  Toe maar. Ik denk dat de gemiddelde irakees de hemel op zijn blote knietjes zou danken als ze Saddam hadden kunnen behouden en de nachtmerrie van de amerikaanse ‘bevrijding’ aan zich voorbij hadden kunnen laten gaan. Die sancties uit de jaren negentig hebben 1.4 miljoenen doden gekost. De overval van 2003 nog eens een miljoen doden. Spaar me je propaganda-geneuzel.

 10. [9] "ik zie een sterke opkomst van collectivistische ideologieën als tegenreaktie op het failliet van de "vrije" markt. Dat kan voor niemand hier een prettig vooruitzicht zijn."

  Ik zie alleen een einde komen voor de geglobaliseerde vrije markt. Er is weinig reden om aan te nemen dat de vrije markteconomie niet zal voortbestaan in Fortress Europe en Fortress America.

 11. Ik sprak laatst een Irakees over het wel en wee in Irak, maar hij vertelde dat de oorlog daar niet meer was dan een gevecht tussen bandieten en het hele verhaal over Saddam viel volgens hem wel mee. Wel was Saddam volgens hem een grote boef….maar ja, dat zijn ze aan de top toch allemaal tegenwoordig. [11]

 12. [15] Bedoelde hij daarmee te zeggen dat het wel meeviel met die slachtofferaantallen?
  Die 600.000-1.000.000 komen van The Lancet.

 13. [16] Dat klopt. De meeste slachtoffers komen van IED’s. Die invasie en ‘mission accomplished’ waren snel gepiept. Het fest begon pas daarna. Vele amerikaanse militairen doen net alsof ze op patrouille gaan… als ze uit het zicht van de kazerne zijn parkeren ze de patrouille-wagen op een veilige plek en gaan vervolgens saffies draaien. Als ze na en paar uur weer ’thuis’ komen zeggen ze dat het weer een erg zware patrouille was. LOL

  Rondrijden in Irak is zelfmoord. Achter elk bosje zit een vent met een handdoek om zijn hoofd met een mobiele telefoon en heeeel veel vrije tijd. Als dan na een paar uur een pantserwagen aan komt rijden voelt de handdoek opeens behoefte om ‘zijn vriendin’ te bellen…

 14. Hub … voordat je de stuipen krijgt van het snotteren …

  Military Death from all causes

  George W. Bush . . 5187 (2001-2004)
  Bill Clinton . . . 4302 (1993-1996)
  Bush Senior. . . . 6223 (1989-1992)
  Ronald Reagan . . 9163 (1981-1984)

  B-I-I-I-G DEAL …. 4,000 professional soldiers in 5 years … which is an average of 800 per year … (especially when compared to the following annual fatalities that have now lasted 50 years … of >100 thousand lives a year, which is 125 TIMES more that average annual losses in Irak …

  Police and Firefighters > 1000/y, Trafic/HiWay fatalities > 60,000/y (sixty thousand), Fire arms > 30,000/y (thirty thousands) … or a total of > 100 thousand people per year … compared to 800 soldiers …

  http://www.murdoconline.net
  Interesting to note: Between 1890 and 1913, when railroads were established in the USA, a quarter of a million railroads workers died due to fatal accidents, or > 10,000/year. or at a rate of more that 12.5 times losses in Irak

 15. [19] ACP, die dikke mik is met dat neocon geteisem establishment in de VS krijgt natuurlijk een hele dikke van al die goyim die ten faveure van Israel in het stof bijten. Dan letten we natuurlijk niet op een duizend lijken meer of minder. Om van al die honderdduizenden Irakezen maar te zwijgen natuurlijk. ‘B-I-I-I-G DEAL’ kraait Ueberjood ACP. Het wordt hoog tijd dat jullie in de VS ‘op maat gezaagd gaan worden’.

  P.S.: voor de sentimentelen hier, dat ‘op maat zagen’ van de Islam was de favoriete uitdrukking van Herr ACP zelf. Maar het is dezelfde ACP die tegelijk altijd heel erg loopt te pleiten voor import in het Westen van zoveel mogelijk moslims. ACP en zijn ilk zijn nmlk niet alleen in oorlog met de Islam maar ook met ons Westerlingen.

 16. [20]
  [21]
  ACP’s reaktie stemt tot nadenken. Het lijkt er op, dat hij Irakese slachtoffers met opzet niet meetelt, naast het bagatelliseren van de slachtoffers aan Amerikaanse zijde. De eenzijdige belichting van de zegens van de Amerikaanse maatschappij en haar inrichting wekken de indruk, dat deze meneer geen vrijgevochten solitaire libertarier is, maar eerder een profiterende nationaal-socialist van het ergste soort; het soort dat je een mes in je rug plant voor eigen gewin.

  Maar ik kan het natuurlijk mis hebben, zoals we wellicht in een reaktie van meneer Postma zullen kunnen lezen.

 17. [10]

  Tentenkampen ja;

  http://www.youtube.com/watc
  [12]

  Ook nog een optie; een soort vrije markt economie met een heel sterk nationalistisch sausje.
  Zolang het maar geen soort nieuw nationaal socialisme wordt. Toch vind ik die laatste optie niet ondenkbaar. Dat geldt dan vooral de middenklasse die straks beroofd is en helemaal hun buik vol zal hebben van het door de FED en joodse bankelite gefaciliteerde roofkapitalisme.
  Bij mij zou tenminste het bloed gaan koken als ik dmv hyperinflatie die corrupte bankjongens mede moet gaan financieren.

 18. [22] ACP mag van mij relativeren / bagatellen en ”it’s just a number’ Tony Snow’-en tot hij ook een ons weegt.

  Het gaat om de de-humanisatie die met het toveren met getallen komt.
  En die de-humanisatie leidt m.i. niet tot minder shit.

 19. [23] "Bij mij zou tenminste het bloed gaan koken als ik dmv hyperinflatie die corrupte bankjongens mede moet gaan financieren."

  Dan heb ik slecht nieuws voor je, dat doe je al. Weliswaar in Europa (nog) lang niet zo erg als in de VS, maar reken maar dat de inflatie hier veel hoger is dan het officieele cijfer.

  Die actie van de FED laatst, was het 200 biljoen?, dat betekent een inflatiebelasting in de VS van zo’n 700 dollar per hoofd, dwz zo’n 3000$ per huishouden. Tsjakka.

 20. [22] LET OP want het ONDERWERP van deze draad is wel:

  ""4.000 Amerikanen nu dood in Irak.
  Gisteren overschreed de telling dit aantal. Het aantal gedode Irakezen is een veelvoud daarvan. En de telling en de waanzin gaan door. Het einde is nog lang niet in zicht. ZALIG PAASFEEST!""

  Gaat Andre aan het snotteren omdat het ONDERWERP OP ZICH wordt GERELATIVITEERT … en in context geplaatst …

  Overigens … die Irakeze slachtoffers zijn er veeeeel meeeer als gevolg van eeuwenoude ONDERLINGE (GODSDIENST) geschillen dan dat zij slachtoffers zijn geworden van massa (oorlogs)verwoesting als in WO-II.

  Nu is het DE strategie van de extreem Islamisten om de wilskracht van het westen te breken door hun "hoge" verliezen toe te brengen. WAT EEN JOKE … want zij "vergeten" eenvoudig dat de VS en haar volk juist in dat opzicht uiterst GEHARD zijn … (en op een andere draad heb al de heeeeele lijst geplaats van de vele oorlogen die de VS hebben gestreden, sinds het einde van hun burgeroorlog in 1865).

  Ik melde slechts de FEITEN, maar wordt ik weet niet wat genoemd. Voor mij echter eerder het bewijs dat men het duidelijk van overheidsbescherming en hun bleeding harts cultuur moet hebben om zich "Libertarisch" te kunnen voelen. En volgens mij kan en zal men ook nooit anders doen dan in het linxe landje te BLIJVEN …

  Gaat men ineens weer LINX-SENTIMENTEEL doen

 21. [26] "WAT EEN JOKE … want zij "vergeten" eenvoudig dat de VS en haar volk juist in dat opzicht uiterst GEHARD zijn"

  Bullshit. Als Amerika ergens aan land gaat kun je er tamelijk zeker van gaan zijn dat ze gaan verliezen, tenzij ze aan het handje genomen worden door serieuze volken als de Russen (WO2: Russen 80%, VS 15%, UK 5% war effort). Zowel het duitse als amerikaanse oppercommando gingen uit van: 1 Duitser = 2 Amerikanen. Voor de rest: Vietnam: staart tussen de benen. Somalie: staart tussen de benen. Libanon: staart tussen de benen. Iran (Carter): staart tussen de benen. Korea: gelijkspelletje. En dat Irak en Afghanistan daar worden ze op termijn natuurlijk ook uitgedonderd, net als de Russen. Buchanan heeft het treffend geformuleerd: Americans are lousy imperialists. Ze hebben geen stamina, geen staying power. Ze willen veel te snel resultaat.

  P.S. niets dan lof overigens over die prachtige actie tegen Grenada (10.000 inwoners).

 22. [20] Ach yaaaa … jij bent shitsjiaaal "bewogen", gaat niet kort-door-de-bocht, ben "humaan", ben zeer genuanceert maar wel loelig, je discimineert en marginaliseert niet … etc. etc … ad nauseum … Gehersenspoelt dus …

  [21] Ter opfrissing de VS, China en Rusland hebben een gezamelijk strateie wat betreft de Barmhartigen ( Pleuropa doet niet mmer mee omdat het daartoe niet in staat is)
  1. Terugdringen tot achter hun grenzen …
  2. Achtervolging en destructie van fanaten waar ook.
  3. OP MAAT ZAGEN van Barmhartigen buiten hun landsgrenzen
  3. Dichtdraaien petrodollarkraan

  [24] zie eerdere reactie t.a.v.(20)

  [25] er komt in de VS helemaal geeen "hyperinflatie" omdat de crisis via deregels van corporate finance wordt opgelost waar men op dit form geen kaas heeft gegeten … De stemming in de VS? 35% zegt zich zorgen te maken , maar 60% doen dat NIET, terwijl het een 5% koud laat …

 23. [27] "Werk" je ook op het Wiarda Gekmann Gesticht?

  Maar misschien was het inderaad beter geweest als de Amerikanen NIET in west europa waren geland want dan hadden de Russen ook kunnen doorstoten tot aan de kust en was de UK een soort Taiwan geworden …

  Helaas … om weer op te staan (zoals de Chinezen nu) had het vaste land van Europa toch echt NIET kunnen doen, omdat zowat iedereen breindood is en zelfs veel meer rood dan de Russen.

  WO-II is volgens mij overigens ook de laatste gebaar (vanwege de toenmalige meerderheid van Amerikanen van Euro-afkoms, iets wat nu dus NIET langer get geval is … Maar het blijft wel een markt en wingebied.

 24. [26]
  Zoals Andrew Napolitano al heeft uitgelegd, is de VS een ‘Nation of Sheep’, gehard in het achter elkaar aanhollen als een -schaap. Niet dat het in de EUSSR veel beter is, maar goed.

  Sinds Lincoln is dat land, dat volgens velen naar de kloten gaat, allang naar de kloten, met dank aan dezelfde Lincoln die rustig met een Stalin vergeleken kan worden; dankzij hem is het federale, centralistische concept boven het decentrale concept van een bond van staten gesteld.

  Jouw onvoorwaardelijke Amerikaans-nationalistische kijk op zaken, ook weer in je reaktie, bevestigen alleen maar dat Postma hier de linxe rakker is, met nationalistische gevoelens. Nederlandse nationalisten zouden je zo maar uit kunnen maken voor landverrader, ware het niet dat de VS-lakeien ook talrijk in het Haagse aanwezig zijn.

  En inderdaad, Postma; het onderwerp betreft ook de slachtoffers van Irakese zijde: "Het aantal gedode Irakezen is een veelvoud daarvan". Wat de oorzaken ook zijn, ami’s die doekjes doden dan wel doekjes die elkaar omleggen, is om het even; je kunt niet anders dan vaststellen dat Sadam de handel onder controle had en dat er van deze twee doodsoorzaken, waardoor er nu 1 miljoen minder Irakezen rondlopen, geen sprake geweest zou zijn als die grootheidswaanzinnige neocunts daar niet binnen waren gevallen. Als men zoals jij zich op de borst klopt dat er maar zus-of-zoveel slachtoffers zijn geweest, en daarbij nationalistische geluiden laat horen, dan kun je inderdaad verwachten dat je in het nationaal-soosjalistiese hokje wordt geplaatst of op z’n minst van een tunnelvisie wordt verdacht die z’n weerga niet kent.

  Wat verder ook al door Ron Paul Fan is aangeduid, is dat de VS in hun immorele oorlogen niks anders doen dan op hun bek gaan (als in: met de staart tussen de benen vertrekken). Dat gaat ook weer in Irak gebeuren; al is de drukpers nog zo snel, de markt achterhaalt ze wel. Laten de ami’s zich drukmaken over hun lokale achterban, die opgezadeld wordt met een steeds grotere nationale schuld en een toenemende armoede. Maar ja, da’s te veel gevraagd voor de nationaal-socialistische power-elite die anderen maar al te graag willen doen geloven dat ze ‘op eigen kracht’ iets bereikt hebben. Als jij dat linx-sentimenteel wil noemen, be my guest, ik noem het immoreel en schofterig.

Comments are closed.