Sinds wij als land en volk worden geconfronteerd met een premier die zó bang is voor een nog niet vertoonde film, dat de bagger hem door de broek loopt en met regeringsleiders, nou ja leiders, die elkaar voor de voeten lopen als volleerde excuus-Truussen richting islam, valt het mij moeilijk deze regering nog serieus te nemen.

Ik zal de eerste zijn die grif toegeeft dat de heer Geert Wilders niet hét prototype is van een volleerd diplomaat. Alhoewel als je uit bent op de naakte waarheid is het nog maar de vraag of je met ’n dergelijke diplomatie zo gebeiteld zit. Maar dat is een ander chapiter.

Reeds is er veel geschreven én gesproken over de nog komende film ( nú: 3 maart! ) van de heer Wilders. Men is dus banger voor één filmpje van slechts een kwartiertje lengte dan voor tientallen, honderden artikelen en boeken die m.i. nog meer en nog verder gaan dan welke film dan ook.
Zelf heb ik de vorige maand februari, enkele artikelen geschreven waarin ik o.m. een vergelijk maakte met de mens Mohammed en de mens Jezus Christus, alleen maar het menselijke aspect genomen overigens. ( zie: www.breda-en-alles-daaromhe… )
Ook heb ik een lijst gemaakt met 444 koranteksten, op volgorde, die allemaal en zondermeer én overduidelijk de intolerantie aangeven van deze religie die islam heet ( zie:
www.breda-en-alles-daaromhe…

Ten volle ben ik ervan overtuigd als deze teksten en vergelijkingen zouden worden afgedrukt in een groot landelijk dagblad dat het een effect zou hebben volledig vergelijkbaar met welke film dan maar ook die in een kwartier moet laten zien welk een groot gevaar de islam vertegenwoordigt in deze wereld en in deze maatschappij. Velen zouden het lezen en de radio en T.V. deden dan wel de rest.
Helaas, het gros van de mensheid is te lui en te vadsig om enkele pagina’s tekst tot zich te nemen.
Geert Wilders geloofde meer in de kracht van een film, en wellicht zéér terecht.

Want als ‘men’ écht het grote gevaar van de islam zich ten volle zou realiseren, dan stond 90% van de bevolking achter Geert Wilders. ( ook al zou je het niet met al hun andere stellingen eens zijn )

Maar ons volk, is te vadsig, te lui, te rijk, te gemakzuchtig en te futloos geworden.
Volgevreten, en dat vaak letterlijk, hangt men liever met bier en chips de hele avond op de bank achter het kastje alwaar menig leeghoofdig programma, zonder enige waarde en inhoud in een overstelpende mate dagelijks over ons wordt uitgestort. Dan zich echt te verdiepen in de op ons afkomende gevaren. De paar programma’s die écht nog iets te vertellen hebben zijn door de linkse media al ingepalmd of hebben een kijkersbereik van amper één voetbalstadion groot. Balkenende en consorten zijn zich van dat lethargisch en algemeen geldende gedrag van de Nederlanders maar al te goed bewust. Normaal gesproken vinden ze het dan ook meer dan prima zo. Brood en spelen dat staan ze tenslotte voor. Kunnen zij ongestoord allerlei wetten en regels door te voeren zonder op al teveel oppositie te hoven rekenen.

HELP! MAAR NU KOMT ER EEN FILM(PJE)!!! En da’s lekker consumeren!
En dat betekent dat het slapende, ingedutte volk weleens wakker zou kunnen schieten en zich zou kunnen verslikken in het bier en de chips. Want niemand behoeft dan ook maar iets te doen, dan hooguit even te zappen en da’s nou precies waar de gemiddelde tv-kijker nog wél toe in staat en te bewegen is. Die film kan ervoor zorgen dat het eigen volk de ogen worden geopend en dat…. dat is nóg gevaarlijker dan dat een paar heethoofden, elders in de islamitische wereld weer eens boos zouden kunnen worden. Want boos zijn ze sowieso. Waar u ook gaat of staat, u trapt ALTIJD op hun tenen, u doet het nooit goed in hun ogen!
Want als men die film ziet, dan gaat het volk zich realiseren waaraan en aan wie we eigenlijk verkocht zijn, van wie we eigenlijk afhankelijk zijn en dát is de angst van Balkenende en c.s.
Dan blijkt ook dat onze regering ons heeft verkocht, heeft uitverkocht en dat zij volledig afhankelijk zijn van de islamitische wereld, al was het maar met de olie.
Olie die niet alleen voor brandstof zorgt, maar ook aan de basis ligt van ons plastic en nog veel meer zaken.

Beste lezer, de strijd tegen de islam is geen gewone strijd, het is een geestelijke strijd met een veel grotere en diepere impact dan men zich kan voorstellen.
Deze strijd is niet te winnen met pappen en nathouden, zoals de regering voorstaat, dit wordt: KIEZEN! Mét alle consequenties die daaraan vast zitten. En die zijn zeker niet flauw!
Het wordt een keuze voor of tegen de islam.

De regering heeft al gekozen, dat is evident.
Maar U? Beseft u ten volle wat het voor u en uw gezin, gaat betekenen als de islam het straks ook hier voor het zeggen krijgt?
Islam betekent: Overgave, overgave aan een maangod. Totale overgave tot en met elk aspect van het dagelijkse leven. En die overgave staat in flagrante tegenstelling tot de vrijheid, de echte vrijheid waartoe elk mens is geroepen, zelfs de mens die nu nog onder de knoet van de islam zit! Dat is ondermeer het doel, het nut, van deze ‘gevreesde’ film. U te laten zien dat u móet kiezen!
Israël is ons een voorbeeld, Israël strijdt nog steeds voor zijn vrijheid en het overleven. Oké, ze maken ook fouten, maar hun existentie is een gruwel in de ogen van elke islamiet, gematigd of fanatiek.
Na, Israël echter, komen wij aan de beurt. Bent u er klaar voor?
De keus is aan u!
——————————————-
Silvia Videler 3 maart 2008.

48 REACTIES

 1. Nederland is klaar wakker,vanaf de geboorte van Islam in Nederland.
  Alleen is zijn er een paar problemen zoals wiens brood men eet is de taal men spreekt
  een van die problemen.
  Het is mogelijk dat meer als de helft van de aandelen van corporatie Nederland in handen van Islam landen is.
  Financieel gesproken zij wij al Islamieten , ongelovigen weliswaar. .
  Dat weet de regering ,maar niet de bevolking, die keer op keer protesteerde tegen de grootte gekte, zonder enig effect.
  De staat ,Nederland, controleert de media op discriminatie enz ,vervolgens promoot het zijn eigen belang. Het effect is als reclame voor softdrink ,wat niet te drinken is ,maar toch word verkocht dankzij de reclame.
  Het is nu zo ver dat de TV ,radio ,en krant in paniek om zich heen kijken ,zij waren de verkopers van de gekte aan de bevolking ,die nu antwoorden vraagt maar niet krijgt.
  Wat duidelijk blijkt uit de dam demonstratie ,en de reportage daarvan door de media.
  Zielig om het getal demonstranten te horen , afgerond naar boven ,reporters,krakers,zangers,winkelend passerend publiek meegerekend kwam men op enkele honderden uit.
  Dit na een intensieve reclame van de bekende media .
  Hoe het zo ver heeft kunnen komen ? dan is het aloude slijk der aarde het antwoord.
  In het nabije verleden werden mensen rijk door olie ,schatrijk ,zorijk dat zij een vinger in de pap kochten van en bij andere landen .
  Wat Nederland betreft is de Shell er 1 van die in ruil voor boor en ontginning rechten eigenbelang boven land belang stelde ,en er waren er meer .
  Gezamenlijk hebben zij met instemming van de aandeelhouders [direct of indirect ] Nederland verkocht waar wij bij stonden,en zodanig Nederland een welvarend en rijk land maakte.
  Met als eind resultaat ,prachtwijken en moskeen die de dienst uit maken als afspiegeling van de moeder donor landen.
  In paniek geeft men Geert de schuld die letterlijk niets tegen het landsbelang gezegd of gedaan heeft.
  Wel tegen het belang van de nieuwe eigenaars ,wat duidelijk is als men de dominees op reis ziet gaan naar Egypte ,niet om de piramides te zien ,nee, om een knieval, letterlijk te maken voor de nieuwe meesters.

  Bas

 2. Nou, nou, wat erg allemaal. Ik ken alleen maar aardige vriendelijke lieve moslims in mijn buurt. Mensen die wel echte normen en waarden hebben, gastvrij zijn.
  Dat het anders moet in ONS land is wel duidelijk. Waar beginnen we? Hier:

  http://zapruder.nl/portal/a

 3. Vrijheid van meningsuiting is een illusie.

  Deze bestaat nl. niet. Vrij je mening zeggen kan alleen door iemand die belangenloos is. Niemand is belangenloos. Dit begint al bij de geboorte en eindigd bij de dood.
  Er zijn altijd belangen met de bijbehorende verstrengeling.
  Hier hoort vaak chantage bij.
  Deze hoeft niet altijd letterlijk te worden uitgesproken, deze voelt men aan.
  Als je dit en dat (niet) doet, dan krijg je geen snoepje of geen miljoenorder.

  Bij elke eerlijke uitspraak zul je een groep mensen negatief raken die totaal niet meer objectief zijn door deze verstrengeling. Op den duur sta je alleen (na zoveel uitspraken).

  Wanneer je denkt dat je wel belangenloos bent en je mening gaat zeggen, zal de grote groep "wel belanghebbende" dit wel voorkomen

  Kun je niet huichelen ?

  Helemaal niet erg.
  Er zijn genoeg mensen die
  je dat kunnen leren.

 4. [3]

  Iedereen heeft in bepaalde mate opportunistisch gedrag. Ook ik moet me soms voegen naar een compromis dat voor een gedeelte tegen mijn eigen visie ingaat.
  Over principieële zaken als bv vrijheid van meningsuiting wordt echter NOOIT onderhandeld wat mij betreft. Nog niet al kost het mij geld, mijn baan of in het uiterste geval mijn leven.
  En ik ben echt geen held of levensmoe.
  Een leven waarbij je niet meer vrij bent om te doen en te zeggen wat je wilt (binnen wetskaders) is geen leven en dat zou iedereen moeten beseffen.
  Keihard een streep trekken en voor geen multinational, regering of mullah wijken in deze.
  Gezien het feit dat er geen enkel vrij islamitisch land op deze aardkloot is heb ik mijn keuze al lang gemaakt.

 5. [3] Zie de reactie van GB [4] .

  Vrijheid van Meningsuiting wil niet zeggen dat het uiten van een mening geen consequenties mag hebben. Natuurlijk heeft elke uiting, elke daad, zijn consequenties.

  Waar het om gaat is dat het uiten van je mening in geen enkel geval door een overheid verboden mag worden.
  In tegendeel, (als je al een overheid hebt) is het de taak van die overheid om je te beschermen tegen geweld van iemand die jouw mening niet welgevallig vindt.
  Als die persoon die jouw mening niet leuk vindt, je geen snoepje geeft, dan is dat weer zijn goed recht! Die consequentie moet je incalculeren voordat je je mening uit.

 6. [4] [5]
  Ter verduidelijking:
  Dit is niet mijn mening, maar een realistische ironische kijk op onze maatschappij

 7. [6]

  Weet ik ook wel 😉
  Realistisch is het zeker. Laf en opportunistische gedrag zit de gemiddelde NL-er wel een beetje in de genen. In WO1 van 2 walletjes eten en in WO2 in 5 dagen overlopen en de meeste joden mee helpen afvoeren naar vernietigingskampen. Om het nog maar niet te hebben over Srebenica.
  [5]

  *Als die persoon die jouw mening niet leuk vindt, je geen snoepje geeft, dan is dat weer zijn goed recht! Die consequentie moet je incalculeren voordat je je mening uit.*

  Dat is op zich geen probleem. Anders wordt het natuurlijk als je uitspraken gepareerd worden met gewelden of het dreigen met geweld. Elk Islamitisch land is volop gerechtigd om NL economisch te boycotten of hun afkeuringen uit te spreken. Ze spelen echter steeds vaker de geweldkaart.

 8. Kunnen we ons ook laten bekeren tot meerdere geloven? Alleen op papier natuurlijk, puur voor de rust. Een soort van geloofsbewijs op zak hebben kan in de toekomst misschien wel handig zijn.
  Wat er zich in mijn hoofd afspeelt vertel ik dan natuurlijk niet….dat weet alleen…de hogere macht, ofzo!?

 9. Wat betreft de ideologische strijd tegen de Islam.

  Er wordt telkens door de blinden gesteld dat de meeste moslims gematigd zijn en aardige mensen.

  Dat is ongetwijfeld zo en dat is het punt ook niet. Waar het om gaat is dat een tot geweld bereidde minderheid allesbepalend is, met daarachter een horde die deze minderheid moreel en mentaal steunt.

  Het is echt niet zo dat alle moslims in al die Islamitische dictaturen zo veel trek hebben in een theocratie waar stenigen en ophangen vallen onder "gerechtigheid", maar dat laat onverlet dat een meerderheid zich er veel door een groep religieuze fascisten als makke schapen door liet *en laat* onderdrukken.

  Het gaat er dus helemaal niet om hoe of wat de meerderheid van moslims is. Het gaat er om wat er in de koran, de hadith, de sira staat en het gaat erom hoe je met de expansie-wil van de fundamentalisten omgaat.

  Waar het om gaat is dat een meerderheid van goede moslims van die Islamitische landen geen vrijheidsgezinde landen heeft gemaakt, en dat ook niet zullen doen, omdat tegenstand aan de mullahs en de fundamentalisten wordt uitgelegd als afvalligheid.

  DAT is de Islamisering van Nederland en andere landen. De toegave aan de dreiging, de druk, de eisen van een groep die wellicht de minderheid is (misschien ook niet in bepaalde gevallen), maar dat is nou net de soort minderheid die in Islamitische landen aan de macht zijn, en met speels gemak aan de macht kan blijven.

  Dat is waarom de Islamisering moet worden bestreden (en dus niet alle moslims), dat is waarom paal en perk moet gesteld, dat is waarom de streep moet worden getrokken voor de eisen.
  Dat is waarom elke uitdrukking van achterlijkheid, ook als men in het recht staat die te uiten (zoals het niet geven van een hand aan vrouwen), landsbreed moet worden geridiculiseerd en veroordeeld. Dat is waarom de boerka (zelfs als vrouwen het recht hebben die te dragen) moet worden geridiculiseerd. Dat is waarom elke gang naar de rechter voor censuur door de rechter moet worden weggelachen, waarom elke eis voor speciale behandelingen of uitzonderingen meteen moet worden afgewezen.

  De koran niet verbieden, maar paginabreed afdrukken, de teksten aan iedereen openbaren. Laten zien wat de Islam vindt van ongelovigen, afvalligen, vrouwen, homoseksuelen, andersdenkenden.
  De connectie kunnen maken tussen eisen van bepaalde moslims, en de teksten in het heilig boek, en tot welke glijdende schaal dat kan leiden.

  Het om de Islam laten gaan en zeggen: "tot hier en niet verder", juist om te voorkomen dat het uiteindelijk WEL om moslims zal gaan.

  En hierbij zal bovendien meteen duidelijk worden wie nou wel, en wie nou niet "gematigd" zijn.

  Een goede eerste stap: WEG met die wet tegen godslastering. Een duidelijk eerste signaal dat Allah hier niets betekent.

 10. [9]
  INderdaad.

  In dat kader snappen de politici en de ‘BN-ers’ niet hoe ongeloofelijk stom men bezig is door zich niet kritisch ten opzichte van de islam op te stellen en, sterker nog, kritische geluiden te negeren dan wel te demoniseren. Ik durf te wedden dat men nog nooit op z’n minst door de koran heeft gebladerd; iedere halve zool kan in één oogopslag zien wat dat betekent. Dus óf deze proleten zijn zo stom als het achtereinde van een varken, óf ze gebruiken e.e.a. voor hun eigen agenda. In beide gevallen geen reden voor vrijheidslievendem mensen om blij te zijn dunkt me.

 11. @Logic.Uw heeft het licht gezien !

  op een opmerking na
  Uw schreef:

  En hierbij zal bovendien meteen duidelijk worden wie nou wel, en wie nou niet "gematigd" zijn.

  Ik vraag me af tot hoe ver !?
  Uw geef hier een sleutel aan gematigen
  niks verkeerd mee maar ook aan fundamentalisten dat is wel minder en de Islam is een hand boek om stille oorlog van bedrog,liegen,bedriegen,paaien,dood

  fundamentalisten moslim zijn leven aan houden en lieg over goedheid.
  Goedheid laten Zien is doen laten Geloven.
  {Voor een niet gelovigen of andersdenkden. enz}

  Een fundamentalisten
  Maak misbruik van de goedheid van de mensen.
  ga zo ten werk tot dat hij de kans krijg.

  Hier zit het gevaar.

  ik denk als we in 40 45 met de duisers thee hadden gedronken in de hoop van …
  Dat Cohen,Ed van Thijn,Abraham Soetendorp en meer van BN’ers vandaag de dag niet hadden gelopen.

  En daarom stem ik toch voor
  wilders ook omdat ik van links van rote appel uit worden gemaakt zelf van onze Trix.en alles ontkend wat in de pracht wijken gebeurd.

 12. [9]

  *Dat is ongetwijfeld zo en dat is het punt ook niet. Waar het om gaat is dat een tot geweld bereidde minderheid allesbepalend is, met daarachter een horde die deze minderheid moreel en mentaal steunt.*

  Je slaat hiermee de spijker op zijn kop. En die geweldadige minderheid wordt gesteund! Weliswaar niet direct met daden maar een moreel goedkeuren van hun daden met hun "ja maar"-gedrag is bij hen schering en inslag. Hier zit het cruciale verschil met het christendom. Bij de moord op van Gogh zijn mijn ogen vwb de "gematigde" moslim opengegaan. In een crisissituatie bestaan die namelijk niet. Heeft schijnbaar iets te maken met geloofsafval.

 13. [13]

  Exact, de gematigden weten dondersgoed dat de handelingen van de extremisten worden goedgekeurd door de geschriften.
  Zijzelf zijn wellicht niet bereid zover te gaan, dat is ze een brug te ver.

  Maar openlijke kritiek zul je van de meesten niet horen omdat ze dan indirect openlijke kritiek uiten op hun eigen heiligboeken.

  In de wereld van het geloof in een God is dat dan ook hetzelfde als blasfemie danwel geloofsafvalligheid.

  Vandaar die stilte.

  De meeste moslims willen dat gedoe diep in hun hart waarschijnlijk helemaal niet. Maar Allah wil het nu eenmaal wel zo, en dus moeten WIJ juist die Allah een schop verkopen, en aan de hand daarvan vervolgens het koren (extremisten) van het kaf (goedwillende moslims) scheiden.

  Hoeveel gematigden zullen er dan nog blijken te zijn? Dat is een belangrijke vraag voor de toekomst van dit land, en de toekomst van vrijheid.

  Kankergezwellen (extremisten dus) moet je ontdekken, en vervolgens wegsnijden voordat ze uitzaaien over je lichaam, en het helemaal te laat is.
  En dat is precies wat de dhimmies in het land – de zelfislamiseerders – weigeren te doen.

  Niet onderzoeken op tumors, gewoon negeren en net doen of je neus bloed.
  Dan bestaat de ziekte niet.

 14. [14]

  Helemaal mee eens.
  In dit licht zijn de regeringen van de laatste 2/3 deccenia de hoofdschuldigen. Ik kan me niet voorstellen dat de meeste moslims ook niet in een grotere vrijheid willen leven. Een mens is nou eenmaal een mens.
  Ik heb zelf meegemaakt dat ze graag af en toe eens buiten de regels die de Islam stelt willen gaan (bv met ramadan en met bedrijfsfeestjes waarbij ze stiekem toch aan de alcohol gaan).
  De groepsdwang is echter nog groter als het vroeger in kleine christelijke gemeenschappen was en ook hierbij heb ik met eigen ogen waargenomen dat een individu die langs de pot piest tot de orde werd geroepen.

  Het is de taak van de overheid om mensen die het geloof willen afvallen of anders (menselijker) willen interpreteren 100% beschermen tegen de idioten. En wat doen ze??
  Hirssi Ali, Jami en de marokkaanse moslima in een blijf van mijn lijf huis worden vogelvrij verklaard.
  Maak dan nog maar eens de keuze als twijfelende moslim! Daarvoor is heel veel moed nodig.

 15. [15]

  Precies.

  Er zullen zat vrouwen en ook homo’s zijn in de moslimgemeenschap die het niet aandurven naar buiten te treden, omdat ze overal kunnen zien dat ze in dat geval kunnen fluiten naar nationale steun. De dhimmies zien namelijk alleen de belangen van de "groep", zoals het collectivisten betaamt.

  Niet iedere moslim staat zo sterk in zijn schoenen als een Ehsan Jami, en niet iedere moslim heeft die bekendheid dat als hij/zij voor zijn individuele rechten opkomt, het hele land het weet als hij/zij bedreigd (of erger) wordt.
  Sterker nog, het heeft de dreigementen en mishandelingen t.o.v. Jami ook niet tegengehouden. En vervolgens wordt zo’n Jami dan ook nog verketterd in de NSB-media en zelfs in eigen kringen (PVDA). Kun je nagaan hoeveel angst onbekende moslims hebben die lijden onder groepsterreur.

  Dat denken in groepen, opkomen voor de groep "moslims" en hun rechten, en deze verdedigen i.p.v. individuele moslims, is natuurlijk de collectivisten eigen.

  Zonder groepsidentiteits-politiek geen achterban. Want in de achterban zelf is het individu volstrekt onbelangrijk, en is de Umma alles.

 16. Gaarne aandacht voor het christelijk geloof.
  Vele malen interessanter dan dat eeuwige gezanik over die islam.
  Maar het zagend en meedogenloos onthoofden een keel doorsnijden schijnt nu eenmaal interessanter nieuws op te leveren, dan de stillen in den lande die hun goede werken verrichten.
  Gegroet. Met de Paasgroet.

 17. [17]

  Wat belet je?

  Die aandacht voor het Gristelijke geloof hebben we allang gehad, en toen vroeg ook niemand om aandacht voor de Islam.

  Dus a.u.b. geen afleidingsmanouvers.
  We verliezen de Gristenen heus niet compleet uit het oog, met dank aan Balkellende, Rouvoet, Donner en Hirsh "iedereen beschermd tegen vrijheid van meningsuiting" Ballin.

 18. [18]
  Logic verdedigt de islamieten die zeer sterk in groepen denken (Heel Europa schuldig aan de Deense ecartoons), en valt het groepsdenken van Hollanders aan.
  ‘Logic’ kan beter een andere naam kiezen, want ‘logic’ is dit allerminst.
  Gristelijk wordt met CH gespeld: immers afkomstig van Christus.
  Logic, maar niet voor ‘logic’.
  Logic spreekt namens ‘we’. Maar hij scheen het groepsdenken te haten.
  Alweer niet bijzonder ‘logic’.
  En mag ik vragen wanneer ‘logic’ zijn aandacht voor het christelijk geloof heeft gehad?
  Toen vroeg niemand aandacht voor de islam?
  Wat een onlogische opmerking voor een ‘logic’.
  Wil hij meer aandacht voor die islam?
  Waarom dan?
  Is logic in staat dit ‘logic’ uit te leggen?
  Is die islam werkelijk interessanter?
  Ik zie het niet!
  Gegroet.

 19. [17]

  Hey Beek. Ook de paasgroeten met onderstaande link;
  http://www.youtube.com/watc

  Kijk dit kan in NL zonder dat je een mes in je buik hebt liggen met daar een papiertje aan.
  Vrevang God door Allah en je hebt een gigantisch probleem.
  Omdat dit hier (nog) kan wens ik jouw en alle verlichtte gristenen (dus niet de Balk) het allerbeste toe.

 20. [2]
  Mee eens.
  Het wordt eens tijd dat mensen zich niet laten leiden als schapen maar eens wakker worden en voor zich zelf gaan denken. Dan pas realiseert men zich hoe een elitaire groepje criminelen hun onderdanen (de schapen) elkaar laat uitmoorden en vervolgens er zelf alleen maar beter van wordt. De meeste moslims, joden, christenen op straat, op je werk zijn er niet op uit om een ander te onderdrukken of zelfs te vermoorden. Het zijn de leiders van dit soort groepen die de werkelijke criminelen zijn. En gespuis als Geert Wilders maakt daar gebruik van. En hoogstwaarschijnlijk wordt ook Wilders geleid door dat zelfde elitaire groepje criminelen. Volg het geld.

 21. [19]

  Gezien je reactie zal ik je aanklacht op mijn "logic" maar niet zo serieus nemen.

  Met "we" (deed ik dan toch een klein poging) bedoel ik zij die het met me eens zijn.
  Wie de schoen past, trekke hem aan en zo.
  En aangezien we ons op een site bevinden die collectivisme verfoeit, zullen de meeste mensen dat wel doorhebben.
  Me dunkt namelijk dat mensen die een broertje dood hebben aan collectivisme, wel begrijpen dat "we" dan ook tegen groepsdwang zijn.

  Jij blijkbaar niet, en zo heeft iedereen zijn fouten.

  Apropos, ik bepaal zelf hoe ik GGGRRRisten schrijf.

  En "we" bepalen zelf wel wanneer we wel of niet over de Islam, en wanneer we wel of niet over GGGristenen schrijven.

  Snap je?

 22. [20]
  Voel mij niet aangesproken als verlicht(t?) gggristen.
  Wie was dat? Die gggris?
  [22]
  Nee, ikke niet begrijp.
  Ik verhinder ‘logic’ niet. Ik stel vragen, waarop geen antwoorden volgen.
  Gggrristen is nog fouter gespeld.
  Waarom is dat?
  Kan ‘logic’ moslim misschien ook fout spellen?
  Of heeft hij daartoe geen behoefte?
  Waarom moslim dan niet verkeerd spellen, en christenen wel?
  Vanwaar die voorkeur voor de islam???
  Wat is daar zoveel beter dan bij het christelijk geloof???
  Ik vraag het.

 23. [25]

  Beste Beek,

  "Nee, ikke niet begrijp."

  Is dat mijn probleem?

  "Ik verhinder ‘logic’ niet. Ik stel vragen, waarop geen antwoorden volgen."

  Je vraagt waarom we zoveel aandacht besteden aan de Islam. Mijn antwoord: ten eerste omdat de Islam *aan de beurt is*, ten tweede omdat we daar zin in hebben.

  "Gggrristen is nog fouter gespeld."

  Interesseert me geen fluit.

  "Kan ‘logic’ moslim misschien ook fout spellen?"

  Dat kan Logic vast wel, maar wat denk jij? Denk jij dat Logic met een beetje moeite het woord "moslim" niet fout kan spellen? Nou vooruit dan maar: "mosslim".
  Alsjeblieft. Zo goed?

  "Of heeft hij daartoe geen behoefte?"

  Niet op het huidige tijdstip : (17:55)

  "Waarom moslim dan niet verkeerd spellen, en christenen wel?"

  Omdat het kon, en omdat ik me gigantisch irriteer aan de gezaghebbenden in het land, en dan met name die van het Gristelijke geloof (ik heb de namen al genoemd).

  "Vanwaar die voorkeur voor de islam???"

  Omdat ik laatste 10 jaar heb opgelet.

  "Wat is daar zoveel beter dan bij het christelijk geloof???"

  Helemaal niets, wat juist aan de oorsprong ligt van de reden waarom we het nu over de Islam hebben.
  Maar als het aan Balkenende IV en Balkenende V ligt, komt daar wellicht alsnog verandering in.

  Ziezo. Ik heb je vragen beantwoord op een manier die je vragen verdienen.

 24. [21]
  *En gespuis als Geert Wilders maakt daar gebruik van. En hoogstwaarschijnlijk wordt ook Wilders geleid door dat zelfde elitaire groepje criminelen. Volg het geld.*

  Hey altijd leuk! Weer iemand met een nieuwe afwijkende conspiracy-theorie.
  Leg het mij is even uit hoe jij ziet dat Wilders een pion is in het grote machts- en geldspel van de gevestigde jongens. Wilders heeft het meest elementaire in zijn leven ingeleverd nl vrijheid en naar mijn weten hebben alle huidige gevestigde machten van media, politiek tot bedrijfsleven hem afgevallen.
  Maar ik wil altijd nog wel iets leren van jou! Vertel jouw invalshoek maar eens.

 25. [23]
  Mooie klederkracht nietwaar, iis?
  Vel mooier dan die Arabische jurken.
  Veel fraaier qua techniek ook.
  Hoewel moslima’s er ook schattig kunnen uitzien met die smaakvolle hoofddoekjes.
  Maar schoonheid is in een jute zak ook nog fraai.
  Gegroet.

 26. [21]

  Het blijft altijd weer opmerkelijk om te moeten constateren dat de weerzin tegen het fascistoide gedachtengoed van de Islam begon bij Geert Wilders, en daarvoor bij Ayaan Hirsi Ali, en daarvoor begon het weer bij Pim Fortuijn.
  En daarvoor weer bij Bolkestein (VVD).
  En daarvoor weer bij Anton Constandse (SP)
  En daarvoor weer bij… ad infinitum.

  Volg het geld, helemaal tot aan de 7e eeuw.

 27. [26]
  Dus, gaan ‘we’ de moslims tot de verlichting bekeren?
  Koren op de molen van fundamentelisten, in hun haat tegen het verlichte westen.
  Beter hen het evangelie te brengen.
  Met de Paasgroet.

Comments are closed.