In een aantal landen hebben de presidenten de ratificatie van de Hernoemde EU Grondwet al in hun zak.

Dit is onder andere al het geval in Nederland waar het volk apathisch is, al lang vindt dat politici toch doen wat ze zelf willen, en zich willoos de Nederlandse soevereiniteit laten afnemen.

En daarmee dus ook een stuk eigen vrijheid kwijtraakt.

Maar er zijn nog landen die roet in het eten kunnen gooien. Er hoeft er formeel maar één tegen te zijn, en het feest gaat niet door. Alle burgers zouden gered zijn!

Dat wil Balkenende voorkomen en hij werkt er dus hard aan om die landen ook over de streep te trekken. Vandaar zijn bezoek aan Polen.
Zie www.vrijspreker.nl/vs/item/…

Maar Balkenende is niet de enige die het volk verraadt.
Zo is ook Nicolas Sarkozy nu bezig Gordon Brown in Engeland aan het bewerken. Hij heeft Frankrijk al in zijn zak. Nu Engeland nog!

Vlijen en beloftes uitspreken zijn daarvoor een fantastisch wapen.
Vlijend door Brown te prijzen voor zijn “moed en loyaliteit” om zijn eigen volk geen referendum te laten houden over de Hernoemde EU Grondwet, maar gewoon te ratificeren met behulp van zijn politieke vrienden.
Moed, om zich niets aan te trekken van het volk. Loyaal, niet tov zijn volk maar tov van zijn EU-maffia-collega’s.
Beloftes door een “Partnership van pioniers af te spreken die samen de wereld gaan leiden in nieuwe internationale uitdagingen” (zie EU observer)

Iedereen die zich de volledige consequenties hiervan realiseert, moet toch de koude rillingen krijgen.
Daarom vragen we iedereen die ideeën heeft hoe we ons kunnen verdedigen, deze aan de vrijspreker mee te delen.
Misschien kunnen we ze samen realiseren.

P.S. In hoeverre hier van landverraad sprake is, is een ander onderzoek waard.

9 REACTIES

 1. ""Maar Balkenende is niet de enige die het volk verraadt. Zo is ook Nicolas Sarkozy nu bezig Gordon Brown in Engeland aan het bewerken.""

  Wat is de overeenkomst tussen zo’n beetje alle Europese leiders?

  Program Alumni

  http://exchanges.state.gov/

  Je gaat je toch afvragen of…

 2. De toekomst en het lot zijn niet te keren! De marionetten in het theater doen hun werk. Wat moet, dat moet! Van wie? I don’t know?

 3. Je kunt niks doen, Hub.

  Het gaat alleen mis met de EU als alle NL-ers kei en keihard worden geraakt in hun portemonee en andere landen er lachend met de zuurverdiende reserves van doorgaan. Eerder heeft het absoluut niet de interesse van de massa die alles goed vindt zolang het huisje, hypotheekje en vakantietje kan worden betaald. Valt dit allemaal weg dan worden er zondebokken gezocht.
  Het is dus hopen dat er zo spoedig mogelijk een economische depressie komt. Ik houd niet van S.M. maar in dit geval het kiezen tussen twee slechten en dan kiest ik voor de minst rampzalige optie.
  Laat maar overwaaien naar NL die kredietcrisis.

 4. Inderdaad! De doorsnee NL is als een konijn, die gilt pas als het mes over de keel glijdt….helaas dan is het te laat. [3]

 5. Wij hebben Europa niet nodig; Europa heeft óns nodig. Wij hebben de haven van Rotterdam, de poort tot het Europese achterland, wij bezitten de toegang naar Antwerpen, en als we Delfzijl ontwikkelen kan Hamburg het ook schudden. Stap uit de EU, gooi de grenzen dicht voor alles wat we niet willen. Nederland Vrijstaat, weer échte VOC-tijden!

  Ik heb op onze site diverse artikelen over (tegen) de EU geschreven. Wat ik me wel nog afvraag is of het WETTELIJK is dat ik straks tegen mijn zin automatisch Europees staatsburger word, me aan wetten en regels moet worden die niet in mijn eigen land zijn opgesteld. Dat kán toch gewoon niet?

 6. Nu wordt de Fitna film door de gehele EUSSR afgewezen. Kun je nagaan wat een vieze opportunistische kliek het is.
  Ben benieuwd hoeveel zilverlingen de Balk heeft moeten betalen zodat de landen een schriftelijke verklaring opstelden om hem te "dekken".
  Toen Denemarken in de shit zat met die spotprenten keek ie net zoals veel van zijn EU billenmaatjes maar even de andere kant uit.

 7. [6] <<Nu wordt de Fitna film door de gehele EUSSR afgewezen. Kun je nagaan wat een vieze opportunistische kliek het is>>

  Dit is wederom een illustratie van het democratische gehalte van de EU. Er is geen enkel respect voor de mening van een gekozen parlementarier. Sterker nog, de EU is van mening dat ze een corrigerende tik mag uitdelen naar deze persoon. Hoeveel andere signalen zijn er nog nodig voordat de oogjes open gaan? Dat de EU een dictatuur is die andere zienswijzen de mond probeert te snoeren? En dat we zoals gesteld niet leven in NL of de EU maar de EUSSR?

 8. [7]

  Ik ben ervan overtuigd dat een volgende Fitna (of zoiets degelijks) vanuit het EU parlement onmogelijk zal worden gemaakt. Puur omdat de meerderheid van de EUSSR tegen is en men niet meer gebonden is aan de meerderheid in een afzonderlijk land. Nationale politici zoals Balkenende kunnen zich hier achter gaan verschuilen. Ook wetgeving om de voortrazende multiculti samenleving in te dammen zullen op Europees niveau onmogelijk worden gemaakt. Wilders en Verdonk worden vleugellam.
  Als Wilders slim was geweest dan had hij eerst een film over de EUSSR en de verschrikkelijke gevolgen voor hem en ons als NL-ers gemaakt. Het gevaar van de radicale Islam is iedereen voor iedereen wel duidelijk. Het zo mogelijk nog grotere gevaar van de EUSSR had veel NL-ers de ogen kunnen openen.

 9. Ik hoop dat iedereen dit goed begrijpt: de antipathie tegenover de Islam/moslims, die vanuit de regering wordt gevoed, is wel het excuus voor steeds meer en meer controle op de burgers. Identificatieplicht, cameras, bewaren gegevens, enz. De regering en de EU hebben er baat bij als ze alles over de burger weten. Als je hier niet ziet dat het doel: totale controle is en het middel: de Islam dan zijn we nog lang niet wakker. Dit is overigens kritiek op de machtswellustigen binnen het kabinet en niet op de heer Wilders, hij heeft er waarschijnlijk geen weet van dat hij hen in de kaart speelt en dus ongewild ook een middel is om het doel te bereiken. Inderdaad: open uw ogen.

Comments are closed.