Over de Islam


Van Wafa Sultan, een Arabisch-Amerikaanse psychologe, hebben we al eerder bijzonder interessante en moedige stukjes op de Vrijspreker gehad.

Vandaar dat we graag gebruik maken van een nieuw filmpje van haar dat ons kort geleden werd toegezonden door Sylvia Videler.

Watch this!
Van: P. Quekel sr. [queke002@planet.nl]
Verzonden: maandag 10 maart 2008 12:55
Aan: g.wilders@tweedekamer.nl

Geachte heer Wilders en al de andere Tweede Kamerleden, journalisten, hoogleraren, bestuurders en gelovigen en ongelovigen.
Uw film hoeft niet te worden uitgezonden als u dit ziet en hoort. Het is een statement van een fantastische vrouw: Wafa Sultan.
m.vr.gr. Paul Quekel senior.
-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

>> WATCH THIS BEFORE IT’S TAKEN OFF THE WEB>>
It is extremely surprising that the Arab financed TV in Dubai would allow this to air. Be sure and watch this, it is so powerful I have no doubt she now has a very large price on her head. I also have no doubt it won’t be on the air long .
She is one impressive woman. Here is a powerful and amazing statement on Al Jezeera television. The woman is Wafa Sultan, an Arab-American psychologist from Los Angeles . I would suggest watching it ASAP because I don’t know how long the link will be active. This film clip should be shown around the world repeatedly!

switch3.castup.net/cunet/gm…

Ook de heer AFSHIN ELLIAN schrijft over haar, maar haar toespraak via bovenstaande link is een openbaring.

De ondergang van Allah is al ingeluid
——————

Maandag 10 maart 2008 10:21

Ik heb haar gezien en gesproken in de Verenigde Staten. We waren in Florida voor een uniek internationaal congres, waar intellectuelen uit de islamitische wereld, hervormers van de islam, radicale critici van de islam, geleerden en activisten bijeen waren.

Moslims, ex-moslims, van alles liep daar rond. Zij liep naar mij toe terwijl haar man op bijna één meter afstand achter haar liep. We omhelsden elkaar. Zij is de Arabische heldin, haar man is, ja, nou haar man. Een Syrische arts die het normaal vindt, om gewoon de man van iemand te zijn. Ik heb hem gefeliciteerd met deze democratische houding. Toen ik haar sprak, was het mij onmiddellijk duidelijk dat Wafa Sultan, de Syrische psychiater, een onbevreesd en bevlogen mens is. Zij is licht, zij is de vleesgeworden fakkel in de duistere wereld van het Midden-Oosten.

Taal van geweld
Een paar weken geleden kwam zij weer in actie. Op de Arabische tv-zender Al Jazeera voerde zij een debat met twee Arabische mannen. Een van die mannen zei: “De westerse wereld begrijpt alleen de taal van geweld. Daarom moeten de moslims de confrontatie aangaan met het Westen: in Irak, Palestina, Pakistan, Denemarken.” Volgens de man is Palestina een reële en niet een leugenachtige Holocaust. De echte Holocaust was een gefabriceerde leugen. Hij riep ook op tot een boycot van Denemarken. Wafa Sultan voorzag hem van een verpletterend antwoord: “Het westen kent de vrijheid van meningsuiting. Alle religies mogen worden onderworpen aan kritiek. Vrijheid is heilig voor westerlingen. En ze mogen de islam ook bekritiseren.”

Tulbands
Die heiligheid moet zij eens gaan uitleggen aan Balkenende en Verhagen. Volgens haar zijn de moslims in dat soort zaken irrationeel en worden zij geleid door instincten. Mohammed’s cartoon met een bom in zijn tulband was een vertolking van waarheid. Islam leverde inderdaad tirannie en terreur op en is dus een gevangenis. De Denen zijn ontsnapt uit die gevangenis. De fundamentalist met das reageerde authentiek: “O Allah help me!” Ja, als de geëmancipeerde, door het westen beschermde vrouwen beginnen te donderen, moeten ze hulp zoeken bij Allah. Want ze kunnen niet de knokploegen en moordenaars uit de nabijgelegen moskee te hulp roepen. Zij woont immers in Amerika. Wafa Sultan is dus een product van de Westerse en Joodse geheime diensten, aldus Allah’s schepsel.

Baardman zonder baard
Dan komt een baardman zonder baard aan het woord: “Ik heb gehoord dat ze een bioscoop in brand hebben gestoken, omdat daar Christus werd beledigd” Wafa vroeg: “Waar?” Hij antwoordde: “In Amerika.” Daarop zei Wafa dat zij daar nooit van had gehoord. Daarop zei de fundamentalist zonder baard: “nou, het was in Frankrijk.” Ze zaten, zoals gewoonlijk, de feiten te verzinnen. Dus brachten ze het gesprek op de Gazastrook, dat niks te maken heeft met de cartoonaffaire. Hierop zei Wafa: “De koran zegt doden en gedood worden en dan krijg je hourie’s (de eeuwige maagden). Israël wordt gedwongen om ze te helpen dat doel te bereiken.”

Ondergang
De fundamentalisten worden slechts door haat gedreven. De feiten kennen ze niet en willen ze niet kennen. Moet het vrije westen met dit sentiment rekening houden? Er komen gelukkig nog meer Wafa Sultans en er zullen ook meer baardmannen zijn, die alleen nog de hulp van Allah kunnen inroepen.

De ondergang van Allah is al ingeluid.
———————————–
Een bijdrage van Paul Quekel senior.

25 REACTIES

 1. Dat is een goed begin van de dag!
  Eindelijk komen de kritieken los wat hopelijk resulteert in het uitsterven van een hatelijke ideologie.

 2. [2] Dat mag ook, vrede is immers in ieders belang behalve van de wapenhandelaars en geheime diensten.

 3. Een lichtbaken in de Arabische wereld deze Wafa Sultan!
  Iemand die staat voor haar principes en zich niet gek laat maken door bedreigingen en geweld.
  Balkenende cs zouden de schoenen nog niet mogen poetsen van deze moedige vrouw.
  Erg positief en bemoedigend trouwens dat ze haar woordje mag doen op een Arabische zender.
  Inderdaad een goed begin van de dag!

 4. [5] "Inderdaad een goed begin van de dag!"
  Ja, nu nog de film van Wilders op de moslimomroep!

 5. Misschien zijn Balkenende c.q. wel niet alleen bang en laf, maar ook omkoopbaar en corrupt.
  Er zijn hier in het Westen ( en vele achtereenvolgende kabinetten hebben daar stilzwijgend aan meegewerkt) afspraken gemaakt met bepaalde Arabische landen en de voordelen daarvan zijn waarschijnlijk niet alleen maar de ongestoorde oliestromen, die onze kant uitkwamen en komen.
  Hoe dan ook: wat Geert Wilders zegt en doet verstoort de strategie van de meerderheid van de politici en de met hen samenspannende media en daarom moet hij zwijgen: liefst voorgoed.
  Een corrupte overheid en de bij haar behorende paladijnen is niet door een Wafa Sultan en haar sterke argumenten te overtuigen of te beïnvloeden.
  Zij wéten al dat deze geweldige vrouw gelijk geeft!
  Onze politici c.q. zijn namelijk niet ( zo heel erg) dom, maar houden bepaalde belangen, die niet noodzakelijkerwijs die van het volk en het land zijn) in het oog, waardoor zij zich geen eerlijkheid kunnen veroorloven.
  Het is: oogkleppen ophouden, oren dichtknijpen en keihard doordouwen in de afgesproken richting onder het motto: "Na ons de zondvloed".

  Voor ons, die instemmen met Wafa Sultan, is er maar één vraag: "Hoe krijgen we onze medeburgers zo wijs, dat zij straks ophouden met op de politiek-correcten te stemmen"?

  De media zijn hierin nauwelijks behulpzaam.
  Dit soort forums op het internet wel!

 6. ik heb eerder wat links gemaild, Wafa Sultan was in kleine kring bekend maar ze breekt nu echt door,iedereen die haar voor het eerst hoort en ziet kijkt er van op en vind haar erg goed/inhoudelijk.

 7. <Dus brachten ze het gesprek op de Gazastrook, dat niks te maken heeft met de cartoonaffaire.>
  Dat gebeurd wel vaker; met de cartoonrellen verbrandden ze Deense en Amerikaanse vlaggen???? Of zijn ze door IIS ingefluisterd?

 8. Zij verwoordt precies wat de meeste mensen voelen, denken en geloven.

 9. [6]

  Dat gaat Wilders niet doen en ik geef hem geen ongelijk. De film moet van te voren gekeurd worden en dan weet je het wel. Vaak denk ik dat de moslims in de thuislanden minder extreem zijn dan die boeren die hier zitten en in hun eigen kleine geisoleerde wereldje leven.
  [7]

  Je ziet natuurlijk vaak hetzelfde patroon bij grote bedrijven. De kritische medewerkers met visie zien vaak promotie aan hun neus voorbij gaan ten koste van opportunistische meelopers.
  Is trouwens geen frustratie mijnerzijds hoor 😉

 10. Een geweldig filmpje: ‘Er is nog nooit een Jood geweest die zichzelf heeft opgeblazen in een Duits restaurant’. Hulde.

 11. [4] En natuurlijk de Moslims. Want die willen geen vrede behalve dan collectiviteit onder de noemer Islam.

 12. [10] Behalve dan die steeds kleiner wordende club van zielepoten ‘Nederland bekent kleur’.

 13. Er is altijd een martelaar &#8220;wilders&#8221; voor nodig om de mensen te wijzen op de realiteit. Martelaren hebben het nooit makkelijk gehad. Hij is schijnbaar een van weinige politici die inziet dat het zo niet goed gaat en niet langen toelaatbaar is.

  De islamitische trein met economische passagiers komt steeds vaker en sneller en dichterbij, gelukkig wordt het vuur in de locomotief niet meer zo hoog opgestookt waardoor de trein trager is gaan rijden.

  De bordjes met lui zoet lekker land zijn er blijkbaar afgeschroefd.

  De martelaar probeert deze trein af te remmen de noodrem daar is hij druk naar op zoek deze kan hij maar niet vinden, of heeft geen kracht genoeg om deze uit te trekken.

  De trein moet voor de Nederlandse grens op een doodspoor worden gezet en retour gestuurd worden naar de plaats van afkomst.

  Een grote groep passagiers die in het verleden uit deze treinen zijn gestapt willen zich niet aanpassen aan de Nederlandse samenleving en cultuur. Ze gedragen zich slecht, vooral hun nazaten willen niet willen werken, willen hun eigen islamitische wereldje &#8220;buurten&#8221; creëren.

  Deze passagiers moeten dan ook hard worden gewezen op de normen en waarden die wij als gastland hanteren.

  Net als de martelaar vind ik dat deze groep na diverse delicten terug op de trein gezet moeten enkele reis richting vaderland.

  Een land als Nederland heeft een goed spoornet nodig, deze mag niet dicht slippen met islamitische treinstellen.

  Voordat de boel hier goed ontspoord.

 14. Ik had een discussie dat intelligente mensen best wel kunnen geloven, helaas vind ik dat niet juist. Immers zegt dat niets over het feit dat religie onzin is. Dus m.a.w. als je intelligent bent en gelooft dan zou dat andere motiveren om makkelijker te geloven.
  ‘Als intelligente mensen als geloven, dan moet er haast wel een God zijn.’

  Ik zeg maar zo, die mensen zitten nog in het mierennest en ik kijk toe.

 15. [18] "Der Spiegel verbaast zich over NL’s (en Europa’s) dhimmytude."

  Je doelt waarschijnlijk op het artikel van Henryk Broder van der Spiegel?

  Je moet je afvragen wat Broder, de schrijvers van FrontPage en Wilders gemeenschappelijk hebben (in ethnische zin). En met Sarkozy.

  Wilders is geen Fortuyn. Wilders is de nederlandse Sarkozy. Wilders sprong in het vacuum dat Fortuyn achter liet. Fortuyn was de enige die echt pro-nederlands was. Wilders lijkt alleen maar pro-nederlands, zijn werkelijke fascinatie geldt Israel. De AIVD stelde zelfs onlangs een onderoek naar Wilders in omdat hij wel erg vaak op bezoek ging bij de israelische ambassade in Den Haag. Wilders (en Broder en FrontPage en Sarkozy) gaan uitsluitend de politieke islam bevechten, maar niet de immigratie (als Wilders straks de macht zou krijgen), al lijkt het op dit moment van wel in het geval van Wilders. Het doel van Wilders, Broder, FrontPage en Sarkozy is juist om zo veel mogelijk immigratie mogelijk te maken zonder dat de bom barst. Sarkozy sloeg voor de verkiezingen le Pen-taal uit in de banlieu en was tegen Turkije in de EU. Daardoor werd hij president en werd le Pen vakkundig gemarginaliseerd. Toen hij eenmaal president werd liet hij die eis met Turkije vrijwel meteen vallen. Hij presteerde het om onlangs over de oprichting van een Meditairane Unie te fabuleren (iets wat goddank werd afgeschoten door Duitsland; door wie anders?). Als Sarkozy de kans krijgt blaast hij de as Berlijn-Parijs op en trekt hij Frankrijk in de as Tel Aviv-Washington-London. En dat betekent volledig open grenzen en de vernietiging van de europese ‘bio-cultuur’.

 16. [19] "Hij presteerde het om onlangs over de oprichting van een Meditairane Unie te fabuleren"
  EuroMed is helaas geen fabel, en bestaat al langer. Ik ben met je eens dat Sarkozy een onbetrouwbare hond is gebleken. Maar ook de Fransen konden (net als de Amerikanen nu) kiezen tussen slecht en nog slechter (Royal).

  Hoewel ik in Wilders geen voorvechter zie van echte vrijheid (teveel collectivist) schakel ik hem niet gelijk met Sarkozy. Deze laatste zou wat aan de banlieu’s gaan doen, maar daar is niets meer van te bekennen, net zo min als van zijn beloften de radicale Islam aan te pakken.

  Ach, als Sarkozy betrouwbaar was zou hij niet in de politiek gegaan zijn…

  Uit het Frontpage Mag artikel:
  "Dutch Prime Minister Jan Peter Balkenende has chosen capitulation. According to a story in the German publication Der Spiegel, he has met with Iran’s foreign minister, who advised him to use an article from the 1948 Declaration of Human Rights to prevent the film’s showing.

  As the story correctly pointed out, Balkenende saw nothing base about accepting human- rights advice from a country where women are stoned and homosexuals are hanged. For Holland’s political leader, respect for human rights appears to end at the Dutch borders.

  Even worse, Balkenende saw nothing wrong with allowing a foreign country to interfere in the Netherlands’s internal affairs. Balkenende’s foreign minister has also met with 35 representatives from Muslim countries, including ambassadors, about the film.

  Another major Middle Eastern human rights abuser, Syria, also got into the act when its Grand Mufti appeared before the European Parliament in Strasbourg, saying Wilders would be responsible if there were any "disturbances, spilling of blood and acts of violence" after the film’s debut. Incredibly, no delegate of this legislative body that is supposed to represent enlightened, human rights-oriented Europe stood up and forcefully contradicted him."

 17. Goeie vraag. Men zwicht in Nederland voor de islam en ons eens zo mooie landje bgeint al aardig op een politiestaat te lijken.
  Zie ook het artikel: Fiscus opent jacht op ‘ouwe sok’:
  Aangemoedigd en gestimuleerd door de succesvolle aanpak van geheime bankrekeningen van Nederlandse en Belgische spaarders in ondermeer Liechtenstein en Luxemburg gaat de Nederlandse fiscus, in samenwerking met de Belgische, binnenkort een nieuw high tech wapen inzetten dat contant geld moet gaan opsporen. Dus naast heimelijke spaarrekeningen moeten nu ook het huisspaarvarken, de ‘ouwe sok’ en ‘piano’ eraan geloven. Meer: http://www.openbaring.org/f

 18. [21] Volgende week dinsdag gaan ze beginnen volgens het artikel. Dat is de dag voor 2 april…..

 19. [19] [20] Wilders heeft overeenkomsten met de neo-conservatieven, zoals het hameren op de islam (wat politiek handig is). Ook is hij een emotionele fan van Israel (sinds z’n 17de ofzo).

  Maar de oficiële reden van zijn vertrek uit de VVD is de toetreding van Turkije tot de EUSSR. Dit is dus waarschijnlijk een belangrijk punt voor hem. Hier gaat hij lijnrecht in tegen het belang van de VS en Israel (we herinneren ons de niet verkregen Amerika-fondsen nog wel).

  Ook maakt de PVV een hoop kabaal om de losgeslagen situatie in Nederland met betrekking tot barbaren en hun gedrag. Wilders wil (vervelende) vreemdelingen het liefst uitzetten en niet verder integreren (c.q. Nederland degenereren). Dat soort propaganda zal de doorsnee neo-Trotskist toch ook niet blij mee zijn.

 20. [23] "Wilders heeft overeenkomsten met de neo-conservatieven, zoals het hameren op de islam (wat politiek handig is). Ook is hij een emotionele fan van Israel (sinds z’n 17de ofzo)."
  .
  Wilders is het prototype van een neocon. Geen wonder dat ‘New York intellectuals’ bewonderaar Bart-Jan Spruyt aanvankelijk Wilders nastond.
  .
  "Maar de oficiële reden van zijn vertrek uit de VVD is de toetreding van Turkije tot de EUSSR. Dit is dus waarschijnlijk een belangrijk punt voor hem. Hier gaat hij lijnrecht in tegen het belang van de VS en Israel (we herinneren ons de niet verkregen Amerika-fondsen nog wel)."
  .
  Klopt. Maar Sarkozy was aanvankelijk precies zo. Hij was zgn. de sterkste tegenstander van toetreding in Europa. Totdat hij president werd en als een blad aan de bom omsloeg. Nu heeft hij compleet gebroken met de gaullistische, mild anti-amerikaanse franse traditie. Hij wil nu Frankrijk volledig in de NATO integreren. Sarko zit volledig op de (joodse) neoconservatieve lijn. En met Wilders zal het zeer waarschijnlijk precies zo zijn (ik hoop dat ik me vergis, maar ik vrees van niet). En die neoconservatieve lijn bestaat daarin om een idelogische overwinning op de islamitische ideologie te behalen; niet om daarna de karkassen van ex-moslims in de woestijn achter te laten, maar om hen des te makkelijker in het Westen te kunnen integreren om uiteindelijk een volkomen gefragmenteerde samenleving van consumerende geatomiseerde zombies te creeeren, waarin een joods gedomineerde heerserskaste vrij eenvoudig kan heersen. De joodse Frankfurters hebben er zo’n 40 jaar over gedaan om het christendom in Europa klein te krijgen. Nu volgt het tweede bedrijf, de onttakeling van de Islam, om te beginnen in Europa.
  .
  "Ook maakt de PVV een hoop kabaal om de losgeslagen situatie in Nederland met betrekking tot barbaren en hun gedrag. Wilders wil (vervelende) vreemdelingen het liefst uitzetten en niet verder integreren (c.q. Nederland degenereren). Dat soort propaganda zal de doorsnee neo-Trotskist toch ook niet blij mee zijn."
  .
  Allemaal stoere Sarkozy-achtige pre-verkiezingstaal om rechtse kiezers naar Wilders toe te lokken. Wat Wilders echt wil is de Koran verscheuren (zie Fitna), de Koran van papier en meer nog de Koran in de hoofden van de moslims. Op Fox zei hij al dat gematigde moslims in Nederland niets te vrezen hebben en ik denk dat dat echt zo is. Wilders handelt hetzelfde als Hirsi Ali, die om exact dezelfde reden zo populair is bij de joden van het american enterprise institute, waar ze werkt, net als dat ze populair is bij die zgn franse (in werkelijkheid joodse) filosofen als Finkelkraut, Glucksmann en Levy (die haar kortstondig omarmden). Hirsi Ali laat zich prachtig inspannen voor het joodse karretje om de scherpe kantjes van de Islam af te vijlen.
  .
  Wij Europeanen echter hebben geen enkel belang bij deze ontwikkeling. Het is in ons belang om te leven in een wereld van scherpe tegenstellingen, die ons dwingt op het scherp van de snede te opereren. Wij hebben er geen belang bij om onze leefomgeving langzaam te zien degraderen tot het niveau van Brazilie of nog erger. Die mensen die hier binnen komen hebben een IQ van 80 en zullen alle standaards met zich mee omlaag trekken. Wij moeten leren c.q. durven ja tegen ons zelf te zeggen als biologisch unieke wezens en ons niet verschuilen achter allerlei ideologieen, zoals bv het libertarisme, ten einde het ‘racisme’-verwijt te ontlopen. Wij zijn de enigen die het potentieel hebben het helaal te veroveren. Dat moesten we maar eens gaan realiseren ook.

 21. [24] Die helaal veroveren vind ik ook wel ok. Dus als die Wilders-wig in het publieke denkraam niet praktisch is ter verbreding van de horizon, dan maar SP-Verelendung?

Comments are closed.