Goed beschouwd, helaas, is “LAF” het woord dat het meest van toepassing is op Nederland.

De Premier gedraagt zich als een getraumatiseerd juffershondje welk trillend, met de staart tussen de achterpoten, de voeten van door een film (die niemand heeft gezien!) mogelijkerwijs beledigde moslims likt, LAF!

Nu weet iedereen dat moslims nogal snel beledigd zijn en dat ze zich anno 2008 eigenlijk wel eens wat genuanceerder op zouden mogen stellen, misschien zou dat de boodschap moeten zijn.

Het begrip “LAF” is niet in de laatste plaats van toepassing op de politie; met jeugd weten ze wel raad als het om brommers, identificatieplicht of fietsverlichting gaat. Betreft het agressieve voetbalsupporters of “beledigde” groepen Marokkanen (Amsterdam) dan stellen ze zich liever “terughoudend” op om de boel niet te laten “escaleren”.
Een mooi voorbeeld is verder de veronderstelde pedofiel die dood werd gemarteld terwijl de twee man politie die aan de deur luisterden het verstandiger vonden om maar niets te doen!

Waar de politie zich verder mee bezighoudt is eveneens LAF; vanuit listig verstopte auto’s het verkeer proberen te betrappen op overschrijding van de (treiterig lage!) snelheidslimieten en vanachter bomen laseren op plaatsen waar een paar km/u “te snel” geen risico vormt, maar slechts omdat het gewoon “niet mag”!

Wij allemaal zijn LAF omdat we dat pikken, die 10,6 miljoen (vorig jaar) bekeuringen, middels een nu maar liefst 1100 medewerkers tellend CJIB, hoofdzakelijk voor flutovertredingen, welke jaarlijks zo’n 600 miljoen euro in de schatkist doen vloeien!
Burgers welke niet LAF zijn en zich verdedigen tegen criminaliteit worden daarvoor bestraft. Ze worden door de laffe politie geboeid en meegenomen waarna men ze gaat vervolgen wegens het gebruik van “excessief geweld”. Een winkelier werd zelfs zo snel meegenomen door de politie dat hij niet eens de gelegenheid had om zijn winkel af te sluiten!
Zo dien je je ook “terughoudend” op te stellen tegenover inbrekers, de eerste klap af te wachten en ze vooral niet nodeloos pijn doen.

Als laatste voorbeeld van de laffe overheid, waar er helaas nog zeer veel van te geven zijn; de gemeenten die laf en meedogenloos bezoekers en zelfs bewoners terroriseren en plukken met hun nergens op gebaseerde parkeerbeleid. Zet er maar lekker een stel kansloze, opleidingsloze en niets ontziende controleurs op en het makkelijke geld stroomt binnen. Vergissingen kunnen de burgers niet meer maken; alles is “je wist het toch”, “eigen schuld” en “smoesjes” waar er naar een redelijke verklaring niet eens meer geluisterd wordt!

Criminelen worden heel wat minder streng aangepakt, daar zijn altijd wel verzachtende omstandigheden voor aan te voeren.
Kortom: de keurig nette, hardwerkende massa terroriseren, lekker veilig en uiterst lucratief maar buitengewoon LAF!!
——————————————–
Ingezonden door Eric

11 REACTIES

 1. And last but not least: een artikel op internet dat niet (voledig) ondertekend wordt door de auteur. Hoe moedig is dat?

 2. [1] Ten eerste , what’s in a name, ten tweede, ik ben slechts de boodschapper, ten derde, wat is nou eigenlijk de relevantie van deze reactie??
  Jouw alias past wel héél goed bij je!

 3. [1] Juist omdat de overheid aan haar ENIGE taak verzaakt -nl. burgers beschermen tegen geweld- en de vrije meningsuiting niet respecteert, voelt iemanad zoals Eric (en ik … en jij kennelijk ook) zich genoodzaakt tot anonimiteit.
  Zo ver is het dus al gekomen.

 4. De gemiddelde NL-er -mezelf incluis- is geen held en is dat door de geschiedenis eigenlijk ook nooit geweest. Dat heb ik hier al eerder gezegd.
  Op zich is het geen ramp zolang je maar pal voor essentieele bevochten grondrechten gaat staan. Zelfs dat gebeurt niet meer en we bevinden ons dan ook op een hellend vlak naar de afgrond. Een volk dat de moed niet heeft om haar grondwaarden met alle middelen te beschermen is op langere termijn ten dode opgeschreven.
  Zoals scrutinizer hierboven vermeld wordt het de burger (bewust?) niet gemakkelijk gemaakt door de overheid want die beschermt haar burger zwaar onvoldoende.
  Of zij gaat achter de verkeerde staan. Zie hiervoor de zaak met die Amsterdamse tasjesrover.
  Tja het huidige kabinet houdt vooral van laffe mensen want die zijn te manipuleren.

  [1]

  Denk je trouwens echt dat de overheid niet aan IP adressen kan komen van de mensen die voor hen onwelgevallige info op internet zetten? Als het hier ooit tot een socialistisch-islamitische heilstaat komt dan liggen wij hier als een van de eersten onder de grond of op de zeebodem (argentijnse methode;-).
  Niet dat ik het heel erg vind want in zo’n staat wil ik toch niet leven.

 5. [3] IDD, wat een ellende heeft Frank Jacobs (tuftufclub website) niet gehad nadat hij Koos Spee, overigens volkomen terecht, op zijn website had geportretteerd als "struikrover"??
  Struikrover en no1.volksverlakker Spee had het hele OM apparaat gemobiliseerd om Jacobs veroordeeld te krijgen, hetgeen enerzijds niet gelukt was door klunzige aanklachten (is wel iets ingewikkelder dan flitsen!) en anderzijds doordat de advocaten (gebroeders Anker) gehakt maakten van Spee en zijn " aanklachten"!!
  Lees meer : http://speedfreak1.web-log….

 6. [2] Mis, die alias past uitstekend bij jou. Je verwijt andere mensen laf te zijn maar zelf… Waarop is je zelfverklaarde morele superioriteit gebaseerd? Verder ga je niet inhoudelijk in op mijn punt.

  [3] Inderdaad. Het probleem met internet is dat je niet weet hoe lang en bij wie de hele zooi geachiveerd wordt. Los van eventuele Stasi prijktijken is ook "mis-google’en" mogelijk. Iemand zoekt op jouw naam en krijgt (verkeerde) info van een naamgenoot, welke vervolgens aan jou wordt gelinkt door de zoekert zonder dat die dat in de gaten heeft.

  [4] Je kan anoniem blijven door gebruik te maken van (goede) proxyservers. Andersom kan een staat al het IP verkeer loggen door middel van transparante proxies. Kat en muis…

 7. [7] Ik vind jouw bijdragen buitengewoon nutteloos en onzinnig. Waar jouw veronderstelling vwb mijn "morele superioriteit" vandaan komt is me een raadsel. Zou ik in mijn eentje een kruistocht tegen lafheid moeten beginnen of zo?? Ik constateer iets, verwijt de overheid lafheid, ontken niet me er evenmin aan te kunnen onttrekken en jij begint mij aan te vallen. Men zou dus geen misstanden mogen opmerken zonder het voortouw te nemen in het verhelpen ervan??
  Jouw reactie voegt in het geheel niets toe aan de discussie; ogenschijnlijk is jouw enige bijdrage het verzinnen van z.g. "leuke" namen. Dit soort ronduit vervelende reacties leiden meestal slechts de aandacht van het onderwerp af; veel forums worden hierdoor verziekt!

 8. Buiten dat criminelen in de watten gelegd worden, amsterdam hilton bedoelen ze de bajes mee, is het ook nog eens zo dat als ze dan proefverlof krijgen, of ze ontsnappen of ze worden geliquideerd. Eric ik ben het eens met je topic

Comments are closed.