En de Nederlandse militairen zullen er dan ook nog wel blijven.


Politiek en media bereiden het volk daar nu al op voor.

Dit zie je onder andere aan artikelen zoals ” Uruzgan in 2010 niet op eigen kracht” dat in de NRC verscheen:

Uruzgan in 2010 niet op eigen kracht

Gepubliceerd: NRC 22 maart 2008
De opbouw van een Afghaanse leger- en politiemacht in Uruzgan verloopt langzaam. Er is vooruitgang, maar ook corruptie. En de Talibaan worden geraffineerder.

Zie het hele artikel op:
www.nrc.nl/binnenland/artic…

Terwijl het volk wordt zoetgehouden (of bang gemaakt) door bvb. de Wildersfilm, gaan de politici door met het verwezenlijken van hun eigen plannen.

5 REACTIES

 1. Dit kabinet doet niets anders dan liegen, bedriegen en angst zaaien onder de bevolking. Het trieste is dat de meeste mensen het niet in de gaten hebben. De Wildersfilm? Ik vraag me sterk af met welke reden deze echt is gemaakt? Uiteindelijk toch in het voordeel van Balkenende en cs?….’t zou me niets verbazen als hier meer achter zit dan "we" begrijpen tot nu toe.

 2. [1] "als hier meer achter zit dan "we" begrijpen tot nu toe."

  Zoiets af afleidingsmanouvre om stilletjes door te gaan met het verpatsen van de Nederlandse soevereiniteit?

 3. Bijvoorbeeld Hub. Balkenende kan dit heel erg goed gebruiken natuurlijk. In vele ogen reageert hij helemaal verkeerd(in de mijne ook) maar de meerderheid van de bevolking gelooft hem op z’n blauwe ogen (christen?) Weet ik veel wat hij en Wilders tijdens de koffie hebben besproken. Ik vertrouw die twee voor geen meter. 9/11 is een "inside job", Fitna ook?
  Nederland gaat in "no-time" kapot, fitna draagt hier ook weer een steentje bij…En maar woorden gebruiken die uitgehold zijn. Woorden als "respect" en "veiligheid" zijn toverwoorden geworden, maar wat betekenen deze nu nog? Niets meer. Respect moet je nog altijd verdienen, hij (JP) vraagt er gewoon om, wat zegt dat over hem? Veiligheid? Wat is er allemaal gebeurd in ons land? Pim Fortyn? Een actie van een enkele gek, net als Theo van Gogh. In mijn ogen niets aan de hand dus…walgelijk land met een nog rampzaliger regering. Zoals beschreven; liegen en bedriegen, niets minder en zeker niets meer….

 4. O ja, en is het geen Uruzgan, dan is het zeker wel een ander gan of stan, Of b.v. voor nalatenschap van die schreeuwlelijk in Zimbabwe.

  Vreemd, dat wij dat allemaal blijven accepteren. Slapjanussen zijn we want die regering zou er namens ons moeten zitten. Wanneer de bevolking massaal tegen is, dan is dat ook TEGEN. We hadden dat soepzooitje al met Den Uyl moeten laten zien dat we niet van dergelijke verspilling gediend zijn,
  en hen derhalve moeten verjagen.

  Waar wachten we op? Tot ze nog meer slachters uit de prehistorie hebben binnengehaald wellicht?

  p.s.

  n.a.v. van het gedane verzoek heb al die adressen en brief geschreven en ‘al’één bevestiging gekregen van Mark Rutte, de VVD dus!

 5. Stop de hele Taxcaust.

  Laat de uitgemergelde lijken der belastingbetalers in Kamp Holland een waarschuwing zijn opdat er nooit meer Tax betaald hoeft te worden.
  Sommigen hebben de kracht om te vluchten naar de toegstane landen, doch den arm gemaakte belasting betaler is de JOOD du jour….

  De wereld kijkt ernaar en niemand steekt een klauw uit….. op naar de treinen.

Comments are closed.