Interview in Newsweek over de vraag waarom Ron Paul nog steeds in de race is. Hij vertelt Newsweek dat zijn race niet gebonden is aan een tijdslimiet omdat het over principes gaat, en dat McNeocon zijn ondersteuning kan vergeten zolang hij zich niet tegen principieel belangrijke zaken zoals de ‘oorlog’ in Irak, monetaire beleid en McCain-Feingold keert.


KLIK HIER VOOR NEWSWEEK ARTIKEL

Goede zaak ook om te weten dat Ron Paul in ieder geval ook een volgende termijn in het Congres is nadat hij onlangs zijn enige (door de neocons ondersteunde) tegenkandidaat met 70% tegen 30% in het gras heeft laten bijten.

4 REACTIES

 1. Zeer verhelderend.
  Het geeft de positie van Ron Paul tamelijk duidelijk aan.
  Een beetje twijfel over "ALS McCain zijn positie bijstelt, dan zou ik hem kunnen steunen".

  In ieder geval is er nog kans dat via Ron Paul libertarische vrijheidsprincipes toch nog aandacht in de media krijgen.

 2. [1]
  McCriminal zal zijn positie niet bijstellen, omdat dat zijn vrindjes aan wiens halsband hij rondloopt, niet behaagt..

 3. Dit doet Ron Paul goed en je kunt zien dat hij onafhankelijk van de inwisselbare kliek is die voor president gaat. Wat moet ik denken over een presidentskandidaat die afhaakt en zijn achterban oproept om rücksichtloos een partijgenoot te steunen.

  Maak het je concurrenten zo moeilijk mogelijk en als de race echt spannend wordt tussen de favorieten ga je de boer op je stemadvies zo duur mogelijk te verkopen in ruil voor keiharde invloed in het beleid (niet voor geld natuurlijk;-) Gewoon ordinaire koehandel voor invloed; daar is niks mis mee.
  Als je dit duidelijk doorcommuniceerd met je achterban en dit niet regelt via achterkamertjes is er geen vuiltje aan de lucht.
  Als de race tussen de conservatieven en democraten straks zo’n beetje 50/50 is zouden de stemmen van Ron Paul als geheel weleens HEEL belangrijk kunnen worden.

Comments are closed.