Er komt binnenkort een nieuw boek uit van de hand van Ron Paul, als vervolg op- en ondersteuning van de in gang gezette broodnodige verandering in de VS. Het boek, ‘The Revolution: A Manifesto’ windt geen doekjes om de immorele praktijken van het establishment van de Republicraten (of Demopublikeinen, meer van hetzelfde) in de defacto een-partijstaat VS.

Boekbeschrijving:
Zoveel is waar: je bent belogen.

* De overheid expandeert.
* Belastingen nemen toe.
* Meer zinloze oorlogen liggen in het verschiet.
* Inflatie schiet omhoog.
* Onze basieke vrijheden verdwijnen.

De Founding Fathers wilden niks van dat alles. In feite zeiden ze dat al in de Constitution of the United States of America. Helaas wordt dat mooie, geniale en revolutionaire document steeds vaker genegeerd in Washington. Indien we terug willen naar vrede, vrijheid en voorspeod, moeten we absoluut terugkeren naar de principes op welke Amerika is gesticht. Maar eindelijk is er hoop . . .

In THE REVOLUTION, stelt congressman voor Texas en presidentskandidaat Ron Paul de ware redenen achter alles wat Amerika bedreigt aan de kaak, van de echte redenen achter de dollarcrash en de in de lucht hangende financiele crisis, tot terrorisme en het verlies van onze kostbare burgerlijke vrijheden. In dit boek geeft Ron Paul de antwoorden op vragen die slechts weinigen durven te stellen.

Ondanks een boycot van de media, wist deze meer dan 70-jarige arts die congressman werd een beweging voort te brengen die bestaat uit jonge, enthousiaste supporters . . . een fenomeen die oudgediende politieke waarnemers heeft verbaasd en meer dan een politieke rivaal afgunstig maakte. Kandidaten in heel Amerika doen al mee als “Ron Paul Republicans.”

“Dr. Paul cured my apathy,” aldus een populaire campagne bord. THE REVOLUTION zou jouw apathie ook kunnen genezen.

Het boek is met dank aan Ben Bernanke en zijn voorgangers Greenspan alsmede mede-misdadigers Bush & Co. VOOR MINDER DAN 10 EURO hier te bestellen: KLIKKERDEKLIK

16 REACTIES

 1. Het "boek" is een zg. RED HERRING van Paul (om zoveel mogelijk centjes te vangen) … Enwel om de wel zeeeeeeeer eenvoudige redenen dat in de VS letterlijk ALLE politiek plaatselijke affaires zijn zoals bekend an het axioma … ALL POLITICS ARE LOCAL …

  Ideologien … laat staan "manifestos" wekt slechts de lachspieren op … enwel omdat die in de VS al sinds 1776 eenvoudig PRE_EMPTED worden door de constititie en The BILL OF RIGHTS …

  Een NARE GRAP van Paul …

 2. Over de SUB-PRIME ellende gesproken (i.e., Het verlenen van kredieten aan mensen die NIET kredietwaardig zijn en dus beneden de norm, oftewel sub-prime danwel minder gewenst) het is een lachertje van je geweldigste …

  Want wat is er echt gebeurt? Welnu, allerlei financiele instellingen gaven (WEGENS GEBREK aan goede investerings mogelijkheden) leningen uit aan NIET kredietwaardigen … met hun nauwelijks aanbetaalde huizen als onderpand.

  DAAAAARNA … werden die hypotheken (met "chattel" en al) verpakt en aan grote, voornamelijk BUITENLADSE banken VERKOCHT, die echter GEDWONGEN werden het affff te schrijven … en uiteindelijk met de strop kwamen te zitten. Met elkaar hebben Franse, Duitse, Engelse en Aziatische banken en institutionele beleggers als pensioenfondsen aldus voor TRILJOENEN schade en verlies opgelopen.

  Overigen Nederlandse hypotheekbanken met eigen en zelfbeheerde portfolios als ING en ENNIA zitten nog steeds op rozen …

  Maar ondertussen zijn door buitenlandse banken en financiele instellingen letterlijk wel voor triljoenen in de Amerikaanse economie gepompt … (die zij nu helaas kwijt zijn). Gels dat in Pleuropa besteedt had kunnen worden …

  Wat AMATEURS als een Ron Paul daar over te zeggen hebben moet op zi’n minst in DAT licht gezien worden … en veel kan daaaar van niet worden verwacht …

 3. [2] Uh, volgens mij zijn het vooral anglo-instituutjes die aan het omvallen zijn, niet europese of aziatische. Puur wensdenken. Droom lekker verder vriend. Wanneer ga jij failliet? Hoe lang was de queue vandaag bij de flappentap? 300 meter? 500m? Heb je al balen rijst onder je bed liggen?

 4. [1]
  Wist jij trouwens dat de VS in feite een bedrijf is, en geen land ?

  Zoek het verschil:
  a) Constitution for the united States
  b) CONSTITUTION OF THE UNITED STATES

  Sinds zich een aantal bankiers over het land hebben ‘ontfermd’, is alles inderdaad een nare grap.

 5. [3]
  ACP heeft volgens eigen zeggen in de DJI geinvesteerd. Daar heb je meer aan dan al die commodities bij elkaar. Komt goed dus.

 6. [6] ACP heeft volgens eigen zeggen in de DJI geinvesteerd. Daar heb je meer aan dan al die commodities bij elkaar. Komt goed dus.

  Zeker. De DJI kan met de huidige dollar-zwakte alleen nog maar omhoog aangezien de aandelen in dollar staan genoteerd. Een aandeeltje Ford zal alras 100.000 dollar ´waard´ zijn als de chinks hun groene pleepapier (in paniek) op de markt gaan gooien. ACP gaat zwaar cashen. Hij zal wel een kruiwagen nodig hebben als hij zijn 10 aandeeltjes Ford gaat verpatsen.

 7. [5] "Wist jij trouwens dat de VS in feite een bedrijf is, en geen land ?"

  Zo is het maar net. En als de tent failliet gaat zal blijken dat het geheel als los zand aan elkaar hangt, dit itt echte naties zoals Rusland of Duitsland. Die vechtten zich dood als het moet. Amerika niet, dat zal bij de eerste tegenwind uit elkaar spatten. Bosnie is overal.

  http://www.liveleak.com/vie

 8. [2] Je moet even naar je pc kijken want af en toe staan de woorden onnodig in hoofdletters geschreven. Ook de letter a blijft hangen.

 9. [3]

  Losses and writedowns at the world’s biggest banks and securities firms total $97 billion "THIS YEAR", according to data compiled by Bloomberg.

  Citigroup Inc., JPMorgan Chase & Co. and Merrill Lynch & Co. may write down an additional $34 billion in securities linked to the collapse of the subprime mortgage market, according to Goldman Sachs Group Inc. Analyst William Tanona estimates an additional Q4 writedown for Citi of $18.7bn.
  http://financh.wordpress.co

  Tot nu toe zijn er voor USD 140,0 miljard aan “sub-prime” verliezen gerapporteerd dat echter waarschijnlijk zal oplopen tot USD 400,0 miljard … en meeeer waarschijnlijk nog veel hoger

  “” … To get to the $400 billion total loss figure, given by the German Finance Minister, these 4 million losses would have to be valued at exactly $100,000 each …””

  http://the-tap.blogspot.com

  Onder andere:

  Deutsche Bank USD 3,1 miljard ?
  (Plus DB dubious ad.USD 36,0 miljard
  Société Générale USD 7,0 miljard
  Santander Bank USD 1,0 miljard
  Mitsubishi USD 4,6 miljARD
  Mitsuho USD 3.9 miljard
  Sumitomo USD 1,0 miljard
  UBS USD 20,0 miljard
  Merril Lynch (overseas) USD 24,5 miljard
  Merril Lyncgh USA USD 34,0 miljard
  Bank of China USD 10,0 miljard\
  Citi Group USD 19,8 miljard
  Morgan Stanley USD 9,4 miljard
  HongKong Shanghai USD 3,4 miljard
  Bear Stearns USD 3,2 miljard
  BOA USD 3,0 miljard
  Barclays: USD 2,6 miljard
  Royal Bank of Scotland: USD 2,6 miljard
  Freddie Mac: USD 2,0 miljard
  Credit Suisse: UAD 1,0 miljard
  Wachovia: USD 1,1 miljard
  IKB: USD 2,6 miljard
  Paribas: USD 0,5 miljard

  Etc., etc., etc. ik heb echter steeds sterker de indruk dat ZOGENAAMDE Libertarische sympathisanten op deze site latterlijk NERGENS wat van af weten en slechts EMOTIONEEL bezig zijn …… Want hoe je het bekijkt … op economisch en financieel gebied is de USA … The Only Show in Town en zooo zal het nog lang blijven … ZONDER eenen Ron Paul …

 10. [7]

  Een ton in 1976 in het DJI mandje geinvesteerd. is VANDAAG DE DAG (DJI op 12500) nog STEEDS twee maal zoveel waard als goud ad USD 1000 / Troy ounce …

  Enne … de aandelen kunnen alleen omhoog terwijl de commoditeit genaamd goud het NOOIT zal kunnen inhalen … denk maar aand dividend, splits, buy-backs etc …

 11. [10] Zoals gezegd het zijn een engelse bank en Bear Stearns die daadwerkelijk onderuit zijn gegaan. De Europeanen hebben aanmerkelijk meer vlees op de botten. Volgens dat obscure bloggie van je gaat het overigens om 400 miljard en niet om ´triljoenen´ zoals jij in postje 2 watertandend loopt te fabuleren.

  Die triljoenen, die slaan op Irak, volgens nobelprijswinnar Stiglitz (6 triljoen om precies te zijn) en die gaan de VS + Irak-perpetrators over het randje helpen.

 12. [12] Jij kent duidelijk het begrip finacial and economic MULTIPLIER effect niet eens … want het overal gevolg zal nog de triljoenen belopen …

 13. [11] "Een ton in 1976 in het DJI mandje geinvesteerd. is VANDAAG DE DAG (DJI op 12500) nog STEEDS twee maal zoveel waard als goud ad USD 1000 / Troy ounce"

  Het is wel een tikkeltje willekeurig om het beginpunt bij 1976 te leggen, niet waar? Als je het beginpunt bij pakweg 2003 legt dan ziet het beeld er heel anders uit. Natuurlijk is goud een lousy belegging, BEHALVE in tijden van sociale omwentelingen. In tijden ZOALS NU dus, waarin Amerika belly-up gaat. In een wereld volgestouwd met groen plee-papier is goud een fantastisch middel om voor een handvol jaartjes de storm uit te zitten en te wachten op de dood van de dollar. Daarna, of liever tijdens het sterven gaat het goud natuurlijk van de hand in ruil voor actievere beleggingen.

 14. [13] Stiglitz heeft het multiplier-effect heel goed begrepen, vandaar zijn 6 triljoen (waar jij natuurlijk liever over zwijgt). Steinbrueck heeft met zijn 400 biljoen al ruim en breed gemultiplierd. Dat obscure blogje van je heeft het over 145 biljoen.

  P.S. het multiplier-effect wordt al onderwezen op de tweede klas VWO, dus doe nou maar niet alsof je Lorentz zelf bent.

 15. [15]
  die zegt:"" … P.S. het multiplier-effect wordt al onderwezen op de tweede klas VWO, dus doe nou maar niet alsof je Lorentz zelf bent….""

  Dan begrijp ik nog minder waarom je niet kan bevatten dat als de banken op uitstaande leningen geen betalingen (meer) ontvangen zij dat niet infinitisimale keren weer tegen rendement kunnen uitzetten … en het dus gaat om een meer dan exponentieel nadelig effect. Tenzij het uiteraard bij je het linker oor en rechter oor is gegaan .

  Opmerkingen op gramatica, spelling of text misschien?

Comments are closed.