Op 27 februari j.l. had Ron Paul tijdens een hoorzitting in het Congress (Financial Services Committee) weer volop de gelegenheid om de vinger op de zere plek te leggen. De zere plek die ondertussen verdacht hard begint te stinken, getuige de stijging van de grondstoffenprijzen (olie > 100$, goud richting 1000$, EUR boven de 1.50$). Om te beginnen is hier het openings statement:Vervolgens de video van de dialoog met Bernanke, waarin hij in feite toegeeft dat de PPI (Producer Price Index) veel te hoog is; de PPI die vervolgens ook doorwerkt in de CPI (Consumer Price Index) die Bernanke volgens de wet in de hand dient te houden:

Ron Paul op Fox Business Channel op 27 februari, waarin hij tussen neus en lippen nog even zegt dat hij John ‘100 jaar in Irak’ McCain niet zal ondersteunen:

De gevolgen van Paul’s constante hameren op de beurse plek bleven niet uit. Links en rechts wordt er in de MSM behoorlijk wat aandacht aan besteed.

Bijvoorbeeld CNN over de aanstormende malaise, met John Williams van shadowstats.com

Shadowstats.com houdt de M3 bij, nadat de FED er een paar jaar geleden de brui aan had gegeven. M3 is representatief voor de geldgroei, en dus voor de ontwaarding van geld en dus inflatie. Het is duidelijk dat dit op deze manier niet goed kan gaan; de dollar wordt van binnenuit kapot gemaakt.

Dan Ron Paul op Fox Business Channel op 28 februari, waarin hij nog eens een keer haarfijn uitlegt waarom de FED zich in een viscieuze cirkel bevindt en er op basis van het huidige monetaire fiat geldsysteem geen uitweg is. Het hoge woord komt er uit: stagflation (2:57 ongeveer), waarna Paul uitlegt waarom er een inflationaire depressie zou kunnen komen (tussen 2:57 en 4:18 ongeveer) en dat men zich in onontgonnen gebied bevindt (5:34) waarbij ook de pleuro op z’n dop gaat krijgen (5:40).

Een transcript van zijn toespraak in het Congress is hier te vinden: klik

De in feite door de monetaire politiek centraal gestuurde economie van de VS kraakt in z’n voegen, en de gevolgen zullen in Europa en de rest van de wereld niet uitblijven. Gelukkig zijn er nog een aantal landen in de Axis of Evil and beyond die als slachtoffer kunnen dienen om de aandacht af te leiden. War is the health of the state, ten slotte. Ben ik de enige, die van mening is dat het militair-industriele complex en -in het verlengde daarvan de Bilderbergers en aanverwanten- van deze situatie zal gaan profiteren, e.e.a. ten koste van vele onschuldigen ?

71 REACTIES

 1. [27] Dit klinkt allemaal heel mooi, helaas is de middenklasse aan het verdwijnen mede door illegale immigratie en outsourcing. En dit is groep die het meeste van de door jou genoemde punten zou moeten kunnen profiteren.

 2. [21] Beste D.,
  Als de verschillen groot genoeg zijn, is de conclusie wel duidelijk.
  Je hoeft mij niet te overtuigen als het gaat om landen die mensen op de maan zetten versus landen die zichzelf naar de maan helpen.
  Ik had het eerder over voorbarige conclusies als het gaat over 3 puntjes verschil tussen Nederlanders en Duitsers of Britten.

 3. [26] Communisme en de U.N. zijn de grootste veroorzakers van de ellende in Zimbabwe.Ik geloof dat elk mens zich wel aangetrokken voelt tot individuele vrijheden maar uit angst denken te moeten kiezen tussen links, rechts, zwart, wit etc.. Ook zijn er heleboel lui bang voor de verantwoordelijkheid. Ik ben realistisch genoeg om te weten dat een 100% puur libertarische maatschappij waarschijnlijk niet zou werken ik maar voel me aangetrokken tot libertarisme als een persoonlijke, individuele, levenwijze.

 4. [27]
  "1. Er heerst geen noemenswaardige inflatie (2,6%)"
  Dacht het toch wel. Momenteel is de CPI gemeten volgens de ‘oude’ methode tussen 7 en 8%, de ‘officiele’ CPI-U boven de 4%. Zie http://www.shadowstats.com

  De geldtoename (M3) ligt momenteel kort aan de 16%; je kunt er op wachten dat dit doorsijpelt naar de CPI, met of zonder energie en voedsel.

  "2. Benzine kost nog steeds niet meer dan 70 pleurosenten/L"
  Ik kom op zo’n 52 pleurocent/l; 3$/gallon = ong. 2/3.8
  = 53 cent/liter. In Arizona heb ik twee weken geleden 2.78 $ betaald (regular unleaded). Waar koop jij je benzine in vredesnaam ?? Of rijd je soms op raketbrandstof ?

  Zou je de rest van je cijfers ook nog even na willen kijken cq. onderbouwen ?

  Mijn indruk is, dat je niet wenst te geloven dat het sprookje ten einde is. Jouw interpretatie van de werkelijkheid is ondertussen totaal achterhaald. Got gold ??

 5. [33]
  "..een 100% puur libertarische maatschappij waarschijnlijk niet zou werken.."

  Wat bedoel je daar precies mee ?

 6. [30]
  Het op de pof consumeren gaat veel mensen opbreken, ook in de ‘middenklasse’. Vanuit die mensen gezien, zijn zij zelf de veroorzakers, en niemand anders. Als je bijvoorbeeld te beroerd bent om de kleine letters in een credit card contract te lezen, waaruit blijkt dat de maatschappij t.a.t. de rentepercentages voor (over)standen kan aanpassen, dan vraag je om problemen en hoef je niemand anders dan jezelf aan te spreken. Dat deze maatschappijen niet aangepakt worden vanuit de consumentenhoek, wordt door dezelfde lamlendigheid veroorzaakt. Helaas kunnen anderen die voorzichtiger met hun geld om zijn gegaan er straks via door de overheid te funderen maatregelen voor opdraaien.

 7. [31] De VS veranderen elke tien jaren drastisch van karakter en aanzicht. Dat weten vooral de werkers op de scheepswerven en in de havens, de staalindustrie arbeiders, de automobiel werkers, de assembleerders van allerhande producten onder de $ 300/stuk … Zij zijn allen volledig OBSELEET geraakt … En of zij herscholen zich of glijden af. Want gelukkig bestaat er GEEN verzorgingsstaat waarmee men de mensen "helpt" maar waaraan iedereeeeen uiteindelijk ten onder gaat… Zoals in Nederland (waar de overheid notabene meer dan de helft van het BNP uitgeeft en zich zelfs INBEELT daaaaar aan "bij te dragen", en in feite auto-kanibalisme pleegt).

  Daarentegen hebben de Amerikaanse strijdkrachten, alleen al, meeer dan een miljoen (onderhouds en anderszinds) getrainde technici afgelevert, en nog eens een half miljoen gediciplineerde (hoewel minder vakkundige) werkers voor de de distrubutie en tranport bedrijfstak, Zij bemannen ook politie en brandweer en er zijn inmiddels honderduizenden ambulante. "medical technicians" … enz., enz. Zo is het heeele beroepsprofiel van de VS veranderdt. En dan is daar ook nog het nationale netwerk van community colleges in elke county van de VS, waar men in twee jaar tijds voor een specifiek vak wordt klaargestoomd en de docenten hoofdzakelijk bestaan uit gerecirculeerden academici (doordat men zich een onderwijscertificaat verschaft omdat het lukratief is)… Lieden die in NL eenmaal "soepel afgevloeit" bij een Philips, Akzo-Nobel of DSM in de vangnetten terecht komen en miserabel AFGEDANKTE menselijk kapitaal vertegenwoordigen. Terwijl in de VS zelfs legitiem gepensioneerden vaak zelf weer aan nieuwe carriere beginnen .

  Ben toch wel benieuwd wat John voor de kost doet od deed …

 8. [27]

  **1. Er heerst geen noemenswaardige inflatie (2,6%)**

  Tja hierna ben ik maar gestopt met lezen.
  Geloof jij dit getal werkelijk??
  Er wordt op jaarbasis 15 tot 20% geld gecreeërd uit het niets.
  Hoe lang blijven Chinezen en Arabieren dit momopolygeld nog afnemen?

 9. [38] Tja GB…..ACP geeft een demonstratie van de macht van de MSM.
  Volledig in vol vertrouwen van de zuiverheid van de overheden.
  De FEMA kampen zal ACP ook wel een fijn idee vinden. Eindelijk de loosers op hun plek.
  Volledig in de ban van het geld…. misschien een slaaf van het systeem?
  Als straks het systeem instort zijn de rapen pas echt gaar.

 10. [38] INDERDAAD … jij kan beter de Libertarische bijbel stevig aan je borst drukken … stel je voor zeg, dat het in werkelijkheid heel anders loopt en je van het geloof afraakt …

  Feit is natuurlijk dat het Amerikaanse publiek en de Amerikaanse markt letterlijk weinig last hebben van een lage dollar koers.

  De multinationals daarentegen zijn zeer enthousiast … ongekende winsten maken zij in Pleuropa. Want in de jaren 2007 en 2006 heeft men een Ttiljoen (duizend mijard, dan wel 10 tot de twaalfde macht aan dollars) gerepatrieerd en dit yaar is het al opgelopen tot een 520 mijard dollars …

  Veel troost toegewenst …

 11. [39]

  Hoezoooo als het "systeem instort" ? Want iedereen zit er aan vast … of men het wil of niet. En als het ooit instort wordt iedereen meegesleurd.

  Want sinds de goudstandaard is afgeschaft … is het de dollar die de goudstandaar de facto heeft vervangen. Wat een een vurtuele aandeel is in USA-Inc. En dan komen de regels van coroprate finance aan bod…

  Ik zeg niet dat men de dollar opzettelijk laat zakken, maar daaaar komt het wel op neer ja. Het BEWIJS daarvan is dat de waarde van dollar in de VS beslist NIET evenveel is gedaald … Terwijl de Amerikaanse economie mondiaal als een magneet werkt op de geldstromen …

  Mayaaa Papaloe gelooft duidelijk ook in reeds lang achterhaalde libertarische "economische theorietjes" …

 12. [41] "Hoezoooo als het "systeem instort" ? Want iedereen zit er aan vast … of men het wil of niet. En als het ooit instort wordt iedereen meegesleurd."
  .
  Welnee joh, duitsland is ooit ingestort, rusland in 1990, joegoslavie in de jaren negentig, zonder dat de omringende wereld eveneens ‘instortte’. Amerika kan heel goed instorten zonder dat andere landen in de val worden meegesleurd. Dus wat had ACP dan wel niet gezegd willen hebben?
  .
  "Want sinds de goudstandaard is afgeschaft … is het de dollar die de goudstandaar de facto heeft vervangen. Wat een een vurtuele aandeel is in USA-Inc. En dan komen de regels van coroprate finance aan bod…"
  .
  Een hoop gebrabbel maar feit is dat zelfs jouw ethno-pal Greenspan zegt dat de euro DE wereldstandard gaat worden. En die aandelen toonder dat worden straks World-on-line-aandelen.
  .
  "Ik zeg niet dat men de dollar opzettelijk laat zakken, maar daaaar komt het wel op neer ja. "
  .
  Ik denk dat diegenen die het in washington voor het zeggen hebben (jouw ethno-pals dus) bewust de dollar naar de filistijnen helpen om een excuus te creeeren om de amero te kunnen invoeren om zo america in een keer van al zijn schulden te kunnen ontdoen en tegelijk een merger te bereiken met mexico en canada.

 13. [41]
  "Het BEWIJS daarvan is dat de waarde van dollar in de VS beslist NIET evenveel is gedaald … "

  De feiten tonen wat anders aan..

  http://www.shadowstats.com/

  Gierende inflatie, kortom; als in: geldontwaarding. Die aandelen aan toonder zijn niks anders dan aandelen in de consumptie van een ander; de aandelen die op instorten staan omdat de consumptie niet tot in het oneindige door de heren Bush en Bernanke aangejaagd kan worden..

  Gratis advies: verkoop je ‘aandelen’ nu het nog kan. Het schip loopt vol met water, tijd om de kapitein alleen achter te laten.

 14. [40]

  Ik ben geen raslibertariër.
  Dat "gewone" amerikanen geen last van de dalende waarde van de dollar hebben is natuurlijk onzin.
  Zie alleen al hiervoor het grafiekje van Andre in 43
  Staan al die huizen voor de lol leeg??

  **De multinationals daarentegen zijn zeer enthousiast … ongekende winsten maken zij in Pleuropa.**

  Klopt de bovenste 2 of 3% is heel gelukkig met het beleid van Bush en het systeem zoals het nu is.
  De hele middengroep is er al deccenia geen stuiver op vooruit gegaan. De enige manier om meer welvaart te krijgen was een second job te nemen.
  En natuurlijk een huis en aandelen te kopen waarvan de prijzen gigantisch zijn opgepompt.
  De waarheid zal straks keihard aankomen voor vooral die groep.

  Ik kan men trouwens ook heel goed voorstellen dat die happy 2 of 3% spijt als haren op hun hoofd hebben dat ze te ver zijn gegaan in hun graaigedrag.
  Het is namelijk niet leuk om de hele dag met beveiliging te moeten lopen en voor je leven te moeten vrezen.

  Het zal niet blijven bij ALLEEN maar economische onrust.

 15. [44] Precies, wanneer de onrust onder het volk niet meer is te houden, moet je dus zorgen voor een groep die de schuld opzich krijgt, opdat ze het niet bij jouw komen halen.
  Waarna je als rijke weer een comforatabele positie kan innemen 😉

 16. [46] Dat maakt niet uit, als het maar niet je eigen groep(je) is.
  (Bij voorkeur natuurlijk één die relatief weinig schade aanricht aan de belangen van jouw groep, alhoewel er een veer(tje) gelaten zal moeten worden)

  Maar ik denk wel te weten welke groep u mij wilt laten noemen 😉
  En nee, daar doel ik niet per se op.

 17. Je kan nooit of ten nimmer een groep de schuld in de schoenen schuiven die vuistdiep in de doos van Pandora zitten. Nee, een totaal onschuldig lam zal aangwezen moeten worden. Dat moet wel een heel braaf groepje zijn! Bestaat zoiets tegenwoordig nog? [47]

 18. [45]

  Beproefd recept, Bep;-). In WO2 was het de gewone huis,tuin en keukenjood die de lul.
  Cynisch was dat de graaiende stinkend rijke bankierjoden voor een gedeelte schuld hadden in de hyperinflatie in Duitsland en de grote depressie in de VS. Een vorm van broedermoord dus.
  Nu wordt volgens mij vooral de gewone huis,tuin en keukenmoslim de lul terwijl de extremistische mullahs en stinkend rijke oliesheik de hoofdschuldigen zijn.
  Vergelijk het met grootindustrieël en pastoor in de jaren 50 en zoek de verschillen.

  O ja; en die Rothschilds en Goldmann&Sachs zitten er ook nog steeds. Ook zij nemen weer een deel uit de verantwoordelijkheidstaart.

  Snijd jij de taart aan in de juiste delen. Of ben ik nog een partje voor iemand vergeten;-)

 19. http://www.yayabla.nl/news/

  Nog even een linkje naar de Rothschild dynastie en hun macht. Ook al is dit maar 50% objectief dan geeft het nog te denken….

  Vooral die uitspraken in het midden van dat het hen niet uitmaakt wie de wetten maakt zolang als zij maar de macht over het geld en de uitgifte ervan hebben is een sterke…

 20. [46] "Welke groep heeft meneer Bep in gedachten?"
  .
  Beek ruikt onraad en vreest dat wellicht zijn groep bedoeld is.
  .
  Maak je geen zorgen Beek.
  .
  Tony Blair gaf ooit eens opdracht om onder de oudere Indiers te onderzoeken hoe zij de koloniale tijd hadden ervaren. De bedoeling was natuurlijk om de uitkomsten van het onderzoek zo te laten uitvallen dat het klassieke westerse (christelijke) schuldgevoel nog eens zo worden aangewakkerd. Helaas voor de christelijk/linkse Tony bleek dat zo’n 70% van de Indiers zich voor 1948 nooit hadden gerealiseerd dat ze door de engelse gekolonialiseerd waren geweest. Het onderzoek hebben ze uit arremoede maar voortijdig afgebroken.
  .
  En zo is het met het westen ook: hooguit een paar slimmerikken realiseren zich door welke groep het westen gekolonialiseerd is, de rest heeft geen tijd want die moeten nog naar voetballen kijken. En zijn bovendien te stom om het te snappen.
  .
  Hoe zei Nietzsche het ook al weer:
  http://www.magister.msk.ru/
  aphorisme 205: "Vom Volke Israel. – Zu den Schauspielen, auf welche uns das nächste Jahrhundert einladet, gehört die Entscheidung im Schicksale der europäischen Juden. Dass sie ihren Würfel geworfen, ihren Rubikon überschritten haben, greift man jetzt mit beiden Händen: es bleibt ihnen nur noch übrig, entweder die Herren Europa’s zu werden oder Europa zu verlieren, so wie sie einst vor langen Zeiten Aegypten verloren, wo sie sich vor ein ähnliches Entweder-Oder gestellt hatten."
  .
  Maw, Nietzsche, een van de grootste westerse denkers, achtte de joden zeer wel in staat ‘Herrn Europas’ te worden. Nietzsche zag dat als iets positiefs: "Dann, wenn die Juden auf solche Edelsteine und goldene Gefässe als ihr Werk hinzuweisen haben, wie sie die europäischen Völker kürzerer und weniger tiefer Erfahrung nicht hervorzubringen vermögen und vermochten, wenn Israel seine ewige Rache in eine ewige Segnung Europa’s verwandelt haben wird: dann wird jener siebente Tag wieder einmal da sein, an dem der alte Judengott sich seiner selber, seiner Schöpfung und seines auserwählten Volkes freuen darf, – und wir Alle, Alle wollen uns mit ihm freun!"
  .
  Hoe christelijk, hoe naief gedacht van deze domineeszoon. Hij schreef dit rond 1880. Die ‘zegenrijke joodse Herrschaft’ betekende in werkelijkheid het vreselijke systeem van het communisme in Rusland, waartegen Duitland in opstand kwam. Zoals bekend wonnen de joodse proxies USA, Sovjetunie en Engeland en werd het ware programma van de joden langzaamaan duidelijk voor de degenen die daartoe de hersens hebben: de Endlosung van het blanke ras mbv multicultuur en mediale egalitaire propaganda. Zoals john al opmerkte is dankzij die ‘zegenrijke invloed’ Amerika in een Jonestown aan het veranderen. Gelukkig hebbende joodse rijkaards als ACP de middelen om zich dmv gated communities van Jonestown af te schermen. En ondertussen gewoon door te gaan met de Endlosung van de blanken. Zoals ik in een andere draad al documenteerde hebben ACP en Jetze geprobeerd om Bart-Jan Spruyt en Wilders mbv joods geld van pharmaboer Pfizer om te kopen door hen voorstanders te laten worden van toetreding van Turkije tot de EU. Gelukkig zijn ze daarvoor niet gezwicht.
  .
  Zie bv de joodse website: http://racetraitor.org/

  Daar wordt openlijk gepleit voor het ‘afschaffen van het blanke ras’. De site wordt ondersteund door de joodse financier Soros.

 21. [42] die nodig toe is aan een cursusje contemporary economics- 101
  [43]
  ADRE: De feiten tonen wat anders aan..
  http://www.shadowstats.com/
  ACP : Die "shaddowmensen staan tegen de verkeerde boom aan te blaffen. Want de reden waarom M3 niet meer wordt gepubliceert is het feit dat nu in het algemeen CORPORATE FINANCE regels worden gehanteerd, waarbij het (tijdelijke) aantal uitstaande aandelen weinig bepalend is … Het DJI staat immers nog steeds op goed 12,000 … en dat is nog steeds 15X de zellufde index in 1978, terwijl goud @ $ 1000 NU NOG STEEDS op niet meer dan 6,7X staat … Who is kidding who …?
  Gratis advies: Ga samen met De Zak op cursus …
  [44]
  In de VS hebben heel mensen die het zich NIET konden permiteren huizen gekocht, met geld dat hun vaak door Eurobanken zijn verstrekt. Het lag voor de hand dat het niet goed zou aflopen Het heet niet voor niets BENEDEN de Standaard leningen ( sub-prime). Eenvoudig omdat die Eurobanken thuis geen kloot weten te verdienen … omdat iedereen al arm is. Inmiddels is een 80% procent van die leegstaande huizen voor een appel en een ei verkoct aan meer kredietwaardigen. WIE zitten met de gebakken peren? Yaaa .. yaa … de Fransen en de Dutsers … (Zellufde story toen met met junkbonds, derivaten etc.

  Allemaal europese pensioen fodsen en banken die steeds in de VS het geld van Europeanen VERKNALLEN …

  Zoals gezegd de traditionele Amerikaanse bluecollars zijn de loel maar niet voor goed of voor lang (zoals in Europa. Of zij gaan zich herscholen (wat velen doen (in tegenstelling tot NL) of zij moeten meer en harder werken . Wat is DAAAAAR nu fouts aan? Zij hebben tenminste een echte keuze. Net als obselete ingineurs e.d die aan de Community Colleges gaan doseren tegen een salaris van rond de $80 duizend per jaar met drie maanden vakantie … (en dan heeft men ook nog vaak spaarcenten en de AOW betaalt nu maximaal $ 32 duizend /j uit voor een echtpaar met 1 broodwinner) en maximaal $ 48 duizend als beid gewerkt hebben … Da nog es wat anders dan in een verzorgingsstaat als Nederland …

  Maar wees jij maar "gelukkig …" Gekke is, jij ligt zelluf in een riool maar spreekt over anderen met geveinsde "medelijden" … Wat gives?

 22. [52] Om het bovenstaande nog even te illustreren, zie http://www.mailonsunday.co….
  .
  Een van de mooiste en leukste engelse tradities is de ‘Last night of the Proms’. Het is een vrolijk grootschalig jaarlijks terugkerend muziekfestival. Samenvattingen worden ook op de nederlandse tv uitgezonden. Het is een festijn waar de engelsen zichzelf vieren op volkomen omschuldige wijze. Het spreekt vanzelf dat dit vrijwel alleen autochtone engelsen aanspreekt. Geen kleurtje te bekennen.
  .
  En dat is natuurlijk een probleem, ten minste in de ogen van labour minister Margaret Hodge. Mevrouw Hodge is bang dat de allochtonen zich buitengesteld gaan voelen door het muziekfestival. Hmm, Margaret Hodge klinkt behoorlijk engels. Voor de beginner. Ik heb de afgelopen jaren een uiterst fijn instinct voor dit soort zaken ontwikkeld en ‘ruik onmiddelijk een rat’. En ja hoor:
  .
  http://en.wikipedia.org/wik
  .
  "Margaret Hodge was born in Egypt as Margaret Oppenheimer, the daughter of a refugee millionaire German Jewish steel trader and his Austrian Jewish wife.[5] [6]. After World War II, her family settled in London."
  .
  Ik heb inmiddels honderden van dit soort gevallen op mijn harde schijf, ‘for future reference’, zullen we maar zeggen.

 23. [53]
  De reden waarom M3 niet meer wordt gepubliceerd, is omdat de Amerikaanse overheid het gepeupel van officiële zijde niet wakker wil schudden. Want de waarde van de totale hoeveelheid in omloop zijnde fiatgeld is niks meer dan de onderliggende hard assets, en daar horen verzinselen als futures, opties etc. etc. niet bij. Dergelijke boterzachte meuk kan als sneeuw in de zon wegsmelten, getuige de implosie van de internet bubble zo’n 7 jaar geleden en de housing bubble en krediet bubble nu. De markt zal het evenwicht altijd willen herstellen, hetgeen bij een grotere hoeveelheid beschikbaar geld voor een onderliggende waarde X inhoudt, dat het geld minder waard wordt, met alle gevolgen van dien.

  Over die discussie DJI vs. goud: ik kan met een hand vol DJI niks kopen, met een hand vol goud wel. Verder hebben ARend en jij daar nog niet zo lang geleden een leuke discussie over gehad, niet ?

  Uiteindelijk is alles relatief, en zou ik niet in momentele loosers zoals de DJI willen beleggen. Vandaar mijn vraag: got gold ?

 24. [54]
  Uit de Wikipedia-tekst blijkt dat mevrouw nationaal-socialistische trekjes heeft, en geen onbekende bij de Fabian Society is. Bah.

 25. http://www.haaretz.com/hase

  Het kan wel wezen dat Ron Paul de weg heeft gevonden naar de MSM, de israelische krant Haaretz valt daar niet onder. In bovenstaand artikel wordt besproken welke kandidaat het beste is vor Israel. Het is een lange lijst daar tevens alle kandidaten worden besproken die allang afgevallen zijn.
  .
  Mist U niet een bepaalde kandidaat! Nota bene een van de 5 die nog in de running is!!
  .
  Ik denk dat we blijven mogen zijn dat Ron Paul niet werd afgebeeldt met een swastika.
  .
  Hier is de sleutel tot wat er gebeurde met Ron Paul: hij had een enorme grassroots aanhang. Hij had de meeste posters en het meeste geld. Maar als de joodse poortwachters van de media besluiten om hem niet binnen te laten, dan hij het wel vergeten. En dat is wat er gebeurde in de gehele westerse wereld. Gewoon doodzwijgen.
  .
  Sommigen noemen de media de vierde stand. Maak daar maar de eerste stand van.
  .
  Hier is een voorbeeld van een joodse mediawachter van Fox News: Frank Luntz in twistgesprek met Ron Paul aanhangers. Luntz blijft erbij dat hij Ron Paul ‘niets verplicht is’. Einde oefening. Die Ron Paul supporters zullen in de nabije toekomst wel flink naar rechts opschuiven. Gelukkig is er nog het internet, het geschenk van de goden aan de blanken.
  .
  http://www.youtube.com/watc

 26. [56] Weet je dat zeker? Ik heb nog nooit gehoord van een jodin die bij de nazis zat.
  .
  http://en.wikipedia.org/wik
  .
  Ik had nog nooit gehoord van de Fabian Society. Na wat vluchtig lezen zie ik dat het een aan labour gelieerde socialistische club is. Dus… ???

 27. [57]
  Over hoeveelheid ingezameld geld:

  Van http://www.lewrockwell.com/

  According to the FEC:

  685.3 All Candidates
  377.9 Democrats
  307.4 Republicans

  138.2 Obama
  134.5 Clinton
  105.1 Romney
  64.0 Giuliani
  53.7 McCain

  47.8 Edwards
  32.5 Paul
  24.7 Richardson
  23.6 Thompson, F.
  16.6 Dodd

  13.0 Huckabee
  11.5 Biden
  6.2 Tancredo
  4.3 Kucinich
  4.2 Brownback

  2.5 Hunter
  1.2 Thompson, T.
  1.1 Cox
  0.4 Gilmore
  0.4 Gravel

  UPDATE from JB: "A small correction: remember that Romney loaned himself $42.3 million, which makes his actual fundraising total $62.8 million, which also lowers the Republican total to $265.1. Makes the fundraising picture for Republicans look a lot more bleak, doesn’t it?"

  Kortom: weliswaar heeft Paul de hoogste bedragen op één dag binnengehaald, maar dit valt in het niet bij de ‘giften’ (lees: hier heb je een stapel geld als je onze belangen maar behartigt) die anderen binnen hebben gesleept.

 28. [58]
  Dus: een kip is geen mus, en een klap is geen kus. Etc.

  Mevrouw kan wat mij betreft worden geclassificeerd onder de linxe multi-culti’s die er alles aan doen om ‘de zaak’ kapot te maken. Merk ook op dat er diverse van dat soort lieden zijn die bij meerdere soortgelijke instanties (ik noem een Bilderberg bijvoorbeeld) een vorkje meeprikken zogezegd.

  Zoals ik al zei: zum Kotzen.

Comments are closed.