..het bericht op lewrockwell.com over de EMD safety bracelet als ultiem gereedschap om mensen ‘veiligheid’ op luchthavens en in vliegtuigen te leveren.

Het bedrijf Lamperd Firearms Training Systems tracht de EMD bracelet, dat veel wegheeft van het ultieme gereedschap voor de politiestaat, als ‘airline security product’ aan de man te brengen. Zie de video over dit walgelijke product dat volgens het patent de volgende functionaliteit heeft:

“Na activering van het electrische schok apparaat, door ontvangst van een activeringssignaal van de selectief te gebruiken afstandsbediening, ontvangt de passagier die deze bepaalde band draagt een verlammende electrische schok van het electrische schok apparaat. Dienovereenkomstig wordt de passagier gedemobiliseerd voor een aantal seconden of misschien een paar minuten, gedurend welke tijd de passagier volledig onderworpen en geboeid kan worden, indien noodzakelijk. Afhankelijk van het type transmissiemedium om het activerings-signaal over te zenden, kunnen andere passagiers ook tijdelijk gedemobiliseerd worden, hetgeen onwenselijk en ellendig is, maar wellicht onontkoombaar is.”

Werkelijk te gek voor woorden, dat er mensen zijn die er serieus over nadenken om dit apparaat toe te passen, en niet alleen in vliegtuigen. Randdebielen en machtswellustelingen zijn het. Walgelijk.

11 REACTIES

 1. Oud nieuws. Hierin hebben ze het nog over beveiligde cockpitdeuren die geinstalleerd moeten worden voor 2003…
  Dus een filmpje van 2002?

 2. Misschien is dit systeem wel te combineren met de (straks verplichte) ingebouwde chip van iedereen?

 3. Alles in het leven is een kwestie van gewenning. Eerst is er, zoals ook bij dit soort zaken, de schok, dan het ongeloof, dan het verwerken en daarna de acceptatie. Daar maken deze fabrikanten dapper gebruik van en ook zei weten dat miljarden schapen via dergelijke processen zijn te sturen en te onderwerpen. En de enkeling die nadenkt en wijgert wordt misschien wel even met een beetje meer stroom naar de eeuwige jachtvelden geteleporteerd.

 4. Ik vind het prima als vliegmaatschappijen dit zelf regelen. Pas als men gedwongen wordt (door de politie) het ding te dragen, dan ben ik er op tegen.

 5. [5]
  "als vliegmaatschappijen dit zelf regelen"
  Inderdaad, als.

  Er zullen mensen zijn, zoals ondergetekende, die op dat moment maatschappijen dan wel vervoersmethodes kiezen waarbij dergelijke praktijken niet gebezigd worden.

  In de praktijk is met name het luchtverkeer zwaar gereguleerd van overheidswege; met een privé-vliegtuig heb je minder last van dergelijke onzin. Het gaat uiteindelijk om crowd control van overheidswege, en nergens anders om.

 6. Ik zou nog eerder op vakantie naar de (voormalige) Sovjet-Unie gaan dan naar de huidige VS. Die eersten hadden tenminste nog ontzag voor westerse buitenlanders. De VS zijn sinds Bush niets anders meer dan een schurkenstaat, met als echte Axis of Evil: Washington-Tel Aviv.

 7. Lijt een ‘geciviliseerde’ versie van dat ding uit de film Wedlock (met Rutger Hauer)http://www.imdb.com/title/t

  Dat maakt het patent gelukkig makkelijk aanvechtbaar (prior art uit 1991 🙂 )

  Dan maar niet vliegen, ik zal nooit zoiets dragen. Ook niet voor ‘mijn eigen veiligheid’

  Het wordt alleen wel lastig om te reizen zonder gevolgd te worden. Het OV en de auto gaan straks ook al afvallen.

 8. Eerst op vliegtuigen/in luchthavens, dan op de HST, dan op gewone treinen/stations, dan op bussen en trams en tenslotte permanent voor alle burgers…

 9. [9] Prangende vraag is dus: wat kan men doen? Een aluminuium folie wikkel eromheen? Ander isolatiemateriaal?
  Iemand een idee?
  Is er een ingenieur op de VS?

 10. [5]
  Het begint ergens met individuele keuzes, en eindigt met BIG BROTHER!

Comments are closed.