donderdag, 3 april 2008
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Betoging in boerka tegen filmpje Wilders

Bijna honderd in boerka’s gehulde betogers hebben woensdag in Kabul gedemonstreerd tegen de anti-koranfilm van de Nederlandse parlementariër Geert Wilders.

Ooggetuigen meldden dat het naar het zich liet aanzien om vrouwelijke demonstranten ging.

Ze stelden dat de film beledigend voor islamieten is. Ze beklemtoonden dit door de Nederlandse vlag te verbranden.

Ze eisten dat de Nederlandse militairen die in de internationale troepenmacht ISAF in Afghanistan dienen, het land onmiddellijk verlaten.
Tot zover de media.

Balkenende grijp je kans om wat in de politiek heet “zonder gezichtsverlies” de Nederlandse militairen uit Afghanistan terug te trekken.

Als in Nederland immers de islamieten iets eisen dan wordt daar door de regering direct aan voldaan, om elke schijn van “rassen”discriminatie te vermijden.
Oké het zijn dan wel Afghaanse islamieten, maar het zijn tenslotte islamieten die ook hun zin willen krijgen.
Andere voordelen zijn, dat door deze “opbouwmissie” te beëindigen, er geen slachtoffers meer onder de Nederlandse militairen vallen en de honderden miljoenen euro’s teruggegeven kunnen worden aan de rechtmatige eigenaren, ook wel belastingbetalers genoemd.

Dus Balkenende grijp je kans om het andere islamitische ras, de Taliban genaamd niet langer voor de voeten te lopen. Zij willen immers ook graag dat zij worden aangezien als aanhangers van een vredelievend geloof.
Of zijn zij alleen de slechteriken?

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Politiek
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Marcus Aurelius schreef op : 1

  Geïndoctrineerde vrouwen die protesteren tegen hun onderdrukking? hahahahaha!

 2. R. Hartman schreef op : 2

  [1] Niet helemaal. het is meer:
  "Geïndoctrineerde vrouwen die protesteren tegen protest tegen hun onderdrukking? hahahahaha!"

 3. IIS schreef op : 3

  Er zijn wel vaker nuttige demonstraties of is het gewoon dagelijkse kost… blog.joehuffman.org… ….

  Hoezee vrij in mini… nl.wikipedia.org… …. foute kleding? Al sinds 1962?? Waar was islam toen? Hebben toch al die tijd in zware zonde geleefd, het is maar goed dat ze er zijn de stofdoeken en baarden…. www.maghrebmagazine…. ….en we gaan niet terug in de tijd?

 4. DiRadical schreef op : 4

  Hoe weten ze dat.
  Volgens de Islam mag je geen films kijken.

  Ze zouden zichzelf moeten straffen omdat ze de film gezien hebben of natuurlijk degene die hun verteld heeft dat de film beledigend is.
  Die zou de film dan toch gezien moeten hebben

 5. IIS schreef op : 5

  waar was DE islam toen?…. www.planet.nl… ….hadden we HET toen geweten, dan hadden we HET nooitt gedaan….weggegooide tijd en moeite…vechten en opkomen voor VRIJHEID?..hippies, provo’s…het was dus één grote farce…images.google.com…‘s&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=utf-8&um=1&sa=N&tab=wi….

 6. IIS schreef op : 6

  ….ben ik al wakker? Hoofdlettertje vergeten…linkje fout…nooitt…Hebben WE…osohosorry! Heb gisteren waarschijnlijk te zwaar getafeld en MOEST ook nog vrouwtje plagen.

  Nog meer onzin uit de vorige eeuw… images.google.com… ja, de islam opent beetje bij beetje onze ogen…we ontwaken, eindelijk!

 7. NEO schreef op : 7

  Ik vraag mij af of ze daar uberhaupt de film hebben gezien.

  Maar waarom zou je als aanhanger van de exstreme islam je aangesproken voelen door de film van Wilders.

  Als je even gaat googlen of op youtube gaat zoeken vindt je veel meer filmpjes tegen de exstreme islam (soms beter in elkaar gezet dan die van Wilders)

  Tot slot wou ik deze link nog even delen over beledigen van Dominee Gremdaat
  www.youtube.com…

 8. IIS schreef op : 9

  Wat doet die paus daar nou weer tussen? Las ooit dat Italië ooit een islamitisch land zou worden en het Vaticaan zou verkassen naar Duitsland…moest toen wel een beetje lachen….maar nu? [8]

 9. IIS schreef op : 10

  Leuk linkje naar Gremdaat….goed gedaan, zelfs dat vuistje van hem klopt helemaal bij de persoon…goed geacteerd! Echt NL… [7]

 10. Kim schreef op : 11
  Kim Winkelaar

  Moslims bidden niet voor niets met hun reet naar het westen….dat geeft al aan hoe ze over ons denken 🙂

 11. Marcus Aurelius schreef op : 12

  [2] Je hebt gelijk, maar gekker moet het niet worden.

  Straks protesteren homo’s dat er voor hun wordt opgekomen, en dat ze liever vandaag dan morgen opgehangen willen worden.

  En volgens mij is er iets corrupts aan de gang bij de presentatie van papieren dat Wilders idd andere plannen had dan hij liet zien in Fitna.

 12. Wim schreef op : 13

  We moeten er maar vanuit gaan dat het vrouwen waren die demonstreerden, maar zeker is het niet als je alles verhult. Misschien waren het wel fascistische religieuze baardmannen. Troepen weg uit Uruzgan is mijn antwoord.

 13. Jeanine schreef op : 14

  Diegene die op de foto staat is een arts in een ziekenhuis…stond een tijdje geleden al in the picture…om zich dood te schrikken als men uit narcose ontwaakt.