- Vrijspreker.nl - https://www.vrijspreker.nl/wp -

Betoging in boerka tegen filmpje Wilders

Bijna honderd in boerka’s gehulde betogers hebben woensdag in Kabul gedemonstreerd tegen de anti-koranfilm van de Nederlandse parlementariër Geert Wilders.

Ooggetuigen meldden dat het naar het zich liet aanzien om vrouwelijke demonstranten ging.

Ze stelden dat de film beledigend voor islamieten is. Ze beklemtoonden dit door de Nederlandse vlag te verbranden.

Ze eisten dat de Nederlandse militairen die in de internationale troepenmacht ISAF in Afghanistan dienen, het land onmiddellijk verlaten.
Tot zover de media.

Balkenende grijp je kans om wat in de politiek heet “zonder gezichtsverlies” de Nederlandse militairen uit Afghanistan terug te trekken.

Als in Nederland immers de islamieten iets eisen dan wordt daar door de regering direct aan voldaan, om elke schijn van “rassen”discriminatie te vermijden.
Oké het zijn dan wel Afghaanse islamieten, maar het zijn tenslotte islamieten die ook hun zin willen krijgen.
Andere voordelen zijn, dat door deze “opbouwmissie” te beëindigen, er geen slachtoffers meer onder de Nederlandse militairen vallen en de honderden miljoenen euro’s teruggegeven kunnen worden aan de rechtmatige eigenaren, ook wel belastingbetalers genoemd.

Dus Balkenende grijp je kans om het andere islamitische ras, de Taliban genaamd niet langer voor de voeten te lopen. Zij willen immers ook graag dat zij worden aangezien als aanhangers van een vredelievend geloof.
Of zijn zij alleen de slechteriken?