Het kabinet moet aftreden.

Aan de lopende band blijkt hoe dit kabinet in alle opzichten faalt, tekortschiet, liegt, bedriegt en het nederlandse volk zwaar benadeelt.


Bericht en petitie ingezonden door Takkenzager.
Omdat we vinden dat een dergelijk kabinet weg moet, nemen we dit bericht op.

Zelfs al weten we niet meer achtergronden en bedoelingen van Takkenzager!

Ingezonden:
De lasten worden alsmaar hoger, de vrijheid aan de lopende band aangetast, Nederland staat in ieder buitenland voor paal door de recente gebeurtenissen rond Fitna, waarbij nog eens zo klaar als een klontje is dat het kabinet linksom, dan wel rechtsom staat te liegen. Er past maar één conclusie, weg ermee.

Stemmen kan hier: www.axci.nl/axci/index.php?…

Ingezonden door Takkenzager

12 REACTIES

 1. Prima. Maar dan?

  Wil je het hele huis platgooien en nieuw bouwen? Waar moet men dan schuilen?
  Of wil je een verbouwinkje/aanbouwtje?

 2. [1]
  Goed punt. De huidige klojo’s naar huis sturen en inruilen voor een paar andere klojo’s helpt niet.

  Wat helpt wel, met een volk dat voornamelijk uit onwetende, slecht geïnformeerde- en geïndoctrineerde schapen bestaat ?

  Ik zeg: laat ze maar mooi verder klooien; ze kunnen van mij niet gek genoeg gaan doen (ondanks mijn torenhoge frustratie daarover). Laat de wal het schip maar keren; hoe eerder, des te beter. Soosjalisten verenigt u, zou ik zeggen. Leve de klojo’s.

 3. [2] Helaas leert de geschiedenis ons dat de socialisten de neiging hebben iedereen die het met hun idealisme oneens is om te brengen, dus nee, liever niet!

  Al is het vanaf een afstand toekijken en na de socialisten weer terug komen ook een optie. Wel jammer dat je dan een land weer opnieuw kunt gaan zitten opbouwen (zie oost Europa) en dat zo’n socialistisch gezwel vanzelf weer begint te groeien.

 4. [1] Eventuele verbouwinkjes, Kurieren am Sympton, werken niet.
  We moeten eerst zorgen voor een goed fundament. En dat is er aan werken dat meer mensen de moraliteit (en de voordelen) van de Vrijheid (libertarisme) begrijpen en proberen toe te passen.
  Ideeen? Stuur maar in.
  Om te beginnen zorgen dat de lezerskring van de Vrijspreker verdubbelt? Hoe?

 5. [4] Beginnen een libertair tijdschrijft a la ‘Reason’ uit te geven? (Maar dan wel libertair…) Dat maakt het meer ‘mainstream’ perhaps. Ik zit met deze gedachte te spelen op het moment maar ik zit zonder tijd om echt iets serieus ermee te doen. En ik weet niet of het wel zo’n geslaagd idee is.
  Maargoed het is een idee…
  Overigens bouw je er ook gelijk een klantenbestand mee op dus dan heb je een idee van het bereik en de hoeveelheid geinteresseerde mensen.

 6. [4] Makkelijk zat.
  Een rups kweekt geen vleugels en pootjes tijdens de verpopping, integendeel, een klein groepje cellen groeit uit tot volwassen vlinder.

  Zo zijn ook de meeste pogingen om het politieke establishment te wijzigen zinloos. Partijen als D’66 worden uiteindelijk ingekapseld door het systeem en daarmee even corrupt als de rest. Veel beter is het daarom de strategie van de vlinder te volgen.
  Afknijpen van hulpbronnen voor dit zieke systeem en deze aanwenden voor het kweken van een libertair netwerk.

 7. Neem de zorgkosten; 180 euro voor wat? Ik ga praktisch nooit naar de dokter, heb al sinds mijn 16e niet meer in het ziekenhuis gelegen, dat is 27 jaar geleden, en ik gebruik geen rolstoelen, therapieën, scootmobiles, etc etc. En toch mag ik zoveel geld betalen. Volgens mij ben ik jan lul gewoon een melkkoe voor de financiëring van de oorlog in Afganistan en het onderhouden van allochtonen die het Westen haat, maar wel graag onderhouden wilt worden.

  Wat klopt er hier niet? En zo kan ik wel doorgaan.

 8. Ik heb het idee dat tout Nederland snakt naar het einde van dit kabinet. Helaas zal dit waarschijnlijk het eerste kabinet Bakellende zijn wat de eindstreep haalt. Niet omdat die mislukte Harry Potter opeens de regie wel heeft maar omdat de peilingen niet te gunstig zijn voor de Cristenen Dienen Allah en de PvdAsoos.

 9. [9] Dat bedoelde ik met de opmerking: "Maar dan wel libertair." 😉
  Lewrockwell.com is voor mij dagelijkse kost. Fantastische blog.

  Maar wat ik bedoelde is dat het uitgeven van een tijdschrift wellicht een iets meer mainstream vorm kan geven aan de libertaire gedachtes in Nederland. En tevens een aanspreekpunt voor eventuele media-aandacht. Maar dat is echt lange termijn…

 10. [5] Kost geld, veel geld. Het stikt al van de veelal noodlijdende tijdschriften. Denk aan HP de Tijd, De Groene Amsterdammer etc. Vervult een dergelijk tijdschrift een behoefte?

Comments are closed.