En elke keer is de burger de klos.

Nu wordt weer de aftrekbaarheid van de belasting van gezondheidskosten zodanig veranderd dat het de staat weer honderden miljoenen extra oplevert.*)

Allemaal geld dat de burgers dus niet kunnen besteden op de manier die ze zelf zouden kiezen.

Dat zou een particulier of bedrijf eens moeten proberen!

Die zouden in een mum van tijd in de gevangenis zitten.

—————————–

*) NOS 28 April Nieuwe opzet aftrek ziektekosten
Vanaf volgend jaar is een aantal gezondheidskosten niet meer aftrekbaar van de belasting. Het kabinet heeft besloten dat de kosten van brillen, de tandarts en de ziektekostenpremie niet langer aftrekbaar zijn.

Voor chronisch zieken en gehandicapten komt er een speciale toeslag van 100 tot 450 euro per jaar. Nu is het nog zo dat de helft van deze groep geen gebruik maakt van de belastingaftrek.

Het kabinet hoopt dat die groep daarmee gecompenseerd wordt voor extra kosten. Hoewel het kabinet deze groep dus meer geld geeft, levert de maatregel de staat tegelijkertijd honderden miljoenen op.

17 REACTIES

 1. Het ultieme doel van de overheid is om alles 100 procent te belasten.
  Vervolgens krijgt iedere burger zakgeld om van te leven.

 2. [2] Daar lijkt het NU toch al erg op?
  In plaats van dat je MOET afdragen, is het nu zo dat je een DEEL (NOG!!) mag houden.
  Waarbij de overheid uit maakt wat je "nodig" hebt.

 3. De oplossing…… Betaal geen belastingen meer….

  Maar daar zijn jullie te slaafs voor.

 4. [4] Dat heb ik me ook wel eens afgevraagd. Maar ik kom (nog) steeds tot de conclusie dat je daar alleen maar jezelf mee benadeelt.
  Zoals de toestand nu (nog) is, krijg je van niemand hulp terwijl het leger je komt oppakken en opsluiten.
  Zolang je nog los loopt, kun je minstens werken aan de verspreiding van het libertarisme!

 5. [4] Wat zeg jij als een (zwaarbewapende!) dief tegen je zegt: "Je geld of je leven!" ??

 6. [5] Prachtig Hub, ik hoop dat je erg oud wordt zodat je misschien nog iets zal meemaken van verandering.

  Maar ik ben bang van niet. Het leger aan op(vr)eters zal zich niet gemakkelijk gewonnen geven en zullen jou en de andere slaafjes netzolang uitknijpen tot er niets meer te knijpen valt.

 7. Wanneer gaan we naar Den Haag en leggen alles plat,dit geleuter schiet ook niet op. Laten we de hele bende naar huis sturen,auto tent,thermosflessen en kamperen op de autoweg net zo lang tot ze opdonderen deze afpersers.

 8. [6] Ik zeg tegen een ieder die mij wil afpersen hetzelfde …FUCK YOU… en als hij dan niet snel uit de voeten maakt, voordat ik kwaad word, leeg ik het magazijn van mijn, hier, legale P 22.

 9. [8] Leuk plan………:)

  Hou je wel even rekening met de volgende punten…

  Wat heb ik nodig?

  Bij het aanvragen van een vergunning voor grote evenementen moet u de volgende documenten meesturen:

  * Volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier;
  * Plattegrond van het evenemententerrein;
  * Afhankelijk van het evenement moet de plattegrond aangevuld worden met een veiligheids- en communicatieplan en een bereikbaarheidsplan.

  Wie beslist over de vergunningaanvraag?

  De vergunningaanvraag wordt in behandeling genomen door de afdeling Milieu en Vergunningen. Het overzicht van grote evenementen wordt voorgelegd aan de gemeenteraad. In de vergunningprocedure neemt de burgemeester het definitieve besluit over het evenement.

  Kosten

  Een vergunning voor grote evenementen kost 449,85 euro.

  Levertijd

  De vergunningprocedure duurt 22 weken.

  Hoe vraag ik het aan?

  U kunt de vergunning voor grote evenementen digitaal aanvragen via het aanvraagformulier dat te openen is met onderstaande knop. Voor het houden van een groot evenement dient de organisatie vóór 1 september in het jaar voorafgaand aan het evenement een verzoek tot plaatsing op het ‘overzicht grote evenementen’ te hebben ingediend. Aan plaatsing op het overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

 10. [4] De Nederlandse bevolking is idd slaafs maar ook nog eens stom. "lekker makkelijk" alles pinnen!! De banken willen het liefst van het contante geld af omdat ze dan het monopolie hebben op het electronisch betalingsverkeer waar je een minimum aan personeel voor nodig hebt en de belastingdienst wil eveneens niets liever dan alléén electronisch betalingsverkeer zodat ze de aangiften van de inkomsten automatisch naast de lijst van uitgaven kunnen leggen; een beetje IQ man kan dan regelen dat er automatisch een naheffing plus boete kan worden verstuurd!
  Het Nederlandse volk is nog makker dan schapen; het ídeale volk voor de achtereenvolgende regeringen van uitvreters, oplichters en dieven!! Dat deze overheid nog van ons wil dat we jaarlijks onze "vrijheid" vieren in mei is niets minder dan pervers!! Degenen die dat werkelijk gaan "vieren" zijn degenen die zo’n regering ook verdienen.
  Maar ja, na de laatste verkiezingen kon je al constateren hoe dom de Nederlanders zijn!

 11. [11] Hoezo de vrijheid vieren op 5 Mei, dan ben ik gewoon aan het werk hoor.

  Alleen ambtenaren zijn dan vrij.

 12. [4] GN dat heb ik eens gedaan, gevolg na 3 jaar met je rug tegen de muur en letterlijk gechanteerd worden door de belastingdienst. De zo goed IT geregelde organisatie in dit land. Nadat ik alles ben kwijt geraakt wilde ze nog plukken, ondanks een fout van Hun. Niets mee te maken zo staat het in de computer en is het dus zo. Niemand aangedacht dat die gevoed worden door mensen die er zelf niets meer van snappen. Dan resteerd 2 mogelijkheden. 1) blijven in Niet Land of 2) Emmigreren.

  Veel succes de komende jaren

 13. Shit. Binnenkort ook de oudjes nog een poot uitdraaien door ze te laten doorwerken na hun 65ste. Want besparen zullen we! Terwijl ze laatst nog snel de staatskast voor 30-miljoen euro hebben geplunderd om defensie uit de brand te helpen. In het buitenland chronisch voor eigen(mensen)rechtertje spelen, en de eigen NL-bevolking chronisch daarvoor laten opdraaien.. Mooi stelletje (vulzelfmaarin)!!

 14. Het boeventuig in Den Haag krijgt er niet genoeg van de burger te bestelen. De belofte was gedaan dat tandarts controle in het basis pakket zou komen, dus vergoed zou worden, voor iedereen. Nu heeft het rovers nest in Den Haag deze verkiezings belofte teruggedraaid.
  Mijn advies is de uitkering aan de familie van Oranje drastisch te verminderen, i.p.v. accoord te gaan met het ongenegeerde spenderings gedrag van voornoemde familie.

Comments are closed.