We nemen aan dat u het daar volmondig mee eens bent!

Onze Maxime Verhagen heeft er erg zijn best voor gedaan. De Serven moeten dan wel nog “beloven” dat ze hard hun best blijven doen om Mladic en Karadzic te vangen en aan ons (Den Haag) Joegoslavië Tribunaal uit te leveren.

Welja, met al die EU subsidies in het vooruitzicht kun je dat toch zeker beloven. Dan zien we wel wat daarvan terecht komt.

De EU wordt weer groter, en de eigen soevereiniteit van Nederland door de ongunstiger wordende “democratische” stemmeninvloed weer geringer.
Maar dat heb je er toch graag voor over?
Alle menschen worden immers brüder?
Een volgende stap wordt Turkije.

——————————————————————
NOS – 29 April EU-landen eens over verdrag Servië
De ministers van Buitenlandse Zaken van de Europese Unie zijn het eens geworden over een samenwerkingsverdrag met Servië. Op verzoek van Nederland en België wordt getoetst of Servië wel meewerkt met het Joegoslavië-tribunaal.

Als dat gebeurt kan Servië de eerste stap zetten richting het lidmaatschap van de Europese Unie. De medewerking met het VN-tribunaal was voor Nederland en België voorwaarde om in te stemmen. Zij vinden dat Servië meer moet doen om Mladic en Karadzic te arresteren.

De EU en Servië zullen het verdrag vanmiddag tekenen. President Tadic van Servië gaat daarvoor naar Luxemburg.

16 REACTIES

 1. Het voormalige Joegoslavië is voor mij HET bewijs dat een multiculturele melting pot wel moét mislukken.
  Ach, misschien kunnen we daar nog wel een leuk vuurwapentje op de kop tikken voor de tijd dat hier de pleuris uit gaat breken.
  Wapens genoeg daarzo!

 2. Wat een lachertje zeg. Er wordt getoetst of ze wel genoeg hun best doen om die oorlogsmisdadigers op te pakken. De uitslag daarvan staat nu al vast. Echt om te kotsen dit.

 3. Goed plan… Servie in de EU = open grenzen = makkelijke wapen import = vrijheidstrijd tegen onderdrukkers.

 4. Dat wordt nog ‘leuk’. Servie is gigantisch corrupt en fraude is er de nationale sport. Het lidmaatschap van Servie zal zeker bijdragen aan de instorting van het Neo-Romeinse rijk dat EU heet. Persoonlijk denk ik niet dat landen als Croatie en Slovenie er van gediend zullen zijn dat Serviers zich vrij in hun landen kunnen vestigen, hun huidige vrijheid is met bloed zweet en tranen bevochten, dus ik moet nog maar zien hoe dat balletje gaat rollen.

 5. Niet zo somber, ik ben optimistisch! Waarom? Omdat de landen die de subsidiepotten vullen straks daar zelf te arm voor zijn, en er zijn geen betere slopers dan de Balkanstaten.

  Weliswaar een kwestie van geduld, maar van één ding kunt u zeker zijn: straks vechten de EU-landen elkaar het kot uit! Als ik dat nog mag beleven is dat mijn
  beste dag uit m’n leven.

  Wannes

 6. [7]
  Laten we er het positieve maar uithalen inderdaad.
  Serven zijn knoesten die zich niet zo maar de wil laten opleggen door een EU.
  Ze hebben de afgelopen deccenia al genoeg met de botte bijl gehakt en dit soort lui hebben we in de toekomst misschien wel hard nodig gezien de naieve zelfvernietigingsdrang van vele westerse regeringen.
  Ze kunnen een prima buffer vormen voor de oprukkende Islam vanuit de zuidelijke staten en turkije.

 7. [8]

  Misschien, en hopelijk heeft u gelijk!

  Maar de vraag blijft, of we het islamitische gevaar nog kunnen keren.
  Of zoals ik vorige week op een Duitse site las: "Nee, hun leger komt niet onze grensen over, ze zijn er reeds, ze hoeven alleen nog maar een uniform aan te trekken".
  Van de lafaards die Europawijd ons z.g. regeren, valt niets te verwachten. En ze hebben er blijk van gegeven voor geld alles, maar dan ook alles te doen, zelf hun eigen volk te verraden.

  Wannes

 8. Als op dit forum de inslag vrij zijn is, kan ik niet begrijpen dat Servië zo geïsoleerd moet blijven voor sommige reageerders. Als er één onderdrukt, door de massa beoordeeld en is aangevallen, dan is het Servië wel.

 9. [10]

  Ik begrijp die opmerking niet. Als je vrij wilt zijn sluit je je zeker niet bij de EUSSR aan.
  Als er één land ervaring heeft met de rottigheid afkomstig van een gekunstelde staat met daarin onverenigbare culturen en godsdiensten dan is het het oude Yugoslavië wel.
  En toch trappen ze er weer in!
  Of hebben we ook daar te maken met machtsgeile politici die de wil van de bevolking naast zich neer leggen???

  Ik gun ook de Serven het beste en daarom zouden ze zich niet aan moeten sluiten bij dit nieuwe drama.

 10. Reactieop Wannes 9 Erger nog! Niet alleen hun eigen volk verraden ze, maar ook hun kinderen -kleinkinderen enz( nakomelingen )

 11. jessy
  Ik herstel;Het noet zijn, niet alleen ons verraden ze, maar ook hun kinderen-kleinkinderen enz,(nakomelngen)

 12. Reactieop Wannes 9 Erger nog! Niet alleen hun eigen volk-ons- verraden ze maar ook hun kinderen -kleinkinderen,enz(nakomelingen )

 13. Jessy Reactieop Wannes 9 Erger nog! Niet alleen hun eigen volk-ons- verraden ze maar ook hun kinderen -kleinkinderen,enz(nakomelingen )

 14. #################################################################################################################################################### voor al het gezeik dat servie over zich ##########
  heeft gehad van het osmaanse rijk, de nazis,
  de komunisten, mujahedin1991 tot en met 1995,
  NATO+NAVO, vandaag de dag door het westen
  zou het het op z’n allerminst eerlijk zijn om
  Servie ereburgerschap te geven, vind u niet. ########################################################################################################################################################################################
  DE INTERNET IS BEZAAID MET WAARHEID JE MOET HET WILLEN VINDEN.

Comments are closed.