Of beter, geef je mening! Want in feite is er niets te “stemmen”.

Wel kunnen we onze “mening” geven over wat we zelf concluderen uit de berichten die vooral door politici over ons worden uitgestrooid.

De “International Climate Science Coalition” onderzoekt via een simpele poll hoe de meeste mensen denken over CO2 en de gevolgen daarvan op het klimaat.

Ga naar:

www.climatescienceinternati…

en zie hoe velen er over denken

6 REACTIES

 1. Bij gebrek aan een "unknown" optie heb ik maar "as likely as not" gestemd. Maar ik ben blijkbaar één van de weinigen, want de overweldigende meerderheid heeft voor "almost certainly not" gestemd. Hoe weten ze dat zo zeker?

 2. Ik doe nooit mee aan dit soort onderzoeken.
  Nu blijkt dat mensen massaal ‘certainly not’ hebben gestemd zal de conclusie zijn dat er véél meer belastinggeld gepompt moet worden in een bewustwordingscampagne.

  Mocht de meerderheid wél geloven in de CO2-hype, dan is de conclusie dat het beleid draagvlak geniet, en er dus meer belastinggeld heen moet. Als betaler verlies je altijd.

 3. [1] Ik denk dat bijna niemand van de invullers hierover iets met "zekerheid" kan zeggen. Er staat dan ook ALMOST certain.
  Het betreft hier dan ook meer een gevoel dat je overhoudt na al die (moeilijke) verschillende stukken gelezen te hebben.

 4. Het doet me in ieder geval deugd dat men niet in de propaganda trapt.

  Laat ze daar in ieder geval lering uittrekken dat als je overkomt als je halve fascist die met dwang maatregelen wil afdwingen en skeptici "climate change deniers" noemt (verwijzing naar Holocaust deniers), dat alleen maar keihard terug in je gezicht komt.

  Dat ga je krijgen als je wetenschap vermengt met politiek.

 5. [4] Ik weet niet of het nou echt een mengvorm is. Het is meer politiek met een gesuggereerd wetenschappelijk jasje.

 6. Ja maar dit is uit 500 deelnemers. Dat zijn nog enkel de eerste supporters die al weet hebben van het bestaan van het ICSC.
  Dus die uitslag is te verwachten.
  Nu nog het grote publiek naar deze website lokken.

Comments are closed.