Ik weet niet hoe dat met u/jou is, maar ik vind parkeren in NL met auto dus een hele dure hobby.

Vooral in de steden in het centrum of vlak daar bij.Nu zou je zeggen dat overheden en winkeliers blij zijn dat we komen. Klanten kopen of consumeren wat, sterker ze tanken benzine en daar krijgt de staat 90% van. Of rooft het. Dat is een beter woord.
Dus iedereen blij!

Nee, ik niet en jij ook niet want nadat we ons aan van alles hebben scheel betaald, willen ze weer geld: parkeer geld! En dat is niet voor de poes.
Amsterdam wel eens gedaan?
I.p.v. blij met ons, de consument, te zijn gaan ze ons straffen, pijn doen in onze beurs. Hetgeen er over is na de grootste roof van ongeveer de helft, daar moeten ze weer wat van.
Als je alles optelt dan is de tolgaarderei in de pruikentijd en tijdens Julius Cesar een grapje vergeleken bij de roof van nu.

In Thailand, ja ik kan er ook niets aan doen, is parkeren overal gratis. Ook in parkeergarages in de centra.
Men kijkt in Thailand wel uit, de klant is Koning en dat willen ze graag zo houden. En ik snap dat best.
Dat dit in het Staphorst aan de Noordzee, te weten Nederland, niet zo is geregeld, komt omdat we feitelijk een soort communistische staat zijn geworden. Het heet constitutionele monarchie maar het is hetzelfde als wat Honecker toen in de DDR bedacht: roven van de mensen om er zelf beter van te worden.
————————————
Ingezonden door Anno

31 REACTIES

  1. [25] Lezen jongen, lezen. Ten eerste heb ik helemaal geen auto, dus ook geen parkeerproblemen. Mijn buurvrouw is daar blij mee, zij heeft daardoor een plekje. Ik klaag niet, ik concludeer slechts dat bijna elke oude binnenstad gewoon geen ruimte heeft om zowel bewoners als bezoekers van dienst te zijn. Het principe van ‘wie eerst komt die eerst maalt’, zal door de bewoners dan niet echt op prijs worden gesteld, vermoed ik.

Comments are closed.