Weet je wel dat het verwijderen van de “president” een van de grote veranderingen was voor het nieuwe verdrag van Lissabon?

Althans volgens Jan Peter Balkenende.

Die verandering bestond overigens alleen maar uit het WOORD President vervangen door “voorzitter”.

Maar je ziet nu hoe de politici en de pers, gewoon praten over “president”. Kennelijk vinden ze dat het volk nu voldoende zand in de ogen is gestrooid en dat ze buiten de gevarenzone zijn dat het volk alsnog wakker wordt en hun snode plan nog zal verhinderen.

Het geritsel wie de functie krijgt is nu ook al meer of meer in de openbaarheid. Sarkozy (Frankrijk) zag geen kans voor zichzelf en lekte de naam Blair (Engeland). Maar Merkel (Duitsland) wil liever zelf, en ziet Blair als een concurrent. Dus verleidt ze Sarkozy om Blair te laten vallen en iemand uit een klein land te nemen: Juncker (Luxemburg) of desnoods Balkenende. Tussen die twee zal de keuze voor Juncker wel duidelijk zijn.
De President komt er aan. De vlag en het liedje blijven ook.

De veranderingen tov de afgekeurde EU-Grondwet blijken nu toch zeker voor iedereen minuscuul. En dat zijn ze ook. De leugens van de politici moeten nu toch wel duidelijk zijn!
Alsnog zorgen voor NIET RATIFICEREN in Nederland

5 REACTIES

 1. ik heb geen tijd om iets te ondernemen
  ik moet zaterdag en zondag naar de ikea.

 2. Terwijl het toch zo duidelijk is dat meer vrijheid meer welvaart oplevert.
  Vandaag door Barclays bekend gemaakt:

  Volgens Barclays is 26% van de bevolking van Hong Kong miljonair, gevolgd door Singapore met 23.3% In 2017 wordt verwacht dat Singapore 40% miljonairs heeft.

  Volgens de Heritage foundation, is Hong Kong de meest vrije economie en staat Singapore op de 2e plaats.
  Misschien een toevallige correlatie, maar toch….

  links kan ik helaas niet toevoegen vanwege de spam test.

 3. Het moge duidelijk zijn waarom Jantje Bak ellende zo "pro" eu was/is..
  Er liggen leuke (belasting vrije) baantjes in het verschiet.

 4. [3] Toch zou ik niet in Singapore willen leven. De persoonlijke vrijheid is daar nihil. Privacy t.o.v de overheid bestaat niet. Mensen uit Singapore moeten als ze terugkomen op het vliegveld of haven, hun duim ter verificatie op een scanner plaatsen.

Comments are closed.