De Tsjechische President Vaclac Klaus is in Amerika om de Engelse vertaling van zijn recent boek te presenteren.

In dat boek laat Klaus duidelijk zien dat het menselijk geproduceerde CO2 geen aantoonbare invloed op het klimaat heeft.Omdat Gore natuurlijk ook weet dat er in zijn beroemde film minimaal 35 aantoonbare onwaarheden zitten, gaat hij niet debatteren; hij weet dat hij dan afgaat als een gieter.

Vaclac Klaus is heter ook helemaal mee eens dat niet ons klimaat in gevaar is. Wat in gevaar is, is onze vrijheid. En daar voegt hij nog aan toe: “ook onze welvaart”!

Net als hun voorgangers, de communisten, zijn nu de klimaatalarmisten bereid om mensen op te offeren voor de verwezenlijking van hun eigen ideaal
Klaus zegt dat we nu wel al in een stadium kunnen zijn waarbij rede en verstand het afleggen tegen propaganda in de wereld.
Er zijn ook al te veel wetenschappers voor wie kun baantje en hun fondsen afhankelijk zijn van het promoten van Global Warming.

Het is daarom belangrijk dat ieder nuchter denkend mens zoveel mogelijk blijft zoeken en vragen naar objectieve bewijzen en zich niet mee laat slepen door politieke propaganda.

—————————————
*) www.earthtimes.org/articles…

3 REACTIES

  1. Vaclac Klaus mag wel oppassen dat ze hem niet naar het hiernamaals bevorderen…deze man is een gevaar voor de gevestigde milieu debielen….even een Folkertje zijn werk laten doen en Vaclac is niet meer. Vind wel dat de man groot gelijk heeft, slikt tenminste dit soort onzin niet als zoete koek. Maar ja, hij hoeft er dan waarschijnlijk niet van te vreten en dat moeten al die andere vele miljoenen op aarde wel…Milieu is business, hoe smeriger, hoe beter!

  2. Klaus is de enige vooraanstaande politicus in Europa die met beide benen op de grond staat. Je zou er bijna voor naar Tsjechië verhuizen.

    Wat Gore Al betreft: die heeft er een handje van om niet in discussie te gaan met mensen die een hem onwelgevallige mening hebben.

    http://www.heartland.org/Ar

  3. Zeg, wat ik me nou afvraag: Wanneer gaan jullie de naam van die man nou eens goed spellen?

Comments are closed.