Op 27 mei 2008 hebben Tweede-Kamerleden Van Bommel en Van Raak (beiden SP) de minister-president, minister van Algemene Zaken, schriftelijke vragen gesteld over zijn vermeende deelname Bilderbergconferentie in juni 2008.Nota bene wordt in het PDF document (KLIK) waarin de vragen staan, verwezen naar prisonplanet.com (KLIK) waarin Bilderberg-watcher Jim Tucker uiteenzet dat de 2008 Bilderberg conferentie plaatsvindt in de Westfields Marriott in Chantilly op 5-8 juni.

<%image(20080529-160508bilder.jpg|438|250|)%>

Herr Obersturmbahnführer Balkenende (man met bril, ter linker zijde van massamoordenaar George ‘Dubya’ Bush, voor de kijker rechts) heeft de volgende vragen op zijn bordje gekregen:

1 Is het waar dat u tijdens uw reis naar de VS in juni a.s. de Bilderbergconferentie bezoekt?

2 Zullen nog meer leden van de regering de conferentie bezoeken? Zo ja, wie? Zal ook ditmaal de koningin aanwezig zijn?

3 Wat is het onderwerp van de conferentie en wat is uw bijdrage op de conferentie? Heeft ook de koningin een actieve bijdrage aan de bijeenkomst? Zo ja, op welke wijze?

4 Kunt u aangeven wat de belangen van Nederland op die conferentie zijn? Kunt u uw beleidsdoelen voor de conferentie aangeven en bent u bereid een verslag van de conferentie aan de Kamer te sturen, waarin u aangeeft wat Nederland op de
conferentie bereikt heeft? Zo neen, waarom niet?

5 Indien de conferentie wederom besloten is, kunt u in dat geval aangeven op welke manier de Kamer parlementaire controle kan uitoefenen op een bijeenkomst waaraan ook vooraanstaande leden van de regering, en wellicht zelfs het staatshoofd, deelnemen?

Zo zijn ze toch nog ergens goed voor, die jongens van de SP.

ikregeer.nl officiële pagina

40 REACTIES

 1. Medelandverrader Verhagen is in ieder geval ook van de partij. Of-ie ook mee mag naar het Walhallah, en over Beatricks, Maximuts, de Marmot en nog zowat in voetbalkleuren gehulde types wordt niet gerept.
  http://www.nu.nl/news/15707

 2. "Zo zijn ze toch nog ergens goed voor, die jongens van de SP."

  Ja dit is een heel goede actie.
  Wij moeten ook accepteren, misschien wel gebruik maken van positive stappen van anderen.
  Zelfs al zijn we het met de rest van hun dwangprogramma niet eens.

 3. Volgens mij worden de Bilderberg conferenties te hoog ingeschat. Bernhard, god hebbe zijn ziel en moge hij de wereld voor altijd met rust laten, was samen met een paar andere neukvriendjes degene die dit clubje opgericht hebben in 1954…Luns, las ik, is er ooit een paar keer uitgeknikkerd, omdat hij onaangekondigd binnen wandelde…De Rockefellers hebben misschien wel samen met de prins geile pietje gedaan… da’s ook mooi. Nu doet de dochter van Bernhard het clubje verder een beetje opleuken en kletsen ze misschien wel over hoe geweldig de wereld draait en likken bij elkaar de tranen misschien nog weg als ze weer eens praten over de nazi tijd…Ze vingeren en neuken wat…want dat is vaak zo met clubjes…daarna nemen ze afscheid en gaan ze verder met hun gestoorde leventjes, misschien ergens anders zieke bijeenkomsten te houden.

 4. Linke club….!
  Dit zijn de bazen achter de baasjes, de menselijke pionnen van de ‘wereldbeheersers dezer duisternis’ om met de apostel Paulus te spreken.
  New World Order enzo, waarvan de EU maar een klein onderdeeltje is.
  We hebben het hier niet over samenzweringstheoriën, want hier is helaas bitter weinig theoretisch aan.
  En wij maar denken dat we er iets toe doen, als we gaan stemmen.

 5. Vind wel dat mijn taalgebruik erg ongepast is, lijkt met de dag erger te worden….zal even mijn mond spoelen met een fles echte Ünderberg. Deed me ook wel weer denken aan een Chinese wijsheid.

  Ware woorden zijn niet mooi
  Mooie woorden zijn niet waar
  Lao Tse…Filosoof leefde in de zesde eeuw voor Christus…Jee, da’s lang gelee!! En toen al zo wijs….Sloegen we elkaar hier met een knots op de schedel en kenden we nog niet eens het woord ‘au!’

  Een Chinees die woont in NL zei ooit; Mensen breken de nek over molshopen, maar niet over Bilderbergen….In je eigen omgeving daar ligt het grote gevaar, voegde hij toe. 😉 [5]

 6. Beatrix gaat ook mee naar het schijnt. Is er ook nog een lobby wie HET koningshuis van de EUSSR gaat worden?

 7. [2]
  Wat kan die Hartman origineel schelden.
  Goed zo Hartman.
  Mag je in het vervolg ook niet meer klagen dat dergelijke attenties aan jouw adres worden bezorgd.

 8. [9]
  Ik vind je gedrag best wel zielig, Beek. En dat alleen maar, omdat Hartman in jouw ogen arrogant gereageerd heeft.

  Vervolgens ga jij op diverse draadjes Hartman op een imbeciele manier becommentariëren. Zielig, erg zielig.

  Ik kan gezien je reactie alleen maar concluderen dat hij gelijk heeft. Frustratie komt voort uit onmacht.

  Gratis advies: doe er wat aan; ga praten met een therapeut of zo. Bij het GGZ kun je op kosten van de staat je ei kwijt.

 9. Wat is nou het probleem met een bijeenkomstje?

  Ik zie regelmatig ‘ belangrijke’ mensen, en ze zijn het altijd eens over het feit dat ze zelf belangrijker zijn dan de ander 😉

  Ik geloof geen moer van ‘rotsvaste’ afspraken, hooguit heel algemene lijnen waaraan ieder zijn invulling geeft.
  En dan heb je ook nog te maken met allerlei eikels die ook nog een mening denken te hebben.

  Jeetje… de meeste sukkels kunnen niet eens hun vrouw overreden om (weer) eens flink te sexen of hun kinderen van de drank/drugs afhouden, maar wel ‘de hele wereld’ controleren? hahaha…

 10. [10]
  Je vindt het maar, Andre.
  Over jouw beoordelingsvermogen heb ik al langer mijn grote twijfels.

 11. [11]
  Er is niks mis met een bijeenkomstje.

  Punt is, dat de Obersturmbahnführer van Nederland daar naar toe schijnt te gaan, en wel nadat hij als Obersturmbahnführer een bezoek heeft gebracht aan massa-moordenaar Dubya.

  Van Bommel en Van Raak vragen dus terecht of dat waar is, en wat het beoogde nut voor Nederland is. Terecht, omdat het aan te nemen is, dat e.e.a. op a) op kosten van de staat, en dus de belastingbetaler, gebeurt; en b) omdat hij daar waarschijnlijk is uitgenodigd omdat hij de Obersturmbahnführer van Nederland is.

  Ze hadden hem wat mij betreft ook nog moeten vragen of hij daar als privé-persoon heengaat, en of hij dan niet vergeet om dat deel van de reiskosten zélf te betalen, zoals ook van iedere andere binnenlands belastingplichtige wordt verlangd.

  Volledige openheid van zaken is belangrijk voor het goed functioneren van een democratie. Maar zoals zolangzamerhand genoegzaam bekend moge zijn, is er in dit klotenland (excusez le mot) geen sprake van democratie; de geheimzinnigheid waarmede de heersers zich omhullen is daarvan een exponent.

  Gezien het geheime geritsel op basis waarvan belangrijke beslissingen worden genomen, doet de Bilderberg-ritselorgie het ergste vermoeden.

 12. [12]
  Wat jij wilt, Beek. Ik word er niet koud of warm van; je doet maar en je zegt maar. Vrijheid van meningsuiting en zo. Ik zou me toch een wat dikkere huid aanmeten als ik jou was. En wat beter m’n best doen.

 13. [13] Beste Andre,

  Ik meen begrepen te hebben dat jij (ook) een eigen winkel hebt, met personeel e.d.
  Dan weet je zelf hoe lastig het is om iedereen op een lijn te krijgen/houden e.d.
  En hoe ‘hoger’, hoe lastiger het is, omdat ze ook wat denken te weten/ambitieuzer zijn, niet dan? Waarom zou het met ‘wereldleiders’ anders zijn? Mensen blijven mensen.

  En Nee, ik zie geen mega-complotten.
  (tot mijn teleurstelling, dus als je wat weet hoor ik het graag )
  Wel af en toe een afspraak die zowaar wordt nagekomen zonder dat je het moet afdwingen met e.o.a. lullig dreigementje;-)

 14. [17]
  "Ik meen begrepen te hebben dat jij (ook) een eigen winkel hebt, met personeel e.d.
  Dan weet je zelf hoe lastig het is om iedereen op een lijn te krijgen/houden e.d."
  Ja en nee. De mensen zijn niet lastig. Indien wel, dan toch niet. Ze lezen mee, zodoende 😉

  "hoe ‘hoger’, hoe lastiger het is"

  Kan ik het wel mee eens zijn, met dien verstande dat het feit dat dat zo is, er ook voor pleit om "hoog" zo laag mogelijk te laten zijn, en om "hoog" zo weinig mogelijk te laten beslissen voor/over "laag", omdat het onmogelijk is om voor unieke individuen algemene oplossingen te declareren. Unieke mensen verdienen hun eigen unieke oplossing, en niet een one-size-fits-all; jouw shirt zou mij immers wel eens te klein kunnen zijn (of andersom..). Niet fijn dus.

  Juist omdat de Obersturmbahnführers van deze wereld zichzelf in toenemende mate macht toe hebben kunnen eigenen, is het (potentiële) samenspannen van deze sujetten ("afstemmen") een activiteit die mijn nieuwsgierigheid wekt. Het is immers zo, dat van de burger verlangd wordt dat men alles bekend geeft, behalve de pin-code natuurlijk. Dat alles uiteraard voor zijn eigen "veiligheid", zo wordt hem in het oor getetterd.

  Waarom dan zo geheimzinnig doen over een bijeenkomst ? Is het soms méér dan een partijtje krikken voor gevorderden ?

 15. Ik denk dat Marijnissen wel zitting wil nemen bij de bilderbergconferentie, hij zit toch ook al in de commissie stiekem.

 16. [14] Perfect stukje! Denk niet dat de Balk dat gaat lezen. Misschien een paar van zijn anmbtenaren, en die zullen het dan wel angstvallig voor hem verborgen houden.

  Het is namelijk veel te waar. Maar je weet: zonder dat boek is de Balk geen heel mens, kan hij niet functioneren. Wij weten beter, hij toont elke dag dat-ie mét dat boek niet functioneert. Maar misschien bedoelt-ie dat het zonder dat boek nog slechter zou gaan… Bijna niet voor te stellen.

  Dank voor de link.

 17. [18] Juist die geheimzinnigheid maakt het zo vreselijk interessant, maar zegt niets. Krijgen we van de overheid of politici ook altijd het fijne te horen wat ze op sommige bijeenkomsten allemaal belullen…daar gebeurd ook heel veel achter gesloten deuren. Joost mag weten wat ze daar doen. Mijn fantasie slaat dan vaak op hol en stel me dan voor dat er allemaal vreemde occulte zaken plaatsvinden of dat men aan sm doet.

 18. De Bilderberg is een geheim genootschap en dus in strijd met de democratie,waarvan wij moeten aannemen dat we die hebben.Omdat ze ons dat steeds inprenten.
  Er is een WOB wet openbaarheid bestuur.
  Wij mogen weten,ja moeten weten wat daar besproken wordt. Alleen al bij de laatste kabinetsformatie waren drie Bilderbergers betrokken: tw. de beatrix,verhagen en wijffels.Dat Balk nu ook moet geeft te denken,wordt deze zielepiet de Minister-President van Europa.
  Het is wel een eerste klas uitknijper,die gewoon ontkent dat hij uitknijpt.Zulke lui kunnen ze wel gebruiken.
  Of krijgt hij reeds instructies voor het geval dit kabinet valt (hoop doet nog leven) en hoedan verder …….

  Misschien wordt er weer een politieke moord voorbereid.We moeten niet vergeten dat ook Mat Herben (als onbeduidend defensie-ambtenaartje) daar rondzwalkte,vervolgens onderaan op de lijst van Pim kwam en na diens dood opeens nr.1 waarna hij alras met de JSF instemde.

  Er is een interessant boek van dr.Gerard Aalders (Niod) over de Bilderberg.Ik heb nu geen tijd om de hele boekenkast weer na te gaan wie de uitgever is,vast wel te vinden via google.

 19. P.S.
  Er gaan geruchten dat na ondertekening van Verdrag EU de WOB automatisch wordt weggeschoffeld.
  Misschien komt dat nog ter sprake in Canada.Vragen SP dus heel terecht,ook de VVD zou zich hierbij moeten aansluiten en D66.

 20. [22] Door er boeken over te schrijven of misschien beter gezegd; ‘van je af te schrijven’ en te gissen en willen aantonen of bewijzen, geeft al aan hoeveel macht de burger heeft…nul-komma-nul en laat ook zien hoeveel macht de gevestigde orde bezit…De moord op Pim Fortuyn blijft voor mij het bewijs! Als de burger ook maar iets van macht had, dan was Fortuyn nog springlevend…WOB? De EU is toch druk bezig om daar een eind aan te maken en daar doen ze niet geheimzinnig over. Ze doen het gewoon! Wie wil er wat aan doen?? http://www.wobsite.be/NL/in

 21. [21] Precies, het is interessant doenerij om het volk/personeel te laten denken dat je er toe doet.
  En je moet het geheimerig houden, anders weten ze zeker dat je ook gewoon een eikel bent, en dat ze het zelf ook kunnen 😉

  Meestal zijn bijeenkomstjes gewoon gezellig geklets om de banden wat te verstevigen en de waterdiepte te peilen.
  En och, iemand moet ergens de verantwoordelijkheid/schuld toegeschoven kunnen krijgen.

  Het is gewoon hartstikke prettig als de loodgieter op tijd komt omdat ie je belangrijkerig denkt te zijn 😉

  "To show you what a difference retirement makes. Last year when I gave an order, 541,000 men and women jumped," he explained. "Now I can’t even get the plumber to come over. Norman_Schwarzkopf,_Jr.

 22. [17] "Dan weet je zelf hoe lastig het is om iedereen op een lijn te krijgen/houden e.d."

  Dat klopt Bep, maar daar zit niet de essentie.
  De essentie is dat Balkenende en trawanten helemaal niet moeten (mogen) proberen jou en mij en ieder ander op HUN lijn te krijgen.
  Zij moeten ons met rust laten en zelf laten bepalen op welke lijn we willen zitten. (Wat we met ons geld doen, wat we waar en voor hoeveel willen verkopen, en nog duizend andere dingen)

 23. [25] Leuk!…Zodra ze niet meer aan de touwtjes mogen trekken, kunnen ze gewoon bij het plebs in de rij gaan staan…Worden ze weer dat wat we allemaal zijn…NIKS! En natuurlijk afwachten wie de meeste credits heeft bij het binnengaan van de poort…

 24. [26] Denk maar niet dat ze ons met rust laten….de burger zal bloeden en zijn kop moeten houden…dat weten ze en dat ruiken ze! Angst kun je namelijk ruiken….en zien in de ogen. Hoe meer men ageert, hoe sterker en machtiger zij worden.

 25. Het gebruk van zinnen als "Herr Obersturmbahnführer Balkenende (man met bril, ter linker zijde van massamoordenaar George ‘Dubya’ Bush, voor de kijker rechts)" doet de onderliggend eboodschap (wat die dan ook is) weinig goed. Erger nog, het doet sterke afbreuk aan je verhaal …

 26. [29] Vond het geen probleem, het is misschien niet chique, maar benadrukt wel de gevoelens van de schrijver over deze rat clan en benaderd ook m.i. de waarheid, misschien zijn de omschrijvingen zelfs nog te netjes….Wie weet als we de echte ellende van deze ‘heren’ gaan ondervinden, hoe jij ze dan zal vervloeken en omschrijven.

Comments are closed.