Op 27 mei 2008 hebben Tweede-Kamerleden Van Bommel en Van Raak (beiden SP) de minister-president, minister van Algemene Zaken, schriftelijke vragen gesteld over zijn vermeende deelname Bilderbergconferentie in juni 2008.Nota bene wordt in het PDF document (KLIK) waarin de vragen staan, verwezen naar prisonplanet.com (KLIK) waarin Bilderberg-watcher Jim Tucker uiteenzet dat de 2008 Bilderberg conferentie plaatsvindt in de Westfields Marriott in Chantilly op 5-8 juni.

<%image(20080529-160508bilder.jpg|438|250|)%>

Herr Obersturmbahnführer Balkenende (man met bril, ter linker zijde van massamoordenaar George ‘Dubya’ Bush, voor de kijker rechts) heeft de volgende vragen op zijn bordje gekregen:

1 Is het waar dat u tijdens uw reis naar de VS in juni a.s. de Bilderbergconferentie bezoekt?

2 Zullen nog meer leden van de regering de conferentie bezoeken? Zo ja, wie? Zal ook ditmaal de koningin aanwezig zijn?

3 Wat is het onderwerp van de conferentie en wat is uw bijdrage op de conferentie? Heeft ook de koningin een actieve bijdrage aan de bijeenkomst? Zo ja, op welke wijze?

4 Kunt u aangeven wat de belangen van Nederland op die conferentie zijn? Kunt u uw beleidsdoelen voor de conferentie aangeven en bent u bereid een verslag van de conferentie aan de Kamer te sturen, waarin u aangeeft wat Nederland op de
conferentie bereikt heeft? Zo neen, waarom niet?

5 Indien de conferentie wederom besloten is, kunt u in dat geval aangeven op welke manier de Kamer parlementaire controle kan uitoefenen op een bijeenkomst waaraan ook vooraanstaande leden van de regering, en wellicht zelfs het staatshoofd, deelnemen?

Zo zijn ze toch nog ergens goed voor, die jongens van de SP.

ikregeer.nl officiële pagina

40 REACTIES

 1. [29]
  Bedankt voor je reaktie. Het is met opzet zo gedaan om mijn mening over deze mensen te ventileren.

  Suggestie: leer er mee leven; je hoeft het niet te lezen..

  Maar dat had je toch al niet gedaan, gezien je reaktie.

 2. [30] chique = chic… en chick is meende weer iets anders. Enfin, alles wat ik op de VS neer plemp is onder voorbehoud.

 3. [15]
  Tang op varken, wederom.
  [31]
  Alweer als een tang op een varken.
  Wat toch merwaardig is, aangezien men zich hier beroept op het rationeel zoeken naar A=A.
  Mijn A= mijn A, geheel naar het evangelie van Andre, moet ik vaststellen.

 4. Anne zei: Misschien wordt er weer een politieke moord voorbereid.

  Obama?

  Verder kan je over een aantal jaren ook Rita en Geert met hun kop daar verwachten.

 5. [2Kom nou Armin, wat zeggen ZIJ allemaal tegen ons?
  Je moet dit, je moet dat.Wij hebben gelijk.Jullie zijn negatief.Wij zijn vrolijk.Wij hebben de VOC mentaliteit.Wij hebben een onderzoek gedaan naar de moord op Fortuyn. Niks aan de hand, het klopt.Het was gewoon Volkert.
  Wij bepalen dat er geen onderzoek komt naar oorlogsdeelname Irak. Jullie hoeven niet de brief van Blair aan mij (Balk) te lezen,want er stond op: for your eyes only!
  Wij willen geen referendum.Dus bek houden.
  Wij zeggen niets over kosten oranjes, want dan waait het wel weer over …..

  Wat denk je als ouders zo tegen kinderen tekeer gaan, wat die kinderen dan zeggen?
  Het nederlandse volk is veel te gematigd. Als in nette christelijke huishoudingen iedereen begint te vloeken als de tronies van Balk en zijn trawanten op het scherm komen, denk je dan ook niet dat er iets mis met die lui daar in Den Haag.

  Moge ze diep vallen, heel diep.Het is schorem./9] Fatsoen hebben ze niet, anders was die Donner wel voorgoed terug getreden na die ll doden. Zo ging dat vroeger, toen politici nog volksvertegenwoordigers waren.

 6. Wil je president van Europa worden dan moet je zeker aanschuiven bij de Bilderberg conferentie.De geheimziinigheid zint mij totaal niet.!!
  Wat heeft men te verbergen?

 7. De voorzitter van de Europese Commissie is een niet-gekozen president van Europa. Voor degenen onder u die dat nog niet zijn verteld, is de Europese Commissie is een niet-gekozen regerende kabinet voor een groot kapitaal gecontroleerde Europese superstaat. Dit apparaat is op zich beslist fascistische in zijn ongebreidelde top-down-structuur dat beleid ‘voorstelt’ aan de Commissie door de European Round Table van Industrialisten, een groep van de huidige Bilderberg. Het is echt een kleine wereld!

  Zelfs MEP&#8217;s geven toe dat hun rol slechts een rubberen stempel richtlijn is die door de Commissie worden uitgegeven. Ook grenst het aan op kritiek dat aangedragen verdragen niet worden ondertekend. Algemeen bekend is dat onvolmaakte nationale soevereiniteit wordt ingeleverd aan deze organisatie, ter vergroting van de macht, zonder dat er juiste en een behoorlijke verantwoording wordt gegeven.

  Democratisch Europa; JA! Industrieele superstaat NEE! dank je wel.

  http://squat.net/beakomt/

Comments are closed.