En weer slaan de fascisten van het MDI (meldpunt discriminatie internet) keihard toe. Na de arrestatie van Gregorius Nekschot vorige week, was deze week de beurt aan een Nederlandse website, Holland Hardcore. (www.holland-hardcore.com)

Het MDI meldt zelf zie hier :

Naar aanleiding van meerdere aangiften van het Meldpunt Discriminatie Internet, heeft de politie gisteren zoeking gedaan bij een persoon die vermoedelijk betrokken is bij holland-hardcore.
Tijdens de zoeking heeft de politie computers in beslag genomen. Holland-hardcore.com is een van de grootste Nederlandse extreem-rechtse internetfora en is actief sinds 2003. Het MDI heeft over holland-hardcore.com veel meldingen ontvangen die betrekking hebben op vaak zeer extreme discriminerende en racistische uitingen. Vooral antisemitisme, moslimhaat en uitingen gericht tegen Marokkanen zijn de afgelopen jaren veelvuldig op holland-hardcore.com voorgekomen. In 2006 heeft het MDI voor het eerst aangifte gedaan.

Het MDI is verheugd dat politie en Openbaar Ministerie actie hebben ondernomen en hoopt dat het onderzoek tot een succesvolle vervolging leidt, zodat duidelijk wordt gemaakt dat in Nederland dergelijke haatuitingen op het internet niet worden getolereerd.”
—–

De volgende generatie fascisten zullen zichzelf anti-fascisten noemen, zo sprak een wijs man, en dat blijkt maar weer eens.
Het is het volgende teken aan de wand voor alle webmasters: doe aan zelf-censuur, anders sluiten we de tent. Zoals uit het bericht van het NMI blijkt is deze actie gebasseerd op vermoedens, maar goed, in de politiestaat Nederland zijn vermoedens voldoende om iemand kapot te maken.

Wat nu precies het doel van dit soort acties is blijft een raadsel. De mening van de forum-bezoekers omtrent de Hollandse Multikul zal hier echt niet door veranderen, hooguit verharden. Zodat discriminatie op Internet nog meer zal voorvallen, zodat het MDI weer extra subsidie kan pakken. Dat zal het toch niet zijn?

Gelukkig zijn sites als Maroc.nl, waar Hollanders per definitie worden uitgescholden voor van alles en nog wat niet vatbaar voor het MDI, mede-subsidiesponzen worden uiteraard niet aangepakt.

18 REACTIES

 1. Domein naampje en huurservers ergens op een of ander vaag eiland zonder uitleveringsverdrag is beter dan zelfcensuur denk ik.

  Maar ja, de tijd komt nog wel dat ze websites gaan blokkeren op netwerkniveau (routers).

  Het komende Web 2.0 zet die deur in ieder geval wagenweid open.

  Het zal beginnen met re-routen naar een lagere snelheid en niet lang daarna een volledige blokkade van sites niet niet "approved" zijn door de politiestaat danwel het grootkapitaal.

 2. Oh ja, dit ‘mooie’ plaatje bij het artikeltje is afkomstig van de website van het MDI.

 3. Let op. Zodra de Vrijspreker nog wat groter wordt, zal MDI ook hier screenen op discriminatie van politici.

  Maar wij kunnen er toch niets aan doen dat politici een lagere kaste is?
  Ze tonen dit zelf vele malen per dag aan!

 4. het MDI heeft maroc.nl wel degelijk aangepakt wegens antisemitische uitlatingen op dat forum.

  Doet niets af aan het feit dat het MDI een verwerpelijke club is.

 5. ik sta niet alleen geregistreerd bij KAFKA (zie http://kafka.antifa.net/ver… )als gevaarlijke fascist omdat ik "ongenuanceerde" epistels in de krant en op internet zou hebben gepubliceerd maar ook is een bijdrage van mij op de toenmalige internet discussie site van de Volkskrant verwijderd op befehl van het MDI. Ik kan later met recht zeggen dat ik in het verzet heb gezeten.

 6. [6] Ja leuk.
  Erg trots om daar o.a. te lezen:
  "De grote promotor van dit soort projekten was een stichting, genaamd Stichting D-Zone Marketing (DZM). Die stichting werd in 1982 opgericht door Hubert Jozef Jongen, voorzitter van het Libertarische Centrum …."

  Maar dat wordt dan jammer genoeg verpest met:
  "In België is jarenlang een prominent libertariër (Guy Verhofstadt) vice-premier geweest."
  Want als er iemand de naam van afvallige verdient, is het wel Guy!!

 7. [7]
  Best wel lachen:

  http://kafka.antifa.net/fok

  "Die kontakten met libertarische groepen is iets wat linkse en anarchistische klubs in onze ogen niet kunnen maken, want libertariërs blijken niets anders te zijn dan rechts-extremisten met een anarchistisch jasje."

  Tijd om het MDI in te schakelen ??

 8. Het MDI heeft geen wettelijke bevoegdheden maar dient als een duurbetaald doorgeefluik van anti-discriminatie aangiften.

  De werkelijke verantwoordelijke voor deze acties is de Amsterdamse officier van "justitie" Paul Velleman.
  http://info.bij.7x.nl/Paul_
  Een eng mennetje dat binnen het nogal corrupte nederlandse "rechts"systeem alle ruimte krijgt voor een agressieve heksenjacht op misdenkers.

 9. [9] de Koos Spee van de discriminatie zeg maar en allebei imitaties van Adolf Eichmann. Hopelijk komen ze op dezelfde manier aan hun einde als hun grote voorbeeld.

 10. [10]
  Denk je Wladimir? Gezien de komende olietekorten zullen de EU-regeerderen op hun knietjes om zwarte smurrie smeken bij de woestijndictaturen. Je zal begrijpen dat de theedoekdragende heren dan wat stevige eisen op tafel gaan leggen wat betreft de aanpak van minder vleiende bejegening van bepaalde vormen van besmettelijke verstandsverbijstering. Ik vrees dus dat we voorlopig nog niet van dit sujet af zijn, integendeel.

 11. Weet iemand of hier wél een rechter aan te pas gekomen is? Of is dit weer net zo’n Gestapo-actie als bij Gregorius?

  Heb gisteren even op HH gekeken en niks kunnen vinden dat op Neo-Nazi’s oid lijkt. Sterker nog, Mijn gastenboek-bijdrage werd geweigerd omdat het ‘verboden woord’ Nazi er in werd gevonden.

  Dus ze censureren hun bezoekers, ongeacht context. Zou het MDI heel erg blij mee moeten zijn…

 12. [8] "Tijd om het MDI in te schakelen ??"

  Nee. Net als de CGB is het MDI een staatsinstituut dat NIET bevoegd is inzake discriminatie DOOR de staat.

  Kafka en AFA zijn in die zin verlengstukken van de staat dat ze hun criminele acties (met name AFA, verstoort demo’s die hun niet aanstaan e.d.) ongestoord kunnen voeren. Als de politie al ’te vroeg’ is worden de anti-fascisten nooit aangepakt, terwijl zij zonder uitzondering degenen zijn die de orde verstoren.

  Wie zich afvraagt waarom moet maar even naar Venezuela kijken. Daar worden dit soort groepen nu door Chavez betaald om gewapend op straat te paraderen om ‘de orde te handhaven’. Die rol heeft Den Haag ook voor de anti-fascisten in petto. Zoals Van het Reve ooit al; aan Carmiggelt schreef: "de nieuwe fascisten zullen zich anti-fascisten noemen"

 13. Tijd om de subsidies en financiering af te schaffen voor deze foute clubs. De rechters en officieren van justitie dienen ook openheid van zaken te geven over hun nevenbanen. Zodra er onoirbare zaken plaatsvinden behoren ze op non-actief te worden gezet en vervolgd wegens corruptie. De vrijheid van meningsuiting mag nooit worden bedreigd door fascistoide organisaties en deze dienen keihard te worden aangepakt.

 14. [13] Dank je, R. Hartman, ik kende de quote (staat ook in het artikeltje) maar wist niet dat het van het Reve was die dit had gezegd.
  Weer wat geleerd.

 15. [13]
  ehh… het was de ‘wijze’ Mulisch die gezegd schijnt te hebben. Hij heeft in ieder geval wel gezegd dat het nieuwe fascisme een heel ander gezicht zal vertonen dan men zich voortstelt denkend aan WO2..
  De uitspraak wordt ook aan Presser toegeschreven.

 16. [12]
  Nee, de officier van "justitie" beslist aan de hand van een aangifte of tot vervolging moet worden overgegaan. Het gaat dus om een solo-actie van het OM.

 17. Joh, het is nog wat te vroeg je hier druk over te maken.

  Als hier nu al maatregelen op genomen worden, loopt alles met een sisser af, en zit je over een paar jaar in hetzelfde schuitje.

  Laat de zaak zijn beloop nog maar even, en laat de onderhuidse gevoelens die niet uitgesproken mogen worden nog maar even zijn beloop.

  Goed, het klinkt niet zo politiek correct maar: Dan heb je vanzelf een soort tweede Kristallnacht, worden er spijkers met koppen geslagen, en ben je plots van een hoop problemen verlost. Dan is er ook geen weg meer terug, en is het buigen of barsten. Laat de zaak maar goed escaleren om lering voor de toekomst te garanderen. Loopt alles met een sisser af, hoor je er over een paar jaar niemand meer over.

  Beter dan laten sudderen lijkt me. Laat er maar eens duidelijke stellingen genomen worden.
  *Een collega, opgegroeid in Zuid Afrika, vertelde mij 18 jaar terug dat de tijden die ze daar beleefd hebben, hier ook nog wel eens zouden komen.

  Toen dacht ik: "Wat bazel je nou joh?"
  Nu denk ik: "Hmmm, tsja… "

Comments are closed.