Terwijl het fascisme van de Balkenbende aan alle kanten toeslaat, de neo-NSBers uit de kast komen en de Algemene Rekenkamer gehakt maakt van de begrotingen en ‘verantwoordingen’ van deze ‘regering’ maakt Marianne Thieme zich druk om de naamgeving van de verantwoordingsdag. Deze dag wordt aangeduid als gehaktdag en Marianneke vindt dat er een plantaardiger naam moet komen. Alsof er niks belangrijks aan de hand is in Nederland.

Gloeiende gloeiende! Wat een ongelooflijke tutmuts. Terwijl Rouvoet (terecht) onder vuur ligt wat zijn departement eigenlijk uitvreet gaat deze troela volledig voorbij aan wat er allemaal speelt en maakt zich druk over een iets te carnivoristisch naampje!

Terwijl Wilders Balkenende onomwonden adviseert om Bea te bellen en de boel op te doeken maakt Thiemetje zich druk om futiliteiten. Hoeveel realiteitszin zit er eigenlijk in een dierenactiviste? Toch lijkt iedereen het maar te accepteren, want uiteindelijk zijn ze veel te zuinig op hun bovengrondse schakel met de ondergrondse activisten-wereld; men is de dienst die Volkert hen heeft verleend nog niet vergeten.

Maar hadden ze daar nu werkelijk niet iemand neer kunnen zetten die minimaal de schijn van enige herseninhoud weet op te houden?

16 REACTIES

 1. Ze is een zevende dags adventiste… Geloof in de reïncarnatie van Jezus Christus heet dat. Gerard van het Reve had daar een heel aparte eigen visie op, die leidde tot het ezelsproces. Wat we momenteel zien is een overduidelijke demonstratie van inderdaad een fascistisch bewind. Ze hebben het over verantwoordingsdag, er wordt nulkommanul verantwoord… Geheel in de stijl van Goebbels worden de eigen "successen" breed uitgemeten… Zo heet het belachelijke generaal pardon een succes… De hoge belastingen worden verdedigd met de kreet sociale cohesie… Het is te hopen dat het volk inderdaad zeer eensgezind dit ernstig zieke zooitje bij de volgende verkiezingen wegstemt, of liever, massaal niet stemt. Wilders is weliswaar absoluut geen oplossing, Verdonk ook niet, maar in ieder geval een stuk minder beroerd dan deze schertsvertoning. Men laat overduidelijk zien wat politiek eigenlijk is, gewoon het onderdrukken van het volk.

 2. [1] Ik denk dat je pech hebt, NL is en blijft een gereformeerd dorp en daar hebben de geloof waanzinnigen Ehwige treue geschwuren an die Partei. Mede door Harry Mens die openlijk reclame liep te maken, in zijn tv-programma voor financiele oplichters, en deze ‘hemelse’ partij verafgode… Mens, bedankt jong!, en daarvan zullen hooguit een paar stemmers wegvallen. De PvdA zakt weg met aantal zetels, maar wonder boeven wonder…er zullen altijd nog een paar engerds van ambtenaren zijn die botweg op de PvdRatten blijven stemmen….ze identificeren zich met de partij en de partij geeft ze te vreten.

  De rest van de stemmers zullen wel een beetje van alles en nog wat stemmen…Maar natuurlijk gaan de partijen voor de verkeizingen zeker leuke dingen doen voor het volk en weten ze dat het volk het lange termijn geheugen maar slechts beperkt gebruikt….daar willen en zullen de partijen van profiteren. Uiteindelijk zal het in alle opzichten wel weer dunne stront worden…de angsthazen!

 3. Marianne: kijk eens bij de vegetarische gehakt, kan je weer rustig slapen meid!
  Ik zag bij onze slager een aanbieding op het reclame bord: naast rundergehakt, verkoopt hij nu ook boerengehakt, tjonge, worden we kannibalen?

 4. [4] Geloofswaanzinnigen, daar komen er steeds minder van… Ook bij de islamieten trouwens. Ik denk dat ze een bepaald punt zijn gepasseerd. Het is de meest gehate regering van na de oorlog. Dat vergeten mensen in ieder geval niet snel. Het is inderdaad wel de vraag wat men dan uiteindelijk in het stemhokje doet. Velen zullen inderdaad hun traditionele PvdA-stem, of CDA-stem, of VVD-stem weer uitbrengen. Van die velen komen er wel steeds minder. Maurice de Hond heeft materiaal waaruit blijkt dat de steun voor de grote partijen steeds minder wordt. Het proces schijnt al jaren aan de gang te zijn. Wat het uiteindelijk gaat worden? Tsja, dat kan ik in mijn glazen bol niet zien, hoor.

 5. Wie op de partij van de dieren stemt is naar mijn mening moreel en geestelijk failliet.
  Het is des te schokkender dat een gedeelte van de oude intellectuele elite daadwerkelijk op zo’n partij gestemd heeft.
  Groenlinks kan ik nog inkomen want die hebben een normaal programma maar de partij van de dieren……kom op zeg!!

 6. [6]…Geloofswaanzinnigen, daar komen er steeds minder van… Ook bij de islamieten trouwens. Ik denk dat ze een bepaald punt zijn gepasseerd….

  Ik ga er niet met je over strijden, maar ik dacht dat we al aardig onder het juk zaten van deze gekken…en het zijn er volgens mij niet een heel paar, maar eerder een hele boel! Meende toch echt de revival van de gelovige mee te maken, maar ik kan me vergissen…ben ook maar een onmens.

 7. De regenten in hun ivoren torentjes zijn inderdaad volkomen de weg kwijt. De ene na de andere belachelijke maatregel of wet wordt aangekondigd; NL wordt in rap tempo onleefbaar(der).
  Hoe ze het voor elkaar hebben gekregen dat het grootste deel van de bevolking of deze verzameling ontspoorde maniakken heeft gestemd zal wel altijd een raadsel blijven. Hoe konden brokkenpiloten en kneuzen Balkenende, Hirsch-Ballin, Donner enz. toch weer op het toneel verschijnen?
  Ze moeten onmiddelijk hun biezen pakken en verdienen het om voor eeuwig verbannen te worden; geen kans laten ze voorbij gaan om het terroriseren van de bevolking uit te breiden.
  De partij van de dieren is maar een tijdelijk randverschijnsel; als overtuigd zijnde van de noodzaak tot verbetering en erkenning van de rechten van dieren waren ze voor mij nimmer een serieuze partij. Dat men nog steeds kan vinden dat er wel meer asielzoekers mogen komen, er meer moskeeën gebouwd mogen worden en dat antilliaanse criminelen hun straf niet op de antillen mogen uitzitten geeft aan dat deze partij maling heeft aan een groot deel van de burgers die het nu welletjes vinden.
  Dat NL zo langzamerhand door en door verrot begint te raken blijkt wel uit het verwijderen van schilderijen met symbolisch naakt uit een museum in Huizen na klachten van moslim mannen en klachten van moslimvrouwen over de blote benen van bouwvakkers!
  Ik blijf er bij; het meest krankzinnige land van de wereld en het blijkt zowat elke dag nóg gekker te kunnen!

  De combinatie van volkomen talentloze en wereldvreemde elleboogwerkers die het ineens voor het zeggen krijgen en de grote bedragen geld waarover men kan beschikken plus het gemak waarmee de Nederlandse burgers zich laten bestelen wordt (is) Nederland noodlottig (geworden)!

 8. Je zou zeggen dat die gehaktdag toch nog veel meer mensen de ogen zou openen voor wat er in Den Haag gebeurt.
  Die politici voelen ook wel nattigheid en streven onder andere daarom naar de superregering van de EU. Het verraad van Lissabon nog even ratificeren en dan kunnen ze zich lekker achter Brussel verschuilen!

 9. ik geloof niet dat het me een moer kan schelen hoe ze hun onzinnige dagen precies noemen

 10. [10]
  Mensen in het land vinden een programma als De Gouden Kooi interessanter dan wat er in Den Haag gebeurt. De nood is nog lang niet hoog genoeg.

 11. [12]
  Zou het niet zo kunnen zijn dat als mensen "de gouden kooi" interessanter vinden dan de haagse kliek de nood juist -wel- (erg) hoog is?

 12. dit is niets meer als wat er in de toeristen industrie gebruikt wordt. "hallo allemaal, als we nu naar links kijken, zien we……" – rechts niets!!!!

 13. Ik merk dat er vooral anti-reacties komen van vegetarierhaters (of wat er op lijkt)
  En daar baal ik ( kadaverwalger)dan weer van.
  Deze mensen verdedigen hun eigen lijkvreetvoorkeur en daar gaat het hier helemaal niet om .
  Het gaat om fanatisme. Toch? En om het niet kunnen onderscheiden van belangrijke t.o.v. flutzaken.
  Laten we het daar dan ook over hebben.
  Ik hou niet zo van dieren (en al helemaal niet als ze dood zijn..) en ik heb aan enorm veel medeburgers ( notabene veel hogeschoolstudenten..) gevraagd wat zij vinden van M Thieme en haar beweging.
  Vrijwel altijd krijg ik te horen dat Thieme de enige Haagse dame is, die de toets der aantrekkelijkheid kan weerstaan..
  Voor de rest zal het hun ‘worst ‘( haha) wezen waar die partij zich druk om maakt. Tja.
  Toch geluiden uit het veld!Allemaal lieden die niet met een wijde boog om de stembus heenlopen.

  Nee..ik zeg er verder niets expliciet over. ( waarom het gelukt is om bv in de kamer te komen en waarom zo onbegrijpelijk veel en soms erg leuke of doorgaans verstandige of humoristische mensen reclame voor die merkwaardige – in mijn ogen onzinnige – partij hebben gemaakt..)

  Hooguit bezondig ik me aan de profetie dat de tijd uiteindelijk alle problemen oplost…

Comments are closed.