Hier kunt u nog eens protesteren tegen het Verdrag van Lissabon. Voor uitgebreidere achtergronden: www.hetvrijevolk.com/?pagin…

2 REACTIES

 1. Het is geen petitie-initiatief. Het is open brief (met hopelijk als gevolg een e-mail bombardement) aan Rita Verdonk, Geert Wilders, C. van der Staaij, H. Waalkens, J. van Baalen, K. van Velzen, A.J. Boekestijn, A. Pechtold, et cetera om aandacht te vragen voor het heimelijke doordrukken van Het Hervormingsverdrag door de Bovenonsgestelden. Het bevat onder andere de volgende vragen: 1) Bent u bekend met de inhoud van de video ‘End of Nations – EU Takeover & the Lisbon Treaty‘?

  2) Bent u bereid de zeer zware beschuldigingen die daarin worden geuit aan het adres van de EU, te onderzoeken? Zo nee, waarom niet?

  3) Bent u bereid contact op te nemen met de SP om u te laten informeren over deze kwestie? Zo nee, waarom niet?

  4) Bent u bereid om op zeer korte termijn samen met de SP en andere partijen actie te voeren tegen een onrechtmatige totstandkoming van de EU? Zo nee, waarom niet?

  Zegt het voort en zorg dat de Bovenonsgestelden knettergek worden van onssoortmensen.

 2. [1] Sorry, je hebt gelijk. Als het goed is is het effect echter hetzelfde: het aanbieden van vele protest-uitingen bij diegenen die evt. nog dwars kunnen gaan liggen. Veel vertrouwen heb ik er overigens niet in, maar niet geschoten is altijd mis.

  Op mijn suggestie aan die andere petitie-club (Europa Anders, meen ik) om een class action suit tegen de verkwanseling van onze soevereiniteit te organiseren, analoog aan de acties in Frankrijk en Duitsland, heb ik nooit meer iets vernomen. Terwijl dit minimaal voor vertraging tot na de Europese verkiezingen zou kunnen zorgen, iets dat de ‘heren’ politici koste wat kost willen vermijden…

Comments are closed.