donderdag, 15 mei 2008
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Profiel van een Rijksbidder

Je denkt dit kan niet dit is een grap………………

Rijksbidders doen hun handen open voor God en houden ze open voor Hem.

Rijksbidders weten dat God Zich aan hen wil openbaren door mensen die op hun pad komen en situaties waarin ze terecht komen.

Rijksbidders nemen de houding aan van ontvankelijkheid, waardoor God Zich kan geven aan ons.

Rijksbidders belijden dat ze zelf niet God zijn maar wel dat zij in Zijn dienst mogen leven en werken.
Rijksbidders leven in de voortdurende verwachting dat God alles nieuw zal maken op Zijn eigen tijd.
Rijksbidders zijn voortdurend bereid om de adem van God te ontvangen en hun leven steeds weer te laten vernieuwen en te verruimen.
Rijksbidders openen zich voor God en ademen dus vrijuit zonder angst voor wie of wat dan ook.
Rijksbidders leven vanuit de vreugde om samen met medechristenen te putten uit dezelfde bron Jezus Christus en Zijn Woord, de Bijbel.
Rijksbidders hebben de moed om hun arm uit te strekken en zich te laten leiden door gebed heen.
Rijksbidders richten zich nu op God en hebben de hoop en de bevestiging dat God trouw is.
Rijksbidders verwachten niet het levensgeluk van hun zelf, maar zien uit naar hetgeen dat komen gaat.
Rijksbidders bekennen kleur en hoeven niet te schuilen en hebben de moed om hun eigen nietigheid onder ogen te zien. Rijksbidders breken met de sluier voor hun ogen van dit aardse bestaan en laten zich leiden door hetgeen voorzegd is met de wederkomst van de enige Heiland, Jezus Christus als eniggeboren Zoon van God.
Rijksbidders zien steeds weer nieuwe paden waarlangs God ons als arbeider in Zijn Koninkrijk leidt met alle talenten en gaven waar een ieder dus mee aan de slag mag gaan.

ZIE: www.rijksgebed.nl

Ik vrees dat deze functie” rijksbidder” van ons belastinggeld wordt betaald.
Ik weet even niet of ik moet vloeken, huilen of lachen.

Groeten uit Bussum,
Anno
P.S. Ik blijf nog maar even een tijdje weg uit NL na dit zakelijk bezoek, het is hier een compleet gekkenhuis geworden !

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. SpyNose schreef op : 1
  Spy-Nose

  Dat gekkenhuis is het al sinds 1619, het jaar van de "gerechtelijke" moord op Johan van Oldenbarnevelt op instigatie van onze "dappere" Prins Maurits van Oranje.

  Ik eis derhalve -toevallig (?) geheel in lijn met de politieke correctheid- openbare excuses en genoegdoening van alle levende en toekomstige nazaten en onderkruipsel van Oranje.

 2. Overnight schreef op : 2
  Overnight

  vervang het woord ‘Rijksbidder’ door ‘ambtenaar’ en er wordt veel duidelijk.
  Er is ook nog een Rijksdichter, maar veel gaten heeft ie nog niet gedicht…

 3. IIS schreef op : 3

  Daar draait mij de maag van om….Ik zou bijna zeggen; dan nog liever de Islam. Ik heb godverdomme tussen zulks volk gewerkt, en nu vele jaren later kom ik ze in mijn nachtmerries nog wel eens tegen, vooral al ik zwaar heb getafeld….
  Het mag duidelijk zijn dat het geloof bezig is met een revival…ik houd mijn hart vast, want dit keer kon het wel eens héél erg uitpakken vooral voor de ongelovige en vrije mens. Laat god en de hele santenkraam toch doodvallen, rot op met je beloofde land….van mij mogen alle gelovigen vandaag nog naar de hemel…kunnen we tenminste een Derde wereldoorlog vermijden.

 4. Slappe Zuigvis schreef op : 4

  De functie rijksbidder is onbezoldigd maar ik vraag me af wat voor soepsidies de stichting zelf los heeft weten te trekken. Indien er geen soepsidies of anderzijds geld van de overheid heengaat, vind ik het prima, hoewel ik mijn lunchpauzes anders in zou delen.

 5. pelgrim schreef op : 5
  Jager

  Het bestaat echt…. Maar waarom oet ik hiervan op de hoogte zijn? Kost het belastinggeld of doen die mensen dat uit vrije wil in hun vrije tijd? Van mij mogen ze hoor, zolang het mij maar geen euro kost.

 6. beek schreef op : 6

  [3]
  Men vraagt zich af waar al die ongefundeerde woede toch vandaan komt.
  Laten we werkelijk hopen dat lieden als iis, in een dergelijke staat van opwinding, nooit politieke macht zullen krijgen. Dan valt de beschaving terug naar een dierlijke staat van onderlinge agressie.
  Want de Nieuwtestamentische noties brachten beschaving onder de volken, zoals b.v. gelezen kan worden in het relaas van Mohamed Rasoel.
  Haat, nijd, woede, liegen en bedriegen waren het kenmerk van zijn opvoeding onder islamieten.

 7. IIS schreef op : 7

  Jemig, als lieden als iis de macht krijgen dan zal er zeker niet gelogen worden…BAM! Ze krijgen van mij het recht voor de raap……en kontdraaiers krijgen een schop naar een andere dimensie! [6]

 8. IIS schreef op : 8

  Eén grote utopie natuurlijk, want alleen de zieke en machtsbeluste geest zal de politiek opzoeken, een fatsoenlijk en oprecht persoon zal nooit de hogere regionen kunnen beklimmen….ik simpele ziel blijf liever mezelf en ben mijn eigen god. [7]

 9. R. Hartman schreef op : 9

  [2] Dàg idee van seculiere maatschappij. Nog erger (kan bijna niet, ik weet het) dan deze braakopwekkende collectieve totale onderwerping is het feit dat als je een beetje doorklikt uiterst irritante popups van www.mt50.nl verschijnen, waar Wilders het mikpunt is (Is dit Ali B.?, Paintball met Wilders (waarbij het pistool géén paintball pistool is)). Oproep aan de nieuwe Volkert? Lekker hypocriet gristelijk; geheel in stijl. Kots!
  Maar misschien overleven deze fundi’s op deze manier zonder subsidie (een mens kan dromen, nietwaar?).