Er is alleen maar overheidsgemanipuleer.

Zaken die in de kraam van Balkenende en trawanten passen komen in het nieuws.

Zaken die er lastig voor zijn, worden gewoon doodgezwegen.


Het jongste voorbeeld daarvan zijn twee gebeurtenissen in Engeland.

1.In verkiezingen verliezen de socialisten

Dit nieuws is zo wereldkundig dat de NOS het overneemt en ook in hun nieuwsuitzendingen opneemt.

2.Het is gelukt om een beslissing over de EU voor het Hoge Gerechtshof te brengen.


Namelijk om te onderzoeken in hoeverre het besluit van Gordon Brown om over de goedkeuring van de Hernoemde EU-Grondwet (Verdrag Lissabon) geen referendum te houden, rechtsgeldig is.
Dat “Verdrag” heeft namelijk dezelfde inhoud als de oorspronkelijk voorgestelde Grondwet die in Nederland en Frankrijk is afgestemd. En daar over was het volk een referendum beloofd.
Omdat Brown het risico van een afkeuring niet durft te lopen, besliste hij maar geen referendum toe te staan. En of dat zo maar kan, kan nu door het hoge Gerechtshof worden beoordeeld.
Goed nieuws, want nu loopt dat gevaarlijke misleidende “verdrag” minstens het risico te worden uitgesteld.
En wie weet, help dat in Nederland om daar het volk ook wakker te maken.

In Nederland is die grondwet in een referendum al overtuigend afgestemd. Balkenende en trawanten hebben er toen een andere kaft omgedaan, een paar onbelangrijke details veranderd, en de essentie gehandhaafd. Zoals door Angela Merkel en andere staatshoofden ook vol trots wordt bevestigd.

Maar Balkenende en zijn bende (inclusief de slaafse Tweede Kamer) liegen keihard tegen het Nederlandse volk dat er nu een “heel ander” verdrag ligt, en dat DUS de uitslag van het referendum niet meer telt en dat zij nu zonder het volk over het volk kunnen beslissen om Nederlandse soevereiniteit over te dragen aan vreemde mogendheden, verbonden in de EU.

Over dit belangrijke feit van de check van het Engelse Hoge Gerechtshof werd tot nu toe door NOS of Nieuwsberichten helemaal niets vermeld.
Stel je voor de dat Nederlanders aan het denken zou zetten!
Vanuit de Vrijspreker zullen we echter alles doen wat we kunnen om het wel bekend te maken.
Misschien kunnen ze het dan niet langer verborgen houden voor het volk. En dat zou dan weer de redding van een stuk Nederlandse, en van ieders persoonlijke, soevereiniteit kunnen betekenen.

Alle lezers zouden bvb kunnen vragen aan kranten en andere media hoe dat zit en waarom ze er niets over schrijven. Een idee?

P.S. Het bevreemdt ons nog steeds dat we nog geen jurist of advocaat hebben kunnen vinden die het aandurft om Balkenende en medeplichtigen aan te klagen voor landverraad. Kent nu niemand iemand die dat kan/wil doen?

6 REACTIES

 1. De meeste juristen begrijpen, dat het aanklagen van Balkenende en medeplichtigen voor landverraad simpelweg KANSLOOS is, simpelweg, omdat ze geleerd hebben, dat Nederland een monistisch stelsel heeft, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Duitsland, dat een dualistisch stelsel heeft. Daar kan elk verdrag door het Constitutionele Hof aan de Duitse grondwet getoetst worden. Nederland kent niet een dergelijk hof.

 2. [2] Sterker nog: het MAG niet eens. Als dat wel mogelijk was dan zou een niet onaanzienlijk aantal wetten ingeetrokken of drastisch aangepast moeten worden.

  En daar wil men in Den haag natuurlijk niet aan.

 3. Waarom durven jullie het eigenlijk zelf niet aan om Balkenende en medeplichtigen aan te klagen voor landverraad?

 4. [3]WBI, Het MAG wel, maar ofwel je bent niet ontvankelijk, ofwel de RECHTER acht zich onbevoegd. Het recht gaat daar eenvoudigweg niet over.

  De rechter zal zich trouwens wel wachten om zich met politiek te bemoeien (trias politica: scheiding van wetgevende, uitvoerende en rechterlijke macht).

  Juridisch gezien heb je dus helemaal geen zaak.

  Ik heb het al vaker geprobeerd uit te leggen.

 5. Hub,

  Wat betreft je PS:

  Er adverteert een zichzelf juristencollege noemend bedrijf op je site. Wellicht zijn kan je hen ervoor vinden? Ik meen zelfs dat de directeur lid is van de Libertarische Partij.

Comments are closed.