De macht van de overheid is fabelachtig:

Zelfs zonder vader krijgen vrouwen recht op kinderen.

Het is onbekend hoe ze dat flikken.


De Times on Line vermeldt dat het (Engelse) Parlement besloten heeft om de eis dat vruchtbaarheidsklinieken de eis moeten laten vallen dat een kind een vader nodig heeft. *)

En als politici iets beslissen, dan IS dat zo.

*) HTTP://WWW.TIMESONLINE.CO.U…

8 REACTIES

 1. Accepteer het Hub, wij mannen zijn overbodig. Als bijen of mieren, totale crapshoot van de evolutie.Vandaar dat mensachtige rassen (homo’s!) waarbij de vrouwtjes meededen aan de jacht ed. allemaal zijn uitgestorven. Men are cannon fodder en spermadonoren. Voor de rest helemaal nutteloos.

  Ron Paul Fan [7] reageerde op deze reactie.

 2. Nou, mijn vriendin heeft me anders hard nodig wanneer de dop van de appelmoes weer eens niet wil of de computer niet doet wat ie moet doen. En elk kind heeft recht op een vader+moeder. Vaders zijn net zo noodzakelijk als moeders in de opvoeding. Vaders bekijken zaken vaak rationeler en objectiever, waar vrouwen veelal emotioneler zijn. Als kind kan je van beide veel leren.

 3. [1] als ik zo naar de gemiddelde vrouw kijk(zeg gemiddeld, niet allemaal dus). tja, dan vrees ik dat ze ons voor meer dan alleen spermadonor nodig hebben. ze hebben ons ook nodig om te overleven.

 4. Waar het om gaat is dat door zo wetten uit te brengen, dit de macht van de overheid vergroot. Want: "elimineer je de belangrijkste beschermer en voorziener van kinderen",.. dan: "kan de overheid zelf die positie innemen",.. "en kan zij zichzelf inroepen vanwege alle ellende die daaruit is ontstaan."

 5. ihallo

  ik vindt dat mannen even veel rechten zou moeten hebben als de vrouw want inderdaad hoe flikken ze dat.het is een macht spelletje die ze spelen of onmacht door of om de redenen dat een huwlijk of relatie is kapot gemaakt en dat wordt om en over een kind zijn rug uitgespeeld.zielig en nog is zielig als je zo en niet normaal met elkaar om kan gaan.mijn broer heeft een dochter van twaalf en zag zijn dochter regelmatig waneer het haar uit kwam.1 min telaat terug brengen oke je krijg je dochter niet meer tezien en dat gebeurde steeds vaker op deze manier.een half jaar terug is hij naar de advocaat gestapt want hij wil het beste voor zijn dochter die hem dol graag wil zien.nu kreeg hij enkele dagen geleden tehoren via zijn advocaat dat de bericht geving van advocaat ex vriendin laat weten dat zijn dochter maanden terug is uit huis geplaatst is, en dat het beste is dat hij met de zaak stopt.reactie van mijn broer is waarom?? waarom ben ik van dit alles niet op de hoogte gebracht??het is toch ook mijn dochter heb haar erkend bij de geboorte.mijn vraag is hoe kan dit wat kan hij nu nog doen hoeveel recht heeft deze vader hij wil zij dochter zien en terug en wil zelfs al zij dat ook wil bij hem wonen.maar dat recht heeft hij natuurlijk zeker niet dat beslist een ander.

 6. hello,
  ik vind dat mannen meer rechten moeten hebben net als de vrouwen , want als niet zo word , later heeft nederland grote problemen want vooral de die jongens , jongens hebben vader figure nodig in een huis om zelfverzerkeren te hebben.
  problemen zoals criminalen, armoedigheid, noem maar op.
  ik ben getrowd, met afrikanse man voor 9jaar en hij komt hier in nederlanden steed weer word hij uitgezet uit make niks tdat hij drie kinderen in nederland heeft,en zo ik moet stopen met werk als zelfstandig ondernemer tot uitkering en mij babie van 11maanden (zoon)zou papa niet kennen ,dat jammer zeggen ze allemaal.

 7. @Arend [1]:

  “Accepteer het Hub, wij mannen zijn overbodig. Als bijen of mieren, totale crapshoot van de evolutie.

  Vandaar dat mensachtige rassen (homo’s!) waarbij de vrouwtjes meededen aan de jacht ed. allemaal zijn uitgestorven. Men are cannon fodder en spermadonoren. Voor de rest helemaal nutteloos.”

  Citaat amerikaanse feministe Camille Paglia:

  ‘Als we de beschaving aan de vrouwen hadden overgelaten dan hadden we nu nog in strooien hutjes gewoond’.

  Wel even nadenken voor je wat roept, Arend.

Comments are closed.