Vanmorgen stonden 4 (vier) vrijspreker artikels bij de tien best gewaardeerde van NUjij op de voorpagina! Een record!

Niet dat dat erg veel zegt, maar het is toch fijn om te zien dat er daar ook personen onze artikelen de moeite waard vinden.

Verder komen die artikelen en de Vrijspreker daar toch meer in de aandacht en wie weet, er zullen daardoor ook weer meer mensen inzicht krijgen in wat er zich in de maatschappij afspeelt.

Misschien een argument om ook op de artikelen te stemmen?

5 REACTIES

 1. Gefeliciflapstaart! Ik weet niet hoeveel mensen Nujij dagelijks lezen, maar je kan denk ik beter op deze manier een groot publiek opzoekek dan de mainstream media zien te bespelen. Tenzij je het libertarisme als ‘nieuw links’ weet te verkopen…

 2. [2] "Tenzij je het libertarisme als ‘nieuw links’ weet te verkopen…"
  Misschien een idee. Vroeger heeft iemand eens aanbevolen om het libertarisme als een soort religie te verkopen.
  Dat mystische verkoopt beter dan de harde feiten die we nu aandragen!!!

 3. [3] Ben niet zeker of Ayn, Godin van de rationaliteit, ons dit in dank zou afnemen.

 4. Ja geweldig!
  Vind het leuk om de berichten op NUjij te zetten en te reageren op de reacties van de lezers. Vandaar dat je mij daar vaker tegenkomt dan hier op de Vrijspreker.

  Het terrein ligt daar open en NUjij trekt veel bezoekers. Daarom is het belangrijk om op NUjij op onze berichten te stemmen.

  Een van de mogelijkheden van NUjij is dat, wanneer je een bericht plaatst, je vier mensen daarvan op de hoogte kan stellen, zodat ze kunnen stemmen op het bericht. Twee plekken zijn al ingenomen

  …. ik heb dus nog twee plekken vrij!

  Als je door mij geïnformeerd wil worden, laat van je horen. Geef je e-mail adres aan Hub en ik voeg je toe aan de lijst.

Comments are closed.