[De toestand nadat de witman ondergeschikt werd.]


Joop S. is een goede relatie. Hij was bankier in Zuid Afrika maar is naar Nederland gekomen omdat hij daar een paar keer bijna vermoord was, en bovendien een geestelijk ziek kind heeft.Joop woont nu met zijn vrouw en kind ergens in Noord Holland.
Gisteren sprak ik Joop weer even. Hij vertelde over dagelijkse moordpartijen in de blanke wijken nu, tijdens autoritten klemrijden en moorden en verkrachtingen en 2987 blanke boeren zijn er gruwelijk gemarteld en *vermoord sinds 1997. Dat gaat nu gewoon zo door.(met hete strijkijzers bewerken, in een badkuip met heet water gooien, kinderen vermoorden terwijl de ouders moeten toekijken) 7.000.000 AIDS besmette mensen. Er zijn dodenakkers waarbij Margraten een kinderachtige kindergarten is en het aantal desperate wezen is ontelbaar.

Vergeleken bij Zuid Afrika is Rhodesie/Zimbabwe een padvindersvereniging. De pers weet het niet of zwijgt.

Joop zal me regelmatig van nieuwe feiten op de hoogte houden is de afspraak. Dit is al vast een artikel:
www.worldnetdaily.com/?page…

*een blanke bankmedewerkster (23) werd even door het hoofd geschoten buiten het gebouw, voor de lol, een kennis had drie pistolen om zich heen hangen tijdens het BBQen want er kunnen zo geweldplegers/rovers over de tuinmuur springen om te gaan roven en moorden. Wie het eerste schiet heeft gewonnen.
———————
Ingezonden door Anno Zijlstra

32 REACTIES

 1. Willem Frederik Hermans krijgt alweer gelijk. Al heeft het deze keer wat langer geduurd. Anno, durf je je te wagen aan een verklaring voor de neergang?

 2. [2] Omdat de ophef over apartheid alleen maar tot doel had hun eigen schuldgevoel weg te wassen over koloniale/slavernij verleden. Misschien zelfs wel alleen maar over eigen rascisme van het moment, want de meeste mensen stuurden hun kinderen toch naar een blanke school 3 dorpen verderop.
  Dit soort dingen gaan nooit over waar het over lijkt te gaan, daarom komt de discussie nooit verder. Zoals mensen die naar midden amerika trekken om daar ‘slaafvrije’ chocolade te produceren. Als ze terugkomen, moeten ze de helft van hun inkomen aan hun eigen overheid afstaan om niet in de gevangenis te komen en waarschijnlijk leggen ze ook allerlei familie bezoekjes af waar ze eigenlijk geen zin in hebben, omdat ze het gevoel hebben dat ze moeten.
  Omdat hun gepassioneerde praat over slaafvrije chocolade of apartheid een projectie is van hun eigen slavernij, loopt een disucssie altijd mis.
  Bij freedomainradio wordt dan ook eerst de slavernij dicht bij huis onderkend, voordat je effectief over de overheidsslavernij kunt praten.

 3. [2]

  Omdat het niet politiek correct is voor onze linksdenkende mens met al zijn gelijkheidsidealen.

 4. Eigenlijk is Zuid Afrika gewoon zoals andere Afrikaanse landen, maar dan met een extra stuk pure haat jegens blanken vanwege het apartheidsverleden.

  Als je je leven lief bent vraag ik me af waarom je daar als blanke nog blijft, want ongeacht of je wel of niet walgt van racisme ben je als blanke toch de duivel.

  Ik heb jaren geleden al eens een verhaal gelezen van een bejaarde man en vrouw op een boerderij die waren vastgebonden, de knieschijven gebroken met honkbalknuppels (of staven, ik weet het niet meer) en vervolgens vermoord.

  Er zit geen greintje menselijkheid meer in mensen die tot zoiets in staat zijn.
  Het zal minimaal een paar generaties duren voordat dit soort sociopaten in aantal is verminderd.

 5. De gang van zaken in Zuid Afrika is uiterst betreurenswaardig, maar men moest wel zeer naief zijn om iets dergelijks niet te verwachten.
  Waar van blanke zijde zoveel onrecht bedreven werd voor de opheffing van de apartheid, moest men wel een doorgewinterde optimist zijn om na de machtsovername bij de andere partij een totale beheersing van geweld te verwachten.
  Ongelukkigerwijze zijn ook vele blanken werkloos doordat zij thans de verkeerde kleur bezitten , zoals een mij goed bekende psychiater in Kaapstad moest ervaren: hij kan niet aangesteld worden in een ziekenhuis , omdat zwarte personen voorrang hebben.
  Het gekleurde ( niet zwart, niet blank) deel van de bevolking
  betreurt de ontwikkeling ook. Voorheen waren zij de tweede klasse, maar nu zijn zij gedegradeerd tot de derde en laagste klasse.

 6. [6]

  Puur rascisme dus daarzo!
  Wat is er eigenlijk veranderd in al die jaren???

 7. [6] "bij de andere partij een totale beheersing van geweld te verwachten."
  Het gaat niet om totale beheersing van geweld, dat had ook die optimist niet verwacht. Het gaat om de uitbraak van een geweldsorgie.

 8. [4] Ik ben niet links en heb toch gelijkheidsidealen:gelijke rechten voor mensen. Dus als stelen en moorden immoreel is voor alle mensen, dan wordt het niet opeens een heldendaad als iemand een uniform aan heeft en het belasting of oorlog noemt.
  Linkse mensen willen alleen gelijkheid invoeren door een kleine groep mensen wet&wapens te geven zodat ze bij de rest gelijkheid kunnen afdwingen. Die kleine groep of overheid staat altijd buiten hun gelijkheidsidealen.

 9. [9]

  O.k. je hebt een punt. Maar daar wil ik dan aan toevoegen dat je START met gelijke rechten. Daarom hecht ik ook zoveel waarde aan goed onderwijs voor iedereen. Het startpunt voor iedere jongere moet min of meer gelijk zijn. Wat hij/zij er daarna van maakt is de eigen verantwoordelijkheid waar je ook voor 100% de harde gevolgen van moet dragen.
  Gelijkheid kan in bepaalde gevallen stoppen en dan heb je 2e rangsburgers. Ik heb daarmee totaal geen moeite en ik neem aan dat jij Marc Dutroux of Mohammed B ook niet als je gelijke ziet.

  Voor de linksdenkende mens ligt dit iets anders; iedereen is en blijft daar gelijk in zijn maakbare maatschappij. No matter what happens!

 10. [5] "Eigenlijk is Zuid Afrika gewoon zoals andere Afrikaanse landen, maar dan met een extra stuk pure haat jegens blanken vanwege het apartheidsverleden."

  Weet jij wel heel zeker dat dat uitsluitend komt van de apartheid? Is dat gevoel van wederzijdse onderhuidse wrijving niet veeleer natuurgegeven? Per slot van rekening zijn er miljarden van ‘blank geld’ sinds het einde vd Apartheid naar SA gevloeid. De dankbaarheid houd zich klaarblijkelijk binnen grenzen.

  "Als je je leven lief bent vraag ik me af waarom je daar als blanke nog blijft, want ongeacht of je wel of niet walgt van racisme ben je als blanke toch de duivel."

  En jij beschuldigt mij van ‘Stormfronttaal’?!

  "Ik heb jaren geleden al eens een verhaal gelezen van een bejaarde man en vrouw op een boerderij die waren vastgebonden, de knieschijven gebroken met honkbalknuppels (of staven, ik weet het niet meer) en vervolgens vermoord."

  Dit soort verhalen komen DAGELIJKS voor.
  Zie: http://southafricanhell.blo
  De toestand in SA bevindt zich in vrije val. Het moet nog blijken dat de WK doorgang kan vinden in 2010. Het Apartheidssysteem was het beste wat SA kon overkomen. Nu dat weg is kert gewoon de afrikaanse normaliteit weer terug (blote kont, peniskokers over een jaar of 20). Of is dat nu weer Stormfronttaal?

  "Er zit geen greintje menselijkheid meer in mensen die tot zoiets in staat zijn.
  Het zal minimaal een paar generaties duren voordat dit soort sociopaten in aantal is verminderd."

  In Amerika worden per jaar 40.000 blanke vrouwen door zwarten verkracht. Omgekeerd is het aantal 0. Ik herhaal NUL.

  Tipje aan ZoZo: pak de vlieger naar Kaapstad en ga onze zwarte medemens proberen te overtuigen van de voordelen van het individualisme als medicijn tegen genocide. Ik denk dat je eindigt in de kookpot.

  De wereld wordt vernield door idealisten, ideologen en andere zoolgangers.

 11. [10] Mensen zijn zowieso niet gelijk. Maar je kunt wel zeggen dan als je gedragsregels voor mensen voorstelt (moraliteit), dan moeten die voor alle mensen gelden en zijn die regels niet anders voor mensen die genetisch verschillend zijn en een andere huidskleur/lengte/haarkleur hebben. Linkse mensen gaan daar vaak nog wel in mee, maar als je zegt dat die regels dan ook gelden voor mensen in de overheid en dat belasting diefstal is, dan ben je ze opeens kwijt. Want ze denken gelijkheid te bereiken door een bovenklasse (boevenklasse) te definieeren die dat gaat afdwingen. Dan kom je in ‘power corrupts, absolute power corrupts absolutely’ terecht

 12. [12] Ron Paul is toch ook een christen die in lopen over water, een pratende slang en terugkomen uit de dood gelooft? In welke zin is dat anders dan die vodoo zaken die zwarten in zuid afrika geloven?

 13. Wat een geluk dat wij in Nederland wonen
  Hier hebben wij onze eigen onderdrukkers!

  Het Huis van Oranje die hult met Mandela.

 14. Of apartheid het beste is dat Zuid-Afrika kon overkomen, valt te betwijfelen, zeker als je zwart bent. En ook De Klerk wist dat het apartheidsstelsel Zuid-Afrika moreel en economisch langzaam ten gronde richtte[12].
  Wel had het ANC beter moeten luisteren naar Mandela die direct nadat hij president was geworden de blanken collectief bedankte voor het feit dat Zuid-Afrika het enige Afrikaanse land was met een perspectief door een (relatief) goeddraaiende economie, technologie, kennis, welvaart, onderwijssysteem, gezondheidszorg e.d. Helaas heeft Mandela geen enkele invloed meer.

 15. [16] "Of apartheid het beste is dat Zuid-Afrika kon overkomen, valt te betwijfelen, zeker als je zwart bent."

  Werkelijk, lees dit maar eens, zwarten die smeken of de blanke kolonisten aub terug willen komen: http://www.time.com/time/wo

  En dat nog wel in zo’n zionisische postille als Time Magazine die destijds vooraan stonden om het blanke regine in SA aan te vallen.

  "When the Belgians and the Portuguese were here, there were farms and plantations — cashews, peanuts, rubber, palm oil. There was industry and factories employing 3,000 people, 5,000 people. But since independence, no Congolese has succeeded. The plantations are abandoned." Using a French expression literally translated as "on the ground," he adds: "Everything is par terre."

  Die lui zijn volledig incapabel om iets te bouwen wat boven het niveau van een strooien hutje uitkomt (net als blanke vrouwen overigens, vraag maar aan feministe Camille Paglia LOL). En dat soort figuren wil je aan hun lot overlaten? Hoe neo-marxistisch kun je zijn. De negentiende eeuwse racialisten hadden gewoon gelijk en de hedendaagse humanistische bleekneuzen hebben ongeljk. En die gaan rustig door met het propageren van de ‘integratie-mythe’, daarmee en passant ons eigen land en het westen in de afgrond duwend.

 16. [14] "Ron Paul is toch ook een christen die in lopen over water, een pratende slang en terugkomen uit de dood gelooft?"

  Daar weet jij helemaal niets van; ik heb hem er in ieder geval nog nooit over gehoord. Ik denk dat de meeste moderne christenen dat soort verhalen met een korrel zout nemen.

 17. [18] "denk je ook wel eens na ?"

  Heb je een aanmoediging van mij nodig om aan de rest van de wereld te laten zien wat voor een in-goeie peer je wel niet bent? Brand maar los, zou ik zeggen!

 18. [17] Enig idee hoeveel Kongolezen er onder Belgisch koloniaal bestuur (of eigenlijk het bestuur van Leopold) zijn omgekomen?
  Wikipedia: "De 23 jaar onder het schrikbewind van Leopold II worden gekenmerkt door volkerenmoord, slavernij, ontvoeringen, martelen, verkrachtingen, onthoofdingen en het afhakken van handen. De schattingen over het aantal slachtoffers variëren aanzienlijk. De Britse diplomaat Roger Casement heeft het over drie miljoen tijdens twaalf van de twintig jaar. Peter Forbath noemt ten minste vijf miljoen. Adam Hochschild spreekt van tien miljoen en de Encyclopædia Britannica spreekt van een totale bevolkingsafname van twintig tot dertig miljoen naar acht miljoen."
  Ja, daar zullen ze in Afrika hevig naar terugverlangen!

 19. [1] ja, het land is niet rijp voor een normale democratie , het geweld wat in Afrika altijd al een punt van zorg is neemt de overhand, armoede lokt roof/moord uit, vooral als het min of meer niet wordt bestreden echt.
  Joop zond me nog meer vreselijks, er zitten foto’s bij die te walgelijk zijn, een onthoofd kind waar de darmen uit getrokken zijn, dit zou geluk brengen/voor en toverdrank zijn bedoeld….. zwart geweld onderling en tegen kinderen dus.

  ————————————-

  Joop mailde :

  Waarde Anno

  Waarschuwing:De twee foto’s zijn van een gruwelijke aard.

  De informatie hierboven zijn van verregaande gruwelijkheden en de twee foto’s van de moord op een baby voor toverdrankjes zijn weerzinwekkend en genoeg om je te laten huilen- ik heb veel geweld gezien, maar dit schokte mij tot in mijn ziel.

  De gescande paginas van Murder and Mayhem in South Africa zijn niet in goede volgorde maar dat hindert niet aan de inhoud. Ik heb het zo een jaar of zes geleden opgesteld als geheugensteun voor een nog te schrijven relaas over onze tijd in Zuid-Afrika (niet voor publicatie) en de pagina’s moest ik eerst weer scannen want ik kon de back-up niet aan de gang krijgen.

  Behalve mijn eigen ondervindingen (Murder and Mayhem in South Africa- de lijst is niet volledig) is er ook veel op Google te vinden, maar in sommige gevallen met extreme commentaar vanwege de uiterste frustratie die er heerst onder de bevolkingsgroepen. Mijn gezin en ik hebben Zuid-Afrika verlaten als gevolg van de ziekte van mijn oudste zoon en mede als gevolg van het geweld nadat ik door autokapers van mijn voertuig was beroofd en ik bijna het loodje had gelegd. Dat was een wake up call en de druppel die de emmer deed overlopen. Als gevolg van de ernstige ziekte (Schizo Affective Disorder) zal mijn oudste zoon nooit kunnen werken. In Zuid-Afrika is er geen adequate opvang van de staat (uitkering Euro 55 per maand) en moeten de ouders of familie zulke hulpbehoevenden opvangen. Tel daarbij het grote Aids probleem en een zeer agressieve zwarte jeugd (beschreven als feral youths door de CIA) en je ziet in feite een ernstig verstoorde maatschappij. Dat gezegd hebbende blijft Zuid-Afrika een prachtig land met veel potentiaal, want het is schatrijk aan grondstoffen. Van mijn familie, vrienden en kennissen wonen er nog en voor hun hoop ik dat het land spoedig weer vrede en voorspoed zal genieten. Mijn vrouw en ik waren immigranten kinderen in ZA en hebben er van kindsaf gewoont, zijn er op school geweest en waren volkomen geintegreerd.Wij waren van de gelukkigen die als gevolg van ons Nederlandse achtergrond in staat waren om met ons volwassen kinderen het land te verlaten. Zij waren ook gerechtigd op Nederlandse nationaliteit, welke zou vervallen als zij 28 jaar werden- wij zijn dus hals over kop net voor de 28e verjaardag van de oudste zoon naar Nederland geremigreerd.
  Mijn jongste zoon moest veel van zijn Zuid-Afrikaanse studie in Nederland overdoen, en is in Nederland als sociaal psycholoog afgestudeert.

  Met Groet
  Joop

  p.s. Ik correspondeer overwegend in Engels – excuses voor eventuele taalfouten.
  ————————————-

  ik zal later meer info posten, ik moet zaken even van document…naar geschikt voor hier posten maken.
  wie de info van Joop rechtstreeks per e-mail wil hebben moet me even aanmailen op annozijlstra@gmail.com dan komt het er integraal aan.
  Hoe meer mensen dit alles gaan weten de beter het is, maar het is zware en gruwelijke kost kan ik zeggen.
  Anno

 20. [21] En dan te bedenken dat sommige mensen beweren dat ze daar niets anders kunnen dan elkaar afmaken en te lui zijn om te werken. Mensen die zeeen overzemmen om kijhard te kunnen werken als illegale bordenwasser voor een lousy pay. Daarbij een kans hebben om door de Marokaanse marine onder water geduwd te worden, of uberhaupt ergens te verdrinken.
  Maar Ron Paul heeft daar geen oren naar en wil het staatsapparaat gebruiken om de mexicanen het land uit te jagen. Allemaal om bange kiezers te lokken die vrezen voor concurrentie op hun baan. Angst zaaien om geweld te kunnen planten, het is in principe niets anders dan wat de global warming alarmisten doen.
  Neem een continent, trek er met een lineaal wat grenzen in, installeer regeringen binnen de nieuwe landen die onder dreiging van geweld van alle etnische groepen binnen dat gebied geld afhandig mogen maken, pleeg er een hele berg moorden, zodat een getraumatiseerde bevolking achterblijft en je hebt Afrika. Trek je dan terug laat de ravage zijn gang gaan en klaag dat ze daar niet kunnen werken en elkaar alleen maar afmaken.

 21. [22] Het is inderdaad schandalig hoe Zuid Afrika op het moment doodgezwegen wordt. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat de persmuskieten ooit fel van leer trokken tegen apartheid en Zimbabwe de hemel in prezen. Omdat het te ver heen is om het huidige bewind recht te praten, zwijgen ze het maar dood. Bij Zimbabwe lukt dat helaas niet meer, omdat de blinde darm daar geknapt is en mensen gillend het land uitrennen.

 22. Bud zeg: “Waarom komt dit niet in het nieuws zoals de apartheid destijds?”

  PCRS zegt: “Het is inderdaad schandalig hoe Zuid Afrika op het moment doodgezwegen wordt. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat de persmuskieten ooit fel van leer trokken tegen apartheid en Zimbabwe de hemel in prezen. Omdat het te ver heen is om het huidige bewind recht te praten, zwijgen ze het maar dood.”

  RPF zegt: valt wel mee hoor, je moet een beetje zoeken. In de laatste Welt am Sontag dit ontluisterende artikel:
  http://www.welt.de/wams_print/arti2337552/Das_wird_hier_nie_mehr_gut.html

  Ze zeggen gewoon hetzelfde als wat je op elke stormfront-achtige site kunt lezen: “Täglich werden in Südafrika 75 Menschen ermordet. Zugleich bricht die Wirtschaft ein, die private Verschuldung explodiert. Die weiße wie die schwarze Mittelschicht verlässt das Land”… “Etwa eine Million weiße Südafrikaner haben seit Mitte der 90er-Jahre Südafrika den Rücken zugekehrt.”… “Laut Polizeistatistik werden täglich 75 Menschen ermordet oder totgeschlagen, dazu kommen über 50 Mordversuche. Offiziell werden 80 erwachsene Frauen und 60 minderjährige Mädchen täglich vergewaltigt, wobei dies nur zehn Prozent der tatsächlichen Vergewaltigungsrate ausmachen dürfte.”… “In dieser Woche gab der stellvertretende Justizminister Johnny de Lange erstmals zu, das gesamte Strafsystem, Polizei, Justiz und Gefängnisse, sei in Gefahr, zusammenzubrechen.”… “Das wird nie mehr gut, wir werden ganz einfach ein Dritte-Welt-Land werden, wie der Rest von Afrika. Aber ohne mich. Ich komme nie mehr zurück.”

  PCRS: “En dan te bedenken dat sommige mensen beweren dat ze daar niets anders kunnen dan elkaar afmaken en te lui zijn om te werken. Mensen die zeeen overzemmen om kijhard te kunnen werken als illegale bordenwasser voor een lousy pay.”

  Dat is inderdaad het enige wat ze kunnen: bordenwassen (in een door blanken geleid hotel). Laat je ze aan hun lot over (nieuwspraak: ze worden niet langer meer door ons “onderdrukt”) dan vallen ze onherroepelijk terug tot een stenen-tijdperk-niveau. Incl. moord- en doodslag.

  PCRS: “Neem een continent, trek er met een lineaal wat grenzen in, installeer regeringen binnen de nieuwe landen die onder dreiging van geweld van alle etnische groepen binnen dat gebied geld afhandig mogen maken, pleeg er een hele berg moorden, zodat een getraumatiseerde bevolking achterblijft en je hebt Afrika. Trek je dan terug laat de ravage zijn gang gaan en klaag dat ze daar niet kunnen werken en elkaar alleen maar afmaken.”

  Jij weigert raciale verschillen te onderkennen: landen als Korea, Taiwan en China waren wel in staat om er iets van te maken. Waarom? Het antwoord vind je hier: http://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_the_Wealth_of_Nations (scroll naar beneden voor IQ-tabel):

  Korea: 106
  China: 100

  Duitsland: 102

  Zimbabwe: 66 (retard)

  Het leven is erg eenvoudig te begrijpen als je leert ‘jenseits von gut und boese’ te kijken.

  Conclusies:
  1) Met Afrika gaat het dus NOOIT wat worden.
  2) Als je je land naar de ‘verdommenis’ wilt helpen (cit. P. Fortuyn over de 5de colonne in dit land) dan moet je je land openstellen voor immigratie uit de derde wereld

  • Ron Paul fan, schijnt raciale verschillen als een natuurlijk gegeven te beschouwen.
   Niettemin zit hij vol wrok als hij een voortrekkersrol ziet van de nakomelingen van Abraham, Isaak en Jacob.
   Dat kan hij dan toch ook, als zijnde een natuurlijk gegeven, gewoon aanvaarden?
   Maar nee. Dat natuurlijk gegeven vormt voor hem de bron van jaloersheid, achterdocht en wrok.
   Misschien moeite z’n eigen middelmatige positie als ‘blanke’ te aanvaarden als natuurlijk gegeven?

 23. http://www.lewrockwell.com/peters/peters24.html

  Vandaag, heet van de naald van Libertarian-Central, dwz LewRockwell.com, de beschrijving van, in licht omfloerste termen, de moord op Detroit; ooit het ‘Parijs van de Americas’, nu de grootste slum van Amerika. Dat krijg als je je over geeft aan politiek korrekt denken.

  Binnen kort ook in uw theater!

 24. “Ron Paul fan, schijnt raciale verschillen als een natuurlijk gegeven te beschouwen.”

  Dat doet iedereen, jij ook. Jij beschouwt jouw mensen (de Joden) als superieur.

  Lees: http://www.amazon.com/Bell-Curve-Intelligence-Structure-Paperbacks/dp/0684824299

  Een heel erg kosher boek geschreven door Hernstein (jood) en Murray (jew loving gentile neocon).

  “Niettemin zit hij vol wrok als hij een voortrekkersrol ziet van de nakomelingen van Abraham, Isaak en Jacob.”

  Als Ajax en Feijenoord met elkaar strijden heeft het begrip ‘wrok’ dan enige betekenis in de context van die strijd? Natuurlij niet! Het gaat erom wie er wint.

  Jullie proberen de blanken definitief te vernielen met jullie ideologisch instrumentarium, met het raciaal communisme (‘multiculturalisme’) als nieuwste scam, bekrachtigd door die holocaust-mythe van jullie.

  Maar dankzij het internet gaat het Westen de strijd toch winnen. Hier de video die in het spoor van het speurwerk van Chris Bollyn de israelische daders van 911 met naam en toenaam noemt: http://www.911missinglinks.com/
  Zet je koffer maar vast klaar voor een overhaaste afreis richting Israel, Paraguay oid.

  “Niettemin zit hij vol wrok als hij een voortrekkersrol ziet van de nakomelingen van Abraham, Isaak en Jacob.
  Dat kan hij dan toch ook, als zijnde een natuurlijk gegeven, gewoon aanvaarden?”

  Waarom zou ik als telg uit een geslacht van maanlanders mij zo maar gewonnen geven aan een handjevol cerebraal opgevoerde Turken/Wolgabulgaren? Voor de zoveelste keer… ashkenazim zoals jij zijn helemaal geen nakomelingen van die 3 heerschappen maar khazars, een volkje uit de hedendaagse oekraine die in de 7/8-ste eeuw het jodendom als religie adopteerden.

  “Misschien moeite z’n eigen middelmatige positie als ‘blanke’ te aanvaarden als natuurlijk gegeven?”

  Duidelijker dan dit kun je het niet krijgen. Jetze/Beek identificeert zich helemaal niet met de blanken. Omdat hij er zelf geen is, hij is joods. Nu roep ik dit al vanaf het begin, maar misschien dat mijn tragere landgenoten het nu eindelijk ook eens gaan snappen.

  • Ga eens spitten op R1b1c.

   En laat zelf eens een DNA test doen op jouw y-chromosoom, zoals reeds eerder aangegeven, wacht derhalve vanaf nu met spanning af wat jouw “markers” zijn.

   Blabla menneke.

  • Ron Paul fan lijdt werkelijk aan wanen: z’n antwoord staat er bol van. Er is geen enkele reden om mijn koffer te pakken.

 25. Als Beek er is, dan is Jetze niet ver…

  “Ga eens spitten op R1b1c.”

  Ik denk dat jij degene bent die binnenkort in een werkkamp gaat spitten.

  Het is game over, pall… http://www.911missinglinks.com/

  Mooi he, dat internet!

  Wanneer gaan de amerikaanse bombardementen op Israel beginnen, denk je?

  Wat zeg je? Moet Ron Paul eerst president worden? Daar heb je wel een punt natuurlijk.

  Alles goed verder in ‘Friesland’?

Comments are closed.