Thijs Woltgens is niet meer en dat geeft deze zonnige mei dag toch wat extra glans. Ik zie ze namelijk graag heengaan de broodpolitici en dan het liefst zo jong mogelijk want dan kunnen ze minder schade aanrichten.

Thijs is jammer genoeg toch nog 64 geworden, wat mij betreft had hij ons heel veel eerder mogen verlaten, hoe eerder hoe beter zelfs, maar beter laat dan nooit want stel je voor dat hij (god behoede ons) nog 20 jaar had geleefd ! Ik voor mij ben blij met iedere overleden politicus, van welke leeftijd ook.

Ik heb mij ooit door een bevriende slager laten uitleggen dat er maar 1 soort Nederlands Standaard Slachtvarken bestaat zodat het niet uitmaakt of men het varkensvlees voor weinig bij de LIDL/ALDI haalt of voor heel veel bij de Keurslager, het is allemaal eender.

Net als dat standaard varken heb je ook de Standaard Nederlandse Regent die allemaal precies hetzelfde carrièrepad volgen. Allemaal doorgeleerde drs.-en in de een of andere vage pseudo leuterwetenschap waar geen droog brood in te verdienen valt zodat men op de staat is aangewezen om niet te verhongeren. Allemaal lid van een toegelaten politieke partij terwijl ze allemaal grossieren in niet-bestaande staatsbaantjes en gefantaseerde staatsbijbaantjes en zijn ze op hun vijftigste binnengelopen ten koste van de productieven onder ons. Niemand die ooit ook maar 1 cent buiten de staat om heeft verdiend en niet een heeft ook maar de minste toegevoegde waarde gehad voor wat dan ook. Het enige verschil is dat de ene Woltgens heet, de andere Balkenende en de derde Rouvoet maar voor de rest zijn ze onderling net zo uitwisselbaar als het Nederlands Standaard Slachtvarken.

Zie www.parlement.com/9291000/b…

Alleen jammer dat politici niet eetbaar zijn want dan hadden ze tenminste nog enig nut.

31 REACTIES

  1. [29] Ik begrijp het nut van shockeren wel, maar ik zie de toepassing van shockeren na het overlijden door een natuurlijke dood hier niet. Ik denk ook niet dat dit de bedoeling van de heer van Kiel, maar dat terzijde.
    Je vergelijkingen met 11/9 en de dood van Theo van Gogh vind ik vergezocht. En je wollige manier van schrijven geeft mij ook niet echt een idee van het punt dat u nou eigenlijk wil maken.

    Wat ook vreemd is, is dat je Wladi steunt in zijn shockerende opmerkingen, maar dat je iemand als Gerbert Leder in zijn humor niet kan volgen. Lesje zwart humor zou jou ook goed doen.

Comments are closed.