woensdag, 21 mei 2008
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Werkgroep

Ik dacht altijd dat wij door een verzameling van alleen maar gewone criminelen, idioten, grootheidswaanzinnigen en crimineelwaanzinnigen werden geregeerd maar nu blijkt dat er ook nog autistische mongooltjes tussen zitten.

Neem nou zo’n Hirsch Ballin, dat is duidelijk het mongooltje van de buren achter een overheidsloket want je moet toch echt een zeer zware genetische hersenafwijking hebben als je als minister met droge ogen de “interdepartementale werkgroep cartoonproblematiek” kunt bedenken.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Jorge schreef op : 1

  Ik ben het eens met de strekking van je verhaal. Maar een autistisch mongooltje?
  canceled dat mekaar niet uit? Net zoals bijvoorbeeld een transexuele lesbiene. Autisme en syndroom van Down lijken mij tegengesteld maar ik weet er niet genoeg vanaf. Zeker is dat zowat alle mongooltjes en autisten minder gevaarlijk zijn dan Hirsch Ballin.

 2. Hub schreef op : 2
  Hub Jongen

  Die interdepartementale werkgroep is toch niet zo dom van hem. Wie moet hem anders de cartoons uitleggen?
  Zo’n werkgroep kan daarvoor ook gemakkelijk adviseurs uit de EU inschakelen.

 3. Wladimir (auteur van dit artikel) schreef op : 3
  Wladimir van Kiel

  [2] de Kulturkammer is helemaal terug.

  Het fascisme is over ons.

 4. Arend schreef op : 4
  Arend

  [3] Christen-fascisme that is.

  Vrije Universiteit Alumni FTW!

 5. Evert schreef op : 5

  Onder redactie van Hirsch Ballin verschijnt er ook een nieuwe krant:
  de Völkischer Beobachter

 6. Anno Zijlstra schreef op : 6

  als het kunst is ( Sooreh Hera ) mag het wel ………..

 7. Evertj schreef op : 7

  Ene joseph Goebbels schijnt voorzitter van de werkgroep te worden

 8. Jager schreef op : 8
  Jager

  Wladimir, ik hoorde het vanmiddag ook op de radio. Ik dacht dat het een grap was. Smakeloos maar toch een grap. En nu blijkt het helemaal geen grap te zijn. Het is echt. Het is echt. Het is echt te waanzinnig voor woorden… En heb je toevallig ook die meneer gehoord die het steeds over zuur en zoet heeft. Die leeft op een andere planeet. Die is er van overtuigd dat "ze" op de goede weg zijn. En dan was er ook nog iemand die beweerde dat hij minister van financien was. Had een verhaaltje dat weer een beetje tegenstrijdig was aan het verhaaltje van de zuur/zoet meneer. Ik heb eens iemand gekend die dacht dat hij over water kon lopen. Die zat in een inrichting voor geestelijk wat beschadigde mensen. Zouden die twee er stiekun tussen uitgeknepen zijn?
  Eigenlijk is het vermakelijk ware het niet dat het zo vreselijk schadelijk is voor dit land.

 9. Dikke Leo schreef op : 9

  Wel een leuke baan, de hele dag strips lezen op kosten van een ander. Kan je er je ook nog in promoveren, hoofdcartoonist ofzo, en als je het goed snapt maar je door naar de afdeling van Guust Flater…

 10. Eric schreef op : 10

  Het hele kabinet bestaat uit complete malloten; die gek Balkenende gezien met z’n vertrokken smoelwerk, brilletje scheef, en z’n "niet zeuren VOC mentaliteit"?
  Volkómen gestoord toch? Dat moet nou een "minister president" voorstellen.
  De eikel heeft geen flauw benul waar hij en z’n rariteitenkabinet mee bezig zijn. Je kan beter aangeven wie er énigzins normaal zijn, dan ben je tenminste gauw klaar.

 11. SpyNose schreef op : 11
  Spy-Nose

  Hopelijk durft er toch nog iemand in de voetsporen van Theo van Gogh te treden. Die zou zich na Nekschots arrestatie ongetwijfeld onmiddellijk met zijn megafoon naar de Hofvijver hebben begeven en zodanig om moord en brand geschreeuwd hebben, dat ze er in Straatsburg nog wekenlang wakker van zouden liggen.

 12. Andre N.I. schreef op : 12
  Andre

  Je kunt je afvragen, of een land waar 7 op de 10 mensen zijn DNA wil afstaan, het wel waard is om gered te worden door Theo van Gogh’s.

  www.rtl.nl(/actueel/rtlnieuws/binnenland/articleview/)/components/actueel/rtlnieuws/2008/05_mei/21/binnenland/0521_1815_enquete_dna.xml

 13. SPY schreef op : 13

  [5] Nee, de Christlicher Beobachter

 14. Fred schreef op : 14

  Nou Wladi, verstop je Suske en Wiske albums maar (www.vrijspreker.nl…).

  Die werkgroep is er niet om zich over cartoons te buigen, maar een noodzaak omdat ook de meeste academici na vier woorden al moe worden. Alle nieuwe wetten zullen alleen nog maar in stripvorm worden uitgebracht.