4 REACTIES

 1. Waarom wordt er hiervan nooit beeldmateriaal vertoond op de publieke omroepen ?

  Ohja, we mogen dit allemaal niet zien

  • Je ziet sowieso nooit beelden uit het Europees Parlement, van de Europese Commissie of van wat dan ook. Het wordt allemaal lekker troebel gehouden, want hoe meer je er over te weten komt, hoe duidelijker het wordt wat voor bureaucratisch monster de EU is. Als je gaat kijken naar de organisatiestructuur van de EU schrik je je te pletter. Zo ongelooflijk veel onderdelen. En het ene nog ondemocratischer dan het andere.

   • “hoe meer je er over te weten komt, hoe duidelijker het wordt wat voor bureaucratisch monster de EU is.”

    Heel goed gezien. Daarom is ook het beleid van Balkenende en trawanten om STILTE te eisen. Niet over praten. Ondertussen doorgaan met ratificeren tegen alle fatsoen in, en als het verraad van Lissabon eenmaal aangenomen is, is het weer 10 X zo moeilijk om er onder uit te komen.

 2. Schokkend.

  Als het verdrag van Lissabon er eenmaal door is…. dan is het schaakmat.

Comments are closed.