9 REACTIES

 1. Heel soms ben je toch wel weer een beetje trots om nederlander te zijn 🙂

 2. Inge de Bruijn die aan lager wal is geraakt?…….Of is het heel NL dat aan lager wal is geraakt?

 3. Welk buitenland specifiek, Hub?
  Dit is weer zo collectivistisch…
  Ik vind ‘m wel leuk, overigens.
  Vooral die pleister: aandacht voor detail…

  • Ze kan een shot hebben genomen, maar een junk zal nimmer zo mooi een pleister plakken…Misschien is ze wel gechipt….of heeft ze verplicht DNA afgestaan….of is ze onderzocht op één of ander nieuwe enge ziekte die de wereld teistert….

 4. ik ben in Thailand woonachtig ga naar 5 weken weer naar Thailand terug, hoe zie ik NL Anno nu?
  eh…..is het goed dat ik daar later op terug kom als ik weer wat meer tijd heb, eerste indruk, te duur , maar dat wisten we allemaal al.

 5. Prentje komt van AD.nl, niets buitenlands aan. Stuurde hem door omdat ik eigenlijk dacht nog een hoofddoekje te missen aan het geheel.(Sorry, kom net terug van 2 weken NL. en heb weer cultuur shock)
  Hij is wel erg leuk.

  • De kop van dit artikel zou moeten eindigen in een “?”. Maar we weten het antwoord toch al wel, denk ik.

 6. Zo, Holland gaat voetballen….ga ik lekker even een paar familieleden en vrienden bellen die voetbalgek zijn en heel drammerig en lang vragen hoe het met ze gaat en of ze misschien nu of later ergens hulp bij nodig zijn…en als ze de verbinding verbreken of kort af zijn dan ben ik mooi van een hoop toekomstige verplichtingen verlost….biedt maar één keer iets aan! Voetbal heeft natuurlijk ook zijn voordelen…. 🙂

Comments are closed.