Voor steeds meer mensen wordt het duidelijk dat achter de Zedenpredikende bestuurders van dit land een criminele organisatie zit met dictatoriale plannen voor de burger.

Het was en is voor velen van ons even slikken om je te realiseren dat uitgerekend de bestuurders van dit land met hun wekelijkse kerkbezoek en pleidooien over normen en waarden, de grootste schurken op deze planeet zijn.
  
In zeker zin waren we naïef. We wilden graag geloven dat de overheid de basis en het symbool vormde van integriteit in Nederland. We waren naïef toen we ons lieten inspireren door de zalvende woorden van de koningin en de premier. We waren naïef toen we ons geïnformeerd voelden door de vertrouwde nieuwslezer van de NOS.
En nog steeds zijn we naïef. We denken namelijk dat nu de misdaden van de bestuurders steeds duidelijker worden, zij toch een keer vol berouw de handdoek in de ring gooien. We denken dat wanneer het internet overspoeld blijft worden met bewijzen dat 911 een ‘inside job’ was, dat de oorlog in Irak illegaal is en onze bijdrage daaraan getuigt van medeplichtigheid aan oorlogsmisdaden, de politiek een keer schoon schip gaat maken.

Wat je echter ziet, is het tegenovergestelde. Onze bestuurders doen er blijkbaar steeds minder moeite voor om de onrechtvaardigheid van hun handelen te verbergen. Het wordt steeds grover. Onze bestuurders hebben lang gebruik gemaakt van onze goedgelovigheid in hun ‘democratie en normen en waarden’ maar laten deze keihard vallen als deze niet meer werken. Het doel heiligt de middelen. Dan maar niet democratisch. Dan maar gewoon keihard liegen en niet doen wat je hebt beloofd.

Het wordt steeds grover. Kijk naar Balkenende en Bos. Kijk naar wat ze doen. Ze lappen alle regels van democratie en fatsoen aan hun laars. Ze verliezen liever hun geloofwaardigheid dan hun duistere idealen.
Deze mensen hebben een ander doel dan wij. Nu misleiding en bedrog steeds minder goed werken, wordt hun werkelijke aard en doel steeds meer zichtbaar. Wanneer wij niet vrijwillig kiezen voor een dictatoriaal Europa, wordt het gewoon opgedrongen. Nu de Ieren “nee” hebben gezegd, stellen Brown, Sarkozy en Balkenende openlijk vast dat hun plannen hoe dan ook moeten doorgaan. Als schijndemocratie niet meer werkt, gaan we gewoon hakken. Dan maar de botte bijl.

The leopard can’t and doesn’t change its spots, zeggen de Engelsen. Wees niet naïef door te denken dat het Ierse “nee” onze bestuurders op andere gedachten zal brengen. Denk niet dat met deze slag de oorlog is gewonnen. Het is eerder een uitnodiging om hardere maatregelen te treffen. De pseudo-menselijke maskers vallen af. De geschubde drakenkop valt bloot. Hou je vast.

Ingezonden door Sen Huwa

6 REACTIES

 1. Soms hoort een beetje liegen en draaien bij het spel en alles te weten maakt niet gelukkig, maar hier gaat het wel alle perken te buiten….Maar goed, alles wendt… zelfs de leugens van een gereformeerde Balkenende vent. Liegen, daar straft men toch tegenwoordig hopelijk niet de opgroeiende kinderen nog voor…het zal me een mooi zootje worden zeg! Kinderen leren dat ze niet mogen liegen en dat ze sociaal moeten zijn, maar later even fijn de naweeën er van ondervinden!? Nee, hoor kiddy’s…cry an lie!

  Liegen en bedriegen is het kabinet op het lijf geschreven…maar ja, wat moet, dat moet..of zal het ze in de genen zitten?

 2. Nog even voor het opgemerkt wordt…De strekking van het verhaal is mij duidelijk…en de botte bijl, die gaan we zeker nog voelen. Alleen Den Haag moet oppassen zelf geen botte bijl in zijn nek te krijgen.

 3. Met woorden en argumenten gaan we deze onheilstijding niet keren…
  Nu vechten of voor eeuwig slaaf….

  • Met de allerstrengste wetten qua wapenbezit op de hele wereld (daarin hadden ze dus wel een vooruitziende blik!!) wordt dat een beetje moeilijk.
   Ach, die mooie tijden zoals bij de Franse revolutie, denk je eens in, met die arrogante en ijdele rotkoppen van balkenende,bos, donner, vogelaar enz. op stokken door de straten paraderen. Nog een milde straf voor het volledig verzieken van een land en het terroriseren van haar bewoners!!

 4. Hmmm.
  Ik meen te hebben ontdekt, wie de criminele organisatie is, die achter onze politiek zit. Ik plaatste dit al op veel commentaren, ik zal wat toelichting geven;

  De Tweede Wereld Oorlog.
  Adolf Hitler was Rooms Katholiek, werd geridderd in Spanje, omdat ie samen met Marokko hielp om een opstand tegen de Rooms Katholieke Dictatuur in Spanje neer te slaan in 1936~1939. Generaal Franco, een Rooms Katholiek dictator, bleef aan de macht in Spanje tot aan 1972. Heinrich Himmler had de SS opgezet naar model der Jezuïeten Orde. Eva Braun, de minnares van Adolf Hitler, was opgevoed in een Belgisch nonnenklooster. Het Neurenberg schijnproces was nog niet voorbij, de Duitse geheime dienst, Die Abwehr, werd via het Vatikaan naar de USA gestuurd, waar deze de OSS begonnen, wat later de CIA werd.. Alle oorlogen die de USA hield sedert de Tweede Wereld Oorlog, waren voor de Paus. Vietnam voor de Rooms Katholieke President Ngo Dinh Diem.

  Over de 80-jarige oorlog.
  De Beeldenstorm 1566 was niet gericht tegen Spanje, maar tegen de Rooms Katholieke Kerk. Dus de Rooms Katholiek Kerk stuurde Hertog Alva. Er bestaat geen Spaanse Inquisitie, er bestaat slechts de Heilige Inquisitie van de Rooms Katholieke kerk. Al tijdens de 80-jarige oorlog, was er Contra Reformatie, welke vooral ook predikanten stuurde, om de nederlandse gemeenten te infiltreren. De huidige kerken van het PKN, zoals Hervormd en Gereformeerd, werden al geïnfiltreerd tijdens de 80-jarige oorlog, met name tijdens het 12-jarig bestand viel dit op.

  Ik hoop dat de lezer een beetje begrijpt wat ik bedoel. Het katholicisme is een militaire organisatie, heeft niets met enige spirituele inhoud van doen. Integendeel, kardinalen zijn vaak pedofiel, maffia bonzen, de Prinsen van elk land. Hun werkzaamheid is vooral in het onderwijs, waar behalve deze leugens over de geschiedenis worden geleerd, ook de werkelijke geschiedenis gecensureerd wordt. Katholieken zijn geen christen, maar jagen op christenen en de Bijbel. In de 16de eeuw werden bijbels verbrand, en lieden die een Bijbel hadden, gearresteerd door de Rooms Katholiek Gestapo, Hermandad.

  De Tweede Wereld Oorlog was dus een Heilige Inquisitie op Joden en Protestanten in Pruisen door de Sovjet Unie. Ook Josef Stalin had Rooms Katholieke ouders. Grappig is wel, dat Josef Stalin en Mao tse Tung meer inlanders uitgemoord hadden als Adolf Hitler, maar de scholen zwijgen daar over. Vooral over de inhoud van China.

  Het gaat opvallen, als je biografieën gaat lezen van politici in Nederland.
  Zoals: Hans van Mierlo richtte D66 op, maar is 100% Rooms Katholiek.
  Jan Marrijnissen richtte de SP op, maar is 100% Rooms Katholiek.
  Paul Rosenmuller, die gedurende lange tijd lijsttrekker was van Groenlinks, is 100% Rooms Katholiek, lid van de familie van Vroom en Dreesman.
  http://www.janmarijnissen.nl/2006/10/25/met-rosenmoller-in-assisi/

  Deze Rooms Katholieke macht in de politiek, is vooral door infiltratie.
  Deze organisatie, het instituut van het Papisme, schrikt niet terug voor genocide en het voorbereiden daar van over lange periodes in de geschiedenis. Het is evident, dat de huidige genocide in Nederland wordt voorbereid samen met andere landen in de EU, door de import van Islam. Jezuïeten websites gaan vooral over vluchtelingenwerk. Dat wordt dus een Burger Oorlog in de EU, waarbij de Rooms Katholiek Kerk samen met de Islam, deze Eurocratische Fascistische Rooms Katholiek dictatuur tracht te verwezelijken. Het woord Fascisme komt van Benito Mussolini, die in 1929 het huidige grondgebied van het Vatikaan aan de Paus schonk en van het Katholicisme de staatsreligie van Italië maakte. De wraak voor Garibaldi. Er is dus geen onderscheid tussen Katholicisme en Fascisme.

  Ik ken helaas slechts engelstalige websites met informatie over de Contrareformatie. Nederland is geheel zonder informatie over de zaken die werkelijk op politiek en informatie niveau worden gespeelt. De enige literatuur hier over die ik vond, is van auteurs in Nederland in de 17de en 18de eeuw. Nederland vandaag is 100% Rooms Katholiek, wat ook duidelijk zichtbaar is aan de bij wet verplichtte zondag en Sinterklaas. Het Sinterklaasfeest was verboden door de Reformers in de 17de eeuw. Logisch, want het is Propaganda.

Comments are closed.