Zij blijven publiceren dat het verdrag van Lissabon in Nederland al is goedgekeurd.
Dat is onjuist maar kan goed dienen om mensen in slaap te houden.
Zie hieronder één van hen berichten.
Waarin overigens ook een klein beetje hoop uit Ierland is opgenomen.

NOS   13 Juni 2008
Nee-stemmers op winst in Ierland

Bij het referendum over het nieuwe EU-verdrag in Ierland lijken de nee- stemmers aan de winnende hand. Dat zeggen waarnemers die meekijken bij het tellen van de stemmen in de hoofdstad Dublin en omgeving. In dit deel van Ierland woont een kwart van de kiezers.

Mochten de Ieren inderdaad nee zeggen, dan lijkt het verdrag van de baan. Alle grote politieke partijen in Ierland hadden opgeroepen om vóór te stemmen, maar de laatste tijd is ook een actieve nee-campagne gevoerd.

In achttien landen, waaronder Nederland, is het verdrag al door het parlement goedgekeurd

1 REACTIE

 1. ?? Klopt toch, “In achttien landen, waaronder Nederland, is het verdrag al door het parlement goedgekeurd”

  Ok, er is niets aan het volk gevraagd maar de volks vertegenwoordiging, heeft ingestemd…. Dus ook NL heeft ingestemd, jammer jongens….. tegen de wil van het volk weliswaar… maar kom op.. alsof dat nieuw is…. Er gebeurd alleen niets aan… Burp

  Liegen mag toch als minister…. “Het is toch een leugen voor eigen best wil tegen de gewone burger”

  Maar goed, je moet het dus wat hogerop zoeken… en de propaganda toeter (NOS) maar links laten liggen..

  Eerlijk is Eerlijk.. je kan niet verwachten van de NOS dat ze de wil van de ministers aan hun laars lappen… ze moeten wel, al zullen ze dat zelf niet zo zien…. (staats nieuws…aka propaganda! )

  Ergens zouden de burgers dit eens moeten inzien dat je ook je eigen staat niet kan vertrouwen… Hadden de Duitsers dat gedaan in W2.. had het allemaal wel anders verlopen..

  Het heden, kweekt alleen maar utopische denkers… En dus, is de staat altijd Ok.. Vraag de gemiddelde afgaan chinees(stiekem) maar wat die over zijn staat denkt…

Comments are closed.