Als ze bvb daarom vragen?
Net als uitlevering aan Polen van Robert Hörchner *)?

En wetende dat Wilders ook in Nederland veel vijanden heeft, kunnen die vijanden dan die vraag “creëren”? 

Je leest en ziet wel allerlei verhalen voor als Geert naar bvb Antwerpen gaat, maar niet over als hij naar Maastricht gaat.
  

In ieder geval is door officiële NL-media gepubliceerd dat: “….. het Jordaanse Openbaar Ministerie al op 10 juni heeft besloten Wilders te vervolgen voor het aanzetten tot haat in zijn film Fitna.  “

‘De openbare aanklager heeft de aanklacht op 10 juni geregistreerd, wat wil zeggen dat de zaak voor de rechter zal komen’, aldus het document. Sinds die tijd kan Jordanië via Interpol elk land dat Wilders bezoekt om zijn aanhouding vragen zodat hij voor de rechter kan worden gebracht.” Dus ook in Nederland?En: “Volgens de Volkskrant zijn minister Maxime Verhagen (Buitenlandse Zaken, CDA) en terrorismecoördinator Tjibbe Joustra bezig met de zaak. Het ministerie meldt dat Verhagen de zaak zeer nauwkeurig volgt ‘omdat dit implicaties kan hebben voor de vrijheid van meningsuiting in Nederland’.
Ze zijn “bezig met de zaak”. Ze zeggen niet dat ze ongezien instaan voor de veiligheid van deze NL-staatsburger.!
 

Zou jij je veilig voelen met dergelijke slappe toezeggingen?

———————————————————-
*) Zie: https://www.vrijspreker.nl/wp/2007/10/help-robert-horchner-slachtoffer-van-het-perfide-eu-systeem/#more-50423  

9 REACTIES

 1. Nederland zou onmiddellijk de Jordaanse ambassadeur (ik neem aan dat we die hebben) op het matje moeten roepen en ondubbelzinnig duidelijk maken dat we hier vrijheid van meningsuiting hebben en dat het bespottelijk is als mensen claimen beledigd te zijn door confrontatie met de eigen wandaden.
  Onmiddellijke stopzetting van de procedure eisen op straffe van verbreken van de politieke en economische betrekkingen (er gaat vast een bak subsidie heen).

  Dit zal niet gebeuren. Ze hebben zich met hun demonisatie van Wilders zodanig in een hoek geverfd dat ze nu niet voor onze verworvenheden kunnen opkomen (even aangenomen dat ze dat zouden willen, en daar heb ik sterk min twijfels over). Dat zou er namelijk te veel op lijken dat men Wilders steunt, of minimaal verdedigt, en dat moet koste wat kost vermeden worden.

  Kijk ook naar de jongste actie van René Danen, die weliswaar geen benul heeft wat het woord racisme betekent maar zich daardoor niet laat weerhouden om terreur jegens het vrije woord in het algemeen en Wilders in het bijzonder te bedrijven…

 2. Het NL bestuur bestaat uit verraders (EU grondwet bijvoorbeeld). Ik twijfel er niet aan dat ze in de achterkamertjes een plan uitbroeden om van deze lastpak af te komen. Uiteraard via een 3e partij (land) dat ‘onbaatzuchtig’ meewerkt.

  Dat dit geen grappen zijn blijkt uit de geschiedenis van die Iraanse mensenrechtenactivist met NL paspoort die bij een bezoek aan een ander land in het midden oosten werd opgepakt en nu in een dodencel zit in Iran ergens.

  En kijk hoe ze Ayaan Hirsi Ali proberen aan te pakken. Lekker de staatsbeveiligers afschaffen en hopen dat een fanatiekeling ergens het vuile werk af maakt. Dan kunnen Hirsch Ballin en zijn zwartkousen met schone handen voor in de kerk zitten.

  -Edit: Ze kunnen natuurlijk Wilders een diplomatiek paspoort geven, maar dan wekt men de indruk aan de kant van Wilders te staan. Dat vinden de moslims die op hen stemmen vast niet leuk.

 3. Wilders zit regelmatig op de Israelische ambassade.
  Die hoeft zich geen enkele zorgen te maken, want hij wordt door de joden beschermd.

  @vandinges
  Hirsi Ali is lid van de Muslim Brotherhood… allemaal onderdeel van het grote spel….
  These – antithese: synthese.

 4. En dan te bedenken dat de politiek het lef heeft om Wilders voor van alles uit te maken…Hoe hebben ze Pim Fortuyn wel niet onderuit geschopt en is hij door iedereen in de politiek zwart gemaakt, dat hij daarna is vermoord vonden ze misschien toch niet zo heel belangrijk. Nu doen ze hetzelfde met Geert Wilders! Wat als deze vermoord wordt? Gaan we dan weer een potje zitten janken en daarna op zoek naar een volgend slachtoffer?

  Het zijn en blijven een stel ongelikte beren in de politiek, uiteindelijk is de film van Wilders ook nog eens een compilatie van films die reeds lange tijd op het internet circuleren…En daar moet hij voor uitgeleverd worden.? Dan moet men ook nog de makers zoeken van deze films….maar ja, moeilijk hè….dan pakken we Wilders…ieder nadeel hep z’n voordeel!

 5. Wilders heeft hier onder het recht van vrije meningsuiting (voor zover daar nog sprake van is in Nederland) een film gemaakt. Deze film is binnen de grenzen van de Nederlandse wet. Als vervolgens mensen in Jordanie die film bekijken en het schokkend vinden, dan stel ik voor dat ze de DVD uit de speler te halen of gewoon niet meer de website van Fitna bezoeken.

  Maxime Verhagen is een behoorlijk slappe zak die zijn verstand moet gebruiken. Door zijn uitspraken zaait hij alleen maar meer onbegrip, en kolen op het vuur waardoor wederom het beeld wordt geschept dat de overheid het niet zo nauw neemt met de vrijheid van meningsuiting.

  En dan de uitspraak: “Hij volgt de situatie zeer nauwkeurig” Wat is dat voor bullshit? Maxime moet deze onzin niet langer uitrekken/melken. Het zou hem sieren als hij gewoon zou zeggen. Nederland levert Dhr Wilders niet uit aan Jordanie, en zal er tevens voor zorgen dat geen enkel ander Europees land Dhr. Wilders uitlevert.

  Als in Jordanie websites worden verboden, gaan we hier dan elke nederlander met een domeinnaam verschepen naar die idioten? Zullen we tevens alle homo’s doorsturen? Ook alle vrouwen die Autorijden maar in een arrestantenbus schuiven en naar Saudi Arabie? Nee dus. zo werkt het niet.

  En een Minister zou dit soort simpele zaken moeten weten. Maar dat is te veel verwacht gok ik.

  • Die homo’s gaan vrijwillig hoor, er valt in de islamitische wereld veel te halen voor ze…de islamieten knijpen graag de kat in het duister.

 6. Afshin Ellian maakt het punt nog wat duidelijker:

  “Volgens de Volkskrant beschuldigt de groepering Wilders onder meer van racisme, het aanzetten tot haat en belediging van de islam en moslims. Het aanzetten tot haat is toch in Jordanië niet strafbaar? Want de kranten van Jordanië barsten van antisemitische cartoons en teksten. En een paar jaar geleden werd daar ook een antisemitische televisieserie uitgezonden over de protocollen van Sion.

  We hebben toen terecht niet geprobeerd de Jordaanse parlementariërs met antisemitische opvattingen te vervolgen.

  Het beledigen van de islam is misschien in Jordanië strafbaar maar niet in Nederland. De Jordaanse rechter wil zichzelf een universele jurisdictie toekennen. Dit kan in enkele gevallen worden toegepast waar het om oorlogsmisdrijven of internationale misdrijven gaat zoals misdaden tegen de menselijkheid.”

  Het gehele artikel: http://www.elsevier.nl/opinie/weblog/asp/artnr/211975/weblogid/77/index.html

 7. Klacht tegen Wilders door Jordaanse fundamentalisten ,wegens belediging islam…..
  Aanslag op de vrije meningsuiting en Verontwaardiging alom ….
  Turkse justitie vervolgt diegenen die de Armeense ” genocide ” aanklagen
  Verontwaardiging alom

  Siegfried Verbeke veroordeeld in Duitsland , Oostenrijk , Nederland en recent ook in België, voor het verspreiden van negationistische PRIETPRAAT (wie geloofd die man ?)
  Verontwaardiging ? ……niets gehoord

  De Belgische “justitie” zou generaal Frank zelfs Bush sr en Sharon aanklagen wegens oorlogsmisdaden in Irak respect. Sabra en Chatilla
  Het was echter rap afgelopen toen Rumsfeld dreigde de Nato te verhuizen

 8. Wilders is gewoon een politieker en die mogen dood, als een ander dat klusje wil klaren, prima. Ik vind dat Jordanie om uitlevering moet vragen van alle 150 2e hands units. Omdat de hele bende getolereerd wordt door het koningshuis en zij toch dikke mik zijn met de Jordanezen moeten die ook uitgeleverd worden om daar maar gezellig te gaan staatsbanketten.

  Ergo; ik wil alleen mijn centen terug c.q. minder betalen aan het vullis.
  Wat ze verder uitvreten of elkaar opvreten, ze gaan hun gang maar.

Comments are closed.