Nadat eerder Gregorius Nekschot in Gestapo-stijl van zijn bed werd gelicht en vorige week HoeiBoei een sommatie om op het politiebureau te verschijnen mocht ontvangen is het nu de beurt aan GeenStijl. Wie volgt?

Ook GeenStijl heeft geen nadere omschrijving ontvangen omtrent hetgene waarover men wil spreken, anders dan:

Brigadier Derveld: “het gaat om een aantal uitspraken op GeenStijl. Wij willen ondermeer weten wie de auteurs van die artikelen zijn. Meer kan ik er telefonisch niet over zeggen. Dat hoort u op 7 juli.”

Daarvoor moest men wel even bellen, want op de ONTBIEDING ontbrak elke indicatie.

Hoewel men ‘verzocht’ werd om op 7 juli te verschijnen heeft GeenStijl de afspraak maar naar vanmiddag verplaatst. Even afwachten wat daar uit komt. Bij HoeiBoei zijn nog geen nieuwe ontwikkelingen geplaatst.

Waar is deze regering in ’s hemelsnaam mee bezig?

Link

45 REACTIES

 1. ik beheer sinds 2002 een eigen forum, stel dat iemand iets schrijft waar de staat moeite me heeft,dan………………… hebben ze pech gehad , jammer dan !-:)

 2. Ze moeten ergens beginnen om iedereen die een tegen geluid laat horen de mond te snoeren.
  Nog even en er wordt een aparte club bij justitie opgericht om i-net af te struinen naar mensen die een tegen geluid durven te geven op het falen van onze overheid en het verkwanselen van ons land en onze vrijheid (voor wat er nog van over is).

  Er zijn trouwens al landen waar ze dat soort gastapo diensten hebben, kijk maar naar China…

  Verder vind ik het ook erg opvallend dat in eens Verdonk en Wilders binnen een week negatief in het nieuws komen.

  Ik kom misschien een beetje para over maar liever te veel para dan je oren en ogen sluiten.

  • Niks para, het lijkt wel of de gereformeerden en de rooieratten een offensief in hebben gezet. Balk is natuurlijk ergens op zijn Judas tenen getrapt of kreeg opdracht vanuit Brussel alle mogelijke gevaren de kop in te drukken. Deze acties komen niet zomaar uit de lucht vallen en worden zeer zeker gestuurd van hoger hand.

   • Dat ben ik met je eens, het is alleen zo ontzettend frustrerend.

    Het volgende stukje kam ik tegen en vond ik wel toepasselijk om het gevoel weer te geven wat ik hier bij heb.

    All the traps are set to confine
    All who get in the way of the divine
    In sight and in mind of the hypocrite
    A slave to the curse forever confined

    Maar ik heb hoop en hoop doet leven.

  • Ik denk dat het gevaar van een site afgemeten wordt aan het aantal bezoekers, mocht de Vrijspreker echt groeien dan zal ook de Vrijspreker een ‘gevaar’ zijn voor de gevestigde orde….tenminste, dat lopen de gekken zichzelf wijs te maken in Den Haag.

   Volgens mij werken dit soort acties van justitie en de regering uiteindelijk alleen maar averechts.

  • Het lijkt inderdaad alleen nog een kwestie van tijd, Hub. De bende van Balkenende heeft kennelijk de smaak te pakken.

  • die advocaat zal adviseren de Vrijspreker vanuit Malawi of Rusland te beheren
   dat is bedrijfs zekerder

 3. De intimidatiecampagne van de regering Balkenende tegen het Nederlandse volk schijnt nu op volle toeren te draaien.

 4. Hub, je moet vandaag of morgen vast komen, je zegt niets , alleen je naam en neem je paspoort mee, ze beginnen tegen je te praten,je blijft zwijgen.
  (ze gaan je treiteren,uitlokken,bang maken etc…)
  Na een zekere tijd laten ze je vrij, omdat dat jij niets verkeerd deed.
  Je weigert iedere medewerking, dat wordt procederen voor de staat, het enige wat je voor de rechter verklaart is dat je Hub heet en dat het vandaag mooi weer is.
  Je staat zo weer vrij buiten, ze hebben niets als jij niets zegt.
  (ik heb net even gebeld met iemand die er verstand van heeft), Nekschot tekende nog wat, maar forum beheerders tekenen niets ,ze zijn wel verantwoordelijk voor wat ze zelf schrijven,maar ja iedereen kan zich Hub noemen,hoe bewijzen ze dat jij het bent dan ?
  Agent Bromsnor : IP nummer !
  Hoezo, wie weet heeft er iemand ingebroken in je PC en onder de naam Hub gepost ,alweer niets dus.
  Lachen dus !-:)

  • In zo’n casus is zwijgen = goud !

   Zelfs de Nomads, een sectie van de Hells Angels, die drie lijken in Oirsbeek hadden te verantwoorden, moesten wegens gebrek aan bewijs op 15 juni 2007 door het Gerechtshof te Amsterdam worden vrijgesproken van het (mede)plegen van een of meer levensberovingen.
   Alle getuigen hadden gezwegen als het graf.

   http://zoeken.rechtspraak.nl/default.aspx
   LJN: BA7689

   • Ja zoiets hebben ze in België ook geprobeerd. Alleen is België geen rechtsstaat en ze vlogen alledrie de bak in.

 5. Ja, Vrijspreker, op hoeveel unieke bezoekers kunnen jullie eigenlijk per maand rekenen?

 6. In a time of universal deceit, telling the truth is a revolutionary act.

  George Orwell

 7. Dat is toch een prima zaak? Hub gaat lekker een bakkie koffie drinken bij oom agent, houd zijn mond gewoon dicht. Daarna wat tamtam maken in de media en de Vrijspreker krjgt duizenden nieuwe bezoekers. Is ‘free publicity’ zoals dat heet in paarsebroekentaal.

  Deze regering heeft zich zo gehaat gemaakt (behalve bij wat ex-illegalen) dat ze nu blijkbaar iets denken in de trant van “Als wij toch naar de klote gaan, dan gaan wij niet alleen…”

  • Je zou bijna hopen dat Hub ook uitgenodigd wordt.
   Met al die voordelen!!

   Goed gezien dat het gewenst/nodig is dat de Vrijspreker meer bezoekers krijgt.
   We houden een feest als we de 10.000 gemiddeld per dag bereiken!

   Ideeen? Wil je er eens over praten?
   Mail me dan op hub@vrijspreker.nl

   • Ik denk na over je voorstel…
    Geenstijl lijkt een storm in een glas water. Een ideetje uit de losse pols; ken je een paar ambtenaren? Laat ze gaan klagen bij het MDI (Meldpunt Discriminazi Internet) over tendentieuze stukjes van bijvoorbeeld Wladimir; met een beetje geluk zit je (als hoofdredacteur) op het bureau en dan moet je kijken of de dode-boom media er een stukkie over plaatsen, zo iets?
    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2008/06/geenstijl_versus_justitie_een.html

   • Schrijf een artikel waarin je voorspelt dat je moet komen.
    Zo win je altijd. Moet je niet komen, dan is het natuurlijk omdat ze schrik hebben cq je ongelijk willen geven: kijk eens hoe bang/laf ze nu zijn.
    Moet je wel komen, dan kan je zeggen: zie je wel! De schoften, we hadden het voorspeld.

 8. Het hele gedoe rond Nekschot, HoeiBoei en Geenstijl doet me denken aan 1975 toen mijn vader mensen hielp uit de DDR. Deze mensen waren op een camping gestrand in NL en hadden pech met hun auto, mijn vader was bereid te helpen en de auto gratis voor ze te repareren, maar het repareren van de auto duurde langer dan verwacht en mijn moeder nodigde daarop deze mensen uit voor een maaltijd, toen de mensen uitgegeten waren en mijn vader kwam vertellen dat de auto klaar was dronken we gezamelijk een kop koffie met ze. Mijn vader begon, tijdens het koffie drinken, over de politieke situatie in de DDR en vertelde wat hij er van vond. Deze mensen sloegen onmiddellijk dicht en durfden/wilden over dit onderwerp geen woord wisselen. Het was duidelijk dat deze mensen uit een land kwamen waar het praten over politiek een gevoelig of verboden onderwerp was. Ook toen mijn vader door bleef praten over vrijheid en vrij kunnen reizen, sloegen deze mensen alleen maar meer dicht.

  Deze (DDR) mensen ben ik nooit vergeten, de angst om vrijuit te spreken is mij altijd bijgebleven,….ik was blij en prijsde me gelukkig dat we in NL vrijuit konden denken, praten, reizen zoals men wilde.

  Maar goed, de tijden zijn dus duidelijk aan het veranderen, ik vrees dat als de NL overheid door gaat met het ‘sturen’ van de zaken zoals ze dat nu doet en zoals ze het voor ogen heeft, het binnenkort over en uit is met een hoop van onze vrijheden en zullen we uiteindelijk dezelfde beperkingen en ellende kennen als de burgers van de voormalige DDR. Deutsche Democratische Republiek.

  Met de komst van een verenigd Europa gaan we, dankzij de politiek, eerder terug dan vooruit in de tijd en zullen we uiteindelijk de onderdrukten en de slaven worden van de European Democratic Union!
  En dat met dank aan onze regering die ons met list en bedrog ‘verkocht’ hebben….Opdat we ze nooit zullen vergeten!

  • De verklikkerlijnen, volgsystemen en video-observaties breiden zich uit.
   Al dat geklik en gevolg wordt uiteraard ergens opgeslagen, voor het geval dat..
   Kunnen wij later ook onze dossiers gaan inzien, en met verbazing constateren wat er allemaal over ons is vastgelegd. Als het zover komt.
   Nederland lijkt op een proeftuin voor het gereguleerd en gecontroleerd socialisme.
   Ooit vernam ik dat o.a. Nederland tot zo’n proeftuin was verklaard door de roden.
   De aanwijzingen hiervoor stapelen zich op.

  • btw… waren de mensen die uit de ddr mochten geen goede partijgenoten?

   • Achteraf vraag ik me wel af hoe het kon dat deze mensen een vakantie mochten doorbrengen in NL…..Spionnen?? 😉

   • Zo zijn er tienduizenden, zo niet honderduizenden of miljoenen W.-Europeanen ingestonken. Trouwens, reken maar, dat een groot deel van de beter gesitueerden in voormalige Oostblok-landen afkomstig zijn uit partijkringen, zwaar gesubsidieerd door de EU/EG.

    Ik herinner me nog, hoe de rooien, de vakbonden en de bevindelijken in 1981 gezamenlijk een nationale collecte organiseerden om de Polen van voedsel, kleding en medicijnen te voorzien, daarmee niet alleen locale acties het gras voor de voeten wegmaaiend, maar tegelijk het Poolse Rooie Kruis steunend, dat door het communistische leger werd gecontroleerd.

    De Poolse R.K. Kerk had het nakijken, daar zorgden de socialisten en het Nederlandse Rooie Kruis wel voor.

    Enfin, de Polen beginnen er nu ook aardig bovenop te komen, veel beter dan veel W.-Europeanen denken.

  • @ IIS
   DDR staat in de toekomst voor Dutch Democratic Republic. (flauwe woordgrap, maar wellicht binnenkort realiteit). Heb juist vandaag met een comment op flitsservice ook een herinnering opgehaald aan de DDR. We reden indertijd naar West Berlijn (voor de val van de muur) en plotseling was er in the middle of nowhere een nutteloze snelheidsbeperking en stonden de overheidsfunctionarissen te handhaven. Net zoals nu in NL het geval is. Het ijzeren gordijn is niet verdwenen maar opgeschoven naar de Noordzee.

   Wie had 10 jaar geleden kunnnen dromen dat het belangrijkste communicatie medium (internet) aan totale censuur onderhevig zou zijn? Notabene in naam van de vrijheid in de strijd tegen terreur. Geen terrorist is daarmee opgepakt, alleen maar mensen die voor overheidsterreur waarschuwen zijn tot heden opgepakt!

   • Vroeger had je veel zendpiraten die de ether vulden over een bandbreedte van ongeveer 96 tot 104 mhz met allerlei muziek en met hun nevenfrequenties het vliegverkeer stoorden. Uiteraard heeft de overheid ingegrepen en veel piraten het zwijgen opgelegd. Ik voorzie dat met het internet dezelfde kant opgaat en de ‘piraten’ van het zogenaamde vrije net ooit het zwijgen zal worden opgelegd. De overheid zal ergens wel een reden vinden om het internet te reguleren en regels maken waar de sites zich aan moeten houden…En niets zonder vergunning natuurlijk, want zoiets brengt ook nog eens leuk geld in het laatje.

   • Ik herinner me inderdaad de verschillende radio noordzee zenders, met soms mislukte US DeeJaajs. Heb mijn schoolagenda 86-87 en eerder erbij gehaaald. Radio Caroline, Radio Luxembourg, Lazer 558 (the music is never more than a minute away), radio freewave. Essex radio. Allemaal geschiedenis. Gaat dat ook met de verschillende vrije websites nu gebeuren? Wordt internet ook een grote subsidiespons? Gereguleerd en betaald door de overheid?

    Het mooie van internet is dat je voor een paar honderd euro per maand in business bent en een succesvolle site kan hosten. Dus een levensgroot gevaar voor de overheid. De andere media hebben hoge vaste lasten. En zijn dus afhankelijk van advertentie inkomsten, en dus van de overheid. Een internet avontuur kan door en bijstandsmoeder worden opgestart, en naarmate het succesvoller wordt kost het minder. Groot gevaar dus voor de overheid, die de laatste maanden dus massaal het internet in het gareel probeert te krijgen. Het vervolgen van de tuftuf club was de ouverture, de beste Nederlanders worden nu door de overheid vervolgd en krijgen een strafblad voor hun meningsuiting, opdat de rest gaat zwijgen……(ozo?)

 9. “Waar is deze regering in ’s hemelsnaam mee bezig?”

  – De Satan is geland, en politici buitelen over elkaar heen om als eerste aan z’n pik te mogen zuigen. –

  • Daar lijkt het verdacht veel op…
   Heet hij toevallig nu Barack Hussein O.?

 10. het is akelige intimidatie, akties van de ‘rechtstaat’ waar geen rechter aan te pas komt. steeds meer raamwetten, zachte informatie van inlichtingendiensten die leidt tot beslissigen/afwijzingen. kleine nare mannetjes met een flintertje macht wikken en beschikken met het staats- en relisprookjesboek in de hand. en dat allemaal omdat een grote groep zo bang is en denkt dat alleen de ellendelingen zo de pineut zijn. als ze zelf aan de beurt zijn is het te laat. maar goed, wat heb je aan achteraf gelijk krijgen? 🙂

 11. 1. het wordt steeds duurder tot onbetaalbaar, zoals toen in Polen.
  2. het wordt steeds onvrijer, niets mag meer, zoals toen in Polen.

  Lech Walensa had het moeilijker, werd uiteindelijk toch President.
  Zegt iemand: ja maar de Polen komen graag hier werken , ze verdienen meer……
  antw: klopt, liefst zwart, maar steeds minder, want Polen leerde snel bij,met dank aan Lech Walensa

 12. ik vind de reactielijn op Vrijspreker verwarrend, je moet steeds zoeken waar iets staat, dus reageer ik alleen als laatste niet meer “op een issue/topic”, anders wordt het een groot woorden doolhof, voor mezelf dan…………….

 13. hier sta ik net op, als Vrijspreker vvoor de politie moet verschijnen kan het ook zijn dat Hub geestelijk wordt gemarteld om hem te dwingen ‘zijn bronnen prijs te geven’, feit blijft dat het voor Hoei Boei, Nekschot en Geen Stijlgratis reklame is.
  Dus het effect is: onbelende websites gaan als een Fleischbaum/van Gogh schrijven en als een Nekschot tekenen om maar in de publiciteit te komen.
  Hirsch Ballin en zijn inquisitie zijn dus niet alleen vruchtenloos maar ook heel dom bezig.-:)

  • Ik zal vrijspreker es gaan aangeven bij mdi(de verboden posting plaats ik zelf vanuit de bibliotheek)

 14. Ik weet niet dat deze link bij de verkeerde site zit!? Gaat over UFO’s.. Ja ja, meer geloof waardig dan die Eu en “vrijheid” .En als het dan meer vertel over ons,dan over hen..!? Ik geef het gewoon en ik zie wel !

  Over de. leugens,Verraad,Vrijheid,Macht,Politiek,Eu,Agenda’s,Bilderberger‘s,Denhaag,Slaven,
  Religie,Nieuwe Wereld orde,burgers dom en van de ratificeren van de EU en deze Meneer William Cooper alles al zag gebeuren hier vandaag de dag op http://www.vrijspreker.nl in jaren 80 en daarvoor.!?
  Zit ik dan toch bij de juiste site!?

  Ten slot ik ben zelf clouse encounter en wil mij vrijwoordt ook wel eens doen!

  http://video.google.com/videosearch?q=%20The%20Legacy%20(1%20of%209)%20Of%20William%20Cooper%20&hl=nl&lr=&safe=off&ie=UTF-8&sa=N&tab=iv#

 15. mislukt!????
  Zie maar video google The Legacy (1 of 9) Of William Cooper en meer

 16. Eigelijk is het volk hier uiterst ONREDELIJK … om nog op te kijken van wat overheids interventie … want is dat hier nu niet altijd reeds het geval danl?

  Per slot is Nederland immers een keuninkrijkje en in elk keuninkrijkje heerst uiteindelijk steeeds een TOTALITAIR bewind … Precies zoals onder het Nazidom. het Facisme, het Komunisme en bij de neo-marxisten … En, o ya … zowel als daaaar waar de Islam de BAAS is over de mensen … (of grooote invloed heeft zoals in Nederland) ……

  Laten wij het maar zoooo zeggen … uiteindelijk verblijft iedereen hier zuiver en uitsluitend op eigen risico, tenzij men tot de geknuffelden behoort … danwel tot de knuffelaars … Of niet soms? En Libertarisme …? Vergeeeet dat maar heeeelemaal …

Comments are closed.