Men beweert al dat hij nu een inkomen van 6.000.000 euro per jaar heeft.

Maar dat is niets vergeleken met de nieuwste mogelijkheid:

Hem is het staatsburgerschap van Rusland aangeboden!

Kun je je iets mooiers, hogers voorstellen?

33 REACTIES

 1. Ze kunnen daar wel wat extra mensen gebruiken. De demografische ontwikkelingen zijn niet bepaald gunstig daar..

 2. “Hem is het staatsburgerschap van Rusland aangeboden! Kun je je iets mooiers, hogers voorstellen?”

  Hub bedoelt dit ongetwijfeld ironisch, toch zou ik maar niet te hard lachen over de veronderstelde minderwaardigheid van een russisch staatsburgerschap. Als ik een nederlandse boer was, die ook nog eens een vrouw zocht (zoals alle boeren tegenwoordig), dan zou ik mijn boerderij in NL verkopen, cursus russisch volgen, via een dating websaitje een leuke russische juf opsnorren en haar vervolgens overtuigen (wat niet mee zal vallen) dat het leven in Rusland over pakweg 5 jaar veel aangenamer zal zijn dan in Nederland. Waarom?

  Andre zegt: “Ze kunnen daar wel wat extra mensen gebruiken. De demografische ontwikkelingen zijn niet bepaald gunstig daar..”

  Daarom. Tgv de komende energieschaarste zitten we nu aan het einde van het industrieele tijdperk. De enige reden waarom ueberhaupt 16 miljoen mensen konden leven op zo’n 40.000 km2, was juist de beschikbaarheid van overvloedige fossiele brandstoffen. Dat zal al heel snel niet langer meer het geval zijn. Zie: http://www.oilcrash.com/articles/olduv_7.htm

  Volgens deze theorie zal de ‘carrying capacity’ van de aarde binnen enkele decennia teruggeschroefd worden van 9 tot 1 miljard mensen. En dat zal op de harde manier gebeuren.

  Als dit bewaarheid wordt dan is het direct duidelijk dat Nederland niet de meest gunstige omgeving zal zijn om te overleven en al helemaal niet in de randstad. Waar dan wel ? Rusland, natuurlijk!! Daar wonen niet 450, maar slechts 2 mensen per vierkante kilometer. Een ‘gebrek’ aan mensen is een asset. De grond is er vruchtbaar en de Russen hebben nog redelijk wat grondstoffen. Daarom: go east young man, go east. Tip voor nederlandse boeren: Krashnodar en omgeving.

  P.S.: Dankzij de Guus-faktor zal een nederlandse man natuurlijk helemaal top-of-the-bill zijn.

 3. “Dankzij de Guus-faktor zal een nederlandse man natuurlijk helemaal top-of-the-bill zijn.”

  Nou als de liefde van een vrouw gebaseerd is op zo’n collectivistisch waanidee, dan ben ik niet geinteresseerd (ongeacht haar cup-size).

  • Niet op letten joh, dat was weer een typisch RonPaulFan antwoord.
   Die flapdrol is communist, weet het zelf alleen niet.

   • Zucht….

    google: inurl:vrijspreker “Mark Ooms”

    Zoals verwacht, geen resultaten. Net als bij Bassie. Mark Ooms is dus een ‘nieuwe’. Ik heb dus een klein stalkertje aan mijn broek hanger. Even kijken, wie had er ook al weer een hekel aan mij…

   • Het is iemand die de directe confrontatie niet meer aandurft. Te vaak verloren. Teveel builen en schrammen. Een bangerik van laag moreel gehalte.

   • “Even kijken, wie had er ook al weer een hekel aan mij…”

    Wie dan niet, stalkende lutser.

   • Ah het stalkertje meld zich reeds, zonder dat ik hem hoef te noemen. Ik heb zelf geen idee wie mij wel en wie mij niet aardig vind en eigenlijk interesseert me dat ook geen moer. Ik heb zelfs geen hekel aan jou. Ik vind je eigenlijk wel koddig. Ik hoef slechts mijn handpalm met uitgestrekte arm tegen jouw voorhoofd te houden en jou gewoon machteloos laten maaien met je te korte armpjes zonder dat je ooit doel treft, terwijl ik onderwijl jou bemoedigend toeknik.

    Zet ‘m op Jetze! En doe vooral de groeten aan Bassie.

   • Ah, een uitnodiging tot een duel.

    Graag een plaats en een datum, infantiele blaaskaak.

   • Dat is merkwaardig, Zakh. Die Jetze reageert gelijktijdig met Beek ergens anders. Dat is wel zo gespleten, dat er wel 2 van moeten zijn. Erken dat nu maar eens.

   • De tijd dat ik nog moet aantonen dat ‘jullie’, die altijd tegelijkertijd posten, dezelfden zijn, hebben we nu wel achter ons.

    Gaaap.

   • Jetze gooit de handdoek in de ring. Hij geeft op. Jammer, het begon net leuk te worden. Maar ik begrijp hem wel, zodra het spelletje doorzien is tendeert de propagandawaarde van de postjes naar nul. ‘By way of deception’ en zo. Het ga je goed Jetze. Ik heb me altijd prima met je geamuseerd!

   • Morgen, zweetkamertje universiteit Leiden, 11.30. Je mag je geliefde hamer en sikkel meenemen. En je Talmud, zodat je Bonifaciusstijl mijn zwaardslagen kunt afweren. Je weet toch hoe het Boni is vergaan?

   • Is de verbouwing van het Academiegebouw al klaar dan?

    Ik wil wel even naar buiten lopen om te checken of de steigers er nog staan 😉

   • Raar is dat.
    Zo zie je elke dag die steigers en vraag je je af wanneer het eindelijk eens klaar is. En het volgende moment valt het niet eens op dat het klaar is.

    Maar, ziet er prima ut op de foto. Ik zal er morgen eens op letten.

   • Als ik morgen met Jetze klaar ben, dan moet het gebouw weer in de steigers. Dus, morgen staan ze er weer!

  • Lage belastingen zijn echter niet alles. Een belangrijk minpunt is dat eigendomsrechten niet goed geregeld zijn in Rusland. Eigenlijk geldt de oude communistische wetgeving nog. Als je een stuk grond “koopt” of een aandeel in een bedrijf neemt weet je nooit zeker wat er gaat gebeuren. Boer worden in Rusland is dus riskant. Je kunt geen grond in eigendom krijgen, alles is en blijft staatseigendom.

   Gegarandeerde eigendomsrechten zijn *nog* belangrijker dan een gunstig fiscaal klimaat voor de ontwikkeling van een land.

 4. Plus gratis bescherming door de nomenclatura. Wat kan een mens nog meer wensen op deze planeet. Het eeuwige leven is niemand gegeven.

 5. “Nou als de liefde van een vrouw gebaseerd is op zo’n collectivistisch waanidee, dan ben ik niet geinteresseerd (ongeacht haar cup-size).”

  Waar moet ze dan op vallen: zijn harige benen?

 6. hij kan dat rustig doen dwz als de belastingen daar gunstig zijn en dat zal best wel, kan hij Nederland als *vakantieland aanhouden, doen Guus zou ik zeggen.
  Nastrofje !

  *geen vakantiehuis aanhouden want dan komen ze weer beuren, ik hoor vanuit Friesland verhalen over recreatie beasting !
  (doe je niets moet je toch weer betalen)

  • Er is niks mis met een groot leider zolang ie persoonlijke vrijheid maar hoog in het vaandel heeft staan en niet dictatoriaal vanalles van bovenaf oplegt.
   Je vergeet dat vele mensen leiding nodig hebben. Jammer maar het is niet anders.
   Een goed leider zoals Hiddink kan vooral inspireren en motiveren.

   Net zoals onze grote leider Jan Peter 🙂

 7. Enneh, vertel eens, Guus. Hoe zit het nu met je Nederlandse belastingaanslag ? Tijdje niks meer over gehoord… Is daar ook nog wat van terecht gekomen ?

 8. Guus zou de ideale man zijn om de wereldvrede te bewerkstelligen.
  Geliefd in Australië, Korea, Europa én nu ook in Rusland. Laat Guus de nieuwe Kofi Annan worden.

 9. eigenlijk heeft Nederland dus toch gewonnen van de rest, met Rusland deze keer, ik vind dat onze jongens best een pas op de plaats mochten maken een keer, hebben de Russen ook eens wat leuks.
  Ik vind het genereus van ons, ons team is de facto beter, maar gunne het Rusland op voorspraak van Guus dus.

 10. Guus Hiddink komt bij een kapper in Moskow , enfin de kapper begint over mazzel te praten, zegt Hiddink:”” weet je wat mazzel is kapper, het nationale team van Rusland wil morgen ook gekipt worden, maar ze trainen nu in Siberie, en jij mag dus naar Siberie , heb jij even mazzel !-:)

Comments are closed.