De vrijspreker bestaat al 5 jaar en we zijn ontzettend blij met de huidige resultaten en de grote aantallen bezoekers.
We willen echter nog meer mensen bereiken om onze vrijheid te vergroten.

Daarom zijn we erg benieuwd wat jullie van de vrijspreker als product / platform vinden. Om daardoor de Vrijspreker te kunnen verbeteren. Mag ik jullie uitnodigen om deel te nemen aan een kort online marktonderzoek? 
Het invullen kost maximaal 3 minuten en je mening helpt ons om ons mooie werk in de toekomst nog beter te gaan doen!  Zodat jezelf en anderen er ook nog meer aan hebben.
Klik op de banner op de voorpagina en je kunt deelnemen.
De resultaten zullen we t.z.t. bekend maken.

9 REACTIES

 1. Die 3 minuten zijn erg optimistisch. In die tijd kun je de vragen amper lezen, laat staan invullen.
  Dit als je het een beetje serieus doet.

  • Het lijkt wel overheidspropaganda 🙂
   Heb hem wel ingevuld en ben inderdaad voor bijkomende toelichting beschikbaar.
   Heb mijn email en telefoonnummer niet bij het marktonderzoeksbureau achtergelaten, maar jullie weten me wel te vinden 🙂

 2. Ik heb het gisteren even ingevuld voor jullie.
  Uiteraard ook geen naam of e-mailadres achtergelaten want daarin ben in zeer voorzichtig. Ik ga er vanuit dat jullie dat ook zomaar niet doorspelen.

  • “….want daarin ben in zeer voorzichtig. ”
   En terecht.
   Er is ons verzekerd dat eventuele adressen niet voor andere doeleinden gebruikt zullen worden. We hebben daar wel vertrouwen in. Hetgeen niet wegneemt dat je toch vorzichtig moet blijven.
   Zou je daar eens over willen praten? mail dan hub@vrijspreker.nl

 3. Respect voor ieders mening en fatsoenlijke discussies. Ik heb mij laten wegjagen door een persoon die hier graag trolt, maar toch wilde ik dit melden. Wat voor mij trouwens tekenend is voor de zgn beschaving die wij zo claimen te hebben.

  • Dat is jammer. Het beste wat je kan doen is een troll straal negeren. Naarmate meer mensen dat doen, houdt ie het wel voor bekeken. Zelf heb ik de goede gewoonte om de posts van de troll niet meer te lezen evenmin als reacties op zijn post van normale mensen want als je die leest, dan is het hek van de dam en raak je voor je het weet toch in de rest van de discussie verwikkeld (als lezer) en lees je ook de replies van de troll en dan is de verleiding erg groot om daar toch maar weer eens op te reageren en dan ben je weer bij af. Dat is me in het begin een paar keer overkomen, maar ddar leert een mens uit.
   Dus mijn advies is om zowel posts van als posts aan de troll te negeren. Dat werkt prima.

 4. Tja,

  Daar heb je natuurlijk gelijk in maar het heeft te maken met het ongeloof dat er mensen zijn die veilig achter hun pceetje kinderachtig menen te doen. Het zou mooi zijn als deze site een functie had die dat soort reacties kon blokken. Dus dat ik kan instellen dat ik zijn/haar posts niet meer hoef te zien. Dat maakt het wat makkelijker voor mij, maar dat zal wel niet de manier zijn.

  • Sinds begin deze maand (de ‘nieuwe Vrijspreker’) staat voor elke reactie een hokje met een minteken. Als je daar op klikt minimaliseer je die reactie, en wordt hij dus als het ware voor jou geblokt. Zo kun je als gebruiker dus zelf selecteren welke reacties je uit beeld wilt houden.

Comments are closed.