Gisteren schreven we over het gevaar dat de Nederlandse regering Geert Wilders aan Jordanië kon uitleveren.
In de SPITS lezen we dat Wilders met minister Maxime Verhagen gesproken heeft.
Daardoor schijnt Geert voorlopig even gerustgesteld te zijn.
Al wil hij uiteraard afwachten hoe dat uitpakt.
 
We kunnen ons voorstellen dat er over de toezeggingen en de besproken maatregelen niet veel naar buiten moet lekken.
Dat maakt het ook voor ons moeilijker om te beoordelen hoe veilig Wilders nu echt is. 

Maar de feiten zijn toch niet erg geruststellend.
Op de eerste plaats zijn het toezeggingen van Verhagen, die dezelfde persoon is die over het verdrag (verraad) van Lissabon heeft staan vertellen aan de Kamer en de burgers dat dit een heel andere inhoud heeft als de door het volk afgekeurde EU grondwet. Een duidelijke leugen. En die de vorige week heeft getoond zich niets van afspraken aan te trekken. In dit geval wordt er door hem een draai gegeven aan het NEE van de Ieren, dat immers volgens de afgesproken spelregels voor het verdrag een doodverklaring is. 

Ook andere, hier eerder genoemde punten geven geen vertrouwen. Verhagen is als regering mede verantwoordelijk voor de uitlevering van Robert Hörchner aan Polen, aan het oppakken van Gregorius Nekschot, Hoeiboei, GeenStijl, en misschien nog meer die we niet eens weten. 

Laten we hopen dat Geert veilig is. Toch lijkt het verstandig als Geert daar ook niet voor 100% op rekent.

—————————–
*) Zie: https://www.vrijspreker.nl/wp/2008/06/gaat-%e2%80%9cnederland%e2%80%9d-wilders-ook-uitleveren-aan-jordanie/#more-52063  

7 REACTIES

 1. Het is een interessant nieuw fenomeen dat het EU-arrestatiebevel en interpol gebruikt worden voor politieke doeleinden. Waar dat toe leiden zal is nog niet helder. Toch heb ik op dat vlak weinig vertrouwen in de NL regering en justitie die in het verleden hebben laten zien dat ze maar al te graag NL staatsburgers uitleveren. Iets dat zij naar mijn mening nooit zouden moeten doen, ook niet in geval van (massa) moord. Dan maar berechten hier, als de bewijzen uit het buitenland zo overtuigend zijn. Geert Wilders is iemand uit de categorie ‘high profile’. Wat zou er gebeuren als een rechter uit Jordanie om uitlevering van Gregorius Nekschot vraagt i.v.m. vemeende belediging?

  • Ik ben het geheel met je eens, maar wat ik dan wel weer apart vind is dat de Deense tekenaar van die spot prenten niet wordt aangeklaagd door Jordanie.
   Daar krijg ik een beetje een viese smaak van in mijn mond en het riekt in mijn ogen naar een politiek motief.

   Maar hoe of wat omtrent een politiek motief blijft gissen denk ik, we zijn nog niet toe aan nieuwe verkiezingen of er moet onrust zijn binnen de coalitie van CDA,PvdA en CU.
   Als dit het geval zou zijn dan heeft Ali Balki en zijn rovers er natuurlijk alle belang bij om de in hun ogen populistische concurentie uit de weg te ruimen alvorens ze de stekker uit het kabinet trekken.

 2. Een ambassadeur mag moorden maar wordt NIET aangehouden en veroordeeld!Telt ook voor al die daar werken.POLITIEKE ONSCHENDBAARHEID heet zoiets!Wat nu gebeurt met WILDERS is lachwekkend als het niet zo droef was.Hij heeft totaal niets nieuws laten zien in de film,alleen beelden die afkomstig waren VANUIT DE MOSLIMWERELD ZELF!Maar die groep blijkt tot op heden totaal niet te hebben geleerd,zie ook Amsterdam maar eens met zijn burgermeester die van hetzelfde sop is overgoten.Hardleersheid,blind zijn en vooral BANG dat is de reden die dit kabinet de stroman maakt van wereldvreemde gebeurtenissen.Ook binnen die graaienden,rotte struktuurgroep die EU heet zit de klad.De westerse wereld heeft een lange traditie die geleid heeft tot datgen wat(tot aan de jaren 60/70) beschaving heette maar daarna langzaam naar de afgrond werd gedirigeerd door groepen die’wel alles mag niets moet”als lijftitel bestempelde.we zien de resultaten,rood WAS zogenaamd sociaal maar betekende BLOED!Thans,is dat rood nog verder verrot geraakt door lieden die geen enkele aandacht hebben voor wat EENS “Het doel van hun streven was”!De ondergang van dit land is zeer nabij en voordat er WEER eens een gezond,normaal Nederland op de kaart komt te staan zal er heel wat water door de polders moeten gaan(gekleurd door rood)!!!Betekend weer van voren af aan zoals de westerse wereld is ontstaan…………

 3. Toen straks had ik al een reactie geplaatst m.b.t. Iran, hoewel ik me eigenlijk vooral bezig hou met het totale plaatje van de NWO. Waar uiteindelijk denk ik alles onder valt wat te maken heeft met het steeds meer wegnemen van onze rechten, privacy en ook bescherming. Ik kan het daarom niet laten om ook op dit onderwerp te reageren.
  Want het is toch van de gekke en een grote schande dat je als Nederlands burger uitgeleverd kunt worden aan het buitenland, ongeacht aan welk land dan ook?! Ik ben het eens met sommige anderen die hier ook gereageerd hebben, dat wat je dan al dan niet ook gedaan mag hebben, een eventuele berechting altijd hier in Nederland plaats zou moeten vinden.
  Er is weinig of niets meer over van vrijheid van meningsuiting en het mogen opkomen voor je rechten en privacy hier in Nederland. Het begint steeds meer op een politiestaat te lijken. En als we inderdaad uitgeleverd mogen worden aan andere landen, zijn we hier
  dus vogelvrij verklaard! Wat hebben andere landen of volkeren te zeggen over wat wij
  hier zeggen, doen of laten? Niets! Nederland zou haar burgers moeten beschermen, i.p.v. ons uit te leveren, ook aan haar eigen foute agenda.
  Trouwens, Maxime Verhagen was recentelijk ook aanwezig bij de laatste Bilderberg bijeenkomst in de VS. (Zie bijv. de websites van Alex Jones). Dus wat zegt dat dan over zijn “betrouwbaarheid”, waarin hij natuurlijk niet alleen staat. Deze hele regering stinkt en heeft geen ruggengraat. Ik heb voor mogelijke uitleveringen geen woorden en als het je overkomt kun je mooi je borst nat maken: wegrotten en misschien wel gemarteld worden in de een of andere verre gevangenis, (concentratie)kamp (in Amerika bestaan ze al, geloof het of niet), of “gewoon” helemaal van deze aarde weggeveegd worden!
  Ik ben bang dat straks alleen de tot robot geworden mens nog veilig zal zijn in deze wereld. Dus tel uit je winst! Dit kunnen we toch écht met ons allen niet accepteren?!

Comments are closed.