Ik breng mijn dagelijkse lunchpauze tegenwoordig door in de voormalige Amsterdamse volkswijk Bos en Lommer, tegenwoordig Gazastrook II geheten en gesitueerd aan de andere kant van de Haarlemmerweg.

De sterk verrijkende Gazacultuur komt je direct tegemoet zodra je de Haarlemmerweg oversteekt in de vorm van een woud van hoofddoekkies en burka’s. Sommige dames hebben niet alleen zo’n allesbedekkende 12-persoons gezinsbungalowtent met gezichtsmasker aan maar hier en daar zelfs handschoenen zodat er absoluut geen molecuul bloterigheid waarneembaar is. Deze outfit lijkt mij overigens nogal broeierig en geurig in de zomer en daardoor sterk hygiënisch verdacht.

Nou moet ik wel zeggen dat als ik zo’n gemiddelde Gaza-mevrouw zonder gezichtsbedekking en met alleen een hoofddoekkie op lustobjecttechnisch taxeer ik een verplichte burka voor al deze dames daar lang geen slecht idee vind.

Die dingen lijken mij ook uiterst geschikt om nietsvermoedende mannen te behoeden voor het gruwelijke aangezicht van de doorsnee PvdA-politica. Sharon Dijksma, minister Vogelaar, fractievoorzitter Hamer of Agnes Jongerius van het FNV om maar eens wat te noemen: allemaal variaties op het oermodel Ien Dales die duidelijk als referentie heeft gediend bij de constructie voor deze socialistes. Humorloze, zweterige butche types met overheersende harde masculiene uiterlijke kenmerken inclusief de obligate zure uitstraling alsof ze in hun tuinbroek hebben gepiest en verslaafd aan zware shag (brrrr).

Het socialisme produceert voornamelijk Trabantjes, zelfs als het vrouwen betreft.

15 REACTIES

 1. dit gaat niet helemaal goed, geloof ik. Hoe krijg ik dit zoals vroeger, korte aankondiging en dan een “lees verder ” ?

 2. Misschien klemmen ze tussen de lippen onder de enorme tenten wel een ‘Tarzan’ met daarop een ventilator gemonteerd!? Ze kan hem ’s nachts natuurlijk eerst ook in de vriezer leggen.

  Reken maar dat het daaronder puur natuur is…van onder naar boven, één groot woud met zwarte haren, een gemiddelde indianenstam zou zich daar eeuwig onontdekt kunnen schuilhouden. Moet er niet aan denken om vastgebonden te worden op zoiets…Nee, houden jullie dames maar lekker aan wat de heren bevelen, helemaal ongelijk hebben ze denk ik niet!

 3. quote”het oermodel Ien Dales”unquote

  Dat doet me denken aan die leuke mop over de schapen in het weitje naast het huis van Dales, waarom die elke maand een paar dagen rood gekleurd waren………………….

 4. sorry, voelt toch meer aan als een draadje op een witte kansentypes site..

  • Mag men zich dan niet afvragen hoe dat soort mensen bij deze broeierige Hollandse warmte en zulke erbarmelijke omstandigheden overleven…een mens wil toch dingen begrijpen en dat heeft niets met kleuren te maken.

 5. Vreemd, opeens heb ik een visioen van aangeschoten oudere mannen met bierbuiken en melkwitte spillebenen die op terrasjes vrouwen bekritiseren op hun uiterlijk.

 6. Help, ik kan niet meer inloggen!
  Kunnen de andere vrijsprekers mij eens een mailtje sturen, alle mail gaat nog naar een oud adres waartoe ik gen toegang meer heb.
  Mail svp naar kiwicds apenstaart gmail punkt com

  Dank u!

 7. Wat we zouden moeten doen is het volgende.
  Zodra een of andere PVDA politica (bv. wegens ziekte) afwezig lijkt te gaan zijn op een gemeenteraad of in het parlement, zou iemand (bij voorkeur een vrouw wegens poging tot immitatie van de stem) een burka moeten aantrekken en haar “vervangen” door zich voor haar uit te geven. Ofwel wordt “ze” bij de ingang tegengehouden, ofwel niet.
  Indien ja, dan roepen we discriminatie, indien niet dan klagen we de gebrekkige veiligheid van het parlement aan (en dit na 9/11!). Maar wanneer de burkadrager wel geweerd wordt “uit veiligheidsoverwegingen” dan geven de overige politici dus (eindelijk) toe dat er een link is tussen “zo’n” uiterlijk en terrorismedreiging. Dat wilden ze vast niet…
  Het zou leuk zijn om te zien hoe de politici zich in allerhande bochten wringen en zich uiteindelijk toch tegenspreken.

 8. ik breng mijn luchpauze liever op het stand in Thailand door , maar los daarvan denk ik dat er in de politiek breed meer van dez soort dames zitten waar Wladimir over schrijft.
  Een bezoek aan een VVD congres of gemiddelde ledenbijeenkomst, of even in de tweede kamer banken kijken doet iedere mogelijke hunkering naar ‘een vrouw” direkt verdwijnen, in Nieuw Zeeland hebben ze er schapen voor, niet eens zo’n gek idee..
  (Groen Links en de SP vallen wat dit aan gaat weer mee soms)-:)

  • Jorritsma en Terpstra zijn ook van het model Ien Dales, Terpstra is zelf van de luxe 12 liter GTX-uivoering

Comments are closed.