Voor normale mensen zal dit een spannende dag zijn want die denken nog dat de uitslag van groot belang zal zijn voor de toekomst van Nederland/Vlaanderen. Politici zullen echter in de overtuiging leven dat het niets uitmaakt, omdat plan B (bij NEEN-stem) via een andere weg toch tot hun doel zal leiden.
U kunt vandaag nog uw toekomstvisie checken door mee te doen aan de poll:
https://www.vrijspreker.nl/wp/2008/06/toekomst-superstaat-eu/#comments en uw kennis opfrissen bij een aantal stukjes van Jens Peter Bonde: Voor dit laatste zie:
http://www.eudemocrats.org/23/article/162/

Wij zijn het wel niet in alles eens met Jens Peter. Maar hoe hij als “insider” aantoont hoe en hoe vaak de politici het volk voorliegen, blijft altijd weer verhelderend.

Overigens leef ik in stijgende verwondering hoe het toch mogelijk is dat een relatief kleine groep politici zo’n grote hoeveelheid (vaak goedwillende) burgers om hun pink kunnen draaien.
Speelt hier de oude Romeinse wijsheid: “Verdeel en heers” een rol?

3 REACTIES

 1. We leven in de tijden van “Brave new World” in combinatie met “1984”.
  Europa is een belangrijk gewest onder de nabije wereldregering.
  Met NWO’er Blair straks op de bok is het proces bijna afgerond.
  Een project van 100 jaar.

  Albert Pike beschreef in 1871 de 3 wereldoorlogen die nodig waren om een wereldregering te installeren.
  Zijn voorspellingen van WO 1 en 2 zijn feilloos uitgekomen.

  Dit zei hij over WO3:

  “The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the “agentur” of the “Illuminati” between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…

  http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

 2. Als je bij de jeugd begint om ze te onderdrukken en in het gareel te laten lopen, gaat het voor de rest vrijwel vanzelf.
  Die onderdrukking neemt alleen maar toe, lees dit maar:

  Een middelbare school in South Carolina heeft dit weekend zes mensen laten arresteren die voortijdig en te hard juichten bij het opnoemen van namen van geslaagde leerlingen tijdens een diploma-uitreiking. Ze zijn aangeklaagd voor verstoring van de openbare orde.

  “Ik dacht dat ik alleen naar buiten werd geleid”, zei de 21-jarige Jonathan Orr, een van de arrestanten. In plaats daarvan werd hij in de handboeien geslagen en moest hij twee uur in de gevangenis doorbrengen.PatrouillerenDe politie in de plaats Rock Hill, waar de enthousiastelingen werden opgepakt, is een paar jaar geleden op verzoek van schoolbesturen begonnen met het patrouilleren bij diploma-uitreikingen. Op de overtreding staat een maximale celstraf van dertig dagen en een geldboete van duizend dollar.

  Orr is het niet eens met het beleid. “Voor sommige mensen is het misschien het enige familielid dat de middelbare school afmaakt, en het was daar net een begrafenis.”

Comments are closed.