Bert Koenders, de NL minister van Ontwikkelingssamenwerking, heeft de Afrikaanse Unie de wacht aangezegd. Die Unie moet nu als de bliksem zorgen voor een “daadwerkelijke machtsdeling” *)

En wee hun gebeente als ze dat niet snel genoeg doen!
Dan zal Bert hen wel eens een poepje laten ruiken!
 
*) NOS 29 juni 2008  Koenders wil actie Afrikaanse Unie
De Afrikaanse Unie moet nu snel de druk op Zimbabwe opvoeren om te komen tot een “daadwerkelijke machtsdeling”. Minister Koenders heeft dat gezegd in Sjarm el-Sjeik, in Egypte, waar morgen de top van Afrikaanse landen begint.
Die top gaat voornamelijk over Zimbabwe.

6 REACTIES

 1. Wat een idioten, die politici. Nu heeft Koenders zo een grote mond, maar ongeveer 2 maanden geleden werd Mugabe nog met alle egards ontvangen op een Eurotop, ergens in Italië, om een zak met geld op te halen.

  • Precies. Net zoals niemand consequenties terkt uit het voorzitterschap van Zimbabwe in de UN Mensenrechten commissie. Maar ja, dit is criminele Bertje, van Bilderberg, van Wolfowitz, van Schokland, van zoekgeraakt ontwikkelingsgeld… Altijd handig weer even je naam in het nieuws te krijgen, vooral als je daarbij even kan afleiden van je eigen falen.

 2. Die gekke Bertje 🙂
  Heel machthebbend Afrika zal nou wel rillen van de harde woorden van de vriend van Ernie.
  Bertje een tip; eerst eens de keuze van het Nederlandse volk respecteren (zie EUSSR) voordat je over andere dictaturen begint.
  Zeiken over het hoge gras van de buurman terwijl je eigen tuin vol met onkruid staat is niet geloofwaardig.

  Lul de behanger…

 3. De Europese Unie moet ook voor machtsdeling in Europa gaan zorgen?

  Ik begrijp er weer eens niks van!

 4. Hoezo “onze”, Hub. Dan moet je niet hypocriet gaan doen over het collectivistische taalbgebruik van Balkenende.

 5. Gaat die Koenders voor de Jan Pronk-bokaal voor grootste over de balk smijter van belasting geld? Afschaffen dat ministerie, alleen de grootste beulen van Afrika hebben ervan geprofiteerd.

Comments are closed.