Onlangs vermeldden we enkele feiten over een verdere voorbereiding voor die oorlog *) en gaven we aan hoe moeilijk het is om tot een objectief oordeel te komen.
Nu zien we in NewsMax een uitspraak van John Bolton, de vroegere ambassadeur van de USA bij de Verenigde Naties:
Israel Will Strike Iran if Obama is Elected” **) 
 
Zijn redenering komt onder andere neer op het volgende:

-De voorbereiding van Iran om atoomwapens te krijgen gaat gewoon door.
-De dreigementen van Ahmadinejad tegen Israel gaan onverminderd door.
-Iran helpt de opstandelingen in Irak
-Uit de “beloftes” van Obama blijkt dat als Obama president zou worden, de hulp van Amerika aan Israel niet meer zeker is. En dat Iran door slapper beleid alleen maar aangemoedigd wordt om de bom te bouwen. -Wil Israel zich veilig stellen, dan moet de aanval op de atoomfaciliteiten van Iran plaats vinden tussen de verkiezing van Obama in november en zijn inauguratie als President op 20 januari 2009.

 Wel dat is een mogelijkheid. Maar er zijn natuurlijk ook andere scenario’s denkbaar.

Het lijkt niet verstandig om er nu slapeloze nachten van te krijgen.
Maar je af en toe realiseren wat er zich in de wereld afpeelt, of kan gaan afspelen, kan wel interessant en nuttig zijn.
Het geeft in iedere geval weer een helderder inzicht in waar overheden mee bezig zijn!

BTW Ook kan interessant zijn een speciaal rapport te lezen in NewsMax van and Iran expert Kenneth R. Timmerman, The Coming War with Iran: 6 Days in Hell! ***)
——————————————————–
 *)  https://www.vrijspreker.nl/wp/2008/06/oorlog-tegen-iran-wordt-verder-voorbereid/  
Timmerman is the bestselling author of “Countdown to Crisis: The Coming Nuclear Showdown with Iran.

**)  http://www.newsmax.com/newsfront/bolton_israel_iran/2008/06/25/107224.html?s=al&promo_code=64FD-1

***)  http://w3.newsmax.com/a/apr07/?s=al&promo_code=64FD-1  

8 REACTIES

 1. De oorlog in Irak is verloren door de Ami’s. Dus wat doen Ami’s dan? Ze zoeken of maken ergens een andere brandhaard en gaan daar dan “vrede” brengen, desnoods met geweld. Da’s namelijk goed voor het gevoel van Ami’s. En de Euri”s hebben er belang bij dat ze vriendjes blijven met de Ami’s. Dus rennen ze weer samen met de Ami’s naar de zandbak die “Het midden oosten” heet en gaan er weer gezellig met elkaar rond schieten en bommen gooien. Deze keer wordt het excuus: Nucleaire narigheid in Iran. Is uiteindelijk ook een soort Wheapon of Mass destruction, maar dan een deurtje verder. En de wapenindustrie heft het glas met beide partijen, immers het zijn niet de wapens mensen doden toch? Dat doen de mensen. Enfin, over enige tijd komen de soldaten niet alleen uit Afghanistan in houten dozen terug, dan komen ze ook uit Iran. Gelukkig is dat reden voor de marionet van defensie alle reden om nog meer soldaten daarheen te sturen om te laten zien hoe vastberaden hij is. Jongens ik hoop toch zo dat die gekke oude Maya’s gelijk hadden en dat op 21 december 2012 de klok even wordt stilgezet. Fijne poolkanteling, 2/3 van de mensheid doet dan voorgoed de ogen dicht, ruimt lekker op toch? En daarna MOETEN de anderen wel samenwerken om de soort te laten overleven. En of we daar nou met z’n allen op zitten te wachten???

 2. Het lijkt mij dat door jarenlange verbale aanvallen op Iran door de Amerikanen, deze laatsten niet meer terug kunnen. De Iraniers daarentegen voelen zich sterk door de zwakte van Amerikanen zoals geopenbaard in Irak en Afghanistan. Ik verwacht in de komenden maanden, maar nog tijdens de ambtstijd van president Bush, en serie bombardementen op Iran.

  Dat zullen de Iraniers niet op zich laten zitten.

 3. Israel heeft geen andere keuze dan Iran aanvallen als Iran inderdaad kernwapens dreigt te krijgen.

  Dat valt ook gewoon onder zelfverdediging, wat mij betreft. Iran heeft meermalen duidelijk gemaakt wat haar intenties zijn t.o.v. Israel.

 4. Ik ben niet zo thuis in het op een website invoeren van je mening, technisch gezien.
  Hoop dat e.e.a. dan ook goed over zal komen. En eerlijk gezien twijfel ik ook een beetje
  of ik er inhoudelijk wel goed aan zal doen om dit te doen. Maar tegelijkertijd heb ik toch
  de behoefte om dit te delen en doe dit dan maar met de zo grootst mogelijke voorzichtigheid! Vannacht n.l., tussen waken en slapen in, “zag” ik opeens in een soort van beeld dat Iran nucleair aangevallen werd door de VS. Eerst moest ik goed “kijken” om welke landen het ging, maar het ging om Iran en de VS. En dat dit dan sowieso de hele regio daar zal beïnvloeden, dat behoeft geen betoog (en dan niet alleen daar natuurlijk). In de loop der jaren heb ik wel vaker dingen “gezien” of gevoeld, e.d. die bleken te kloppen. Maar wil me daar niet op voorstaan en ben zo eerlijk om ook te zeggen dat mijn “visioenen” e.d. de laatste tijd juist minder geworden waren in aantal en misschien ook wel in kwaliteit. Ben absoluut geen zwever maar zie mezelf als zeer realistisch, want volg alles m.b.t. de NWO en vind dat we met ons allen WAKKER moeten worden! De tijd dringt! Ik hoop dat ik het fout gezien heb vannacht, werkelijk waar! Laten we de handen ineen slaan, bijv. door meer te demonstreren en onze stem en kracht te bundelen. En tegelijkertijd ook proberen om positieve energie te verspreiden, want duisternis kan niet tegen licht. Wat ik wél met zekerheid durf te zeggen is dat uiteindelijk het licht zal zegevieren, hoewel de duisternis bijzonder hardnekkig is en zich letterlijk kapot zal vechten. Een paar jaar geleden “zag” ik een prachtige, “nieuwe” aarde in een visioen, wat me diep ontroerde tot tranen aan toe! Een aarde zó mooi zoals ze bedoeld is om te zijn. De aarde zal m.i. niet vernietigd worden, alleen hoe het met de mensheid zal gaan durf ik niet te zeggen. Ik wil niet doen aan bangmakerij, maar ook al zou ik het fout hebben; we moeten realistisch zijn. Onze rechten verdwijnen steeds meer en we stevenen met volle kracht af op een fascistische wereldstaat. Maar in verhouding lijken slechts weinigen dit in de gaten te (willen) hebben! Plus dat er wereldwijd gevaarlijke brandhaarden zijn, ook dat behoeft geen betoog. Hoop dat mijn bericht niet te lang geworden is. Nogmaals, laten we NU HANDELEN, hoe dan ook! Ik wens iedereen en al dat leeft (dieren, natuur, aarde) het beste! Groetjes.

 5. http://www.infowars.net/articles/july2008/040708RonPaul2.htm

  Interview met Ron Paul vandaag (youtube) over de komende, door de joden opgehitste oorlog tegen Iran.

  Congressman Ron Paul has warned millions of radio listeners that the US is heading into a deadly confrontation with Iran, revealing his disbelief at members of Congress who have openly voiced support for a pre-emptive nuclear strike on the country.

  “If we do (attack) it is going to be a disaster,” the Congressman told the Alex Jones show this Thursday.

  “I was astounded to see on one of the networks the other day that the debate was not are we going to attack? but are we going to attack before or after the election?” Paul continued.

  Paul believes from talking with his contacts in and around Congress that a strike on Iran has already been green lighted.

  It is still totally bewildering to me when I see men and women in the Congress that I know and like doing this just to get along. Most of them will say “I agree with you on all you say but the Iranians are bad people and they might attack us some day… I hear members of Congress saying ‘IF WE COULD ONLY NUKE THEM’.”

  Dit voor de mensen die nog niet snappen met wat voor schorum we in 1 bondgenootschap zitten.

 6. Tja Tja Beste mensen , er lopen op dit moment op deze wereld een paar volslagen rand idioten rond die wij met z’n allen te veel macht hebben gegeven , ik denk daarbij aan een duitse braadworst genaamd MERKEL , een franse kookslak genaamd SARKOSY , een uitgerancheerde engelse fish and chips vreter genaamd BLAIR die nu in amerika loopt te zingen bij ground zero ” I’m an alien , an illegal alien in newyork ” met op zijn paraplu de tekst ” NIEMAND IS CORRUPTER DAN IK ” , een wannabee harry potter met onfrisse voc gedachten gegoten in een christelijk sausje genaamd BALK …..BALK …..BALK ….. , verdorie ik krijg die naam van dit vreselijke figuur gewoon niet uit mijn strot , nou ja , jullie begrijpen wel wie ik bedoel , en natuurlijk ‘ last but not least’ is daar nog een junkfood vreter , een volslagen idiote koeiendrijver die ze in een of ander withuis hebben neergepland met als holmaat CHENEY , met een iq van een bigmack is daar dan onze redder BUSH , en jullie zullen natuurlijk ongetwijfeld begrijpen beste vrienden dat om deze wannabee dictatortjes nog wel wat kleinere idiotjes rondlopen die hier allemaal vrolijk aan meewerken.

  Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat deze junta leden van onze bananenrepublieken ooit op een duistere dag bij elkaar zijn gekomen om eens lekker te gaan bomen over een voor hen wel zeer spannend boek genaamd ” MEIN KAMPF ” , dit boek , wat door bush senior aan bush junior was gegeven met de kerst zo’n 59 jaar geleden bevatte een wel zeer prachtige uitspraak van éne oostenrijkse rumkogel genaamd HITLER , waar onze piepjonge georgie helemaal lyrisch van werd , die uitspraak ging ongeveer als volgt ……
  “Als je een leugen vertelt , maak dan de leugen zo groot mogelijk want anders geloofd het volk je niet ” , nou jullie begrijpen natuurlijk wel dat onze georgie van pret een heel assortiment luiers vol poepte van puur geluk , ook kreeg hij nog een blokkendoos met deze pracht uitspraak netjes verdeeld over de blokjes zodat onze georgie dit goed in zijn nog jonge bolletje kon prenten , ik meen zelfs wel eens gehoord te hebben dat hij dit toen in 3 keer voor elkaar had , ja ja beste vrienden ik overtref mezelf hier op dit moment.

  Affijn onze georgie heeft dit tot zijn lijfspreuk gemaakt en dacht op een gegeven moment , ” Hoe kan ik die zelf aangestoken brand van de reichsdag nu eens overtreffen” en ja hoor , hij had het , hij belde direct al zijn vriendjes op in europa en zei , nu heb ik toch wat moois voor jullie , en …. 9/11 was geboren , hier zou zelfs die oostenrijkse rumkogel nog het schaamrood van op zijn kaken krijgen zei onze balk ….balk …. , nou ja je weet wel , hier zou die mooi een hele dikke vette punt aan kunnen zuigen zei onze blair , en alleen ons braadworstje keek een beetje beteutert want zij was toch best wel een beetje trots op dat gedoe met die reichsdag (zelfs als was het verzonnen door een oostenrijker die een wannabee duitser wilde zijn) , nu stond ze ineens niet meer op de eerste plaats.

  De moraal van dit verhaal vragen jullie ????? , wel , history repeats it’s self , en dat is wat deze bende van de zwarte hand even vergeten is , inderdaad , hitler kreeg het door leugens voor elkaar om eens lekker te gaan schieten en knallen in europa en daar buiten , en ook onze kleine georgie kreeg het voor elkaar om met kruisraketjes in irak en afghanistan te gaan spelen.

  Maarrrrrr wij weten ook hoe het is afgelopen met die rumkogel , en als we naar de geschiedenis kijken kunnen we nog wel meer dictatortjes aanwijzen waar het niet best mee is afgelopen , dus op dit punt wordt de geschiedenis ook herhaalt , en daar komen onze tegenwoordige diktatortjes in de dop nog wel achter.

  Avé allemaal ……..

Comments are closed.