Het Openbaar Ministerie heeft zich heel stilletjes ontwikkeld tot de Gestapo van dit regime terwijl de politie intussen tot de Waffen SS/Republikeinse Garde, het privéleger van het bewind is verworden.
Overal wroeten en konkelen bij het OM griezelige op macht beluste anonieme Eichmannetjes & Eichfrautjes van het model enge Koos Spee om de staatsdwang op de bevolking te vergroten. Hoe deze types op die plekken zijn gekomen is volkomen duister, ze zijn er opeens en hebben ongecontroleerd de complete macht van de dwangstaat achter zich. Het is toch verbijsterend dat iedere dictatuur altijd ruim voldoende vrijwilligers weet vinden om voor kampbeul (OM) en kampbewaker (politie) te spelen.

Het OM mag zomaar willekeurige personen bevelen om op ieder gewenst tijdstip op te draven voor wat dan ook of ze laten mensen in de beste Gestapotraditie van hun bed lichten door de Waffen-politie die ze daarna naar believen mag verhoren en vasthouden.

Deze gevaarlijke ontwikkeling sluipt stiletjes voort en snijdt iedere keer weer een plakje van de salami van onze vrijheid af.

Het is nu een voldongen en algemeen erkend feit dat de staat voortaan via het OM bepaalt welke uitingen wel of niet zijn toegestaan. De cartoonist Nekschot is van zijn bed gelicht en vastgehouden, er is daarop wat commotie geweest in de Kamer en wat media, minister Hirsch Ballin heeft iets gemompeld en bevestigd dat de vrijheid van meningsuiting wel goed zit bij hem maar intussen is het toch maar gebeurd en gaat het OM rustig door en is oa Geenstijl aangepakt. Uit de reactie van GS blijkt dat zij het recht van de staat om te bepalen welke meningen wel of niet mogen worden geventileerd ook erkennen.

GS is aangepakt vanwege wat bezoekersreacties uit 2006, op aangeven van het MDI. GS heeft daar niet eens tegen geprotesteerd maar eerder netjes meegewerkt met justitie. Men was direct bereid de betreffende reacties te verwijderen en riep dat als het MDI eerder contact had opgenomen men dat allang zou hebben gedaan. Daarna heeft het MDI GS ook nog eens gecomplimenteerd om de geweldige medewerking. Kortom: het OM en haar NSB-aangever MDI zijn nu algemeen erkend als de nieuwe staatsinquisitie.

Onlangs zijn er in 11 districten nieuwe discriminatieofficieren van justitie benoemd wat er op duidt dat de staat vast van plan is om opiniedelicten heviger te gaan vervolgen, de OM-Gestapo wordt daarmee weer een stukje machtiger. Nu nog voldoende rechters benoemen die de Roland Freisler ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Roland_Freisler  ) willen uithangen en de cirkel is rond en is de dwangstaat dan definitief gevestigd.

Momenteel worden “discriminerende” en “racistische” meningen door de staat vervolgd maar dat zal zich ongetwijfeld heel snel gaan uitbreiden tot alles wat niet politiekcorrect en dus als staatsgevaarlijk (=gevaarlijk voor de gevestigde machthebbers) wordt beschouwd.

Typisch toch dat iedere socialistische democratie altijd volgens precies hetzelfde spoorboekje ontaardt in een platte dictatuur.

Op weg naar Zimbabwe, zal ik maar zeggen.

10 REACTIES

 1. Ik ben benieuwd hoe lang het nog duurt voordat we heropvoedings kampen krijgen.

  Ik krijg steeds meer het gevoel van bekhouden en vooral zelf geen mening hebben en als je een mening hebt deze zeker niet te ventileren naar buiten toe.
  De gevestigde macht zal willens en wetens proberen in het zadel te blijven zitten en zij heeft daar alles voor over.

 2. Deze ontwikkeling is niet nieuw. Dat het steeds meer zichtbaar wordt, is wel nieuw.

  De free masons noemen het ‘drop by drop’. Stukje bij beetje daar komen waar je reeds jaren geleden besloten hebt, te willen komen: totale macht.

  Het gaat nu steeds sneller en dat heeft o.a. te maken met het stijgende bewustzijn van de bevolking. Je zou het niet zeggen, maar ondanks alle spot over conspiracies, beginnen steeds meer mensen te zien dat de maatschappij anders in elkaar steekt dan men geleerd wordt.

  Het groeiende bewustzijn is een gevaar voor de plannen van deze kwaadwillenden. Het onderdrukken van bewustzijn was immers een belangrijk ingredient om het proces te kunnen laten plaatsvinden. Er is dus haast bij geboden.

  Thans is er een wedloop tussen de groei van het bewustzijn van de bevolking en de macht van de kwaadwillenden. Voordat het bewustzijn te groot is, moet de bevolking eigenlijk reeds opgesloten zitten.

  De uitslag is voorbestemd: volledig bewustzijn. Totdat we dat punt bereiken, kunnen we nog een heftige en wanhopige strijd verwachten.

  • Hmmm wat u nu beschrijft doet mij erg denken aan verhalen die ik gehoord heb over het groter worden van het bewust zijn bij veel mensen en het vast houden aan het materiele door een andere groep (lees het willen behouden van macht). Er zullen twee kampen zullen ontstaan mensen die kiezen voor bewust wording en de andere group die belust is op macht en heel erg gebonden is aan het materiele.

   Hier kan alleen maar een heftige strijd uit voort komen, welke al is begonnen.
   Wanneer deze strijd zijn hoogte punt zal beleven en hoe lang deze duurt is alleen nog de resterende vraag.

   Voor mij geld dat ik denk dat er een grote kern van waarheid in het bewustzijn verhaal zit.

   • Wanneer het hoogtepunt bereikt zal worden, hangt sterk af van de groei van het bewustzijn van de bevolking. Er is wel een einddatum ongeacht het niveau van bewustzijn. Deze datum weet ik niet maar heel ver in de toekomst zal deze niet liggen.

    Hoe sneller de mensen bereid zijn hun beeld van de wereld uit te breiden, hoe sneller het proces wordt afgerond. En andersom.

    Ik heb daarom veel respect voor diegenen die – alle spot en overheidsinitimidatie ten spijt – de moed hebben om informatie en inzichten te publiceren en daarmee bijdragen aan de groei van het bewustzijn. Het gaat er niet om of deze mensen gelijk hebben, het gaat erom dat men de mensen uitnodigt tot denken.

   • Het klopt wel, ik zie een stijgende lijn in het bewust worden van veel mensen om mij heen. Niet iederen wordt even vrolijk van wat ze te zien en horen maar de waarheid is soms pijnlijk en hard.

   • Heel interessante en belangrijke opmerking.
    Dit is ook wat de Vrijspreker wil bereiken.

    Heb je ook ideeen over hoe we dat in een versnelling kunnen brengen?
    Bvb hoe verdubbelen we het lezersaantal van de Vrijspreker?
    Zou weer een klein stapje zijn!

   • Er is reeds sprake van een versnelling.

    Ik geloof in twee manieren om dit proces te ondersteunen:

    1. Je zult de uitdagende combinatie moeten maken van enerzijds je ogen willen openen voor die zaken die niet kloppen, hoe erg danook en anderzijds je ogen gericht houden op een betere wereld. Waar je je aandacht op richt, groeit. Dit is een natuurkundig gegeven. Het is noodzakelijk om te durven zien, waar we met z’n allen nu staan. Sluit elke beschouwing van het onrecht af met een innerlijk beeld hoe het anders kan. Zie voor je hoe wij als mensen een samenleving inrichten met respect, liefde en bewustzijn. Voed dit beeld met je aandacht. Het is niet slechts een beeld in jouw gedachten. Het is een creatie.

    2. Wees niet bang om vrij te spreken. Wees niet bang voor de spot en de intimidatie. Wees niet bang voor je reputatie. Heb geen angst. Angst wordt gevoed door de heersende klasse. Angst verlamd. Laat daarom je angst los.

   • Geweldig! Heel goed verwoord! Na een ernstige depressie en opeens de wereld te zien zoals deze is, onder andere via vrijspreker, is dit ook de weg die ik ben opgegaan! Een soort combinatie van een libertarische wereld met meer gevoel en een zekere vorm van “spiritualiteit” (het is maar om een woord te kiezen…. niet direct zweverig…)

    Het bewustzijn komt nu van alle kanten van het politieke spectrum en vanuit alle lagen van de bevolking.

    In mijn ogen gaat vrijheid samen met een verantwoordelijkheidsbesef. Niet om een schuldige aan te wijzen en om iemand op de blaren te laten zitten, maar we moeten ons realiseren dat we met z’n allen in een schuitje zitten en we deze wereld mooier en leefbaarder kunnen maken of we kunnen het voor elkaar verzieken. Dit is niet iets wat moet worden gedaan door een overheid, maar door onszelf. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is nu nog vooral marketing gerelateerd, maar het bewustzijn groeit ook daar.

    Wat je zegt over “angst”, daar heb je helemaal gelijk in!!! Mooi om het hier ook te lezen!

    Fijne nacht

 3. Spee, daar noem je wat op. De grootste aarts-leugenaar, -volksverlakker, -vervalser/manipulator van statistieken en landverrader uit de Nederlandse geschiedenis!!
  En dat krijgt meerdere keren per week de kans om zijn leugens en kortzichtigheden op de TV te ventileren; is NL nu zo ziek dat men het leuk vindt om te zien hoe een ander genaaid wordt? Snappen ze niet dat niemand aan deze terreur kan ontkomen?

  Ondanks recente ontkenningen blijkt uit de ware stróóm van bekeuringen voor flútovertredingen dat ze wel degelijk bezig zijn met een inhaalslag i.v.m. de opgelopen “achterstand’ door de politiestakingen. Dat dit ten kosten gaat van het echte politiewerk (waarvoor de politie ooit in het leven is geroepen, vóórdat ze voor de belastingdienst werkten!) maakt niets uit.

  Van respect voor de politie (láng geleden) tot een volkomen ontbreken daarvan tot complete mínachting voor deze landverraders; en dat állemaal vanwege 1) de centen (voor zover je die € 600 miljoen in 2006 “centen” kan noemen) en 2) het feit dat ondanks de miljarden die we met z’n allen ophoesten om auto te “mogen” rijden, het nímmer leuk mag zijn of zelfs maar ontspannen.

  Wat krijgen we dus terug voor onze miljarden? Slechte wegen, wegen met onvoldoende capaciteit, tijdelijk afgesloten wegen (waar wat aan geprutst wordt), verziekte wegen (met onzinnige drempels en/of versmallingen), afgesloten wegen (voorheen secundaire wegen, nu “sluiproutes”), flitsers en lasers op “profitcenters”, te weten veilige wegen met expres tot ondraagelijk peil verlaagde snelheislimieten waarmee die de laatste euro’s aan ons onttrokken worden en razzia’s langs snelwegen om ons te naaien voor het niet “op eerste vordering” kunnen tonen van het rijbewijs en meer van dat soort onbenulligheden. Pakken ze geen ernstige gevallen dan zijn ze dankzij de wetgeving toch verzekerd van interessante “bijvangst”!!

  Mugabe is een amateuristische prutser vergeleken bij de geraffineerde Nederlandse overheidsterroristen met hun zogenaamde “normen en waarden” maar die ondertussen stelselmatig ons ooit zo fijne land veranderen in een totalitaire politiestaat!!
  Waarom doen ze dat? Omdat ze oneerlijk, onrechtvaardig, immoreel, pervers, incompetent, arrogant, ijdel en asociaal zijn en omdat ze koste wat het kost willen doorgaan met onze miljarden in hun favoriete bodemloze putten te smijten!!

  NL heeft er NIMMER slechter voor gestaan!

 4. je wordt waarschijnlijk binnnekort naar de geheime verhoorkamers van de AIVD vervoerd, probeer je de namen van de schrijvers op Vrijspreker voor je te houden, ook al dreigen ze je met een Koninklijke onderscheiding ?

Comments are closed.