Als vervolg op de demonstratie op 7 april 2007 (KLIK voor VS artikel) hadden de nationaal-socialisten der lage landen e.o. afgelopen zaterdag weer een demonstratie in petto voor de gemeente Oss.

Deze keer was het motto: “Grenzen dicht voor goedkope Oost-Europese arbeiders! Weg met de EU! Weg met het neo-liberalisme! Nederlandse banen voor Nederlandse arbeiders!”

Ook deze keer werd niet nagelaten om te stellen, dat dorpsgenoot Maorijnissen niet het beste voor heeft met de Nederlandse arbeiders. Concurrentie onder socialisten, wie had dat ooit gedacht ? Niet dat er op de SP site ook maar iets te bekennen is van deze manifestatie. Je concurrent zwijg je het beste dood, tenslotte. Niks verraden..

Ook deze keer heeft het de overheid behaagd om de burgers op te zadelen met de rekening, die volgens burgemeester Klitsie ’tussen de 100.000 en de 200.000 Euro’ ligt. Elke direkteur van een onderneming moest zich schamen om een dergelijke onduidelijke uitspraak (zeg dan niets, als je zoveel onzekerheid hebt); maar dat de honderden plizies op mountain-bikes (voor in de Osse bergen), paarden (voor in de prachtige omliggende polders wellicht) en busjes (voor gezellig groepsvervoer van de diverse para-militaire ME-eenheden) plus helikopter klauwen vol geneenschapsgeld kosten, moge duidelijk zijn. De machtige overheid trekt alle registers los, zal ik maar zeggen; dat alles onder het motto “wie het breed heeft, kan het breed laten hangen”.

Het aantal gearresteerden vertoonde een stijgende lijn in vergelijking met vorig jaar. Maar liefst 68 mensen werden opgepakt, twee keer zoveel als in 2007, voornamelijk omdat de Artikel-1 rebellen-club (vereniging waarin lokale en regionale antidiscriminatiebureaus (ADB’s) en het voormalig Landelijk Bureau ter bestrijding van Rassendiscriminatie (LBR) hun ‘krachten’ hebben gebundeld) uit politiek-correcte overwegingen een paar uur daarvoor een tegen-demonstratie was toegestaan, zich volgens diverse informatiebronnen niet aan ‘de afspraken’ had gehouden. Zo zouden ‘ze stenen in hun rugzakken’ hebben gehad, en afgeweken zijn van de route.

Beide demonstraties waren gebonden aan inperkingen middels een noodverordening, alhoewel Klitsie nog had getracht om de kosten van vrije-meningsuiting voor de gemeenschap te beperken, door de NVU-demonstratie een groot aantal beperkingen van het uiten van diezelfde vrije mening op te leggen. Het mag dan ook geen wonder zijn, dat Klitsie, PvdA-bureaucraat die hij is, ‘de burgerij’ (alleen het woord al..) en de politie tijdens de persconferentie achteraf complimenteerde met het uitblijven van ‘excessen’.

Ik vraag me dan ook af, in welke wereld deze bureaucraat leeft. Bijna een kwart miljoen euro gemeenschapsgeld verbrand, 68 mensen gearresteerd, waarvan 7 wat langer ‘mochten’ blijven vanwege identificatie-‘issues’, en nóg het lef hebben te beweren dat de NVU-demonstratie ‘uitstekend was verlopen’. De leugen regeert, zoveel is duidelijk.

www.brabantsdagblad.nl/regi…
oss.kliknieuws.nl/nieuws/67…
www.nvu.info/demo/310508.html
www.art1.nl/artikel/1744-_A…
www.vrijspreker.nl/vs/item/…

1 REACTIE

Comments are closed.