Door Pamela Hemelrijk

Als ik de Liberty for Life Association geloven moet, zijn er in de VS in alle stilte een stuk of 800 concentratiekampen aangelegd.

En ik móet het wel geloven, want als die spiksplinternieuwe faciliteiten met wachttorens, prikkeldraadomheiningen en spoorlijnen erlangs die ik met eigen ogen aanschouw, als dat géén concentratiekampen zijn, wat zijn het dan in vredesnaam wèl? Paintball facilities soms? Ze staan allemaal leeg. Waar dienen ze voor? Waar wachten ze op?

De LLA claimt dat 90 procent van de informatie die op de site te vinden is rechtstreeks afkomstig is van officiële regeringsbronnen. En inderdaad, er staat een brief op van 24 maart 1997, waarin ene Bill Hefner, congreslid, het bestaan van deze veredelde paintball facilities met zoveel woorden bevestigt.

http://wwhttp://www.libertyforlife.com/images/prisons/halliburton-concentration-campsp5.jpgw.libertyforlife.com/jail-police/us-concentration-camps-Congressman-Bill-Hefner.htm

En KBR, een dochteronderneming van Halliburton, meldt in zijn jaarverslag opgewekt dat het bij het Department of Homeland Security een order ter waarde van 385 miljoen dollar in de wacht heeft gesleept voor de aanleg van deze “tijdelijke detentie en verwerkingscentra”. http://www.libertyforlife.com/images/prisons/halliburton-concentration-campsp5.jpg

Het valt niet te ontkennen: deze info komt straight from the horse’s mouth, zoals ze dat in de States noemen. Enfin, kijk verder zelf maar. Bijvoorbeeld naar deze pagina met Youtube filmpje http://www.libertyforlife.com/jail-police/us-concentration_camp-locations.htm

“Waarom zouden ze dat nou in godsnaam doen??” vroeg mijn kind ongelovig.

“Tja”, zei ik, “dat zeiden de mensen in 1943 nou ook. Maar ik vrees dat ze op hun Bilderberg conferenties nu al 50 jaar bezig zijn met het voorbereiden van de grootste staatsgreep uit de geschiedenis der mensheid. Denk maar aan de onheilspellende woorden van dat congreslid uit 1950: ‘We shall have world government whether we like it or not. The only question is if it will be achieved by conquest or by consent’. Heb je het goed gehoord? Whether we like it or not“!

Tot nu toe zijn de wereldleiders erin geslaagd ons in waan te laten dat de ontmanteling van soevereine staten en de razendsnelle unificatie die we nu meemaken een natuurlijk proces is “waar we met z’n allen voor hebben gekozen”. By consent, als het ware.

Maar als het net zich definitief om ons begint te sluiten heb je natuurlijk kans dat het plebs wakker schrikt, en massaal in opstand komt. En dan moet natuurlijk alles in gereedheid zijn om dat verzet bliksemsnel en met harde hand de kop in te drukken. De Amerikaanse overheid heeft met vooruitziende blik alvast de gegevens van 8 miljoen potentiële dwarsliggers, die in zo’n geval geïnterneerd moeten worden, in een speciale database vastgelegd. http://www.dailykos.com/storyonly/2008/5/20/21950/7576/933/518756

Als het zover is zullen die 800 paintball facilities dus goed van pas komen. Dat is mijn theorie, maar als iemand een andere verklaring heeft, dan hoor ik em graag.”
——-
Ingezonden door Pamela Hemelrijk

54 REACTIES

 1. Om de overtreders van rookverboden en mensen die te veel CO2 produceren een heropvoeding te geven? Geen idee wat de reden is, maar het feit dat ze er al staan, daar krijg je wel de koude rillingen van. En de VS heeft al het hoogste percentage gevangenen ter wereld. Een jointje roken is al voldoende om jaren opgesloten te worden, tenzij je blank en van goede afkomst bent, dan mag je naar een afkickkliniek. Nou ja, dat zegt al voldoende over de nieuwe totalitaire geest die daar (en hier) begint op te leven. Ik weet niet wie het ooit geschreven heeft. Maar iemand stelde dat het nieuwe fascisme juist niet met de nazi-ideologie komt, maar uit een geheel andere hoek. Veiligheid, gezondheid en milieu: de nieuwe argumenten om mensen op te sluiten en te kunnen manipuleren?

 2. Pam schreef vroeger goeie rake artikeltjes maar nu verveelt ze me met haar conspiracy-nonsens.

  • Doe eens alternatieve, onschuldige, verklaring voor die kampjes geven, dan…

   Overigens krijg ik by dailykos wel erg kromme tenen… net als bij moveon, trouwens.

   • Zijn er dan kampjes? Dat moet eerst nog aangetoond worden …

    En dan waar ze voor zijn. In de USA worden gevangenissen doorgaans privaat uitgevoerd. De term concentratiekamp gebruiken geeft gelijk een suggestieve lading, terwijl het ook gewoon gevangenis kan zijn.

    En omdat zowel McCain als Obama af willen van hun huidige opslagplaats voor 911 verdachten, zal er toch wat anders gevonden moeten worden. Ik bedoel maar, dat ik ik ook zo vanalles kan liggen bedenken.

 3. “‘We shall have world government whether we like it or not. The only question is if it will be achieved by conquest or by consent’.”

  Deze quote mist context. Neem de volgende zin. “we zullen allemaal sterven, of het nu leuk vinden of niet”. Wil dat zeggen dat ik een massa-slachting voorzie? Nee, ik bespreek een ontwikkeling vanuit een semi-neutraal standpunt. Het is goed mogelijk dat de aangehaalde persoon, de ontwikkeling van de VN en de EKGS ziet en denkt dat er een wereldoverheid komt. Misschien omdat hij of zij neo-realistisch is en de mensen wil aanmoedigen vooral niet deel te nemen aan de VN e.d. Of misschien omdat hij of zij neo-liberaal is (beide termen worden hier gebruikt in de context van de leer der internationale betrekkingen, waarvan akte).

  En overigens zijn concentratiekampen / ophoudingskampen niets nieuws in de VS. Tijdens de tweede wereldoorlog werden burgers van Japanse afkomst ook in kampen vastgehouden. Daar zou ik eerder naar verwijzen als ik voor een dergelijk gevaar wil waarschuwen. Overigens verwacht ik dat deze kampen, met het oog op de oorlog tegen het terrorisme vooral ingezet gaan worden voor / tegen islamitische burgers.

  @ Fred

  Uw scenario is fiscaal niet aantrekkelijk: kampen kosten geld terwijl je de argumenten ook kunt gebruiken om belastingen op te leggen (zie de christelijk-communistische monarchie der Nederlanden).

 4. Bud, leg jij maar eens kort en bondig uit waar die kampen dan voor zijn. En waar die lijst met 8 miljoen Amerikanen voor dient… Als je dat goed uit kan leggen ga ik met je mee in je redenering dat Pamela alleen Conspiracy schrijft.

 5. Zouden die kampen groot genoeg zijn…..om er ambtenaren in op te sluiten?

 6. Mijn gokje: voordat de Amerikanen mogen kiezen voor ObaMacain, zal er nog wel een ’terroristische’ aanslag plaatsvinden, waarna Bush de martial law kan gaan instellen.
  De wetgeving is er klaar voor, de kampen zijn er, de plannen liggen klaar.

  Maar wat zal ik me er druk over maken, straks speelt Oranje! Spelen we 4-3-3 of 4-2-4? Dát is belangrijk voor the Sheeple.

 7. Nederlandse gevangenissen zijn ook voor ‘burgers’.
  Idem, de werkkampem voor de ontspoorde jeugdige burgers.
  Door het zo te formuleren, gaan de gedachten wel erg gemakkelijk naar de kampen voor burgers, van Hitler.
  Wat vreemd toch dat die VS al minstens 40 jaar wordt voorgesteld als het nieuwe Dritte Reich.
  Wat vreemd toch dat ook Kim de leiders in staat acht de eigen bevolking te vermoorden, teneinde dit anderen in de schoenen te kunnen schuiven, zoals men dit aan Hitler zou kunnen toeschrijven.
  Wat vreemd toch, dat men dit een land verwijt waar vrijheden kunnen worden genoten die in dictaturen beslist niet kunnen worden genoten.
  Want al die samenzweringstheorieen komen in de eerste plaats uit die VS zelf, en kunnen worden geuit, zonder gevaar voor de betrokkenen.

 8. De bouw van de concentratiekampen is door de Amerikaanse overheid “project endgame” genoemd.

  Je moet wel het verstand van een schaap hebben om niet te beseffen dat er een zeer groot gevaar dreigt.

 9. Pamela heeft gelijk, de amerikaanse overheid is zich aan het voorbereiden om de laatste burgelijke vrijheden af te schaffen en om de Constitutie (die Ron Paul niet voor niets probeerde te verdedigen) de nek om te draaien. Tot de eigenlijke kern komt Pamela niet; waarschijnlijk durft ze het niet. Er staat inderdaad een tweede false flag operatie aan te komen (911 was de eerste), nu een nucleaire. De schuld zal aan de moslims (Pakistan) gegeven worden, maar de kernbom zal uit een israelisch arsenaal komen. De concentratiekampen zijn gebouwd in opdracht van de jood Chertoff, de hedendaagse amerikaanse tegenhanger van die andere joodse revolutionair en massamoordenaar, Trotzky. In 1917 reisden een aantal joodse revolutionairen uit New York naar Rusland af om aldaar de complete tsarenfamilie uit te moorden. De joodse cineast Eisenstein zette achteraf het sprookje in de wereld dat de russische bevolking in opstand was gekomen met de bestorming van het tsarenpaleis, een bestorming die in werkelijkheid nooit heeft plaatsgevonden. De russische revolutie was in werkelijkheid een joodse staatsgreep. De verschrikkingen die dat tuig in Rusland heeft veroorzaakt is onvoorstelbaar. Miljoenen mensen zijn doelbewust de dood ingejaagd

  Iets dergelijks heeft zich in een sluipend proces de afgelopen 100 jaar in de VS voltrokken. Henry Ford, de legendarische autofabrikant heeft een belangrijk deel van zijn leven en kapitaal besteedt om te waarschuwen tegen het sluipende gevaar. Tevergeefs. De joden zijn nu de heersende klasse in de VS. Ze hebben de FED in handen, alle grote media, de meeste denktanks en de financiering van de 2 politieke partijen. De volstrekt onkreukbare geleerden Mearsheimer en Walt hebben al eenduidig uiteengezet dat de buitenlandse politiek door joodse lobby-groepen wordt bepaald. En nu gaan de joden voor ’the kill’. In de VS zal na de in scene gezette aanslag (augustus?) de rechtsstaat buiten werking worden gesteld en alle dissidenten (alleen blanken) in de kampen worden gezet en waarschijnlijk gulag style terecht worden gesteld, net zoals in Rusland gebeurde, toen alle aristocraten op instigatie van de communistische joden werden vermoord.

  De komende aanslag zal worden gebruikt als aanleiding om het complete Middenoosten onder de voet te lopen; elke tegenstand aldaar zal met brachiale middelen onderdrukt worden, incl. nucleaire wapens. Amerika zal met deze klap 2/3 van de wereldolievoorraden naar zich toe trekken en daarmee de rest van de wereld (incl. ons) in een wurggreep krijgen. Gisteren werd een jood benoemd tot opperbevelhebber van de luchtmacht. Eerder al had de opperbevelhebber van de strijdkrachten, de gentile Fallon, ontslag genomen, hij wilde niet meewerken aan de komende klap tegen Iran. De israelische oorloghitsers staan nu aan de zijlijn met schuim op de lippen te schreeuwen om een aanval op Iran.

  Het wordt een hete zomer. De enige hoop die we hebben om te ontkomen aan een eventuele komende mondiale dictatuur is de amerikaanse legertop. En delen van amerikaanse geheime dienst, die al eerder blijk gaven niet mee te willen doen (NIST). En de wraak van de amerikaanse bevolking als de staatsgreep mislukt. Een dergelijke wraakoefening is al tientallen malen eerder voorgekomen in de geschiedenis (pogrom).

  P.S. om de laatste ontwikkelingen rondom 911 te volgen, zie http://www.bollyn.com/index/

  • Meneer Boyllin heeft wel een rijke fantasie, en is iets te veel gepreoccupeerd met de religie van de mensen om hem heen. Wat een onzin, als ik het zo kort mag parafraseren.

   Wat de joodse revolutie samenzwering betreft: Is het bij u nooit opgekomen dat communisten atheïsten zijn? Dat de onderdrukking van joden (en andere religieuze mensen) in de USSR op een stelselmatige schaal plaatsvond? Als je al een pseudo-samenzwering maakt (ook dit stuk onzin kan een rationeel wezen niet menen) waak dan op zijn minst voor al te oppervlakkige inconsistenties.

  • Jij bent echt de grootste flapdrol ooit.

   Op een aantal site’s worst geschreven (Zappies zitten zo in hun isolement (zolderkamertje + pc en forumpje) over de vermeende FEMA kampementen die volgens overspannen complotters zouden zijn opgezet “om de mensen gevangen te nemen die zich tegen de plannen van de illuminatie (…) verzetten.” Verwarring rond de berichtgeving over kampen voor immigranten hadden weer eens geleid tot idiote speculaties en een volledig uit de lucht gegrepen aantal van 800 kampen, waarbij ongeveer elk stuk kippengaas en iedere politiepost voor een detentiekamp was aangezien.

   Wacht een paar maanden en de goedgelovige Pamela Hemelrijk wordt ook weer wakker: “Als ik de Liberty for Life Association geloven mag, zijn er in de VS intussen geruisloos een stuk of 800 concentratiekampen aangelegd,” schrijft ze bij het Vrije Volk. “En ik moet het wel geloven, want als die spiksplinternieuwe faciliteiten met wachttorens, prikkeldraadomheiningen en spoorlijnen erlangs die ik met eigen ogen aanschouw, als dat géén concentratiekampen zijn, wat zijn het dan in vredesnaam wèl? Paintball facilities soms? Ze staan allemaal leeg. Waar dienen ze voor? Waar wachten ze op?”

   Daar weet Pamela zelf wel het antwoord op: “Tot nu toe zijn de wereldleiders erin geslaagd ons in waan te laten dat de ontmanteling van soevereine staten en de razendsnelle unificatie die we nu meemaken een natuurlijk proces is “waar we met z’n allen voor hebben gekozen”. By consent, als het ware. Maar als het net zich definitief om ons begint te sluiten heb je natuurlijk kans dat het plebs wakker schrikt, en op grote schaal verzet gaat plegen. En dan moet natuurlijk alles in gereedheid zijn om dat verzet bliksemsnel en met harde hand de kop in te drukken. De Amerikaanse overheid heeft met vooruitziende blik alvast de gegevens van 8 miljoen potentiële dwarsliggers, die in zo’n geval geïnterneerd moeten worden, in een speciale database vastgelegd.”

   Acht miljoen? Dat is wel erg onwaarschijnlijk gezien de huidige Amerikaanse detentiecapaciteit van 2,5 miljoen gevangen. Die database schijnt trouwens ook nog eens te dateren uit de tijd van Reagan, een dikke twintig jaar geleden, maar een beetje conspiracy nut legt meteen een verband met de recent gemelde plannen voor ‘detentiecentra’ en hoppa, een nieuw krankzinnig complot is geboren.

   (Ik wordt betaald door de CIA).

   Grappig is dat de huidige president zo stom is als het achtereind van een koe, maar wel de meest spectaculaire stunt ooit, letterlijk zonder een greintje bewijs richting zijn persoon met succes kan uitvoeren. Dit met hulde!!!!!!!!

  • Misschien moet je even naar de dokter want het gaat niet goed met je als ik dit zo lees. Mijn god jongen, waar haal je die onzin allemaal vandaan? Je hebt een zieke geest en goed ziek ook.
   Ter zake:
   Pamela Hemelrijk doet dagelijks gewoon haar boodschapjes bij Albert Heijn, maar hangt bij Het Vrije Volk (100 procent vrij van subsidie en andere overheidsinvloed) graag de Che Guevara uit. In 2006 was ze trouwens ook heel even een 9/11 believer, maar tegenwoordig waarschuwt ze ons voor de Haagse junta. Die zorgt ervoor dat er geen nieuwe partij mee bij komt. Of maakt het bestaande nieuwkomers zo lastig mogelijk. Dat alles natuurlijk weer via manipulatie van de gecontroleerde media. “Als dit kabinet is opgesodemieterd zullen de Haagse Poetins worden vervangen door de Haagse Medvedevs, dat is alles. Het is net zo zinloos om hier ter stembus te gaan als in Rusland of Zimbabwe. De Haagse junta is here to stay. We’re screwed.”

   We’re screwed. Het motto van de doorsnee complotter. Denkt steevast in termen van them-against-us. Stemmen doe je sowieso al niet vanwege niet te vertrouwen stemcomputers, en als je met het potlood stemt is er wel een Big Brother die over je schouder meekijkt. En dus blijf je maar eindeloos zeuren over Medvedevs, want te arrogant om zelf de macht te beïnvloeden.

   En dan is het al gauw de buurman die het allemaal niet begrijpt: “De revolutie moet nog een paar maandjes wachten, de EK en de Olympische spelen beginnen binnenkort,” doceert Zapruder’s Monkeyman in een sombere bui. “Tot zover het vrijheidsgezinde Nederlandse volk….Wil je enigszins broeders vinden in dit gedachtengoed dan moet je naar Amerika gaan (…). Ondanks alle shit weten ze daar nog iets over vrijheid en zelfstandigheid. Je kunt ten minste ondergaan in een blaze of fire met je ballen in je broek, beter dan in dit gecastreerde land verpieteren.”

   Nee, als je echt verandering wilt hebben kun je volgens Che Monkeyman – voorzitter van de Nederlandse Alex Jones-fanclub – maar tot een conclusie komen. “Je moet bereid zijn om gearresteerd te worden en te gaan brommen. Niet alleen door ludieke acties. maar uiteindelijk zul je geweld moeten gaan gebruiken en grote groepen mensen mee moeten trekken.”

   Misschien moet deze beste stuurman aan wal nog maar eens uitleggen wat de RAF en de Molukse gijzelaars destijds met hun acties hebben bereikt.

   Reken er overigens maar niet op dat de Pamela’s en Monkeymans zelf ooit op de barricaden zullen gaan staan. Over een jaar tikken ze nog dezelfde gemeenplaatsen vanuit hun verpieterde landje.

   ‘De laatste burgerlijke vrijheden’, zeg je? Welke vrijheden zijn er al weggehaald dan? Amerikanen hebben nog steeds veel meer vrijheden dan wij, de Nederlanders. Op welke burgemeester heb jij gestemd? Die burgermeester die beleid bepaalt. Of… he!?Wij Nederlanders kunnen helemaal geen burgermeester kiezen!
   Ik kom er elke jaar een paar maanden, al 27 jaar lang. Ik ben nog niet een keer gearresteerd of afgevoerd, wordt altijd perfect behandeld bij aankomst, mag en kan doen wat ik wil.
   Ik weet zeker dat jij nog noit in de VS geweest bent, wedden?
   ‘Tot de eigenlijke kern komt Pamela niet; waarschijnlijk durft ze het niet.’ Daar ligt haar probleem want die heeft ze namelijk niet, want, die zogenaamde kern, want die is er niet. Ik neem aan dat je een ongekende Amerika-hater bent (dat is je goed recht) of eigenlijk een rasechte fascist -Jodenhater_ je hebt het alleen maar over Joden, maar dit terzijde- maar je bent niet rationeel in je gedachten. En waar ik helemaal benieuwd naar ben is waar jij je informatie vandaan haalt. Augustus?????????? Ben je persoonlijk op de hoogte gehouden???????????
   Maar er is hoop; nog een paar maanden, dan is er een nieuwe president, ik neem aan Obama, dan ebt alles weg. De zogenaamde 9/11 complottheorie, zal vanzelf verdwijnen omdat er logischerwijs totaal geen bewijs (feiten) zijn. Al die rukkertjes op hun zolderkamertje beweren dat er vanuit de ruimte laserbeams zijn afgeschoten zonder dat er vliegtuigen zijn gebruikt, hahahahahaha om je helemaal sufgerukt te lachen. Echt, geniaal verzonnen, daar kan Hollywood nog een hoop van leren.
   Vriendelijke groet, jongen van een ongekende Amerika liefhebber!!!!!!!! xxx
   PS; ik ben niet bang om mijn naam te gebruiken, ik ben geen mietje. Durfde jij dat ook maar dan kon ik misschien nog iets van respect voor je hebben.

 10. De link met Pakistan wordt duidelijk uit dit artikel van een van de scherpzinnigste commentatoren van de joodse neocon menace, de libertairier en ‘Ron Paul Fan’ Justin Raimondo: http://www.antiwar.com/justin/?articleid=12166

  Hier wordt beschreven hoe ahw een ‘paper trail’ wordt gelegd van nucleaire smokkelaars richting Pakistan op dezelfde wijze als er een paper trail werd gelegd naar die zgn. arabieren die in de VS een vluchtopleiding volgden (het waren israelisch die die cursus volgden).

 11. We leven met ongeveer 6 miljard mensen op deze planeet en misschien wordt het zo langzamerhand toch een beetje te druk….je zou zo met pak ‘m beet 5 minder kunnen. Mogelijk beleven we eerdaags niet alleen een volledige crash op de beurzen, maar ook een volledige crash van de mensheid…en misschien, heel misschien gaat men de natuur een handje helpen om deze crash in gang te kunnen zetten en te volbrengen…er zijn volop middelen aanwezig om een groot aantal mensen van de aardbodem te laten verdwijnen…Het zou voor de toekomst van de mensheid zelfs noodzakelijk kunnen zijn, omdat er anders geen ruimte is voor progressie. Wellicht wacht men alleen nog op een geschikt moment? Tot die tijd sluiten ze alvast wat kritische mensen of die van een lagere soort op om te wachten op een nader oordeel…Wie weet?? Alles kan en mag tegenwoordig en niets is onmogelijk….zolang je de touwtjes maar in handen hebt!

  De zaden zijn reeds opgeslagen en zullen ooit in een ‘nieuwe’ wereld tot bloei kunnen komen….Alleen wij zullen daar geen brood van eten. http://www.architectenweb.nl/aweb/redactie/redactie_detail.asp?iNID=12867

  • Waarom denk je dat de aarde aan haar tax zit ? Alle tekorten en problemen momenteel worden veroorzaakt door overheden met hun dwang en geweld subsidies en prijsverstoringen.

   • Ik denk niet dat de wereld aan haar tax zit…maar het zou zomaar kunnen!? Waarom stijgt de Dow Jones niet naar de 20.000-30.000 punten? Eerder maakt hij kans te dalen. Misschien ooit wel, maar in een andere tijd fase zal de Dow Jones hogere regionen opzoeken, maar niet nu….En zo zal het met de mensheid ook wel gaan…eerst naar beneden en daarna omhoog?? Ik zeg niet dat het zal gebeuren, maar het zou zomaar kunnen. En dat de overheden daar debet aan zijn is een feit. De beurs en de financiële wereld krijgen klappen juist omdat de ‘knappe’ koppen er een bende van hebben gemaakt….En zo maken de ‘knappe’ koppen van het leven op aarde ook een bende, wat uiteindelijk (misschien) voor een hoop mensen ‘der Große Untergang’ zal betekenen…Natuurlijk niet de totale. Misschien wordt het leven op aarde een héél exclusief iets en zal het in de toekomst niet langer voor iedereen zijn weggelegd, maar alleen voor de Crème de la Crème. Ik beweer niet dat ik het weet of dat het zal gebeuren, maar het heeft er wel alle schijn van…Natuurlijk kan een simpel pandemietje onze geweldige leugenaars voor zijn….Spaanse griep, I Wereldoorlog…beurscrash 1929…wereldcrisis….jaren later maakt de II Wereldoorlog nog even af wat de eerste heeft laten liggen…en niet te vergeten de vele burgeroorlogen en andere (kleinere) oorlogen die er voor zorgden dat de groei van de wereldbevolking even stokte…. Maakte men toen plaats en ruimte voor een nieuwe en grotere generatie, onze generatie?? Misschien ‘moeten’ wij binnenkort ook wel plaats maken voor een nieuwe en andere exclusievere generatie??…..Who knows…and who cares!

 12. Reaktie op NvdBeek

  “Meneer Boyllin heeft wel een rijke fantasie, en is iets te veel gepreoccupeerd met de religie van de mensen om hem heen. Wat een onzin, als ik het zo kort mag parafraseren.”

  Er zijn 2 theorieen over wie er achter 911 zitten. Er is de officieele samenzweringstheorie met die 19 arabieren en er is een andere samenzweringstheorie, nmlk dat de aanslagen in scene zijn gezet door een combinatie van israelische en amerikaanse veiligeidsdiensten. Deze theorie wordt ondersteund door prominenten als de italiaanse ex-president Cossiga. Er is niemand die beweert dat Noren, Russen, Brazilianen of Chinezen achter de aanslagen zouden zitten. Bollyn staat in de verste verte niet alleen.

  “Wat de joodse revolutie samenzwering betreft: Is het bij u nooit opgekomen dat communisten atheïsten zijn?”

  Is het U wel eens opgekomen dat de meeste joden atheisten zijn? Als U denkt dat het jodendom uitsluitend een geloof is dan heeft U nog een hoop te leren. Het gaat in eerste instantie om een volk, net als het nederlandse volk. Dat geloof is bijzaak.

  “Dat de onderdrukking van joden (en andere religieuze mensen) in de USSR op een stelselmatige schaal plaatsvond?”

  Dat was pas na de tweede wereldoorlog toen, als gevolg van het enorme russische bloedoffer, het internationalistische communisme, dat van zuiver joodse oorsprong was (net als het neoconservatisme nu), werd vervangen door een russisch nationalistisch communisme. De zogenaamde revolutie van 1917 was in werkelijkheid een joodse staatsgreep. Iets dergelijks staat nu in de VS op stapel, met het neoconservatisme als nieuw ideologisch vehikel.

  Zelf die dronken lor van een Churchill was de mening toegedaan dat het de joden waren die achter de ‘revolutie’ zaten. Zie zijn artikel in de Sunday Herald:

  This movement among the *Jews* is not new. From the days of Spartacus-Weishaupt to those of Karl Marx, and down to Trotsky (Russia), Bela Kun (Hungary), Rosa Luxembourg (Germany), and Emma Goldman (United States)… this worldwide conspiracy for the overthrow of civilisation and for the reconstitution of society on the basis of arrested development, of envious malevolence, and impossible equality, has been steadily growing. It has been the mainspring of every subversive movement during the 19th century; and now at last this band of extraordinary personalities from the underworld of the great cities of Europe and America have gripped the Russian people by the hair of their heads and have become practically the undisputed masters of that enormous empire.”
  Writing on ‘Zionism versus Bolshevism’ in the Illustrated Sunday Herald, February 1920

  • Ah, de protocollen van Zion in een nieuw jasje. En u vergeet nog de Marx-brothers te noemen met hun moraalondermijnende humor. En Max Tailleur, die heeft ons blanke superioriteit ook al ernstig schade toegebracht. Nu ik het zo bedenk, is vooral de joodse humor een bewijs van hoe kwaadaardig joden zijn.
   En terecht stel je dat die dronken lor van een Churchill dacht dat de joden achter de revolutie zat. Daar was hij een dronken lor voor. En een typische Engelsman van hogere afkomst (met een katholieke achtergrond), waar het antisemitisme met de paplepel werd ingegoten. Op welke merkwaardige wolk woont u eigenlijk?

   • “Op welke merkwaardige wolk woont u eigenlijk?”

    Vanaf een wolk heb je natuurlijk wel een goed overzicht.

    Maar eh hoezo ‘protocollen van Zion’? Dat zijn uw woorden. De jonge heer Fred bedient zich van de minderwaardige argumentatie-methode bekend als smearing.

    Ik doelde eerder op dit (Mearsheimer en Walt): http://www.counterpunch.org/walt05052006.html

    Of dit (Buchanan): http://www.amconmag.com/03_24_03/cover.html

    Of dit (Ron Paul): http://www.youtube.com/watch?v=4df1soW7Dho

    “En u vergeet nog de Marx-brothers te noemen met hun moraalondermijnende humor. En Max Tailleur, die heeft ons blanke superioriteit ook al ernstig schade toegebracht.”

    Dit soort kinderachtige ‘argumenten’ maken duidelijk dat Freddy-boy niet zo veel verbale benen heeft om op te staan.

    Vandaag weer een aardig inkijkje in de ‘jewish conspiracy’ door de onovertroffen Justin Raimondo: http://www.antiwar.com/justin/?articleid=12972

    Hier wordt haarfin uit de doeken gedaan hoe die war mongers opereren, in dit geval Ledeen.

    Dit geeft precies weer hoe die bende zionistische criminelen opereert. Maar dat mag je van Fred niet zeggen. Da’s namelijk antisemitisme en brave Hendrik Fred is blij dat hij niet zo is. Da’s immoreel en Fred is heel erg moreel (en bezorgd over zijn ‘goede naam’ en carriere).

    “En een typische Engelsman van hogere afkomst (met een katholieke achtergrond), waar het antisemitisme met de paplepel werd ingegoten.”

    Hmmm, er gaan hardnekkige geruchten dat de ‘amerikaanse’ moeder Jenny Jacobson zelf van joodse afkomst was. En lees het wikipedia-artikel over Churchill maar na om te zien dat het christendom geen enkele rol speelde in Churchills leven. En misschien had die engelse bovenlaag wel hele goede redenen om ‘anti-semitisch’ te zien, bv. om zich te verdedigen tegen joodse dominantie. Een hoop mensen zien New York als hoofdstad van het jodendom. Maar London, de werkelijke financieele hoofdstad van de wereld, wordt al sinds Cromwell (die ze weer binnenliet) gedomineerd door de joden. En dat is ook precies de reden waarom Amerika en Engeland zij aan zij tegen Irak ten strijde trokken. Vanwege de ‘Israel Lobby’.

    Ik ben blij dat wij het er in ieder geval over eens zijn dat Churchill een dronken lor was. Dat is nog niet algemeen bekend. Neocons van niet nader te benoemen ethnische snit hebben er een handje van om domme gentile politici als Bush beeldjes van die corrupte pygmee te geven. Als aanmoediging bedoeld en tot voorbeeld strekkend.

    Bush, Blair, Churchill… the best politicians (jewish) money can buy.

    Het laatste boek van Buchanan stoot de ‘dronken lor’ definitief van zijn troon als ‘redder van Europa’. Hij was in werkelijkheid de vernietiger van Europa. Niet dat Buchanan het laatste woord zegt over wat er werkelijk gebeurde tijdens en na de tweede wereldoorlog (als je dat doet moet je in Frankrijk en Duitsland in de gevangenis), maar een aardig beginnetje is het zonder meer.

    http://www.amazon.com/Churchill-Hitler-Unnecessary-War-Britain/dp/030740515X
    .

   • Dat deze ‘dronken’ leider, met kennelijk veel afgestorven hersencellen, die 12-delige serie over WO2 kon schrijven, pleit voornamelijk voor zijn buitengewoon bijzondere intelligentie.
    ‘Lor’ is dan slechts een zeer subjectieve kwalificatie, bij gebrek aan beter, kennelijk.
    De man heeft dat verdoemde Dritte Reich de nekslag gegeven.
    En dat verdient een ereplaats in de geschiedenis.
    Dat de man competenties miste om de gehele wereld te redden, kan men hem niet kwalijk nemen.

 13. Menno “ik ben niet bang om mijn naam te gebruiken, ik ben geen mietje. Durfde jij dat ook maar dan kon ik misschien nog iets van respect voor je hebben.”

  Jammer nou dat dat niet te controleren is, dat je hier onder je eigen naam zit te posten (en dat je geen mietje bent).

  Effe google checken…

  inurl:vrijspreker “menno de vries”

  Ja hoor. Menno is een ‘gloednieuwe’. En gelijk al zo fel van leer trekken, dat doen niet veel nieuwelingen. Ik heb zo’n donker voorgevoel dat Menno een ‘fries’ is. Doe je de groeten aan neocon Jetze, Menno? Je bevind je ongetwijfeld in dezelfde kamer…

  • Haha, Zakheim heeft weer een nieuw ‘complot’ ontdekt.
   Overal zitten die Joden, Zakheim, kijk maar eens goed onder je bed.
   Wat wil die Zakheim nu eigenlijk?
   Dat die Joden minder rechten krijgen dan de andere burgers?
   Dat ze hun Jood-zijn afzweren?
   Dat ze zich geheel terugtrekken uit het publieke leven?
   Dat ze hun kennis en mogelijkheden geheel onbenut laten?
   Begin ik nu aan concentratiekampen en ghetto’s te denken, als Zakheim de Joodse lobby niet meer wil.
   Want het is: of Joden genieten alle vrijheden die iedereen geniet, of men gaat Joden moedwillig beperken vanwege het Joods-zijn.
   Wat een nare man is die Zakheim, zeker als wij denken aan de vernietigingskampen van Hitler. Woorden schieten te kort om de walging te beschrijven.

 14. Nou, da’s ook ’toevallig’. Blijken Menno en Jetze=Beek tegelijkertijd online te zijn. Wat een toeval!

  “Wat wil die Zakheim nu eigenlijk?
  Dat die Joden minder rechten krijgen dan de andere burgers?
  Dat ze hun Jood-zijn afzweren?
  Dat ze zich geheel terugtrekken uit het publieke leven?”

  Beek, die altijd net doet alsof ’tie een christen is, blijkt zich het lot van de joden nu wel heel erg aan te trekken. Hij wordt zelfs kwaad.

  Afzweren van jood-zijn is niet nodig (dat is in Spanje al een keer eerder vertoond, Marano en zo; ik zou het toch niet geloven).

  Het zou al heel wat zijn om niet langer te proberen het Westen multicultureel te vernietigen.

  Oh ja, en om niet langer wetten door te drukken die vrij onderzoek naar de holocaust in de weg staan.

  En om die Palestijnen een flinke lap grond te geven.

  En, om de joodse misdaden tegen miljoenen Oekrainiers en de joodse betrokkenheid bij de armeense genocide toe te geven.

  En bij het aanstichten van de Irak-oorlog (1 miljoen doden).

  En om het organiseren van 911 toe te geven en daarmee de moord op duizenden onschuldige Amerikanen.

  En om afstand te doen van de FED.

  En om alle amerikaanse media op te geven.

  En om vrijwillig afstand te doen van alle joodse politieke organisaties in Amerika: ADL, SPLC, AIPAC, JINSA, Jewish World Congres, enz., enz.

  • Wat een toeval: Bud, Beek, RPF en Jan B. zijn tegelijk on-line!
   Wat een bijzonder toeval.
   Daar moet iets achter zitten, nietwaar? Arme drommel.

   • Klopt,
    Ik woon in Wormerveer, Beek, jij ook?
    Dat zou toevallig zijn.

    Wat de heer Ron Paul Fan doet, denken dat wij blijkbaar dezelfde personen zijn, is te herleiden uit een psychologsche term: ‘Projecteren’.
    Hij neemt aan wat hij zou doen in sommige gevallen, anderen ook zouden doen. Dan weet je gelijk wat voor karakter hij heeft.
    Zielig mannetje.

 15. Beek zegt: “Dat deze ‘dronken’ leider, met kennelijk veel afgestorven hersencellen, die 12-delige serie over WO2 kon schrijven, pleit voornamelijk voor zijn buitengewoon bijzondere intelligentie.”

  Hij was een intelligente dronken lor. Wel merkwaardig overigens dat in al die 12 delen met geen woord gerept wordt over ‘holocaust’, ‘gaskamers’, ‘jodenvernietiging’ of wat dan ook. Ik ben erg benieuwd hoe Menno=Jetze=Beek dat verklaart!? (Gaat hij niet doen).

  “De man heeft dat verdoemde Dritte Reich de nekslag gegeven.”

  Gelul. De engelse oorlogsinspanning tegen Duitsland was 5%, de amerikaanse 15% en de russische 80%. De comunistische Russen hebben de Duitsers verslagen met wat flankerende hulp van de anglos. Die kwamen pas halverwege 1944 aankakken toen de oorlog al bijna afgeopen was. Voor elke Amerikaan vielen er 50 Russen.

  Als op de Dam in Amsterdam 4 Marokkanen een Nederlander in elkaar tremmen, vervolgens alle vier die Marokkanen een rechterpruik opzetten en die Nederlander dan in en ‘proces’ veroordelen, zal niemand dat serieus nemen. Maar dat is precies wat er in Neurenberg is gebeurd. Met wat waterboarding avant la lettre werden er verklaringen afgedwongen en de mythe van 6 miljoen werd geboren. Het is uit de hand gelopen oorlogspropaganda. En nu pas, meer dan 60 jaar later, wordt steeds duidelijker dan een en ander op een kolossale leugen berust (tientallen mensen zitten in Europa in de gevangenis omdat ze het verhaal niet langer meer meedragen). Het pleit voor Churchill (en de Gaulle) dat ze aan die mythevorming niet hebben meegewerkt. In beider zeer omvangrijke memoires is geen spoor van een referentie te vinden naar die zgn. massamoord. En dat terwijl het de best geinformeerde mensen op deze planeet waren. En dat terwijl die veronderstlde misdaad extra rechtvaardigend moreel cachet aan hun overwinning had kunnen geven.

  Het resultaat van WW2 was dat de helft van Europa in communistische handen kwam. De joodse Jetze=Beek heeft daar geen enkel probleem mee, zolang de gehate Duitsers maar het loodje leggen. Neocon Jetze aanbidt die Trotzki nog steeds als symbool van de joodse wereldrevolutie. Dit is het ware geestelijke universum van neocon Jetze: http://files.meetup.com/499109/The%20neocons.gif

  “En dat verdient een ereplaats in de geschiedenis.”

  De waarheid omtrent die smeerlap moet nog uitvoerig uit de doeken gedaan worden. Churchill is het prototype van de corrupte westerse politicus. In de jaren dertig, toen Churchill in grote financieele moeilijkheden verkeerde, kwam hij in aanraking met een groepje joodse financiers (sleutelwoord ‘Focus group’). Die waren bereid hem uit de brand te helpen in ruil voor wat ‘favours’. Het was vanaf toen dat Churchill in het parlament stemming liep te maken tegen Duitsland. De hele britse toplaag zag geen brood in een oorlog tegen Duitsland; ze wisten heel goed dat dat hun empire zou kosten, wat ook daadwerkelijk gebeurde (het thema van het boek van Buchanan). Toen Duitsland ‘Polen’ binnenviel (een nepland, dat helemaal niet bestond voor 1918) om alle duitse gebieden terug te halen, die ze tgv Versailles hadden moeten afstaan, was Engeland tgv een stupide afgegeven garantieverklaring gedwongen om Polen te hulp te komen. Chamberlain moest aftreden en the best politician that jewish money can buy, Winston Churchill, mocht aantreden.

  “Dat de man competenties miste om de gehele wereld te redden, kan men hem niet kwalijk nemen.”

  Door het optreden van deze fucker werd de leidende rol van Europa in de wereld teniet gedaan en kreeg het communisme zijn kans om zijn klauwen nog verder uit te slaan (Jetze=Beek vindt communisme een prachtig systeem, omdat het door zijn mensen werd opgericht).

  De kern van de tweede wereldoorlog was een conflict tussen de Duitsers en de Joden, die beslissende invloed uitoefenden over alle geallieerde regeringen (amerikanen, britten en russen). De Joden wonnen en daarmee lijkt het lot van U, blanke nederlandse lezer, bezegeld. Op basis van de holocaust mythe werd het racisme-begrip van zijn lading voorzien en werd de blanke Europeaan moreel gechanteerd om zijn grenzen te openen en om zichzelf ahw op te heffen.

 16. Menno praat zichzelf tegen beter weten moed in; “Maar er is hoop; nog een paar maanden, dan is er een nieuwe president, ik neem aan Obama, dan ebt alles weg. De zogenaamde 9/11 complottheorie, zal vanzelf verdwijnen omdat er logischerwijs totaal geen bewijs (feiten) zijn. Al die rukkertjes op hun zolderkamertje beweren dat er vanuit de ruimte laserbeams zijn afgeschoten zonder dat er vliegtuigen zijn gebruikt, hahahahahaha om je helemaal sufgerukt te lachen. Echt, geniaal verzonnen, daar kan Hollywood nog een hoop van leren.”

  Menno (Jetze) gaat een zeer zware tijd tegemoet, immers:

  Heet van de naald, vanavond heeft senator Karen Johnson van Arizona gevraagd om een heropenen van het 911-onderzoek:

  http://youtube.com/watch?v=3lgEpaLVjgo

  Ben benieuws wanneer de amerikaanse bombardementen op Israel gaan beginnen…

  Dit is echt niet meer te stoppen. Maar natuurlijk kunnen Jetze en zijn neocon buddies de zaken behoorlijk versnellen door Iran aan te vallen. Dat gaat helemaal goed komen.

  Mijn welgemeend advies aan Jetze en ACP: koop een enkeltje Paraguay en huur een zolderkamertje bij iemand met een duitse naam. Zeg gewoon dat je een fries bent. Hier zijn ze er ook 3 jaar lang ingetrapt.

   • Ik snap het ook niet meer, Menno.
    rpf raaskalt verder, blijkbaar vergeten zijn ritalin te slikken.
    Triest.

 17. Ik vindt het wel erg komisch dat RPF een ontzettende Jodenhater is. Ach, komisch is misschien niet de juiste term. Maar ik vraag mij af als RPF zijn reactie’s terug leest of hij niet een beetje een onderbuikgevoel krijgt, bah.
  Dat iemand een volk op een hele enge manier kan beschuldigen van de meest vreselijke zaken, zonder maar een spoortje gewetensberouw.
  Maar met dat 9/11 onderzoek komt het helemaal goed. Het blijken toch Arabieren te zijn geweest.
  Wat grappig dat je nu wel opeens vertrouwt in een onafhankelijk onderzoek door de Amerikaanse regering. Ze werken toch allemaal onder een hoedje?
  Oja, kom nu niet aan met van die achterlijke You tube filmpjes, amateurporno ziet er geloofwaardiger uit. Dat jij je laat inspireren door zulke filmpjes zegt genoeg. Lees eens een wetenschappelijk boek. Wordt je wijzer van.
  Ik ga nu even mijn laserbeam richten op het Binnenhof, dan zie je morgen op televisie dat er een vliegtuig is ingevlogen.
  Wat je eens moet doen is de volgende site eens bekijken (als je durft). Hier worden alle complottheorieen op een magistrale wijze onderuit gehaald.
  Veel plezier.
  Beek, ik zie je straks na het voetballen en de groetjes van Tanja.

  http://www.911-complotdenkers.blogspot.com/

 18. Heet van de naald, vanavond heeft senator Karen Johnson van Arizona gevraagd om een heropenen van het 911-onderzoek:
  Ben benieuws (d) wanneer de amerikaanse bombardementen op Israel gaan beginnen…
  Dit is echt niet meer te stoppen. Maar natuurlijk kunnen Jetze en zijn neocon buddies de zaken behoorlijk versnellen door Iran aan te vallen. Dat gaat helemaal goed komen.

  Wat doe je eigenlijk als dat niet gebeurd? Zeg je dan sorry tegen de slachtoffers van 9/11?

  Soms is de waarheid niet zo spectaculair als complotters vermoeden.
  Maar ze hebben altijd Roswell nog. Ook toevallig dat het ruimteschip precies weer in Amerika is neergestort. Waarom niet in Belgie of Alblasserdam?

 19. Britse minister Michael Meacher uit het kabinet Blair over 911: http://www.youtube.com/watch?v=5ndUy-aod_g

  Duitse staatssecretaris Andreas von Bueow uit het kabinet Schmidt: http://www.youtube.com/watch?v=cGNvmp7w85U

  Japanse parlementatier trekt op prime time japanse tv 911 in twijfel: http://www.youtube.com/watch?v=mOF_pXW84io

  En dan de klapper: http://www.corriere.it/politica/07_novembre_30/osama_berlusconi_cossiga_27f4ccee-9f55-11dc-8807-0003ba99c53b.shtml
  Hierin zegt de italiaanse ex-president Cossiga dat 911 is uitgevoerd door israelische en amerikaanse geheime diensten.

  4 zeer vooraanstaande westerse politici!

  En nu komt die pathetische Jetze/Beek/Menno/whatever aanzetten met een kinderachtige site die wordt onderhouden door ene ‘Billythekid’ met als locatie: ‘Honduras’. Vervolgens kakelt hij nog wat over Roswell of laserstralen, waar niemand het over heeft, behalve beroeps-demoniseerder Jetze.

  En onze niet al te slimme joodse vriend meent dat conspiracy theory-B is weerlegd. Begrijp je niet hoe belachelijk je jezelf maakt?

  Jetze weet maar al te goed dat zijn eigen mensen het gedaan hebben en begrijpt de catastrofale consequenties als dat uitkomt. Ik vind het echter prachtig. Ik ruik bloed. Ik zie de totaal onverwachte mogelijkheid opduiken om op de valreep de multiculturele verwoesting van het Westen, die jullie kudtjoden hebben georganiseerd (net zoals jullie het communisme hebben georganiseerd), ongedaan te maken, omdat jullie je onmogelijk hebben gemaakt en jullie je morele suprematie (dankzij de ‘holocaust’) gaan verliezen. Rusland zijn jullie kwijtgeraakt, dankzij Putin. Amerika gaan jullie kwijtraken, door die ongelofelijke stomme streek die julie met 911 hebben uitgehaald.

  Enjoy the ride Jetze, it’s gonna be very rough.

  Oh, wat zal de wijn goed smaken, om met Theo te spreken.

  • Drie Europese politici en 1 Japanner.
   Als de internetwereld bol staat van allerlei geruchten (roddels en achterklap reizen nu immers met lichtsnelheid over de hele aardbol),zal ook wel een handjevol politici gaan meekraaien. Dat is onvermijdelijk.
   Bewijzen zijn er echter nog steeds niet, terwijl de officiele versie van de gebeurtenissen door tal van bewijzen en getuigen wordt gedragen.
   Waarom heeft die Japanner b.v. valse fotomontages nodig voor zijn beschuldigingen?
   Praat dit handjevol ook over een zionistische samenzwering achter 9/11?
   Nee, dat is dan weer aanvullend hersengekronkel van Zakh. en een paar bloggers.
   Joden plegen zichzelf niet op te blazen onder onschuldige burgers.
   Moslimfundamentalisten hebben daarentegen een rijke ervaring op dit gebied, en daar passen die gebeurtenissen van 9/11 zonder veel moeite in.
   Deze rpf, alias Zakheim, alias Peter de Jong, schuift Joden elk kwaad in de wereld in de schoenen. Of het nu communisten of kapitalisten zijn, dat dondert niet voor dit persoon.

 20. 911 heeft gisteren het canadese parlement bereikt: http://www.youtube.com/watch?v=3r6DK_jTVcA

  Een voor een vallen de domino’s om.

  Hoor ik nu Jetze alvast zijn koffers pakken, daar in zijn appartement in New York?

  Repeat after me Jetze: “I, Jetze am a sucker”.

  Als je maandag-ochtend met je rechterhand de deurknop vastpakt van dat advocatenkantoor van je op Manhattan, dan moet moet je daar nog maar eens aan denken.

  • 1 Mevrouw, een volksvertegenwoordiger.
   Als ‘het volk’ zich laat belazeren door de internetgeruchtenmachine, zal daar ook wel eens een verdwaalde vertegenwoordiger van dat volk toe worden verleid.
   Niet bijzonder indrukwekkend, maar Zakheim is reeds in alle staten van geluk nu hij bloed schijnt te ruiken. Dat soort kon Hitler zo goed gebruiken.

  • Nja, liever dat jij dat zegt dan iemand met zijn volle verstand.
   Van mij weet je het maar aan jou kun je het zien, nietwaar.

   • Was gericht aan het kadaver zakheim, rpf, of onder welke naam deze strontbaal zich ook wenst te profileren.
    Triest piepeltje, dat blijft “het”, immers;

    Verder dan wat infantiele insinuaties komt deze randdebiel ook weer niet, helder doch triest gevalletje van een raaskallende blaaskaak, die niet in staat blijkt te zijn willekeurig welke, “haar” eigen aantijging(en) met geen enkel -simpel- feit weet te onderbouwen.

 21. Ja hoor, daar is hij weer: Hitler.

  Zodra je je zorgen maakt over de richting waarin Amerika zich beweegt en zodra je protesteert tegen de legalisatie van martelen in de VS en tegen de genocide in Irak, dan komen de aanhangers van het martelen, zoals de ‘christelijke’ Beek met hun enige troefkaart voor de dag: Hitler. En mijn mede-autochtone landgenoten ‘krimpen in elkaar als kinderlulletjes’ (copyright Ko van Dijk).

  • Zakheim denkt werkelijk dat ik gaarne in zijn stront ga zitten roeren.
   Want plots hangt hij hier weer de oprecht bezorgde uit, nadat hij eerder de Joden van alles wat vies en voos is had beschuldigd.
   En dan zou ik nu plotseling voorstander van het martelen zijn.
   De enige reden, Zakheim, dat je weinig repliek krijgt, is, dat de stank van je leugens en verdraaingen niet verandert, ongeacht welke reactie dan ook.
   Roep jij b.v. hard dat ik gek ben, ga ik mij niet uitsloven om het tegendeel aan te tonen natuurlijk.

 22. “Want plots hangt hij hier weer de oprecht bezorgde uit, nadat hij eerder de Joden van alles wat vies en voos is had beschuldigd.”

  Welke beschuldiging stuit nou het meest tegen je nobele ‘gristelijke’ inborst, Beek? Wil je er over praten?

  “En dan zou ik nu plotseling voorstander van het martelen zijn.”

  OK. Dus jij hebt er geen bezwaar tegen om hier, en plein public, ondubbelzinning afstand te nemen van dat stuk vreten van een Alan Dershowitz. Als je dat doet, dan zou ik al weer een heel stuk geruster zijn over jouw morele gehalte. Want daar heb ik grote twijfels over. Kijk, jouw pal ACP is tenminste eerlijk over zijn genocidale neigingen.

  (Proest… even een terzijde naar mijn autochtone medelanders toe; dat gaat Beek echt niet doen hoor. Joden vallen elkaar nooit af, zeker niet als een gehate goyim als RPF daarom vraagt).

  @Beek: so what is it going to be?

 23. Zie je wel, Jetze=Beek weigert afstand te nemen van zijn volksgenoot Alan Dershowitz en diens martelwensen. Ik wist het wel, echt zo’n kat-in-het-donker-knijpert, die Jetze-Beek. Een fraai stelletje, de genocidale maniak ACP (volgens die idioot en christen-nihilist van een Bart-Jan Spruyt een ‘geniaal filosoof’) en Jetze-Beek, de martelkoning.

  Kleine tip aan de vele journalisten die hier meelezen: duik eens wat meer in de relaties die die shabbas goy neocon BartJan Spruyt er op na houdt en de bijbehorende geldstroompjes uit ‘New Yorker bron’. Over die ACP en Jetze/Beek hebben wij inmiddels vele gegevens verzameld. Kun je een leuk artikeltje aan wijden. Nederland heeft geen grotere volksvijanden dan deze twee boeven.

  • Hieruit blijkt dat de invloed van de gedrukte pers altijd nog belangrijker is dan wat op internet bij elkaar wordt getikt.
   Op internet kan iedereen vrijblijvend de grootst mogelijke onzin spuien.
   Een journalist van de geschreven pers echter, die grote onzin schrijft over personen, zou een proces wegens smaad aan zijn broek kunnen krijgen.

 24. “Hieruit blijkt dat de invloed van de gedrukte pers altijd nog belangrijker is dan wat op internet bij elkaar wordt getikt.
  Op internet kan iedereen vrijblijvend de grootst mogelijke onzin spuien.”

  Ja, dat heet vrijheid van meningsuiting. Maar da’s niets voor jou, niet waar. Alle meningen moeten gecontroleerd worden. Naar jouw maatstaven.

  Maar waarom neem je dan niet openlijk afstand van Alan Dershowitz en diens oproep er weer op los te gaan martelen? Zo roep je natuurlijk wel een verdenking op je af. Want voor die veel-volkeren-kerker en neo-sovjet-unie Amerika onder jullie leiding staat dat weer op het programma, natuurlijk.

  “Een journalist van de geschreven pers echter, die grote onzin schrijft over personen, zou een proces wegens smaad aan zijn broek kunnen krijgen.”

  Tuurlijk, daar weet jij als advocaatje wel weg mee. Da’s precies de reden waarom ik jouw naam niet publiceer. Zo kunnen we ons concentreren op de ‘strijd der ideeen’, ipv ons te laten afleiden door persoonlijke nevenmotieven.

  Nep-gristen.

  • Als deze complot’denkerd’ denkt dat Beek Michiel Visser is, vergist hij zich 100%.
   Trouwens, ook als hij denkt dat Beek dezelfde is als Jetze.

 25. Jouw woorden.

  Ik ben tegen het publiceren van welke naam dan ook.

  Het mooie van zo’n forum is, is dat je veel dieper op zaken kunt ingaan dan in het openbaar.

 26. Maar hoe zit dat nu met dat martelen, Beek?

  Stel me gerust a.u.b.

Comments are closed.