maandag, 9 juni 2008
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Paintball facilities misschien?

Door Pamela Hemelrijk

Als ik de Liberty for Life Association geloven moet, zijn er in de VS in alle stilte een stuk of 800 concentratiekampen aangelegd.

En ik móet het wel geloven, want als die spiksplinternieuwe faciliteiten met wachttorens, prikkeldraadomheiningen en spoorlijnen erlangs die ik met eigen ogen aanschouw, als dat géén concentratiekampen zijn, wat zijn het dan in vredesnaam wèl? Paintball facilities soms? Ze staan allemaal leeg. Waar dienen ze voor? Waar wachten ze op?

De LLA claimt dat 90 procent van de informatie die op de site te vinden is rechtstreeks afkomstig is van officiële regeringsbronnen. En inderdaad, er staat een brief op van 24 maart 1997, waarin ene Bill Hefner, congreslid, het bestaan van deze veredelde paintball facilities met zoveel woorden bevestigt.

En KBR, een dochteronderneming van Halliburton, meldt in zijn jaarverslag opgewekt dat het bij het Department of Homeland Security een order ter waarde van 385 miljoen dollar in de wacht heeft gesleept voor de aanleg van deze “tijdelijke detentie en verwerkingscentra”. www.libertyforlife.com

Het valt niet te ontkennen: deze info komt straight from the horse’s mouth, zoals ze dat in de States noemen. Enfin, kijk verder zelf maar. Bijvoorbeeld naar deze pagina met Youtube filmpje www.libertyforlife.com

“Waarom zouden ze dat nou in godsnaam doen??” vroeg mijn kind ongelovig.

“Tja”, zei ik, “dat zeiden de mensen in 1943 nou ook. Maar ik vrees dat ze op hun Bilderberg conferenties nu al 50 jaar bezig zijn met het voorbereiden van de grootste staatsgreep uit de geschiedenis der mensheid. Denk maar aan de onheilspellende woorden van dat congreslid uit 1950: ‘We shall have world government whether we like it or not. The only question is if it will be achieved by conquest or by consent’. Heb je het goed gehoord? Whether we like it or not“!

Tot nu toe zijn de wereldleiders erin geslaagd ons in waan te laten dat de ontmanteling van soevereine staten en de razendsnelle unificatie die we nu meemaken een natuurlijk proces is “waar we met z’n allen voor hebben gekozen”. By consent, als het ware.

Maar als het net zich definitief om ons begint te sluiten heb je natuurlijk kans dat het plebs wakker schrikt, en massaal in opstand komt. En dan moet natuurlijk alles in gereedheid zijn om dat verzet bliksemsnel en met harde hand de kop in te drukken. De Amerikaanse overheid heeft met vooruitziende blik alvast de gegevens van 8 miljoen potentiële dwarsliggers, die in zo’n geval geïnterneerd moeten worden, in een speciale database vastgelegd. www.dailykos.com

Als het zover is zullen die 800 paintball facilities dus goed van pas komen. Dat is mijn theorie, maar als iemand een andere verklaring heeft, dan hoor ik em graag.”
——-
Ingezonden door Pamela Hemelrijk

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Internationaal
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. IIS schreef op : 1

  Voor als de dollar valt??

 2. Fred schreef op : 2

  Om de overtreders van rookverboden en mensen die te veel CO2 produceren een heropvoeding te geven? Geen idee wat de reden is, maar het feit dat ze er al staan, daar krijg je wel de koude rillingen van. En de VS heeft al het hoogste percentage gevangenen ter wereld. Een jointje roken is al voldoende om jaren opgesloten te worden, tenzij je blank en van goede afkomst bent, dan mag je naar een afkickkliniek. Nou ja, dat zegt al voldoende over de nieuwe totalitaire geest die daar (en hier) begint op te leven. Ik weet niet wie het ooit geschreven heeft. Maar iemand stelde dat het nieuwe fascisme juist niet met de nazi-ideologie komt, maar uit een geheel andere hoek. Veiligheid, gezondheid en milieu: de nieuwe argumenten om mensen op te sluiten en te kunnen manipuleren?

 3. Bud schreef op : 3

  Pam schreef vroeger goeie rake artikeltjes maar nu verveelt ze me met haar conspiracy-nonsens.

 4. IIS schreef op : 4

  Life is like a box of chocolates, you never know what you gonna get

 5. NvdBeek schreef op : 5

  “‘We shall have world government whether we like it or not. The only question is if it will be achieved by conquest or by consent’.”

  Deze quote mist context. Neem de volgende zin. “we zullen allemaal sterven, of het nu leuk vinden of niet”. Wil dat zeggen dat ik een massa-slachting voorzie? Nee, ik bespreek een ontwikkeling vanuit een semi-neutraal standpunt. Het is goed mogelijk dat de aangehaalde persoon, de ontwikkeling van de VN en de EKGS ziet en denkt dat er een wereldoverheid komt. Misschien omdat hij of zij neo-realistisch is en de mensen wil aanmoedigen vooral niet deel te nemen aan de VN e.d. Of misschien omdat hij of zij neo-liberaal is (beide termen worden hier gebruikt in de context van de leer der internationale betrekkingen, waarvan akte).

  En overigens zijn concentratiekampen / ophoudingskampen niets nieuws in de VS. Tijdens de tweede wereldoorlog werden burgers van Japanse afkomst ook in kampen vastgehouden. Daar zou ik eerder naar verwijzen als ik voor een dergelijk gevaar wil waarschuwen. Overigens verwacht ik dat deze kampen, met het oog op de oorlog tegen het terrorisme vooral ingezet gaan worden voor / tegen islamitische burgers.

  @ Fred

  Uw scenario is fiscaal niet aantrekkelijk: kampen kosten geld terwijl je de argumenten ook kunt gebruiken om belastingen op te leggen (zie de christelijk-communistische monarchie der Nederlanden).

 6. Xtremy schreef op : 6

  Bud, leg jij maar eens kort en bondig uit waar die kampen dan voor zijn. En waar die lijst met 8 miljoen Amerikanen voor dient… Als je dat goed uit kan leggen ga ik met je mee in je redenering dat Pamela alleen Conspiracy schrijft.

 7. R. Hartman (NI) schreef op : 7
  R. Hartman

  Doe eens alternatieve, onschuldige, verklaring voor die kampjes geven, dan…

  Overigens krijg ik by dailykos wel erg kromme tenen… net als bij moveon, trouwens.

 8. Johnny schreef op : 8

  Zouden die kampen groot genoeg zijn…..om er ambtenaren in op te sluiten?

 9. Armin schreef op : 9

  Zijn er dan kampjes? Dat moet eerst nog aangetoond worden …

  En dan waar ze voor zijn. In de USA worden gevangenissen doorgaans privaat uitgevoerd. De term concentratiekamp gebruiken geeft gelijk een suggestieve lading, terwijl het ook gewoon gevangenis kan zijn.

  En omdat zowel McCain als Obama af willen van hun huidige opslagplaats voor 911 verdachten, zal er toch wat anders gevonden moeten worden. Ik bedoel maar, dat ik ik ook zo vanalles kan liggen bedenken.

 10. Kim schreef op : 12
  Kim Winkelaar

  Mijn gokje: voordat de Amerikanen mogen kiezen voor ObaMacain, zal er nog wel een ‘terroristische’ aanslag plaatsvinden, waarna Bush de martial law kan gaan instellen.
  De wetgeving is er klaar voor, de kampen zijn er, de plannen liggen klaar.

  Maar wat zal ik me er druk over maken, straks speelt Oranje! Spelen we 4-3-3 of 4-2-4? Dát is belangrijk voor the Sheeple.

 11. beek schreef op : 13

  Nederlandse gevangenissen zijn ook voor ‘burgers’.
  Idem, de werkkampem voor de ontspoorde jeugdige burgers.
  Door het zo te formuleren, gaan de gedachten wel erg gemakkelijk naar de kampen voor burgers, van Hitler.
  Wat vreemd toch dat die VS al minstens 40 jaar wordt voorgesteld als het nieuwe Dritte Reich.
  Wat vreemd toch dat ook Kim de leiders in staat acht de eigen bevolking te vermoorden, teneinde dit anderen in de schoenen te kunnen schuiven, zoals men dit aan Hitler zou kunnen toeschrijven.
  Wat vreemd toch, dat men dit een land verwijt waar vrijheden kunnen worden genoten die in dictaturen beslist niet kunnen worden genoten.
  Want al die samenzweringstheorieen komen in de eerste plaats uit die VS zelf, en kunnen worden geuit, zonder gevaar voor de betrokkenen.

 12. Jan B. schreef op : 14

  De bouw van de concentratiekampen is door de Amerikaanse overheid “project endgame” genoemd.

  Je moet wel het verstand van een schaap hebben om niet te beseffen dat er een zeer groot gevaar dreigt.

 13. Ron Paul Fan schreef op : 15

  Pamela heeft gelijk, de amerikaanse overheid is zich aan het voorbereiden om de laatste burgelijke vrijheden af te schaffen en om de Constitutie (die Ron Paul niet voor niets probeerde te verdedigen) de nek om te draaien. Tot de eigenlijke kern komt Pamela niet; waarschijnlijk durft ze het niet. Er staat inderdaad een tweede false flag operatie aan te komen (911 was de eerste), nu een nucleaire. De schuld zal aan de moslims (Pakistan) gegeven worden, maar de kernbom zal uit een israelisch arsenaal komen. De concentratiekampen zijn gebouwd in opdracht van de jood Chertoff, de hedendaagse amerikaanse tegenhanger van die andere joodse revolutionair en massamoordenaar, Trotzky. In 1917 reisden een aantal joodse revolutionairen uit New York naar Rusland af om aldaar de complete tsarenfamilie uit te moorden. De joodse cineast Eisenstein zette achteraf het sprookje in de wereld dat de russische bevolking in opstand was gekomen met de bestorming van het tsarenpaleis, een bestorming die in werkelijkheid nooit heeft plaatsgevonden. De russische revolutie was in werkelijkheid een joodse staatsgreep. De verschrikkingen die dat tuig in Rusland heeft veroorzaakt is onvoorstelbaar. Miljoenen mensen zijn doelbewust de dood ingejaagd

  Iets dergelijks heeft zich in een sluipend proces de afgelopen 100 jaar in de VS voltrokken. Henry Ford, de legendarische autofabrikant heeft een belangrijk deel van zijn leven en kapitaal besteedt om te waarschuwen tegen het sluipende gevaar. Tevergeefs. De joden zijn nu de heersende klasse in de VS. Ze hebben de FED in handen, alle grote media, de meeste denktanks en de financiering van de 2 politieke partijen. De volstrekt onkreukbare geleerden Mearsheimer en Walt hebben al eenduidig uiteengezet dat de buitenlandse politiek door joodse lobby-groepen wordt bepaald. En nu gaan de joden voor ‘the kill’. In de VS zal na de in scene gezette aanslag (augustus?) de rechtsstaat buiten werking worden gesteld en alle dissidenten (alleen blanken) in de kampen worden gezet en waarschijnlijk gulag style terecht worden gesteld, net zoals in Rusland gebeurde, toen alle aristocraten op instigatie van de communistische joden werden vermoord.

  De komende aanslag zal worden gebruikt als aanleiding om het complete Middenoosten onder de voet te lopen; elke tegenstand aldaar zal met brachiale middelen onderdrukt worden, incl. nucleaire wapens. Amerika zal met deze klap 2/3 van de wereldolievoorraden naar zich toe trekken en daarmee de rest van de wereld (incl. ons) in een wurggreep krijgen. Gisteren werd een jood benoemd tot opperbevelhebber van de luchtmacht. Eerder al had de opperbevelhebber van de strijdkrachten, de gentile Fallon, ontslag genomen, hij wilde niet meewerken aan de komende klap tegen Iran. De israelische oorloghitsers staan nu aan de zijlijn met schuim op de lippen te schreeuwen om een aanval op Iran.

  Het wordt een hete zomer. De enige hoop die we hebben om te ontkomen aan een eventuele komende mondiale dictatuur is de amerikaanse legertop. En delen van amerikaanse geheime dienst, die al eerder blijk gaven niet mee te willen doen (NIST). En de wraak van de amerikaanse bevolking als de staatsgreep mislukt. Een dergelijke wraakoefening is al tientallen malen eerder voorgekomen in de geschiedenis (pogrom).

  P.S. om de laatste ontwikkelingen rondom 911 te volgen, zie www.bollyn.com

 14. Ron Paul Fan schreef op : 16

  De link met Pakistan wordt duidelijk uit dit artikel van een van de scherpzinnigste commentatoren van de joodse neocon menace, de libertairier en ‘Ron Paul Fan’ Justin Raimondo: www.antiwar.com

  Hier wordt beschreven hoe ahw een ‘paper trail’ wordt gelegd van nucleaire smokkelaars richting Pakistan op dezelfde wijze als er een paper trail werd gelegd naar die zgn. arabieren die in de VS een vluchtopleiding volgden (het waren israelisch die die cursus volgden).

 15. IIS schreef op : 18

  We leven met ongeveer 6 miljard mensen op deze planeet en misschien wordt het zo langzamerhand toch een beetje te druk….je zou zo met pak ‘m beet 5 minder kunnen. Mogelijk beleven we eerdaags niet alleen een volledige crash op de beurzen, maar ook een volledige crash van de mensheid…en misschien, heel misschien gaat men de natuur een handje helpen om deze crash in gang te kunnen zetten en te volbrengen…er zijn volop middelen aanwezig om een groot aantal mensen van de aardbodem te laten verdwijnen…Het zou voor de toekomst van de mensheid zelfs noodzakelijk kunnen zijn, omdat er anders geen ruimte is voor progressie. Wellicht wacht men alleen nog op een geschikt moment? Tot die tijd sluiten ze alvast wat kritische mensen of die van een lagere soort op om te wachten op een nader oordeel…Wie weet?? Alles kan en mag tegenwoordig en niets is onmogelijk….zolang je de touwtjes maar in handen hebt!

  De zaden zijn reeds opgeslagen en zullen ooit in een ‘nieuwe’ wereld tot bloei kunnen komen….Alleen wij zullen daar geen brood van eten. www.architectenweb.nl

 16. pcrs schreef op : 19

  Waarom denk je dat de aarde aan haar tax zit ? Alle tekorten en problemen momenteel worden veroorzaakt door overheden met hun dwang en geweld subsidies en prijsverstoringen.

 17. IIS schreef op : 20

  Ik denk niet dat de wereld aan haar tax zit…maar het zou zomaar kunnen!? Waarom stijgt de Dow Jones niet naar de 20.000-30.000 punten? Eerder maakt hij kans te dalen. Misschien ooit wel, maar in een andere tijd fase zal de Dow Jones hogere regionen opzoeken, maar niet nu….En zo zal het met de mensheid ook wel gaan…eerst naar beneden en daarna omhoog?? Ik zeg niet dat het zal gebeuren, maar het zou zomaar kunnen. En dat de overheden daar debet aan zijn is een feit. De beurs en de financiële wereld krijgen klappen juist omdat de ‘knappe’ koppen er een bende van hebben gemaakt….En zo maken de ‘knappe’ koppen van het leven op aarde ook een bende, wat uiteindelijk (misschien) voor een hoop mensen ‘der Große Untergang’ zal betekenen…Natuurlijk niet de totale. Misschien wordt het leven op aarde een héél exclusief iets en zal het in de toekomst niet langer voor iedereen zijn weggelegd, maar alleen voor de Crème de la Crème. Ik beweer niet dat ik het weet of dat het zal gebeuren, maar het heeft er wel alle schijn van…Natuurlijk kan een simpel pandemietje onze geweldige leugenaars voor zijn….Spaanse griep, I Wereldoorlog…beurscrash 1929…wereldcrisis….jaren later maakt de II Wereldoorlog nog even af wat de eerste heeft laten liggen…en niet te vergeten de vele burgeroorlogen en andere (kleinere) oorlogen die er voor zorgden dat de groei van de wereldbevolking even stokte…. Maakte men toen plaats en ruimte voor een nieuwe en grotere generatie, onze generatie?? Misschien ‘moeten’ wij binnenkort ook wel plaats maken voor een nieuwe en andere exclusievere generatie??…..Who knows…and who cares!

 18. NvdBeek schreef op : 21

  Meneer Boyllin heeft wel een rijke fantasie, en is iets te veel gepreoccupeerd met de religie van de mensen om hem heen. Wat een onzin, als ik het zo kort mag parafraseren.

  Wat de joodse revolutie samenzwering betreft: Is het bij u nooit opgekomen dat communisten atheïsten zijn? Dat de onderdrukking van joden (en andere religieuze mensen) in de USSR op een stelselmatige schaal plaatsvond? Als je al een pseudo-samenzwering maakt (ook dit stuk onzin kan een rationeel wezen niet menen) waak dan op zijn minst voor al te oppervlakkige inconsistenties.

 19. Ron Paul Fan schreef op : 22

  Reaktie op NvdBeek

  “Meneer Boyllin heeft wel een rijke fantasie, en is iets te veel gepreoccupeerd met de religie van de mensen om hem heen. Wat een onzin, als ik het zo kort mag parafraseren.”

  Er zijn 2 theorieen over wie er achter 911 zitten. Er is de officieele samenzweringstheorie met die 19 arabieren en er is een andere samenzweringstheorie, nmlk dat de aanslagen in scene zijn gezet door een combinatie van israelische en amerikaanse veiligeidsdiensten. Deze theorie wordt ondersteund door prominenten als de italiaanse ex-president Cossiga. Er is niemand die beweert dat Noren, Russen, Brazilianen of Chinezen achter de aanslagen zouden zitten. Bollyn staat in de verste verte niet alleen.

  “Wat de joodse revolutie samenzwering betreft: Is het bij u nooit opgekomen dat communisten atheïsten zijn?”

  Is het U wel eens opgekomen dat de meeste joden atheisten zijn? Als U denkt dat het jodendom uitsluitend een geloof is dan heeft U nog een hoop te leren. Het gaat in eerste instantie om een volk, net als het nederlandse volk. Dat geloof is bijzaak.

  “Dat de onderdrukking van joden (en andere religieuze mensen) in de USSR op een stelselmatige schaal plaatsvond?”

  Dat was pas na de tweede wereldoorlog toen, als gevolg van het enorme russische bloedoffer, het internationalistische communisme, dat van zuiver joodse oorsprong was (net als het neoconservatisme nu), werd vervangen door een russisch nationalistisch communisme. De zogenaamde revolutie van 1917 was in werkelijkheid een joodse staatsgreep. Iets dergelijks staat nu in de VS op stapel, met het neoconservatisme als nieuw ideologisch vehikel.

  Zelf die dronken lor van een Churchill was de mening toegedaan dat het de joden waren die achter de ‘revolutie’ zaten. Zie zijn artikel in de Sunday Herald:

  This movement among the *Jews* is not new. From the days of Spartacus-Weishaupt to those of Karl Marx, and down to Trotsky (Russia), Bela Kun (Hungary), Rosa Luxembourg (Germany), and Emma Goldman (United States)… this worldwide conspiracy for the overthrow of civilisation and for the reconstitution of society on the basis of arrested development, of envious malevolence, and impossible equality, has been steadily growing. It has been the mainspring of every subversive movement during the 19th century; and now at last this band of extraordinary personalities from the underworld of the great cities of Europe and America have gripped the Russian people by the hair of their heads and have become practically the undisputed masters of that enormous empire.”
  Writing on ‘Zionism versus Bolshevism’ in the Illustrated Sunday Herald, February 1920

 20. Menno de Vries schreef op : 23

  Jij bent echt de grootste flapdrol ooit.

  Op een aantal site’s worst geschreven (Zappies zitten zo in hun isolement (zolderkamertje + pc en forumpje) over de vermeende FEMA kampementen die volgens overspannen complotters zouden zijn opgezet “om de mensen gevangen te nemen die zich tegen de plannen van de illuminatie (…) verzetten.” Verwarring rond de berichtgeving over kampen voor immigranten hadden weer eens geleid tot idiote speculaties en een volledig uit de lucht gegrepen aantal van 800 kampen, waarbij ongeveer elk stuk kippengaas en iedere politiepost voor een detentiekamp was aangezien.

  Wacht een paar maanden en de goedgelovige Pamela Hemelrijk wordt ook weer wakker: “Als ik de Liberty for Life Association geloven mag, zijn er in de VS intussen geruisloos een stuk of 800 concentratiekampen aangelegd,” schrijft ze bij het Vrije Volk. “En ik moet het wel geloven, want als die spiksplinternieuwe faciliteiten met wachttorens, prikkeldraadomheiningen en spoorlijnen erlangs die ik met eigen ogen aanschouw, als dat géén concentratiekampen zijn, wat zijn het dan in vredesnaam wèl? Paintball facilities soms? Ze staan allemaal leeg. Waar dienen ze voor? Waar wachten ze op?”

  Daar weet Pamela zelf wel het antwoord op: “Tot nu toe zijn de wereldleiders erin geslaagd ons in waan te laten dat de ontmanteling van soevereine staten en de razendsnelle unificatie die we nu meemaken een natuurlijk proces is “waar we met z’n allen voor hebben gekozen”. By consent, als het ware. Maar als het net zich definitief om ons begint te sluiten heb je natuurlijk kans dat het plebs wakker schrikt, en op grote schaal verzet gaat plegen. En dan moet natuurlijk alles in gereedheid zijn om dat verzet bliksemsnel en met harde hand de kop in te drukken. De Amerikaanse overheid heeft met vooruitziende blik alvast de gegevens van 8 miljoen potentiële dwarsliggers, die in zo’n geval geïnterneerd moeten worden, in een speciale database vastgelegd.”

  Acht miljoen? Dat is wel erg onwaarschijnlijk gezien de huidige Amerikaanse detentiecapaciteit van 2,5 miljoen gevangen. Die database schijnt trouwens ook nog eens te dateren uit de tijd van Reagan, een dikke twintig jaar geleden, maar een beetje conspiracy nut legt meteen een verband met de recent gemelde plannen voor ‘detentiecentra’ en hoppa, een nieuw krankzinnig complot is geboren.

  (Ik wordt betaald door de CIA).

  Grappig is dat de huidige president zo stom is als het achtereind van een koe, maar wel de meest spectaculaire stunt ooit, letterlijk zonder een greintje bewijs richting zijn persoon met succes kan uitvoeren. Dit met hulde!!!!!!!!

 21. Fred schreef op : 24

  Ah, de protocollen van Zion in een nieuw jasje. En u vergeet nog de Marx-brothers te noemen met hun moraalondermijnende humor. En Max Tailleur, die heeft ons blanke superioriteit ook al ernstig schade toegebracht. Nu ik het zo bedenk, is vooral de joodse humor een bewijs van hoe kwaadaardig joden zijn.
  En terecht stel je dat die dronken lor van een Churchill dacht dat de joden achter de revolutie zat. Daar was hij een dronken lor voor. En een typische Engelsman van hogere afkomst (met een katholieke achtergrond), waar het antisemitisme met de paplepel werd ingegoten. Op welke merkwaardige wolk woont u eigenlijk?

 22. Ron Paul Fan schreef op : 25

  “Op welke merkwaardige wolk woont u eigenlijk?”

  Vanaf een wolk heb je natuurlijk wel een goed overzicht.

  Maar eh hoezo ‘protocollen van Zion’? Dat zijn uw woorden. De jonge heer Fred bedient zich van de minderwaardige argumentatie-methode bekend als smearing.

  Ik doelde eerder op dit (Mearsheimer en Walt): www.counterpunch.org

  Of dit (Buchanan): www.amconmag.com

  Of dit (Ron Paul): www.youtube.com

  “En u vergeet nog de Marx-brothers te noemen met hun moraalondermijnende humor. En Max Tailleur, die heeft ons blanke superioriteit ook al ernstig schade toegebracht.”

  Dit soort kinderachtige ‘argumenten’ maken duidelijk dat Freddy-boy niet zo veel verbale benen heeft om op te staan.

  Vandaag weer een aardig inkijkje in de ‘jewish conspiracy’ door de onovertroffen Justin Raimondo: www.antiwar.com

  Hier wordt haarfin uit de doeken gedaan hoe die war mongers opereren, in dit geval Ledeen.

  Dit geeft precies weer hoe die bende zionistische criminelen opereert. Maar dat mag je van Fred niet zeggen. Da’s namelijk antisemitisme en brave Hendrik Fred is blij dat hij niet zo is. Da’s immoreel en Fred is heel erg moreel (en bezorgd over zijn ‘goede naam’ en carriere).

  “En een typische Engelsman van hogere afkomst (met een katholieke achtergrond), waar het antisemitisme met de paplepel werd ingegoten.”

  Hmmm, er gaan hardnekkige geruchten dat de ‘amerikaanse’ moeder Jenny Jacobson zelf van joodse afkomst was. En lees het wikipedia-artikel over Churchill maar na om te zien dat het christendom geen enkele rol speelde in Churchills leven. En misschien had die engelse bovenlaag wel hele goede redenen om ‘anti-semitisch’ te zien, bv. om zich te verdedigen tegen joodse dominantie. Een hoop mensen zien New York als hoofdstad van het jodendom. Maar London, de werkelijke financieele hoofdstad van de wereld, wordt al sinds Cromwell (die ze weer binnenliet) gedomineerd door de joden. En dat is ook precies de reden waarom Amerika en Engeland zij aan zij tegen Irak ten strijde trokken. Vanwege de ‘Israel Lobby’.

  Ik ben blij dat wij het er in ieder geval over eens zijn dat Churchill een dronken lor was. Dat is nog niet algemeen bekend. Neocons van niet nader te benoemen ethnische snit hebben er een handje van om domme gentile politici als Bush beeldjes van die corrupte pygmee te geven. Als aanmoediging bedoeld en tot voorbeeld strekkend.

  Bush, Blair, Churchill… the best politicians (jewish) money can buy.

  Het laatste boek van Buchanan stoot de ‘dronken lor’ definitief van zijn troon als ‘redder van Europa’. Hij was in werkelijkheid de vernietiger van Europa. Niet dat Buchanan het laatste woord zegt over wat er werkelijk gebeurde tijdens en na de tweede wereldoorlog (als je dat doet moet je in Frankrijk en Duitsland in de gevangenis), maar een aardig beginnetje is het zonder meer.

  www.amazon.com
  .

 23. Menno de Vries schreef op : 26

  Misschien moet je even naar de dokter want het gaat niet goed met je als ik dit zo lees. Mijn god jongen, waar haal je die onzin allemaal vandaan? Je hebt een zieke geest en goed ziek ook.
  Ter zake:
  Pamela Hemelrijk doet dagelijks gewoon haar boodschapjes bij Albert Heijn, maar hangt bij Het Vrije Volk (100 procent vrij van subsidie en andere overheidsinvloed) graag de Che Guevara uit. In 2006 was ze trouwens ook heel even een 9/11 believer, maar tegenwoordig waarschuwt ze ons voor de Haagse junta. Die zorgt ervoor dat er geen nieuwe partij mee bij komt. Of maakt het bestaande nieuwkomers zo lastig mogelijk. Dat alles natuurlijk weer via manipulatie van de gecontroleerde media. “Als dit kabinet is opgesodemieterd zullen de Haagse Poetins worden vervangen door de Haagse Medvedevs, dat is alles. Het is net zo zinloos om hier ter stembus te gaan als in Rusland of Zimbabwe. De Haagse junta is here to stay. We’re screwed.”

  We’re screwed. Het motto van de doorsnee complotter. Denkt steevast in termen van them-against-us. Stemmen doe je sowieso al niet vanwege niet te vertrouwen stemcomputers, en als je met het potlood stemt is er wel een Big Brother die over je schouder meekijkt. En dus blijf je maar eindeloos zeuren over Medvedevs, want te arrogant om zelf de macht te beïnvloeden.

  En dan is het al gauw de buurman die het allemaal niet begrijpt: “De revolutie moet nog een paar maandjes wachten, de EK en de Olympische spelen beginnen binnenkort,” doceert Zapruder’s Monkeyman in een sombere bui. “Tot zover het vrijheidsgezinde Nederlandse volk….Wil je enigszins broeders vinden in dit gedachtengoed dan moet je naar Amerika gaan (…). Ondanks alle shit weten ze daar nog iets over vrijheid en zelfstandigheid. Je kunt ten minste ondergaan in een blaze of fire met je ballen in je broek, beter dan in dit gecastreerde land verpieteren.”

  Nee, als je echt verandering wilt hebben kun je volgens Che Monkeyman – voorzitter van de Nederlandse Alex Jones-fanclub – maar tot een conclusie komen. “Je moet bereid zijn om gearresteerd te worden en te gaan brommen. Niet alleen door ludieke acties. maar uiteindelijk zul je geweld moeten gaan gebruiken en grote groepen mensen mee moeten trekken.”

  Misschien moet deze beste stuurman aan wal nog maar eens uitleggen wat de RAF en de Molukse gijzelaars destijds met hun acties hebben bereikt.

  Reken er overigens maar niet op dat de Pamela’s en Monkeymans zelf ooit op de barricaden zullen gaan staan. Over een jaar tikken ze nog dezelfde gemeenplaatsen vanuit hun verpieterde landje.

  ‘De laatste burgerlijke vrijheden’, zeg je? Welke vrijheden zijn er al weggehaald dan? Amerikanen hebben nog steeds veel meer vrijheden dan wij, de Nederlanders. Op welke burgemeester heb jij gestemd? Die burgermeester die beleid bepaalt. Of… he!?Wij Nederlanders kunnen helemaal geen burgermeester kiezen!
  Ik kom er elke jaar een paar maanden, al 27 jaar lang. Ik ben nog niet een keer gearresteerd of afgevoerd, wordt altijd perfect behandeld bij aankomst, mag en kan doen wat ik wil.
  Ik weet zeker dat jij nog noit in de VS geweest bent, wedden?
  ‘Tot de eigenlijke kern komt Pamela niet; waarschijnlijk durft ze het niet.’ Daar ligt haar probleem want die heeft ze namelijk niet, want, die zogenaamde kern, want die is er niet. Ik neem aan dat je een ongekende Amerika-hater bent (dat is je goed recht) of eigenlijk een rasechte fascist -Jodenhater_ je hebt het alleen maar over Joden, maar dit terzijde- maar je bent niet rationeel in je gedachten. En waar ik helemaal benieuwd naar ben is waar jij je informatie vandaan haalt. Augustus?????????? Ben je persoonlijk op de hoogte gehouden???????????
  Maar er is hoop; nog een paar maanden, dan is er een nieuwe president, ik neem aan Obama, dan ebt alles weg. De zogenaamde 9/11 complottheorie, zal vanzelf verdwijnen omdat er logischerwijs totaal geen bewijs (feiten) zijn. Al die rukkertjes op hun zolderkamertje beweren dat er vanuit de ruimte laserbeams zijn afgeschoten zonder dat er vliegtuigen zijn gebruikt, hahahahahaha om je helemaal sufgerukt te lachen. Echt, geniaal verzonnen, daar kan Hollywood nog een hoop van leren.
  Vriendelijke groet, jongen van een ongekende Amerika liefhebber!!!!!!!! xxx
  PS; ik ben niet bang om mijn naam te gebruiken, ik ben geen mietje. Durfde jij dat ook maar dan kon ik misschien nog iets van respect voor je hebben.

 24. Ron Paul Fan schreef op : 27

  Menno “ik ben niet bang om mijn naam te gebruiken, ik ben geen mietje. Durfde jij dat ook maar dan kon ik misschien nog iets van respect voor je hebben.”

  Jammer nou dat dat niet te controleren is, dat je hier onder je eigen naam zit te posten (en dat je geen mietje bent).

  Effe google checken…

  inurl:vrijspreker “menno de vries”

  Ja hoor. Menno is een ‘gloednieuwe’. En gelijk al zo fel van leer trekken, dat doen niet veel nieuwelingen. Ik heb zo’n donker voorgevoel dat Menno een ‘fries’ is. Doe je de groeten aan neocon Jetze, Menno? Je bevind je ongetwijfeld in dezelfde kamer…

 25. beek schreef op : 28

  Haha, Zakheim heeft weer een nieuw ‘complot’ ontdekt.
  Overal zitten die Joden, Zakheim, kijk maar eens goed onder je bed.
  Wat wil die Zakheim nu eigenlijk?
  Dat die Joden minder rechten krijgen dan de andere burgers?
  Dat ze hun Jood-zijn afzweren?
  Dat ze zich geheel terugtrekken uit het publieke leven?
  Dat ze hun kennis en mogelijkheden geheel onbenut laten?
  Begin ik nu aan concentratiekampen en ghetto’s te denken, als Zakheim de Joodse lobby niet meer wil.
  Want het is: of Joden genieten alle vrijheden die iedereen geniet, of men gaat Joden moedwillig beperken vanwege het Joods-zijn.
  Wat een nare man is die Zakheim, zeker als wij denken aan de vernietigingskampen van Hitler. Woorden schieten te kort om de walging te beschrijven.

 26. beek schreef op : 29

  Dat deze ‘dronken’ leider, met kennelijk veel afgestorven hersencellen, die 12-delige serie over WO2 kon schrijven, pleit voornamelijk voor zijn buitengewoon bijzondere intelligentie.
  ‘Lor’ is dan slechts een zeer subjectieve kwalificatie, bij gebrek aan beter, kennelijk.
  De man heeft dat verdoemde Dritte Reich de nekslag gegeven.
  En dat verdient een ereplaats in de geschiedenis.
  Dat de man competenties miste om de gehele wereld te redden, kan men hem niet kwalijk nemen.

 27. Ron Paul Fan schreef op : 30

  Nou, da’s ook ‘toevallig’. Blijken Menno en Jetze=Beek tegelijkertijd online te zijn. Wat een toeval!

  “Wat wil die Zakheim nu eigenlijk?
  Dat die Joden minder rechten krijgen dan de andere burgers?
  Dat ze hun Jood-zijn afzweren?
  Dat ze zich geheel terugtrekken uit het publieke leven?”

  Beek, die altijd net doet alsof ‘tie een christen is, blijkt zich het lot van de joden nu wel heel erg aan te trekken. Hij wordt zelfs kwaad.

  Afzweren van jood-zijn is niet nodig (dat is in Spanje al een keer eerder vertoond, Marano en zo; ik zou het toch niet geloven).

  Het zou al heel wat zijn om niet langer te proberen het Westen multicultureel te vernietigen.

  Oh ja, en om niet langer wetten door te drukken die vrij onderzoek naar de holocaust in de weg staan.

  En om die Palestijnen een flinke lap grond te geven.

  En, om de joodse misdaden tegen miljoenen Oekrainiers en de joodse betrokkenheid bij de armeense genocide toe te geven.

  En bij het aanstichten van de Irak-oorlog (1 miljoen doden).

  En om het organiseren van 911 toe te geven en daarmee de moord op duizenden onschuldige Amerikanen.

  En om afstand te doen van de FED.

  En om alle amerikaanse media op te geven.

  En om vrijwillig afstand te doen van alle joodse politieke organisaties in Amerika: ADL, SPLC, AIPAC, JINSA, Jewish World Congres, enz., enz.